16997
  • Solten
    AMD: nyáron érkeznek a kétmagos Athlon Neo processzorok

• kilcsir
    akkor talán az msi is csak kiad majd egy rendes bios-t. mondjuk az msi oldalán fenn van a támogatott procik közt a két phenom II-es.
  • Solten
    klassz teszt
  • grebber
    Hangyányi pc world teszt
  • grebber
    Már megkérdeztem helyette korábban és ott is csak a bios frissitést javasolták!
  • Solten
    nm
  • kilcsir
    kérdezd meg a prohardveren is
  • Barny
    na most megyek pihenni mert easy fitbe voltam es 50KG-val szeriaztamhulla vok
  • Barny
    hello...Athlon X2 6400+ ezzel megy es sajna legujabb biossal se megy a Phenom II#idiota]
    kell many uj lapra
  • belarus
    Kössz az infót
  • Solten
    70 körül.
  • Solten
    Fizikailag nem lesz új foglalat. Tehát belepasszolnak bizonyos AM2+ alaplapokba is az AM3 prockók. Az AMD az AM3 procikat DDR2-es és DDR3-as memóriavezérlővel egyaránt ellátja...

Ez mekkora lépés, jó ég. Végre egy értelmes gyártó felismeri, hogy a jól bevált dolgokon minek változtatni... :) GO AMD!

• belarus
    És hány foknál van baj?
  • Solten
  • Sordoran
    én elcserélem vele a procim h legalább tudja használni a gépét
    ráfizetek egy tizest, jó?
  • Quki
    ennyit ér az MSI lapod
  • belarus
    Sziasztok!Mikor játszok akkor nagyon hangos a gépem.Kilépek a játékbol megnézem az everestben a höfokot és a processzorom magonként 50 fok körül van ez igy jó vagy nem?AMD Dual-Core 5000 2,60Ghz proci.Amúgy a ventilátorom játék közbe 3000 RPM körül pörög.Alapba pedig 1600-1700körül.
  • Sordoran
    néztem gigabyte oldalát és az alaplapomra azt írják h AM3 ready az alaplapom, ez mit akar jelenteni? hiszen AM2+ procit támogat, de AM3-al mit akar? annak új foglalat kell nem?

más: Fusiont tegnap miután 2x használtam azt vettem észre hogy a rendszer nem tökéletesen állt vissza, Advance profilnál vírusirtó, MSN, meg egyéb progik is visszakapcsoltak, és aztán az este folyamán többször is magától dolgozott a gép, mintha töltene be progikat stb.
    nem volt semmi gubanc de azért zavaró volt h ott villogot, meg zúgott
  • grebber
    Kérjél kölcsön procit és frissítsed a Biost!Ph-n is ezt javasolták!
  • Solten
    Ja, próbálj egy cmos cleart. Am, procit jól tetted a lapba? Mondjuk máshogy nem igazán lehet bele tenni, csak egyféleképpen... Illetve erőszakkal lehet, de az egészségtelen a processzorra nézve.
  • Barny
    hogyan ha nincs bele mas procim?:)
  • Sanyix
    cmos reset
  • ates84
    Szerintem a hiba egyszerűen 3 betű: M, mint mihály, S, mint Sándor és I, mint Ilona. Nem több.
    Frissíts BIOS-t.
  • Barny
    Tappal baj nemlehet..vadonat uj 625W Enermax 80+
    Eleinte aszittem,hogy ramokkal lehet baj es hoztam havertol 2GB DDR2 1066MHZ Kingston RAM-okat de azaokkal is ugyanezt csinalja
    VGA masik gepben siman megy,de az alaplapon van alaplapi ugyhogy mennie kellene VGA nelkul is,de nemmegy:S
    Es mindent atneztunk mar de egyszeruen nemmegy:@
    es nagyraktaron vettem szval vissza se vihetem mer elmeletileg semmi bajuk
  • kilcsir
    csak tipp: memoriák jók? táp, vga, memória jól csatlakozik? Procihütő megfelelően van rögzitve?
  • Barny
    valamikor csinalok kepeket a procirol,ha lesz kedvem
  • Barny
    szerintem azlesz a gondo,hogy MSI laphoz nincs megfelelo bios ami elviszi ezt a procit
  • grebber
    Na kíváncsian várom mi lesz a megoldás erre a problémára.Már ha valaha ilyen procit veszek tudjam az esetleges gond forrását!
  • Barny
    akadozik a sipolas...es ha teszek bele akarmilyen ramot akkormeg kikapcsol a gep:@@
  • Sanyix
    ram nélkul persze hogy sípol, hiszen nincs ram
  • Barny
    ugy sipol,hogy nagyongyorsan szakasoasn mint aki rohan valami elol,meg serceg meg minden...nem olyan a sipolas hangja mint kellene
  • Barny
    Ja es ramokkal nem sipol,viszont ha kiveszem a Ramokat akkor szakadozott sipolast csinal
    Nemviszi a lap,ugye?
  • Barny
    Na emberek megjott a Phenom II-esem
    Mar a kezemben fogom:D
    De itt jon a bokkenomeg nyugodt vagyok...
    Beleraktam abba a g*ci MSI lapba es a kovetkezot csinalja.
    Bekapcsolom a gepet elindul majd kb 2masodperc utan lekapcsol es semmi
    Mi lehet a baj?
  • Quki
    nem nyírja ki...én is elindítottam...annyit csinál h minden progit leállít ami nem szükséges a játékhoz
  • Quki
    hm...ccc lassítaná a játékokat? akkor jobb ATT-t használni?
  • Sordoran
    Expert profilt el se merem indítani, félek kinyírja a gépem XD
  • Sordoran
    hát GTA4-ben nem vettem észre változást, pedig feltünt volna, mert 20 fps átlag van, és szemmel láthatóan annyi is maradt
    de majd még próbálgatom később is
  • zolee145
    Azért gondolom az esetek nagy részében a játékkal játszol, és nem a játék benchmarkját futtatod.:) Kapcsold be a cuccot és kezdj el játszani, ott kiderül, hogy mi a helyzet.
  • Sordoran
    FarCry 2-ben 19,6ból lett 20,4 fps benchmarkban
    GTA4 meg kivágott mikor elindítottam a benchmarkot
  • Solten
    Ne kérdezd, próbáld... ;)