AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Antec Sonata II 450es ház, Gigabyte K8NSC alaplap, 1 GB 400MHZ Samsung ram, AMD Athlon 3000+ CPU, 2db 200Gb-s Samsung Vinyó, Pioneer DVDíró,Radeon 9600Xt 256MB-s VGA, meg egy Belinea 17" TFT Monitor 4ms válaszídõvel! Segítségeteket elõre is kösz! 😄
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Be szeretném lõni a Cool'n'Quiet-et a gépemen, csak sehol nem találok megfelelõ CnQ drivert. Ha esetleg tudtok valamit akkor pls LINK-et! thx
A konfig a következõ:
CPU: AMD Athlon64 3700+ San Diego (socket 939)
LAP: MSI K8T Neo2-F v2.0 (VIA K8T800 Pro chipset)
VGA: Inno3D GeForce 6600GT AGP
RAM: Kingmax PC3200 DDR400 2*512mb
oprendszer: Windows Vista Ultimate
+ megéri feltenni a CnQ-t? Jó móka?
MSI K9N Neo-F v3.0 (nForce 560 chipset)- kb. 19 e Ft
Gigabyte M55S-S3 (nForce 550 chipset) - kb. 18 e Ft
Abit KN9S (nForce 550 chipset) - kb. 19 e Ft
AMD:
MSI K9AGM2-FIH (AMD 690G chipset) - kb. 19 e Ft
Gigabyte GA-MA69G-S3H (AMD 690G chipset) - kb. 18 e Ft
További infókért szemezgess pl. ITT. Meg a gugliban 😊
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amugy jónak tünik a leendõ géped, és késõbb még bepakolhatsz az x2 helyére egy phenom x3at mondjuk 😊
Nem kívánok milliókat ölni az alkatrészekbe de mindenképp az a célom, hogy a mostaninál ütõsebb és helytállóbb konfigom legyen fõleg a Photoshop és egy-két játék miatt.
Ezeket néztem ki.
Alaplap :
Asus M2N-MX
Processzor :
AMD Athlon 64 X2 4200+
Mostani lapom egy ECS alaplap és 2,4GHz-es celeron.. mit gondoltok mennyire lenne minõségi ez a csere?
Vegyél egy 939-es lapot, amibe belemegy a VGA kari. Kb. 10 e Ft-ért kapsz már jó lapokat (mint azt írtuk korábban), valamint 10 ezer körül kaphatsz bele egy Athlon64 3700+ San Diego-t link, vagy egy 3500+-os procit.
A 2600-as sempront az Asus lapoddal simán el tudod passzolni 10 ezer ft körül. Én tavasszal adtam el egy 2400-as sempront meg egy Asus A7N8X-es lapot 12 e Ft-ért (egy bolt vette meg ennyiért - ha meghirdettem volna simán többet is kaptam volna érte, csak így egyszerûbb és gyorsabb volt...)
Szóval ha minden jól megy 10 ezer Ft-ból tényleg kijönne egy sokkal jobb konfig.
Ilyen alapon rögtön ajánlhattál volna kvadot meg asus strikert b+
asrock-ra nehogy válts mert 1 szar
Abit-ból am2 foglalattal van alaplap már brutto 10eft-ért 2év garival
ha váltasz akkor szerintem csak duplamagos procira x2 4000+ brisbane 15700ft box
persze az új alappok pci-e esek és új vga is kell
agp venni semmi értelme mert amennyivel drágáb abból már majdnem kijön 1 új alap is
pl. hd2600pro 19eft hd2600pro agp 26000ft 7000ft-al drágább itt pl
Sokkal jobban jársz mint egy Bartonnal...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ha kevés a pénzed és tuningolni is akarsz: x2 4000+
a többit meg találd ki
Szerintetek am2-eshez 4400+ x2 vagy 4800+ x2 éri meg joban? Nagyon szerintem nem tudom húzni legalábbis a sima 3500+-omat nem nagyon engedi az m2n-e sli még a 10% aioverlock cucc sem nagyon müxik...Fagyogatott a gépem ha 10%-ot rádobtam...
Melyik procit érdemesebb megvenni?
Tud vki vmi leírást hogy az m2n-e sli-t esetleg hogyanlehetne húzásra bírni?
Thx!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ha olcsó lapkell és tuningolható akkor csakis ABIT
ha tuning nem kell annyira van drágábban Gigabyte
Epox alaplapokat hiányolom olyan faszák voltak AMD-hez mi történt a céggel?