16997
-
Hali
Innen le szedtem a programot amivel állítólag processzort lehet húzni. Fel raktam és ez írja indításkor. Ilyenkor mit kell csinálnom?
A gépem adatai.
cpu:amd x2 6000+ 2.6 Ghz
Alaplap:asus Crosshair
Itt a kép róla, hogy mit ír ki.
Köszönöm is előre is a segítségeteket. -
Valami PNY vagy mi. 2giga össz vissz, 1 db modul.
Most megprobalom kitalalni hogy mi az amin stabilan megy, hogy csütörtökig tudjam hasznalni, aztan kicsereltetem. koszi a helpet. -
No idea, alapbol kezeli a lap a 6000+ -t, de azert probalkozz meg egy BIOS frissitessel. Milyen RAM-ot hasznalsz? -
alaplap
Hütő -
Milyen a lapod konkretan? -
Azon volt de akkor a 11606 os hozzászólásban leírtak történik. -
Tedd "auto"-ra (BIOS)...
-
akkor probaljam visszatenni 3 ghz-re? És ha leáll akkor vigyem vissza ? -
Ha mukodik a cool n quiet energiamenedzsment, okes. Indits el egy Orthos tesztet pl, nyiss meg eg CPU-Z ablakot es felugrik az orajel ha minden ok. Bar nem feltetlen kell Orthos, egy szupergyors kurzormozgatas is megteszi...
-
donoki #11623 ja bocs xD
le vagyok maradva :P -
Inkább Everesttel kéne megnézni, bár nálam a Win is azt írja ami.
A 6000+ amúgy 3GHz-es. Ha csak 1GHz-en stabil akkor ott valami nagyon nem kerek. Ha jó a hűtés akkor cserés az a proci... -
Az lehetséges, hogy egy 6000+ X2-nek 1.01 Ghz az óra jele, mert a win. ezt írja. ???
Én vagyok az akinek leáll terhelés alatt a gépe, kicsit beletúrtam a biosba, valószínű én csökkentettem le, de legalább most nem áll le. Ha nem ennyi alapból az órajel akkor nincs más választásom mint visszavinni ? -
én is... link
-
donoki #11619 remélem kifog jönni egy phenom2 x2 550-es is:D -
jo01 #11618 Valaki tudja hogy hol lehet a proci feszt állítani AWARD biosnál mert én nem találom sehol ECS 760GX-M Alaplap van benne és egy AMD 2500+ -
Jeantech 500w
1 vinyo
1 dvd író
1 logitech g25 kormany
1 g15 bill.
1 ATI HD 3xxx valami olcso cucc van benne mert meghalt a 8800gts .
Minden másnak saját tápja van. azaz konnektorból megy. :) -
Tápod milyen? -
Nah , Angliban vagyok, és itt lehet venni ilyen dobozos cuccot hogy motherboard+proci boundle van benne huto is. És ez az alaplap volt benne, meg ez a proci. alapbol DFI lapot vettem volna, sosem volt még gigabyte. Nem folyattam bele a cuccot a labakhoz, mert nagyon keveset tettem rá. DE pl iRacing, meg Live for Speed megy vele. -
-
Ja, inkább az lesz, hogy deszka nem bírja a 125W-os kicsikét, vagy össze ezüstözte a lábakat...
-
Nekem eccer egy nagytudasu haverom belefolyatta a pasztat a procilabak koze, es egyfolytaban kikapcsolt!
Pont eladas elott voltunk, es leakarta fujni az uzletet...aztan lecsekkoltuk megeccer, es akkor lattuk meg, hogy elcseszte!
Kitakaritottuk, es onantol minden ment rendesen!
Lehet neked is ezvan?!
Hatha! -
Két új AM3-as proci érkezik!
