16997
-
#9630 Van hozzá a dobozban. Ha jól emlékszem Solten írta, hogy ha nem tuningolok elég a gyári hűtő. Márpedig nem tuningolok. Ha valamire ez a proci így nem elég akkor azt a programot nem fogom használni.:) -
#9629 és cpu hűtőd van? -
#9628 Na, a mai napon megjött a futár a cumóval. A különbség csak annyi, hogy nem sima 9850-es Phenomot hozott hanem Black Edition-t.
Mivel nem tuningolok ez számomra mindössze annyit jelent, hogy korrekt a cég. Egy jópár napja (tulajdonképpen a rendelés után sem nagyon) már nem látok a honlapjukon sima 9850-et, tehát gondolom, hogy átmenetileg nincs nekik raktáron (vagy kevés volt, vagy jól fogy), viszont én kb akkor rendelhettem meg amikor már elfogyott, de még kint volt a honlapon. Így aztán bevállalták azt az amúgy nem túl sok 2000 Ft-os különbséget, és hozták a BE-t.
Már csak össze kéne rakni, de én ahhoz (is) vagyok, nade mire valók az informatikus barátok, ha nem gépösszerakásra?:) -
#9627 Én is inkább az ár/ teljesítményre megyek. Kakilok rá, hogy az intel milyen a csúcs pénzkidobó kategóriában. Az ár/teljesítmény kategóriában meg egálban vannak, sőt ott inkább az amd a jobb. -
#9626 jaa láttál egy tesztet amin egy szénné tuningolt Q6600 elver egy alap órajelen futó phenomot, intel reklámmal oldalt? :D hiteles.
Egy kérdésem van. P4-ed volt-e? -
#9625 Így van, aki nem videoszerkeszt, meg nem szervert üzemeltet, annak játékra bőven jó pl. egy 3Ghz-n futó AMD -
#9624 LÁL! Mondjál már vmi alkalmazást ami kihasználja a 4 magot. :DDD
Én a 4200+-os AMD-vel olyan jól elvagyok, hogy csak na. Szóval nem tudom miről van szó. Lehet, hogy az Intel csúcs processzorai jobbak mint az AMD-jé, de a helyzet az, hogy még a ""rosszabb"" AMD procik sincsenek nagyon messze kihasználva. -
#9623 amúgy én simán vennék megint AMD-t
csak fogyassszon keveset
és még ha nem is tuning azért sokkal ne maradjon el az intel-től és legyen 1 kicsit olcsóbb
pl 8800GT és HD3870 esete fél éve
Ati-t vettem és szerintem jó
fontos a minőség -
#9622 Akkor az lesz hogy szeretett intelét sem veheti meg , mert életében-nem-látott összegbe fog kerülni.. -
#9621 Sokan? A(z Intel) felhasználók fikázzák, a boltosok fikázzák, a tesztelők fikázzák... ki az a sok? Akinek van az általában meg van vele elégedve. Ennyi. Ez sztárolás? -
#9620 LOL már kezdesz kombinálni.Gondolom a zöldekkel az nvdiára céloztál.
Nvidia is fos mostanában.Most egyértelmű ati a jobb vétel.
Nvidiát nem fényezem mert jelenleg nincs miért. -
#9619 Te nemlátsz ki sehonnan!
Te jössza azzal állandoan, hogy a zöldek...az intel...
ÉÉÉÉSSSSS?
Azért, mertmég mindig vannak olyan emberek, akik szeretik a trabantot, az oldszkul ruhákat, a régi zenéket, a "szar" amd-ket, és nemakarnak megválni töle...sem a te kedvedért, sem azért, mert a boltosok is rádsózzák a celeront, mert intel...
Inkább legyél hálás nekünk, hogy egy kis százalékban is, de életbentartjuk a konkurenciádat, és igy nem 10x-es árban veszel meg egy uj konfigot!
Részemröl ennyi, nemirok ezzel kapcsolatban többet!
"Kérem kapcsolja ki!"
Pont! -
#9618 Oké ha nem érted a lényeget haggyuk.Látom nemtudod mi a téma.
Engem az idegesít hogy sokan sztárolják az AMD-t de mire föl?
-
#9617 És ez neked fáj? Vagy jobbanérzed magad?
Miért lenne neked az jo, ha nemlenne amd? Kit fox aztán fikázni, köpködni?
Lehet követni akárkit, nézöpont kérdése, hogy ki mit szeret, és mit akar?!
Igen, és mi is tisztában vagyunk azzal, hogy jobb az intel, de nézz, láss mást is, necsak a szemellenzö közt nézzél ki a fejedböl!
Tiszta ovoda bakker... -
#9616 "Bár te gondolom a megjelenés napján már rohanni fogsz Nehalemet venni."
Ez is egy felfogás csak semmi értelme hogy minen újat egyből megvegyen az ember.
Minek vennék új procit a mostani bőven elég.
1-1,5 év múlva fogok csak gépet fejleszteni.
"Engem spec nem nagyon érdekel az általam megfizethetetlen kategóriában szerzett pillanatnyi, vagy akár tartós előny."
Pff szegény kicsi amdcske a fos szar legelső intel 4 magosát a Q6600-at nemtudja elverni.És nem megfizethetetlen mert olcsobb mint az amd 4 magosai és persze jobb is.
-
#9615 "Bár te gondolom a megjelenés napján már rohanni fogsz Nehalemet venni."
