16997
-
nekem is segítene ez a Fusion? Athlon X2, 780-as chipset, 3850-es ati -
Így már érthető az eredmény hogy nincs maxon! -
hamedyyyy #10709 ziaVGA: 9800GTX+ 512mg
CPU:9550 Phenom mag 2. GHz
1280*1024
low
very high
és a látótávolság, részleesség, stb dolog a csúszkán nullán
de ismétlem a benchmark mutaja ki az 56 fps-t a fasp-al játék kozben 25-59 között mozog.
Bocs, hogy késtem a válasszal. kimegyünk az Auchan-ba vásárolni. Ha válaszolsz kérhetem, hogy pivibe?
Kösz:
Zoli
UI: Ha nem nem gond majd visszaböngészek :) Egyébként szerinted így is jó az eredményem?
Kösz a választ -
hamedyyyy #10708 SziaVGA: 9800GTX+ 512mg
CPU:9550 Phenom mag 2. GHz
1280*1024
low
very high
és a látótávolság, részleesség, stb dolog a csúszkán nullán
de ismétlem a benchmark mutaja ki az 56 fps-t a fasp-al játék kozben 25-59 között mozog.
Bocs, hogy késtem a válasszal. kimegyünk az Auchan-ba vásárolni. Ha válaszolsz kérhetem, hogy pivibe?
Kösz:
Zoli
UI: Ha nem nem gond majd visszaböngészek :) Egyébként szerinted így is jó az eredményem? -
Jaja, ezt elszabtam, utánaolvasgattam és egyedüli feltétel a min 7×× szériás AMD chipset. Ezért nem működött az X2-mmel és a 690-es lapommal anno...
-
"Az OverDrive segédprogram remekül alkalmas tehát a Sempron, Athlon és Phenom CPU-k túlhúzására, " ezt meg az általad adott linkben találtam LOL
szóval hülyeséget mondtál :) de én akkor sem tudom tuningolni...
-
sőt olvasgattam egy két fórumon azt is h működik x2-essel... -
ez egy tuning program , miért lenne ahhoz köze h milyen amd processzorom van? ez érdekes...mert én nem úgy látom, hogy amd phenom overdrive , hanem amd overdrive... :) -
Fusion
Gyanítom, hogy nem távvezérli, csak éppen elérhető a Fusion-ből is az Overdrive és a CCC. Aztán lehet tévedek.:)
Még egy olyanra gondoltam, hogy talán az integrált vga-t lehet állítgatni az Overdrive-ban. Na mondjuk mindegy, úgysem merek semmihez sem hozzányúlni.
-
Találtam egy leírást/bemutatót az Overdrive-ról: link -
A Fusion távvezérli a CCC-t, nameg az overdrive-ot, önmagában az overdrive nem hinném hogy belekotyog a GPU dolgaiba.
-
AMD overdrive
Novice mode
GPU?
Van egy egyzserűsített dolog is, gondolom az lenne a magamfajta
júzernek való. Már ha tuningolnék.:D Viszont érdekes, hogy a GPU is benne van. Azt is lehetne innen babrálni? Vagy ez a CCC-t távvezérelné?:O
-
Phenomokhoz találták ki, X2-kkel nem szuperál. -
Uhh, gyári? Akkor spórolj CPU hűtőre... ;) -
solten h lehet ezzel tuningolni??? mert én felraktam...de semmit sem tudok állítani benne, csak a proci szorzóját....mindegyik csuszka szürke...és csak a proci feszültségét írja ki...a többit nem -
56fps? Milyen beállításokkal, és milyen vga-val?
Nekem ez a bencmark eredmény:
Statistics
Average FPS: 39.73
Duration: 37.25 sec
CPU Usage: 78%
System memory usage: 60%
Video memory usage: 55%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 3800 Series
Video Driver version: 7.14.10.630
Audio Adapter: Hangszórók (SB Audigy)
AMD Phenom(tm) 9850 Quad-Core Processor
Sorry az OFFolásért.:) -
hamedyyyy #10695 Köszönöm solten!
És még egy fontos kérdés.
A gyári hűtőm van a procin. A 2.2 Ghzet mennyire érdemes húznom és hol tudom nézni a cpu-m hőmérsékletét, illetve meddig mehet el az az hány fokig?
Zoltán -
Persze, tuningold a prockót mindenképpen. Ha nem megy a BIOS-ból, ezt a progyt is használhatod:
Ha felteszed mellé a Fusiont, elvileg besegít a tuningban. -
75 ért már 940-eset kapsz! -
hamedyyyy #10692 Srácok és Solten!
