AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
AZ kb olyan mint egy driver felteszed és megy ahogy kell.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Van egy ilyen lapom: GA-MA69G-S3H Nos ez elvileg am2-es lap de rá van irva meg neten is fent van hogy támogatja a Phenom procikat.De csak ezzel a kikötéssel : *Note: If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information. Ha beleteszek egy négymagosat akkor majd miben szenvedek hiányt?
És még egy kérdés:Feltettem dual core optimizert.a telepitõ több mint egy mega volt de a program filesban csak 80 kb és ezt az inditófájlt el se tudom inditani.Akérdésem hogy a progi magától dolgozik, else kell inditanom vagy esetleg beállitanom?
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Next PC upgrade: 2022
Saor Alba
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Még jó hogy a VGA-knál tényleg a kisebb gyártástechnológia az olcsobbságot is eredményezi, de itt a prociknál sajnos nincs ilyen ahogy nézem😞
Asszem ezen okok miatt vagy még 2-3 évig ez a procim lesz ami most van!
Next PC upgrade: 2022
Saor Alba
Saor Alba
Tuningra született a Phenom II?
Saor Alba
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Látszik hogy a videokártya jobban meg van izzasztva mint a proci
Cpu name: Phenom II 940 (core Deneb, AM2+) @ 3GHz
Motherboard: M3A79-T Deluxe (AMD 790FX+SB750 )
Memory: 4096 Mb CSX 1066MHz (DDR2)
Graphics: Gigabyte 4870X2 2048Mb
Drivers: Motherboard bios: 0602, Catalyst 8.10, MB chipset 3.0.642.0
Crysis Warhead: DX10 high, shaders very high, 1920x1200x32, AA off
Results:
Average:47fps
Max: 84fps
Min: 36fps
Saor Alba
Saor Alba
Hogyan tudom túlhajtani a processzoromat?
az AmdOverDrive nem megy mert az alaplapom nem integrált Ati -s és nincs ati videokártyám
cpu:9850BE
mobo:m3n78-em
Saor Alba
eladószerûség: - miez?
én: nekem úgy tûnik hogy egy monitor.
eladószerûség: és csak így behoztad?
én: ??? (foglaljak idõpontot, jelentkezzek be a neten, küldjek emailt vagy mi a vérre gondolsz te szerencsétlen????)
eladószerûség: mennyit kérek érte?
én: xy de én mondjam meg? Mennyit adnál érte?
eladószerûség: xy
én: 😄DDDDDDDDDDDDDDD khm. Na jó..
eladószerûség: jó de meg kell vizsgálnom. Gyere vissza 5-6 óra múlva.
én: ??????? (ez az emberszabású... Darwinnak nem volt igaza) Ok.
Leraktam a dobozt. Egy tök jó állapotban lévõ Samsung Flat CRT volt. Kiléptem a boltból. 1 perc múlva visszamentem felkaptam a dobozt és kisétáltam. Aztán megvette egy ismerõs jópénzér'.
Saor Alba
Saor Alba
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
2001-ben bemegyek haverokkal, mindenki adna el valamit. Én egy 12 megás voodoo2-t, haver egy 32mb- savage4-et, meg ilyesmiket. Azt ott meg mondanak egy vicc árat 1000 forint mindegyikért, mert régiek. Erre hangosan tettem egy megjegyzést, hogy "persze baze majd az (akkor) vadiúj p4-eket fogjuk behozni ide, hogy eladjuk..."
azért p4, mert bár mindenkinek közülünk befigyelt az amd k7 a gépében, de akkor ugye az omgwtf processzor= péntium korszak volt, bár az 1,6-os nál gyorsabb volt a 750-es duronom 😄, így ezzel volt jó példálózni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vevõ: Hallottam errõl a 4800-as Atirol szerinted mennyire jó?
Eladó: Oh nem fejlesztettek semmit vegyél Nvidiát a 9800GT-t az most jó áron van és 3 évig nem kell új kártyát venned és még a DX10-es játékok is mennek vele elég jól."
Ááá úristen hallom mellettem miket beszél a csávó fejébe az eladó hát azt hittem halálra röhögöm magam xD ja a bolt Gigabyte Nvidiákat forgalmaz, tiszta szánalom ahogy erõltetni próbálják az emberekre azt amit õk akarnak.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Saor Alba
Saor Alba