AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy tényleg szar se nem húzható:),se nem stabil:)és egy ki..t fps-sel se gyorsabb mint bármi más:)
olyan vga-t kell venni amitõl cpu-limites lesz a játék<#nyes>#nyes>
Apunak mindig igaza van! Most is.
nv különben sem fejleszt semmit már egy jó ideje,
Ha intel elõkapja larrabe-t akkor aztán lesz nemulass...
Saor Alba
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
(<#idiota>#idiota> ez eros volt... <#ravasz1>#ravasz1> <#vigyor5>#vigyor5> <#wink>#wink>)
Dehogynem. Ugy nevezik Gigabyte. Vagy JW. Vagy akar egy budget Asus... :) (MSI-nel talan jobb vetel az Asrock... <#hehe>#hehe>)
Saor Alba
sokkal jobban megéri amd-nek egy gyártósort 99%-on járatni mint két gyártósort 50%-on hajtani. nem kell az új magot külön tervezni/legyártani, hanem csak elég egy négymagoson regisztert átírni... idõ és költséghatékony...
amd-nek tehát ugyan annyiba kerül elõállítani a 2,3 magost mint a 4 magos phenom II-t
elõállítás költség(10000 darab fölött)kb!
mérnökök kb:3usd/darab technológia kb:10usd/darab, alapanyag 2usd/darab, csomagolás 5usd/darab
egy proci amd-nek 20usd-be kerülhet maximum(szerintem)
Nade a lényeg az, hogy ha ennyire sok a 2 és 3 magos amiben lehet aktiválni a többi magot akkor nagyon jó lehet a selejt arány az AMD-nél, hogy mesterségesen kénytelenek csinálni 2 és 3 magos procikat. De akkor mennyi hazsnon lehet a 4 magoson, ha még 2 magosnak is megéri eladni?:)
Saor Alba
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
...vágod?
Mindezt ASRock lapban, lehet szarozni.<#nevetes1>#nevetes1>
...vágod?
Saor Alba
A teszteket látva azt mondom van hova fejlödni.És akkor inkább még mindig X3 720<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Next PC upgrade: 2022
Benchmarkreviews
Guru3D
Hexus
Hothardware
Irontic
Neoseeker
Overclockersclub
Planet3Dnow
Techreport
Techspot
Saor Alba
Saor Alba
"A DirectX 10.1 támogatása elsõre kissé túlzásnak tûnhet az integrált grafikus processzoroknál, a valóságban azonban az AMD lépése tökéletesen megalapozott. A Windows 7 operációs rendszer DirectX 10.1 API-ra írt Aero felülete ugyanis rendkívül alacsony erõforrás- és memóriaigény mellett képes mûködni, aminek köszönhetõen optimálisabban használja ki a rendelkezésre álló erõforrást. Az sem mellékes, hogy a Microsoft Windows 7 Premium matrica alapkövetelménye lesz a DirectX 10.1 támogatás, így az AMD marketing szempontból további elõnyökre tesz szert a konkurensekkel szemben."
<#taps>#taps>
Saor Alba
Kíváncsi leszek mikor lesz nálunk is csökkenés!
Remélem mikor kell majd 4 magos proci akkor már 45 -ért lehet majd kapni X4 955-öt!
...vágod?
Apr. 23-an jelenik meg a Phenom II X4 955 es az Athlon X2 7850-vel egyutt.
Saor Alba
de kinemszarjale a programokat?:D
szerintem sokunkat csak a játékért vesszük a procikat, vagyis akiket én ismerek, azért veszik... :)
Saor Alba
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ezt kell betenni nem a csalóka képeket:
Annyit szeretnek hozzafuzni hogy sok mindebbol adodik mi mennyibe kerul.
A gyarto elsodleges szempontja a profit. "nagyobb mennyiségben, vagyis gazdaságosan nagyobb" ez sajnos nem igaz. Tudva levo hogy a mennyiseg a minoseg rovasara megy.
Itt vannak az uj CPU-k 45nm-en tobbet lehetne gyartani megsem teszik mert nincs ra szukseg. A kereslet ugyan akkora a profit tobb mert olcsobb a gyartas tehat lehet jatszani az arakkal.
Mi is a minoseg. A minoseg az adott termeknel hasznalt gyartasi technologi , kivitelezes es alkatresz minosegebol adodik ( biztosan van mas is de szerintem ezek a lenyegesek. )
Az ASrock nem minosegi termekeket gyart ( mondjuk az nem jelenti azt hogy hasznalhatatlan ) ez latszik az arazasan. Hogy miert ?? Mert hidd el neki is meg van rajta a haszon , es azt ugy csinalja hogy olcso "nem minosegi" dolgokat hasznal a gyartasnal es ezert tudja alacsonyan tartani az arakat.
"nem sokan vennének új Ferrarit 20 millióért...60-ért igen"
Hidd el venne 3mat. Es hogy miert ... mert a nev kotelez !!! Nem tudsz szar Ferrarit venni mert Ferrari.
Sokkal nyugtalanitobb lenne ha azt venne eszre az ember hogy az ASrock dragabb.
ゾルターン
Szerinted melyik dragabb ??? Ha lehet ne keress ra az arra !!! Ranezesre mond meg kerlek .
ゾルターン
Pl nem sokan vennének új Ferrarit 20 millióért...60-ért igen.:)
Persze nem kell belekötni, hogy pc-ben az asus nem ferrari...
Na szóval. Ha mennyiséget akarnak gyártani, hogy megérje akkor érdemes létrehozni egy "tömegmárkát", vagyis más néven árulni ugyanazt, de olcsóbban és nagyságrendekkel nagyobb mennyiségben, vagyis gazdaságosan.
Persze ez csak egy vélemény.