16997
-
AMD: nyáron érkeznek a kétmagos Athlon Neo processzorok
-
kilcsir #10750 akkor talán az msi is csak kiad majd egy rendes bios-t. mondjuk az msi oldalán fenn van a támogatott procik közt a két phenom II-es. -
klassz teszt
-
Hangyányi pc world teszt -
Már megkérdeztem helyette korábban és ott is csak a bios frissitést javasolták! -
nm -
kilcsir #10745 kérdezd meg a prohardveren is -
na most megyek pihenni mert easy fitbe voltam es 50KG-val szeriaztam
hulla vok
-
hello...Athlon X2 6400+ ezzel megy es sajna legujabb biossal se megy a Phenom II#idiota] 
kell many uj lapra
-
Kössz az infót -
70 körül. -
Fizikailag nem lesz új foglalat. Tehát belepasszolnak bizonyos AM2+ alaplapokba is az AM3 prockók. Az AMD az AM3 procikat DDR2-es és DDR3-as memóriavezérlővel egyaránt ellátja...
Ez mekkora lépés, jó ég. Végre egy értelmes gyártó felismeri, hogy a jól bevált dolgokon minek változtatni... :) GO AMD!
-
És hány foknál van baj? -
jó -
én elcserélem vele a procim h legalább tudja használni a gépét 
ráfizetek egy tizest, jó?
-
ennyit ér az MSI lapod
-
Sziasztok!Mikor játszok akkor nagyon hangos a gépem.Kilépek a játékbol megnézem az everestben a höfokot és a processzorom magonként 50 fok körül van ez igy jó vagy nem?AMD Dual-Core 5000 2,60Ghz proci.Amúgy a ventilátorom játék közbe 3000 RPM körül pörög.Alapba pedig 1600-1700körül. -
néztem gigabyte oldalát és az alaplapomra azt írják h AM3 ready az alaplapom, ez mit akar jelenteni? hiszen AM2+ procit támogat, de AM3-al mit akar? annak új foglalat kell nem?
más: Fusiont tegnap miután 2x használtam azt vettem észre hogy a rendszer nem tökéletesen állt vissza, Advance profilnál vírusirtó, MSN, meg egyéb progik is visszakapcsoltak, és aztán az este folyamán többször is magától dolgozott a gép, mintha töltene be progikat stb.
nem volt semmi gubanc de azért zavaró volt h ott villogot, meg zúgott -
Kérjél kölcsön procit és frissítsed a Biost!Ph-n is ezt javasolták! -
Ja, próbálj egy cmos cleart. Am, procit jól tetted a lapba? Mondjuk máshogy nem igazán lehet bele tenni, csak egyféleképpen...
Illetve erőszakkal lehet, de az egészségtelen a processzorra nézve.
-
hogyan ha nincs bele mas procim?:) -
cmos reset -
Szerintem a hiba egyszerűen 3 betű: M, mint mihály, S, mint Sándor és I, mint Ilona. Nem több.
Frissíts BIOS-t. -
Tappal baj nemlehet..vadonat uj 625W Enermax 80+ 
Eleinte aszittem,hogy ramokkal lehet baj es hoztam havertol 2GB DDR2 1066MHZ Kingston RAM-okat de azaokkal is ugyanezt csinalja
VGA masik gepben siman megy,de az alaplapon van alaplapi ugyhogy mennie kellene VGA nelkul is,de nemmegy:S
Es mindent atneztunk mar de egyszeruen nemmegy:@
es nagyraktaron vettem szval vissza se vihetem mer elmeletileg semmi bajuk
-
kilcsir #10727 csak tipp: memoriák jók? táp, vga, memória jól csatlakozik? Procihütő megfelelően van rögzitve? -
valamikor csinalok kepeket a procirol,ha lesz kedvem
-
szerintem azlesz a gondo,hogy MSI laphoz nincs megfelelo bios ami elviszi ezt a procit 

-
Na kíváncsian várom mi lesz a megoldás erre a problémára.Már ha valaha ilyen procit veszek tudjam az esetleges gond forrását! -
akadozik a sipolas...es ha teszek bele akarmilyen ramot akkormeg kikapcsol a gep:@@ -
ram nélkul persze hogy sípol, hiszen nincs ram -
ugy sipol,hogy nagyongyorsan szakasoasn mint aki rohan valami elol,meg serceg meg minden...nem olyan a sipolas hangja mint kellene
-
Ja es ramokkal nem sipol,viszont ha kiveszem a Ramokat akkor szakadozott sipolast csinal 
Nemviszi a lap,ugye? -
Na emberek megjott a Phenom II-esem 
Mar a kezemben fogom:D
De itt jon a bokkeno
meg nyugodt vagyok...
Beleraktam abba a g*ci MSI lapba es a kovetkezot csinalja.
Bekapcsolom a gepet elindul majd kb 2masodperc utan lekapcsol es semmi

Mi lehet a baj? -
nem nyírja ki...én is elindítottam...annyit csinál h minden progit leállít ami nem szükséges a játékhoz -
hm...ccc lassítaná a játékokat? akkor jobb ATT-t használni? -
Expert profilt el se merem indítani, félek kinyírja a gépem XD -
hát GTA4-ben nem vettem észre változást, pedig feltünt volna, mert 20 fps átlag van, és szemmel láthatóan annyi is maradt
de majd még próbálgatom később is -
Azért gondolom az esetek nagy részében a játékkal játszol, és nem a játék benchmarkját futtatod.:) Kapcsold be a cuccot és kezdj el játszani, ott kiderül, hogy mi a helyzet. -
FarCry 2-ben 19,6ból lett 20,4 fps benchmarkban 
GTA4 meg kivágott mikor elindítottam a benchmarkot -
Ne kérdezd, próbáld... ;)