681
-
#601 Dejóóó :$ honnan sikerült? -
#600 huhuhuhuh végre sikerült megszereznem a könyvet nagy nehezen de a lényeg hogy megvan és nem eresztem :D
kb a 30adik oldalon járok de marha jó nagyon sok jó dolog van leírva benne interjúktól kezdve háttértörténetekig és a sok szép fotó sem elhanyagolható. -
#599 Én mostanában nagyon elgondolkodtam hogy megkellene venni eredeti dvd-n 1-10 évadot díszdobozban (30 db dupla rétegű DVDn van :)) csakhát az ára elég húzós 40-45k FT. bár végülis ez még nem is annyira vészes ha azt nézem hogy 1 évad külön 8ezer ft. -
bcrics #598 Érdekességek,
Hát én most kaptam le megint a 10 évadot,vhogy mindig sikerül elosztogatnom,vettem is 30db dvd-t hoyg minden évadbol legyen legalább 3 lemez:D -
#597 Ha esetleg valakit érdekel a Viasat3 ismét adni fogja a sorozatot május 10től, mondjuk az fura hogy a 6.évadtól kezdi. Bár gondolom annyira nem érdekel majd sok embert mivel aki szerette a sorozatot annak úgyis megvan de gondoltam leírom :) (én ha van időm napi 4-5 részt is megnézek de még mindíg nem unom :) ) -
#596 Ez nekem is megvan már egy ideje sztem is marha jó játék, igaz nemvagyok perfekt angolos de azért a kérdések nagyrészét megértem és válaszolni is tudok rá. Szerintem magyarítás nincs hozzá, gondolkodtam már rajta hogy szabadidőmben elkezdeném fordítani, de nemtudom milyen progival lehetne megnyitni a szövegfájlokat. meg azért az a 3000 kérdés kicsit sok :) -
bcrics #595 Itt találtok 1 jobarátokos játékot,nagyon zorall,kár hoyg full angol.szóval ien kvíz jellegű.kérdeseket tesz fel a játék és így haladsz sorban,tele van videókkal,háttérfilmekkel nagyon zorall.günther és janice hangja a kvízmestereké..na itt link:P
http://thepiratebay.org/torrent/3425414/Friends.The.One.With.All.The.Trivia-RELOADED
aki tud hozzá magyarítást az írjon de okvetlenül:D -
#594 Énis vadászom rá vagy egy éve, nulla sikerrel.:)
De ha találok valahol esetleg többet, akkor majd írok. -
#593 Hát sajna úgylátom ebből sem lesz semmi :/
abban reménykedem hogy majd egyszer esetleg ráakadok valamelyik antikváriumban vagy esetleg felkerül kis csoda folytán egy aukciós oldalra. -
#592 Hellóka!
Keresem ezt a könyvet: David Wild: Jóbarátok - Tíz év története a kezdetektõl.
ha esetleg valakinek lenne eladó esetleg tudná hogy hol lehetne beszerezni pls írjon privátban mert nagyon szeretném megszerezni de sehol nem lehet már kapni!
köszike!!
Friends 4 ever! -
#591 Ezt már láttam megvan egy ideje.
Szerintem marha jó hogy megcsinálták ezt a filmet és így a rajongók bepillantást nyerhettek a színészek életében és hogy a sorozat előtt mik is történtek.
Jóbarátok 4 ever!!! -
bcrics #590 ja,,rámész,nyomsz 1 play gombot utána tölt picit, megint play gomb és megy a műsor,csak szarabb minőségben ezért linkeltem a teljes fájlt amit le lehet tölteni,és az teljesen jó-ok minőségre. -
#589 ezen valahogy meg is lehet nezni? -
bcrics #588 Itt Tudjátok Meglesni. -
bcrics #587 Hello,A Húsvéti nyusziTojás hozott 1 kisFilmet a jóbarátok Jelenségről A kezdetektől a Végig 86percben,egészen pontosan ezt>>>Hollywoodi tortenetek - Az igazsag a Jobaratokrol:)
Az Alábbi linkről tudjátok letölteni,.Kellemes Ünnepeket:))
FileBase Link 1
Megaupload Link2
-
#586 Ezzel en is igy vagyok, de aztan mindig elkezdem ujbol...egyedulallo sorozat.. -
#585 Ugyan így vagyok vele... :/ Még egy drabaig örültem, hogy volt Joey, de annak is vége lett... :(
[ Amúgy defkán ván ;) ] -
#584 hát bakker most hogy végignéztem mind a 10 évadot + a visszatekintőt, illetve Az igazság a jóbarátokról filmecskét annyira hiányzik az egész sorozat hogy lehet elkezdem megint elölről, folyton ők járnak a fejemben :)nézegettem utána Jennifer Aniston filmeket is pl Derült égből Polly, Marley meg én amitől csak még jobban hiányzott az egész sorozat -
#583 Az utolsó rész az szomorú igaz... :( Amikor a kulcsokat leadják, meg az üres lakás.. :/ Nekem is el kéne kezdeni előről. -
#582 nagyon jo sorozat, enis elkezdtem nezni az elejetol most jarok a 9. evad felenel. soron kivul azert meglestem a 10.evad utolso reszet elegge szomoru lettem :) bar Ross es Rachel kapcsolata szinte mindig igy alakult. -
#581 Einstein:) -
T1B3R1U5 #580 Tudnátok abban segíteni, hogy Phoebe nagymamája melyik történelmi személyről állította, hogy a nagypapa?
