AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem MSI K9A Platinum alaplapal minden default beállításon van és 718MHz-n hajtja a 800MHZ-s RAM-om miért van ez? Vagy ez az MSI hát mondjuk úgy hibájára mondható? Haveromnak Gigája van és ott everestben és bios kiírásnál is 800MHz. Nekem meg everest szerint 718MHz bios kiírásnál meg 800MHz mert ugye az az alap. Nem értem :S
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
De a kerdesre a valasz : igen.
ゾルターン
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ゾルターン
ゾルターン
ezt eddig én is tudtam... te is visszaolvashatsz...
Viszont túl nagy cooler-t nem lehet rá rakni. Mondjuk egy stock cooler bõven elég egy 65W-os procira.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Amúgy meg 11148-as hsz-t olvasgasd, míg fel nem fogod...
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Saor Alba
Csak nem sokkal gyorsabb a 4magos. Annyival lesz gyorsabb a 4 magos proci a 2 magosnál hogy ha jól megmondod neki(vagy kitalálja magának), akkor a háttérben futó folyamatokat a másik két magra tolja(letöltés, winamp vagy akármi) és az elsõ 2 magon csak a játék és a neki szükséges cuccok fognak futni. Lassabb nem lesz a 4 magos proci, max azt tudom elkéztelni ha a játék szarul van megírva és valami miatt összeakad a 2-2 mag és ide-oda üzengetnek egymásnak 😛
Szóval ha játékra kell csak proci, vegyél egy erõsebb kétmagosat, mert az kevésbé terheli meg a pénztárcád és egyelõre alig gyengébb játékokban mint a 4 magosak, viszont utóbbiak jóval drágábbak, mint amennyivel jobban kihasználnák õket a játékok.
ha egy ugyanolyan órajelû, 2 és 4magos proci, most pl egy példa:
E8400 meg Q8400 (3ghz)
akkor ha csak a progi 2magot használni ki, akkor a 2magos gyorsabb??? vagy a 4magosból nem használ 2-t, és ugyanolyan mintha a kis tesója a 2magos lenne?
és van egy játék ahol fix250 alá nem szabad mennie a gépnek, szal az a menõ akinek meg van a kiakadó 1000 fps
Saor Alba
intelbe is, egy E8xxx jobb mint egy mittomén milyen Q :o
de ám a 7750BE nem sokkal jobb egy 6000+ nál, árban is megegyeznek...
Intel P35, X38, X48: 90 nm
Intel P43, P45: 65 nm
AMD 7**: 55 nm 😊
Saor Alba
Saor Alba
Az hogy a 4 magos procik rosszabbak mint a 2 magosak viszont egy akkora baromság hogy leesik a fejem.
Saor Alba
intel 3ghz-en egy
amd 3ghz-es procinál?
meg a 4magosok 3ghz-en miért rosszabbak?
de az intel 2magosoknak sincs L3 cache-jük, hanem sok L2... gondolom ezért olyan jók nem?
ゾルターン