AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
- CPU AM2+ Phenom 9950 BOX Quad Core 3 év gar: 41.990,-
- CPU AM2 Athlon X2 5000+ BOX Dual Core 3 év gar: 12.500,
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
pedig a tv-tuneres tesztbe linkeltem 1 loguotos írást
amely szerint nem rossz annyira
astrovision de van pinnacle is
dscaler nekem tökéletes szoftver
Érdekes, nekem eddig egy Leadtek tuner telepítése sem okozott problémát. A mellékelt driverCD-t sosem használtam. Mindig letöltöttem a legfrissebb drivert és PVR(2)-t. A fejlesztés a Leadtek-nél folyamatos, nem úgy, mint pl a pájnekölnél.
Amelyik gyártó termékei még érdekelnének, az a Compro... Csak ugye Mo-on nem lehet beszerezni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Jah és a másik, ha a géped fejleszteni akarod 2-3 év mulva addig valószinû, hogy az intel megint kidobb egy új foglalatot, és ebbõl következik, hogy alaplapot is cserélned kell. AMD-knél meg csak kikapod a prockót majd berakod az újjat. Azért tudom ilyen jól, mivel nekem most kedden hozták meg az új gépem, világ életembe Inteles voltam, de az ár miatt lettem AMD-s, és nem rosszabb anyival.
jah és most az amd ezekkel a 790x, illetve 790FX chipszetes alaplapokkal igen csak tarolni fognak, és ha ilyen fx-es alaplapba beraksz mondjuk két 4850-est, akkor igen csak jó vagy.
megjegyzés: amd rosszabb, de amenyit spórolsz a procin azt rászánod videókarira egybõl ott vagy mintha intelt vettél volna, ha nincs igazam cáfoljatok meg!!!!
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
Csak a szokásos, valami felülíródott benne. Közben már havernak adtam, õ úgy tûnik összehozta, még 2 napjába sem telt.
Mellesleg ennek már új korában is egy rettenet nagy szopás volt a telepítése. A Giga meg megkapta a CD-t, install és megy. Persze biztos szar.😄 Amúgy Winfast TV2000XP Deluxe, és most jön, hogy jaaa, az tényleg szar.<#nevetes1>#nevetes1>
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
A GB mint cég sokat nõtt a szememben az utóbbi két évben. Három éve a K8 szériával nálam totálisan leszerepelt. A mai lapjai viszont egészen jól összerakottak.
Tunerben viszont gyakorlatilag semmi tapasztalatuk, ez a sw-eikben is megnyilvánul. Reméljük ez változni fog.
Egyébként mi volt a konkrét probléma a Leadtek tunereddel (és egyáltalán melyik típus volt az)?
hello
Segítséget szeretnék kérni. Vagyis inkább egy linket.
Nem tudom hol láttam, itt vagy valahol csak ráakadtam, de néztem egy olyan proci összesítést.
Vagy 20processor többféleképpen összevetve.
A proci típusok különbözõ színnel vízszintes csíkokkal ábrázolva.
Valakinek ismerõs?
Öcsém kiváncsi rá, mert szerinte a Pentium dupla magos procijai agyonverik az AMD DualCore procijait....
köszike
(mint a nyugdíjas német papák, akik 40-el vánszorognak a bmw-vel)
Saor Alba
abba is igen jól lehetett vona tuningolni de nekem se volt a célom
Saor Alba
abit amd780g 12500ft
Jó nagy tévedésben vagy... <#rolleyes>#rolleyes>
Saor Alba
Majd ha lesz pénzem veszek egy DFI-t, bár nem tudom hol lehet itthon kapni. Viszont elgondolkodtató, hogyha nem akarok tuningolni akkor minek?
Amúgy meg tényleg olvastam olyat, hogy 2-3 hét, vagy másfél hónap után egyszercsak a Giga alaplap azt mondta, hogy elég volt, nem vállalja tovább a feladatot. Ezzel nem azt mondom, hogy szar (tõlük van a vga, és a tv tuner is), csak azt, hogy 2006 után ilyesmi hozzászólásba nem botlottam asrockkal kapcsolatban. Az idõ majd választ ad minden felmerülõ kérdésre.😊
Amúgy meg fogadd már el, hogy neked a te véleményed "A vélemény", nekem viszont csak egy a sok közül...😊
AMD chipes lapot akartam. Abit-ból van AMD770/780G
ebaéj????? és használt dfI
minek mikor itthon is lehet újat kapni
Ráadásul itt egy csomó vackot megkapok, olyanokat amik pl drágább lapokban sincsenek. Más kérdés, hogy ki fogom-e használni, valószínûleg nem.
Tuning. Na arra nem alkalmas, viszont nagy szerencse, hogy nem is akarok tuningolni, és nem is értek hozzá.
Szerintem ha tuningolni nem akarok akkor ez jó, ha meg akarnék egy 20-30 ezres Giga vagy MSI is kevés lenne. Ha majd egyszer eszembe jut az olthatatlan tuning iránti vágy akkor veszek az e-bay-en egy DFI-t, szerintem szállítással együtt is kijönne vagy 40 ezerbõl, nézegettem.
Most viszont még se tuningolási kedv, se pénz nincs.
Egyéb kérdés?😊
Na mindegy, majd meglátjuk, csak jókat derülök amikor különbözõ fórumokon a 366-os celeron tulajok (direkt sarkítok) éltetik a Nehalemet.😊
Magyarul én azért várnék azzal a nagy "szaharral". Biztos vagyok benne, hogy nagyon erõs lesz a Nehalem, és abban is biztos vagyok, hogy még mindig több embernek lesz Intelesek közül c2d-je, mint Nehalemje, egyszerûen a kezdeti ára miatt.
Ha a 45nm-es Phenomok jó ár/teljesítmény arányt hoznak akkor nem nagyon van mitõl félni az eladásokat illetõen (hogy mást ne mondjak folyamatosan néezegetem a 9850-est az oldalon ahonnan rendeltem, és fent van egy hétig, majd 2-3 napig nincs, aztán megint van...szóval rendelnek eladják, rendelnek eladják). Az meg, hogy néhány lottó nyertes, meg a NASA mit használ nem hiszem, hogy sokat rontana az AMD helyzetén. Persze attól még nem ártana belehúzniuk egy kicsit, de nem félek a Nehalem megjelenés utáni gyors elterjedésétõl.😊
Mondjuk arra jó lesz, hogy a Celeron tulajdonosok tudjanak vergõdni a fórumokon...<#nevetes1>#nevetes1>
No most az MSI Platinum dobozán ott van egy böszme nagy matrica, hogy 140W CPU Ready.
Ti tudtok valamit arról, ez vajh miféle proci lesz/lehet? 6 vagy 8 magos AM2+???
Ha jól emlékszem, akkor jelenlegi Phenomok max. TDP-je is 125W.
Vagy ez csak az jelenti lehet benne négymagosat tuningolni?
Na szóval lassult a gépem. Íme
137 pont mínuszban. Igazából az elsõ kettõ pontszám (nem tudom mi) egy minimálisat javult, de a procit nagyon leértékelte. Vagyis nem nagyon, csak ennyivel. Nem tudom ez minek köszönhetõ...létezik, hogy maga a Vista ennyit zabál meg futás közben? Minden csicsa be van kapcsolva. Ha ezért van az a 137 pont akkor vállalom, nem halok bele.😊