X3 740 3ghz-en
-
A hűtőt csak nem rakta fel rosszul kétszer :S -
Csekkold, hogy rendesen illeszkedik-e a hűtő, illetve, hogy a lapod támogatja-e egyáltalán a 6000+ X2-őt... -
Erre nem is gondoltam :). Sosem volt még problémám egy gépemmel sem. Na kipróbáljuk. -
Vidd vissza a procit mert súlyosan hibás.
Cseréltesd be egy 7750/7850-re. -
Ide is leírom, mert másik topicban nem válaszoltak, és sürgős lenne:
Sziasztok!
Azt hiszem elkövettem egy hibát. Vettem egy 6000+ X2 -es processzort, pedig core2 ot akartam, de épp nem volt raktáron, gondoltam jó lesz a 6000+ is. Összerakom a cuccost stb... elkezdem használni, erre bizonyos időközönként lekapcsol a gép. Ok szar a gyári hűtő irány a bolt Zalman mittomén milyen legbrutálisabb vas megvétele + jó drága pasta. Király alapban simán müxik, de ha valami komolyabb játékot pl ARMA 2 vagy Mass Effect-et akarok rajta futtatni vége, ugyanúgy leáll, előtte még hallom , hogy felpörög a venti amikor elkezdek játszani de szart nem ér.
Mikor újra bekapcsolom csak 75 fokon van a proci.
Valami gagyi Gigabyte olcsó alaplapban van a dolog.
mit csináljak ? Gyújtsam fel a gecibe az egész retek AMD-s k.annyát vagy tegyem bele valami folyékony hidrogénbe ? Vagy esetleg van értelmes megoldás is ? Help! Előre is köszi. -
jo01 #11605 Közbe olvasgattam hogy 2500+ lehet rendesen húzni csak valami feszt kell állítani de azt hol mert nem lehet a bios-ba. A bios pedig AWARD. de ott nincs semmi. -
jo01 #11604 Hello! Lenne nekem egy AMD 2500+ procim Az lenne a kérdésem hogy ezt meddig lehet húzni amíg biztonságos persze. A gond ott van hogy tudom állítani a sebességet de csak 1785MHz-ig onnan tovább nem azt is a BIOS-ba valami CPU CLOCK-ot állítok (200-255)-ig lehet állítani és én már elértem a 255-öt. Valami más mód nincs még rá hogy egy kicsit feljebb tornázzam olyan 2000MHZ köré. Az alaplap: ECS 760GX-M ami elbír 2400MHZ-t és a hűtés is jó mert most kb olyan 25 fokos a proci. A választ előre is köszi. -
Hi. Elobbivel a CPU-fesz.-et allithatod, utobbival a North Bridge-t. -
Hali. mi akülömbség a CPU voltage control és a CPU NB VID voltage control között? -
Kösz, csekkolom -
Na ez jó kérdés. Még nem próbáltam, és könnyen megeshet, hogy soha nem is fogom. Nem nagyon merek ezekhez hozzá piszkálni.:) -
És lehet is állítani, vagy csak ott van? Mert nekem is ott van a csúszka, nem is szürke, de megmozdítani nem lehet.
Egyébként ez a fos, még a pcie frekvenciát se látja... omg ezt is minden más látja.
Úgylátszik marad a biosban állítgatás... aztán meg szétbassza a vinyómat ez a szar ánus alaplap a mentés ki be kapcsolgatással... -
Egy próbát megér neki. Nekem is fagyizott, de aztán rájöttem, hogy a BIOS-ban is engedélyezni kell. Azóta még a tuning is ezzel van. -
5000+ BE-m avval állandóan fagyizgatott :) -
Crystal CPUID. Kapcsold ki a C'n'Q-t, aztán rakd fel, állítsd be, és voila! -
Nem megy sajnos, kínomban már kipróbáltam a Gigabyte EssyTune5-öt is, de az se ment...mind1, nem olyan fontos, így is elégedett vagyok a géppel
-
Probald ki ezt az Asus Ai Boostert:
-
Ezzel én is így vagyok...
Amíg minden játék mex maxon, amivel játszom, akkor minek kísérteni a sorsot