AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy tényleg jó lenne megcsinálni azokat amiket írtál, meg mondjuk egy jobb lép is elférne ott fent.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Iszony sok cpu jön ki, elsõnek egy egyszerû táblázat is jó lenne az órajellel, fogyasztással, csíkszélességgel, l2, l3 mérettel, másodjára a "best buy"-okat bemutató teszttel harmadjára meg esetleg ha van olyan írás, oldal, teszt, ami bemutatja az alapokat, pl. am2, am3 foglalat és feature, x2, black box, stb.
A radeon hd topikban tényleg nagyon faszán össze van szedve minden, szerintem itt is elférne ha nem is annyi bõséges infó, csak az ami jól jön, könnyebb választani, utána nézni.
Piszkálni, zargatni nem akarlak, de olyan embert érdemes kérni erre, aki megtudja és meg is oldja ezt a hasznos dolgot.
Például ebben az esetben is hasznos lenne, de teszem azt én is felületesen ismerem az AMD utitervet, Intelt kicsit jobban, de szerettem volna körbenézni, milyen cpu-t találnék, ha a 20 ezres kategória környékén keresgélek, tuningolható, alacsony fogyasztás mellett (bonyolítva azzal, hogy egy E6300-zal versenyezne például)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Saor Alba
amd 7750 Black edition 2.7 ghz alapon és fel húztam 3.11 Ghz-re Akár alapon akár húzva 49-56 fok között mozog és ez nekem soknak tûnik. Nem gyári venti van rajta hanem egy Zalman CNPS-9500 2700 rpm-en. A gyári hûtõ menyin pörög mert egyik ismerõsömnek 6000+ van és 4000 rpm-en megy.
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
Egy Amd Athlon xp 3000+-os 2.1 GHZ-es gépem van. Hétvégén kitisztítottam, levettem a hûtõt és szépen kiporszívóztam, majd ugyanúgy visszaraktam mindent. Ezután látom. hogy a 2.1 ghz-bõl 1,04 ghz lett..
Szerintetek mit csináljak, mit csesztem el?
Saor Alba
Elég halk?Jó hûtés? (olcsón be tudnám szerezni)
Úgy tudom valami voltage control-t tudnia kell a lapnak ahoz hogy szabályozza a fordulatszámát.
Asus M2N4 SLI lap tud ilyen?Hol tudom ezt megnézni?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Saor Alba
Penddrive-ra rárakod a bios fájlt és a flashelõ progival beflasheled!egy enter az egész kb 😊
Lehet, hogy mindentõl függetlenül frissíteni kéne a BIOS-t? Ha meg frissítem akkor nyilván a legújabbat tenném rá, de a kérdés még mindig kérdés: mennyire egyszerûen kivitelezhetõ az egy magam fajta átlag <#lama>#lama> számára?
Persze csak BIOS frissítéssel, szóval tessék engem elrettenteni az alaplapi BIOS frissítésétõl, különben megint elköltöm a kaja pénzt.😄 Könnyû, nehéz? Egyszerû felhasználó megbírkózik vele?
"...támogatja az AMD-V virtualizációs technológiát, ami elengedhetetlen a Windows 7 XP módjának aktiválásához."
Az Intel leendo korajoteiben es korajharmaiban ez luxuscikk, nem lesz bennuk... <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
15ezerért megveszem ezt a 6000+ azt viszont látásra géphez nem nyúlók jövõ nyárig az biztos!
Saor Alba
G1 stepping ritka gagyi proci.2640MHz amin ment eddig stabilan azt kész megállt a tudomány!
Saor Alba
Nem akarok gépre költeni csak kicsit erõsebb proci kéne ami jó a 4850-hez ha kedvem támad játszani ne legyenek nagy gondok!
Saor Alba
6000+ 😄
m2n4-SLI
Tuningal mi a helyzet?Tudom majd húzni valameddig?Alapon 3100MHz.
"Miben fog ez megnyilvánulni?Nem lesz jelentõs gyorsulás a mostani 4800+ @2500GHz-es procimhoz képest?"
Dehogynem... <#zavart1>#zavart1>
Saor Alba
Most csak magamat gyõzködöm <#vigyor5>#vigyor5>
Miben fog ez megnyilvánulni?Nem lesz jelentõs gyorsulás a mostani 4800+ @2500GHz-es procimhoz képest?
"Alig van 3GHz feletti proci most az AMD-nén ami meg van elég drága (javíts ki ha tévedek! )"
Es? Athlon II-k/Phenom II-k kozel 4GHz-t mennek leggel -> tuning. Amugy ha nem kenyered az OC, ezt csekkold: link (3GHz). Vagy ott van a Phenom II 550 25 ropiert, az mar komolyabb cucc.
Saor Alba
Nem akarok gépre költeni tudnék venni egy ilyen procit olcsón lapomba max a 6400+ kezeli ennyi!
Ennyire elavult már a 6000+ ?