Nem, mert fél év múlva még fél évet vacilál a megvételén :D -
#9614 Okés, jobb. Mindössze azt nem értem, hogy ez neked mint átlagjúzernek mit jelent? (Engem spec nem nagyon érdekel az általam megfizethetetlen kategóriában szerzett pillanatnyi, vagy akár tartós előny.)
Nekem ez azt jelenti, hogy ha így megy tovább akkor megszűnik a verseny, ezzel együtt elszabadulnak az árak, és az életben nem vehetek új processzort, csak sokadik generációsat.
Bár te gondolom a megjelenés napján már rohanni fogsz Nehalemet venni.
Mondjuk az Ati kártyák élretörésének örülök, mert ezzel csökken az nV kártyák ára, ami végsősoron az Ati kártyák további árcsökkenését jelenti, így megfizethető áron jutok majd hozzá szinte csúcskategóriás kártyához, néhány hónapon belül. -
#9613 lol ez nem hozzáállás kérdése az intel jobb nemtudom mit kell ezt ferditeni. -
#9612 Ez a fajta hozzáállás nemcsak itt van meg, hanem nagyon sok terméknél, számítástechnikán kívül is. Nem veszek ezt vagy azt mert szar. Honnan tudod, hogy szar, volt már olyanod? Nem, de a haver azt mondta, hogy szar, meg mindenki azt mondja hogy szar.
Ez sajna marketing kérdés.
Lentebb írtam: a helyi szgép boltos azért nem számolja be az AMD gépemet mert az nem stabil, és nem sokáig tart. Utánaszámoltam, nem 7, csak 5 éve van meg...stabil, és az is lenne még jóideig, csak már gyenge a mai dolgokhoz.
Persze akinek nem volt az honnan tudhatná?:D
Ameddig lehet AMD-t fogok venni. Egyrészt mert bevált, másrészt meg nem szimpatikus (bár érthető) az Intel monopóliumra való törekvése.
Persze lehet tapsolni, hogy bajban van a konkurencia, bár azt éppen nem értem, hogy ez neked miért jó? Vásárlója vagy az Intelnek, vagy részvényese is?:) -
#9611 Ja, tiszta nvidia most az amd -
#9610 Jaja, amilyen féceszfogyasztó vagy, pont erről lennél híres... -
#9609 De mondjuk most is az mondható el hogy csak 1 cég van mivel csak 1 ömleszti ki magából a jobbnál jobb procikat a másik meg csak 1 helyben toporog és nem képes felmutatni nagyon semmit. -
#9608 Ezt már párszor levezették nekem ,de továbbra is szarok rá.
De elmondom ha csak 1 cég lenne nem álna meg a világ ugyanugy venném annak az 1 cégnek a termékét. -
#9607 Ne írj neki ilyen nehezet mert nem biztos hogy megbirkózik a megértésével. Az amd lőtt magának egy öngólt az Ati megvásárlásával, és evvel az intel még előnyösebb helyzetbe került, kénye-kedve szerint alakítgathatja az árakat -> az user szív. -
#9606 Akkor nevess, ha tényleg (remélem nem) csödöl be, és akkor az intel árait fizeted a kasszánál, vagy neten 10 havi részletre! Az gázlenne! :s
Konkurencia nélkül! -
#9605 Már elég régóta :D Főleg most hogy év végén jön majd a Nehalem. -
#9604 Menthetetlen az AMD -
#9603 -
lee56 #9602 ugyan már, az nvidia is jó, főleg télen xD -
#9601 Okés. Köszi a tanácsokat. -
#9600 intel-nél intel
amd-nél amd a jó chipset -
#9599 amd, ez egyértelmű -
#9598 Jelenleg melyik a jobb chipset-es alaplap, az AMD-s vagy az nvidia nforce? Egyáltalán van értelme annak, hogy melyik a "jobb"? -
#9597 én 2 éve nyüstölök már egy 160-as Samsungot és semmi baja sem volt soha, és halk is. -
#9596 nekem az egyik 2éves a másik 1éves
most akarok Samsung 640GB-os F1-et venni
a 80GB-osom amit eladtam 4éve vettem és most is müködik -
#9595 hát félévesen nekem se volt baja... a hangján kívül.
Havernak meg 1 évesen halt be teljesen a 250 gigás samsung, bár egy részét nagy nehezen sikerült lementeni, mielőtt teljesen meghalt. -
#9594 nekem
500 sata
400ide
0 rossz szektor
pedig úgy kapcsolom ki a gépet, hogy a hosszabítón lekapcsolom -
#9593 Nekem a 300-as, a legelső SATA-s széria, kutyabaja. -
#9592 "A Samsung vinyókról én csak jókat szoktam hallani."
nekem kettő van, egy 80-as, és egy 250-es. A 80-as a 3 évévéel 50 rossz szektornál tart, a 250-es még csak 1-nél... és rohadt hangos lemezműveleteknél, mind2. -
#9591 Ehhh én csak addig jutottam a proci huzásánál hgy elkezdtem olvasgatni a forumon a pctuning részt aztán irták hogy ijen szorzo meg ojan fsb és ellég is volt besokaltam mondjuk ha lenne türelmem olvasgatni hetekig eröl a témárol biztos neki birnák alnicsak még azt nem értem az én procim nem 1 csucskategoria de igy is elfut rajta minden játék meg progi de aki tunningol 1 3x ijen gyors procit az mire használja a gépét igaz a játékok nem futnak fullon de nekem az 1024x768 vagy 1280x1024 is ellég mármint nem mindeggyik GRID pl fullon megy 1280x1024 ben jah és boccs az off ért mert ez nem az én miért vagyok ennyire béna topic