16997
-
#9390 ÁÁÁÁ nemtudom ti hol éltek de ez már fáj de nagyon.
Beszéltek itt a drágaságról amikor most több cég is piacon van az mégis sokan megvették anno a 170 ezres VGA-kat és most is megfogják venni a 140 ezres újakat!
Akkor ezért most miért nem megy a sírás? -
#9389 Az alul lathato proci lenne benne . -
#9388 hát akinek van pénze megveszi, de akinek nincs?
akkor vegyünk konzolt? netezéshez meg egy Samsung procis mobilt?
inkább a halál -
#9387 ASUS M3A32-MVP Deluxe . Holnap jon .
Hasznal valaki ilyen lapot ???? Johetne valami info .
koszi
-
#9386 nincs baj? OMFG... -
#9385 Én ezt értem ezzel nincs is baj.De pl a kormányos dolog is mutatja ha nincs más akkor azt is megveszi az ember ha kell neki. -
#9384 Lásd Logitech esete a kormányokkal. Nincs ellenfele és ezért egy G25 kormány 60k. Ha lenne valami ellenfél, akkor árverseny lenne és lehet, hogy meglehetne venni 40k-ért. -
#9383 Pedig az lenne. Nem lenne árverseny és minden sokkal drágább lenne. -
#9382 Sehol de úgy mondtad mintha világvége lenne ha nem lenne csak 1 gyártó. -
#9381 Írtam valahol hogy nem tartalak embernek? -
#9380 házigazda jogot Soltennek -
#9379 "überláma, színvonaltalan hozzászólásokat szokott meg tőled az ember"
Azért mert máshogy gondolkodik valaki mint te akkor már nem is lehetek ember?
Ha 1 gyártó lenne ugyanugy fejleszteném a gépem ennyi. -
#9378 Lol. Nem ilyen überláma, színvonaltalan hozzászólásokat szokott meg tőled az ember... Elrabolta valaki a pc-d? -
#9377 Én nem sírnék mivel ha kellene játékokhoz mindeképpen ugyis megvenném! -
#9376 Rájöttem hogy nagy szükség van az Nvidiára és az Intelre különben nem lennének ilyen klassz árban az AMD prockók és graf. kártyák... -
#9375 Két új processzor az AMD-től... -
#9374 ha megszünne az AMD sirna a sok INTELes is , huu de még hogy mikor elkezdené a csillagos égbe tolni az árakat! -
#9373 Így-így... Szebbet már nem is mondhattál volna az AMD-ről... -
#9372 Hát hogyne jó cégnek jó termékei fényében sokat mondó jővő előtt. -
#9371 De jó. Gondolom ettől máris jobbat alszol. -
#9370 -
#9369 Nem kell őket sajnálni majd még csődeljárás közben is amd verő cuccokat fognak gyártani. -
#9368 :DDD -
#9367 Az Intel szegény ügyvédeit sajnálom, kakilni se lesz idejük, mert egyszerre 4 v. 5 per fut a cég ellen. -
#9366 má vagy 4 éve ez megy.. de csak pletyka -.- AMD ha megszünne nem lenne konkurense az intelnek .. : o -
#9365 -
#9364 tudjuk. -
#9363 Elolvastam néhány cikket , nem jósolnak nagy jövőt az AMDnek -
#9362 sry, ha már volt. -
#9361 Meg lett kavarva a viz tegnap az intel szakkorben.
-
#9360 Passzolom el a ket 3870-t az ebay-en .. beruhazok 1 4870 GDDR5-re -
#9359 Gondoltam hogy neked lesz elsőként... Jó kérdés, a mostani Computexen lettek prezentálva, comming soon... -
#9358 Good morning evribodri .....
Mikortol elerhetoek ezek a lapok ??? -
#9357 Ühüm :) SB750-et a népnek! :D -
#9356 Egy kis info
"The name of the game is called “unlocking the multiplier”, which will be played with the SB700 and SB750 southbridge chips. If you are running an upcoming 2.8 GHz Black Edition CPU, a motherboard with the old SB600 model (RD690) will keep the processor cores operating at 2.8 GHz. However, if you have a motherboard with the SB700 chipset, you will receive a free upgrade to 3.0 GHz. And if you get a motherboard with a SB750 chip, your processor will run at 3.2 GHz, which matches the clock speed of the Athlon X2 6400+ - the highest clocked processor AMD ever offerred."
Remelem erti mindenki.
-
#9355 Jön ez a kib@szott jó chipset:
Alaplapok AMD 790GX chipszettel
-
#9354 Igazad van ... nem is azert csinalom. Csak probalok valahogy rajonni mi a gond. Talan ezzekkel is ki lehet valamit deriteni. -
Nem értem miért erőlteted ezeket a szintetikus teszteket.. A valós alkalmazás a lényeg.. :) -
#9352 Akkor megint zsebbe kell nyulni
Nem rossz az enyem se csak mar kiborit idegileg ez a memori problema. Lassan megjon a 4 uj 1GB modul ... azzal is megprobalom remelem lesz valami eredmenye.
Mit szolsz ehez a PCmark05 eredmenynek??? Jo atlag vagy valami nem stimmel ?? -
#9351 A hírre írtam... (magasabb órajelű phenomok érkeznek..)