AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma fel húztam a cpu-at de nem értem hogy a szorzót miért nem tudom használni. Csak is akkor emelkedik az óra jele ha 200 mhz fel húzóm 220-ra. A szorzót hiába rakom 14 re vagy 15 re nem mutatja a cpuz-ben sem hanem 13.5-ön van.
7750-es procim van és egy asus crosshair alaplap van egy pár képem róla hogy milyen a bios-a
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Végre elégedett vagyok a teljestménnyel. Megszabadultam a Prescott-tól.
Mostmár csak azt kellene tudni,hogy hol lehet a legjobb áron Vinyót venni??
AMD 4 Ever!!!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
"De a lényeg a lényeg, hogy egyáltalán nincs garancia arra, hogy menni fog a 4-ik mag, vagy, hogy ha megy is nem biztos, hogy stabil lesz."
Ja, ez a lenyeg.
Saor Alba
De a lényeg a lényeg, hogy egyáltalán nincs garancia arra, hogy menni fog a 4-ik mag, vagy, hogy ha megy is nem biztos, hogy stabil lesz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Tudtommal a 720-as csak BE kivitelben létezik.😊
Amúgy nem lehet. Ha úgy vetted, hogy lehet akkor csalódni fogsz.
Mondjuk úgy, hogy van akinek sikerült, de az alaplap függõ (ha nem tudja az ACC-t akkor eleve bukó), ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy stabil is lesz a 4-ik mag aktiválása után.
AMD Phenom II 720 procim van és az lenne a kérdésem hogy ennél lehet aktiválni a 4. magot, vagy csak a BE-nél?
Remélem az RTM-ben mûködni fog!
Figyeltem progival visszavette 1000MHz-re aztán egybõl meghalt a gép.
Orthostal terheltem meg sem nyikkant nem volt semmi baja.
Saor Alba
Köszi olvasgatom!
How to enable AMD Cool'n'Quiet or Intel SpeedStep in Windows Vista
Cool'n'Quiet
Ezeket találtam. Itt írják, hogy mi kell a Vistának. Ha ezekben nincs meg amit keresel akkor tényleg kérdezz olyat aki ért hozzá.😊 Nincs jobb ötletem.
BIOS-ban le van tiltva így nincs gond. 😞 Ha engedélyezem ezen funkciót, szépen leveszi az órajelet, feszültségeket ha nincs nagy terhelés, de a HT órajel nem változtatja mindig egy alacsony értéken tarja - most már nem emlékszem mennyire - és nem jó a proci teljesítménye sem. Egyébként az alap 1000 MHz (lenne) nálam c'n'q nélkül.
Viszont a BIOS-ban fixre állítom a HT -t(1000MHz), akkor fagyott egy idõ után a Vista, de nem volt "kék képernyõm".
Tavaly év eleje óta nem tudom az energiatakarékos funkciót használni, amióta a Vista fent van.
Saor Alba
Saor Alba
Ezt néztem:
GIGABYTE GA-MA780G-UD3H
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Váltani akarok vagyis fogok AMD-re pár napon belül .. csak a prociban tanácstalan vagyok.
Én a géppel nem szoktam sem játszani sem húzni nem szoktam(nem is akarom). Filmeket nézek szép számmal és internetezek valamint weblapokat szoktam karcolni szóval nekem erre kellene.
A lényeg,hogy hasítson mert várni nem szeretek. Ezt untam meg a mostani intelemnél. (Intel P4 630 3.0GHz van most) De már nagyon utálom. Mert valahogy nem úgy megy ahogyan én szeretném. Ettõl még a régi Athlon XP 2400+ -em is jobb volt ezerszer.
-AMD Athlon 64 X2 7850 vagy ebbõl BE
-AMD Phenom 8650 X3
Most viszont ezekben gondolkozom.
Mindenki segítségét elõre is köszönöm!
Üdv:Joe
Az AMD Cool'n'Quiet funkció miért nem mûködik?
Windows 7 van fent, bekapcsolom a BIOS-ban (Asus M2N4-SLI) egy darabig jó a windowsban is aztán puff kékhalál vagy simán szétcsúszik a kép és csak a restart segít!
Jó lenne ha mûködne mert ilyen budi melegben nekem ne mennyen magas órajelen ha nem muszáj mert nagyon melegszik!
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Saor Alba
Saor Alba
levegõn(nem folyékonyon😊kb. meddig lehet hajtani?
Apunak mindig igaza van! Most is.
Memoria ugyanaz, gondolom adtak neki plusz feszt es atallitottak CL7-re. Bar jatek eseten szinte tokmind1 hogy CL7/CL8 (Patriot).
Saor Alba
két dolog:
a tesztek alatt csak 2.66-on járt a 920(szinte pazarlás<#vigyor2>#vigyor2>)
az ár összehasonlításnál az amd-s cuccba CL9-es ramot számoltak de a tesztet CL7-el végezték.
bocsánat a szõrszálhasogatásért😊
Apunak mindig igaza van! Most is.
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Lenne egy kérdésem srácok.Szegény öreg x2 4000+-os procimat mostanában tervezem lecserélni.Egy x2 6000+-os procit szerettem volna de azt mondták az üzletben, hogy a 7750-es jobb és 6000+-os egyébként sincs már.Az lenne a kérdésem, hogy valóban jobb a 7750-es ? Ahogy néztem enne 2.7GHz az órajele a másiké viszont 3GHz.
Akkor most mi az igazság ??<#nemtudom>#nemtudom>
Kössz!
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Csak ezekre telik inkább húzzam a procit vagy 6000 legyen még nem húztam procit soha és nincs 7-es szériás alaplapom max bios-ba tudom húzni ha ott húzom úgye nem tudom tönkre tenni a processzort.
AMD Athlon 64 X2 7850 AM2 BOX Black Edition
AMD Athlon 64 X2 7750 AM2+ BOX Black Edition
AMD Athlon 64 X2 6000+ AM2 OEM
az MSI 770-C45 lapról mi a véleményetek?
Elég sok pozitívat olvastam róla és a Gigabyte GA-MA770T-UD3P-bõl már 2 napja nincs iPon-on
Saor Alba