Szerintetek érdemes kipróbálnom azt az AMD-és tunning progit amit leírtál a Phenom 9550 4magos 2.2GHz Nvidia 9800 GTX+ 512mg párosítással?
Esetleg húzzam a procimat?
Zoltán -
hamedyyyy #10691 Szia!
Zoltán vagyok és érdekes a kérdés, amire várod a választ mert nekem is több magos procim van, illetve direkt a GTA4 miatt vettem egy Phenom 9550 4magos 2.2GHz-es procit és én is szeetném tudni a választ a kérdésedre.
Nekem a frapson 25-59 fps ingadozik. A beépített bencmark 56.
Egyébként a többmagot észreveszi mert amióta ez a proci van a gépamben 20 fps javulás van a játékban.
Szóval 4800+ =35 fps most Phenom 9550-el 56-56 fps a benchmarkban. -
hmmm...én is akarok egy phenom II-est :D a mostaninál biztos jobb :) bár már van 20 ezrem , eladom ezt a régi 15 ért...az már 35 XD már csak 30 at kell összeszednem h meglegyen a 920as :DD -
Még mindig Fusion. GTA4 alatt jó. Ez kiderült nálam tegnap. Ma megnéztem mit csinál az rFactorral. Érdekes lett. A minimum fps kb maradt ahogy volt, viszont a maximum az majd' 10%-kal kevesebb lett. (330-ról 310-re)
Hogy ez miért van azt nem tudom. Lehet, hogy azoknál jön jól ahol nagyon nagy a gépigény? Na mindegy, tesztelni kell melyiknél segít melyiknél nem, és az alapján dönteni hogy érdemes-e használni.
Viszont egy kérdés, végülis kötődik az AMD-hez, talán nem OFF: van egy beépített benchmark a gta4-ben. megnéztem az adatokat, azt írja, hogy cpu használat 73%. A játék nem riad vissza a többmagos rendszerektől, ajánlott konfigban is Phenom X3 van. A 73% azt jelenti, hogy mondjuk használ a procimból 3 magot? Honnan tudom meg, hogy többmagosnak látja a játék? egyáltalán megtudom ezt valahonnan? -
-
meglesz a teszt de meg meg sincs:D.
Holnap megyunk erte Pozsonyba...aztan tesztelek nektek ezerrel
-
Tök lényegtelen, hogy honnan van.
Inkább mesélj róla, mit tud? Tessék egy alapos tesztet csinálni és közölni velünk az eredményeket.:) -
En sporoltam a many nagy reszet(dolgozom feketen delutanonkent
)
Es igen a masik felet apuci adta
-
azt nem tudom h működik-e gefoschsal...de az biztos h amd + ati rendszerekhez lett kitalálva -
vagy apuci meghozta a konyhára a "13. havi fizetést"? -
na miaz? volt felesleges 70 ezred?:D aláírásodból ítélve... -
nem megsem megy...xD -
en feraktam es megy
-
Amúgy ez a progi csak amd-s rendszerekhez jó? -
Elindítottam az Expert profilt. Na ott tényleg csak a Win maradt.:D Nod32, internet, összes kis ilyan-olyan progi, fene tudja mi minden kilőve. Olyan szinten, hogy mondjuk a Fraps is.:D
Azért ha valaki játszik manapság már alap, hogy a neten is teszi ezt, szóval az internetet és a hozzá kapcsolódó dolgokat talán nem kéne kinyírni.:) -
Marha jó.:) Indításkor megjelnik a Fusion logó a képernyő közepén, ON.
Na mondom nézzük. Fraps elindít, majd GTA4. Igazából 3-4 fps-nél többet nem vettem észre (bár a 30 körüli értéket figyelembe véve ez majd' 10% lenne) viszont valahogy stabilabbnak érzem. Talán a minimum fps-en javított a dolog. Majd még tesztelgetem.
Az viszont vicces, hogy amikor kiléptem belőle egy olyan lista visszakapcsolását írta ki, hogy szerintem ennyi kis biszbasz nincs is a gépemen.
Majd írok egy köszönő mail-t Bill Gates-nek.
Kipróbálom más játékok latt is. -
leállította a windózt' is?
-
Passz, próbáld ki a "gombnyomásos lelövés" funkcióját, hátha működik. Az automatikus CPU és GPU tuning csak AMD-s rendszereken szuperál (tehát Ati GPU, AMD procival). -
ez minden programot leállított a gépemen
még az antivírust is XD
-
Hi. 11 × 166 MHz. -
Sziasztok
Az Athlon XP 2500+ 200x9 megy ????
koszi