A választ előre köszönöm! -
csnagybalazs #579 Érdekel valakit az összes rész VDn? szinkronos gyűjteményem most eladom, ha érdekel írj! [email protected] -
#578 így fog kinézni a Showtime csatorna új komédiájában, Episodes címmel fog adásba kerülni. kívácsi vagyok milyen lesz :D -
#577 Nem áll neki rosszul... csak nagyon fura. :D -
#576 Matt
wááá -
#575 "Eat Street címmel tervez sorozat Courteney Cox és David Arquette a New York-i utcai kajákról. Az ABC-nek." -
#574 KATT
Lisa Kudrow új sorozata, olvassátok el, érdemes^^ én nagyon várom -
bcrics #573 ám a valóságban vajon ki feküdt le kivel,,ám schvimmer tuti gerincre vágta a jő öreg anistont...többször is,,főleg szerintem a 4évad idejében.hehe,,ám récsel akkor nézett ki a legjobban amikor nemtudom hogy meik évadban volt,,de ott volt,szóval a lánnyal aki fiatal korában dagadt volt kinnt a folyosón beszélgetnek,már nem tudom miről,és akkor kijön vki nem tudom ki,,és récsel elkezd mondani növénynevekt mitnha főzne,,de lehet ez nemis az a jelenet,,szal inkább nem mondtzam semmit:D -
#572 Készülj fel, hogy az elején fura lesz, de aztán egész más élményt ad. Én azóta csak angolul nézem újra. -
#571 Egy filmnek jobban örülnék, mint egy plusz évadnak, szerintem nagyobb siker is lenne... bár ki tudja. :)
Most karácsonyra viszont megkaptam végre az összes évadot eredeti nyelven, úgyhogy hamarosan belemélyedek az angol nyelv szépségeibe... :D -
belcure #570 Nagyon hiányoznak!
Szerintem az összes TV-ben leadott epizódot láttam!
Nagyon jó lenne ha egyszer (ami tudom ,nem lessz) talán lenne egy 11. évad, de ugye már ők is megöregedtek! (kicsit) De addíg is, sok órányi jókedvet lehet előidézni azzal a rengeteg filmel amit leforgattak! -
Prof William #569 Van egy rész...
Rachel: Nos hát Ben... Tehát mit mondtam?
Ben: Nem szabad másokkal kitolni...
Rachel: És még?
Ben: Hogy apával nem voltál szakításban. :)
Eachel: Nagyon jó. :) -
bcrics #568 :O,elolvastam és kijött 1 ér a homlokomon,,ne máár. -
#567 "A BBC-vel társul a Showtime, hogy elkészítse az Episodes című sorozatot, melynek főszereplője Matt LeBlanc lenne és két angol tévés producerről szólna, akik eladják sorozatuk jogait Amerikában, hogy az ottaniak egy lebutított verziót készítsenek belőle. LeBlanc saját magát fogja alakítani benne, az amerikai sorozat főszereplőjét. Az 1. évad 6 része 2010. elején kerülhet tévébe. Készítők: David Crane és Jeffrey Klarik." -
#566 Ezért szeretjük őket. :D -
#565 Nagyon helyes:) -
bcrics #564 DEHÁT SzaKÍTÁSBAN VOLTUNK XDDD.íííííí,szerintem rachel bigott,ross meg hipotómiás,joey meg ..joey..fibi meg abnormális.bingék meg hüllyéék:D.
köszönöm -
#563 akarod mondani Ross:D -
Prof William #562 Bizony ezt Rachel nem győzi elégszer hangsúlyozni. :)