AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
s elõtt volnék , és h sztetek megéri ez a csere : Most van egy amd athlon 64 3500+ om 939 socket, és ilyet tudnának adni 15 000 Ft ért : 4200+ dual core de 939 es.megérné,teljesitménynövekedés lenne ?
Vinsanity is back!!
én is vehetnék c2d-t de maradok a 6000x2-nél talán azse gyene cpu...
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
a lényeg az hogy egyre jobban megéri megvenni az alsó és középkategóriás AMD-ket az intel helyett<#taps>#taps><#taps>#taps>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
azért fura intelnél egyik se kell
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
a tiéd ez: AMD Dual-Core Optimizer -November 2006
és ilyen is van :
AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 -September 2007
melyik jobb szerintetek?😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
xp-ét használok hallottam olyat hogy érdemes valami dual core optimizert használni, tudnátok linket adni? kösszi😊
windows xp sp2 x86
de remélem jó lesz ott is az új amd és piacot szerez magának
mert nem tudom mo van de magyaroszágon nem nagyon vannak KN9-esek
ez baj mert többen abitot vennének amd-vel csak nincs
sajnos ezért vettem és is intelt
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
olyan mint a BMW-re trabant felniket tenni
a hibrid alaplapok nem éppen jók sajnos
Csináltak ilyet i865 chipsettel is C2D procihoz.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
gondolom az uj Intel proci kiadásig nem fogja bemutatni a nagyobb órajelü procikat
... Azonos órajelen a Barcelonák teljesítményfölénye 20-25 százalékos, ami jelentõs, kár, hogy órajelben gyenge az AMD...."
"Összességében, melyik szerverépítõ fog 3,5x annyit fizetni ugyanazért a teljesítményért?"
Az elsõ Indexes cikkrészlet(ek), a második meg sommás fórumvélemény. Ha az árak igazak, és a teljesítmények is, akkor még sincs annyira nagy khakiban az AMD. Szerintem. Másrészt a Xeon árából majdnem kijön 4db 4 magos Opteron 😉
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Na meg mellékesen a Bioshock is ...
Persze úgy is jön valaki megmagyarázni, hogy "semmi haszna" a többmagops prociknak. 😉
de ott 0.9 van
?
intelbe csalódtam
az AMD fele hajlok megint<#taps>#taps>
2, ez mondjuk igy van, kivéve hogy az uj 65n x2-esek már nemhiszem, hogy 89w-ot ennének, és ha már itt tartunk azon is lehetne vitatkozni, hogy inteléknél az átlagos teljesitményfelvétellel számolják a tdp-t, míg amd-ék a max fogyasztást adják meg...
3, a mostanában piacra került c2d procik már mintha nem lennének, úgy tuningolhatók mint a korábbiak (jó kis marketing azért), és az alaplapok intelhez alapból drágábbak, tehát az olcsó is relative...
PS: Tudom hogy nem nekem irtad, csak kedvem támadt irkálni 😊
intel tipikus fogyasztás: 65W, max-ba kb 80-90W
Vettél egy rossz lapot, meg van egy alsókategóriás c2d procid és most írkálsz össze-vissza hülyeségeket.
Tehát,
1, c2d-vel bizony tuning nélkül is el lehet lenni gondolok itt az E6xxx szériára.
2, Valóban tuning alatt "zabálja az áramot" bár ez sem teljesen egyértelmû...no meg ott az eist, c1e, ... ha meg nagy teljesítményt szeretnél akár amd akár intel akkor az nagyobb áramfogyasztással fog járni.
Ha jól tévedek árban egy e6300 és egy x2 5200+ kb egy kategória. az eéõbbi 65 míg az utóbbi 89w-ot eszik.
3, tuninglap ezzel mi a baj??? ha tuningolni akars akkor mind2 fronton tuning lap kell, ha nem akkor elég valami olcsó stabil is...
Intelnél egyébként az olcsó 945-ös lapokkal is lehet bõven tuningolgatni...
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
akkor viszont zabálja az áramot
meg tuning alaplap is kell
én maradok az (no tuning) amd x2 brisbane+abit kn9 sli párosnál ami tökéletesen bevált