681
1497745_10151883285609576_1735581302_n.j
  • chhaya #641
    Botox. :/
  • grizzly21
    cox mintha plasztikaztatta volna az arcat nem? nem all jol neki..
  • Tyler1
    Coxnak sem vált előnyére az idő, ijesztő lett. Nem tudom J.A. mit csinál magával, de ő ugyanolyan szexi tudott maradni, mint amilyen 10 éve volt.
  • bcrics
    link
  • bcrics
    Szar dolog az elmúlás.
  • chhaya #636
  • Breki33
  • Breki33
  • chhaya #633
  • bcrics
    Ez pedig a joey franciául tanul részből van, nemdebár?
    flipflopfőőő
  • bcrics
    Áhh, köszi, amúgy tudom hogy Joey nem ad a kajájából és elveszi a csecsemőktől hugsyt:)
  • chhaya #630
    Season 10, Episode 9
    The One with the Birth Mother
    (A vér szerinti anya)
  • chhaya #629
  • bcrics
    Hát,m a franc kivan, napokban néztem idei képeket a szereplőkről, és szanaszét vannak zombulva, annyira öregek és gebedtek és ráncosak, főleg Phobey...

Ha tovább húzzák akkor már tényleg nem lesz értelme filmet csinálni-

Amúgy melyik részben van amikor Joey megeszi egy csaj sütijét a randin tudja vki?
  • Bulykin
    hát...szerintem soha
  • bcrics
    Mikor lesz má' mozifilm?
  • Hunter of Deer
    Sajna már nem lehet kapni nagyon rég óta! Amikor én is rákattantam (kb 1 éve) felhívtam minden könyvesboltot de semmi :/ aztán végül is az egyik könyvesbolt tudott valahonnan szerezni egy használt darabot, kitünő állapotban szerencsére kb 6 ezerért :) de megérte.
  • makoo
    Üdv.!
    A Jóbarátok könyvet keresem (Jóbarátok – Tíz év története a kezdetektől, míg legördül a függöny) Nagyon régóta keresem, és sehol nem lehet már kapni. Ha esetleg valakinek megvan és eladná nekem, nagyon megköszönném. Ide írjatok: [email protected]
    Előre is köszönöm :)
  • bcrics
    Plussz a csaj lakásban az erkély előtt a kredencben egy titkos üreg van ahol a karácsonyi ajándékokat tartják.
    Plussz rachel szobájában a szekrényben van egy bilincs amit a 10 évad végén vettek csak észre, ami történetesen mónika grandmutterjae volt, a kis matrona-hiperperszona.
    Aztán a fürdőt joey egyszer megbontotta ugyanebben a lakásban, plussz picit máshogy is nézett ki amikor ott laktak chandler bingek.
    Apropó hol van a nagy fehér porcelán kutya?
    Ám megneznem phobey és ross kecojat is.
  • Bulykin
    Mónika lomjai :)
  • grizzly21
    mi?
  • bcrics
    Pedig tudjuk mi van a kérdőjel helyén
  • chhaya #619
  • grizzly21
    Beleneztem az elozo Matthew Perry sorozatba is (Mr Sunshine), de soha nem lesz semmi ami megkozeliti a jobaratokat :(
    Ami tetszett az a Studio 60 volt, kar hogy az csak 1 evados..
  • Bulykin
    új sorozat
  • Hunter of Deer
    nem igen lesz már semmi sztem. nem hiszem hogy lesz mozifilm. sajnos :/
  • bcrics
    http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/osszefutottak-a-jobaratok-2099727

Igazán történhetne már vmi...
  • Hurki
    Én arra lennék kíváncsi, hogy német szinkronnal honnan tudnám megszerezni a sorozatot?
  • bcrics
    ez jóak ez a zene,kedvessel ágybafekvős,reggeliodaégetős:)
  • Hunter of Deer
    hehe ez nagyon nagy :) imádom a Jóbarátokat! Tervezem hoyg csináltatni kellene egy nagy Jóbarátok posztert a falra ami elég nagy nemtom mennyibe fájna remélem nem túl nagy összeg. bár a könyv sem volt annyira olcsó :)
    Friends 4 ever :D
  • bcrics
    áá..tuti hogy nem,a joeyban sem voltak.
  • Bulykin
    január 10 és jön a Matt LeBlanc-féle Episodes!

nem akarok remlámozni, de ha van kedvetek látogassátok a Sorozatok topikot, szoktunk írkálni újonnan induló sorozatokról és persze a régiekről is... csak azért mondom, hátha szóbe kerülne 1-1 Jóbarátok tag is :P
  • chhaya #609
    Ez is aranyos. :)
  • chhaya #608
    I'll be there for you
    Bocs ha volt már. :))
  • Hunter of Deer
    Nah már ideje hogy Courteney Cox is szerepeljen valamiben :)
    reméljük jó film lesz bár még odébb van.
  • Bulykin
    hmm, a Sikoly 4-ben Courteney Coy Arquette és a férje is
    katt ide
  • chhaya #605
    Hmmm ha az Alexandrások ilyen ügyesek, akkor bepróbálkozom én is néhánynál. :))
    Köszi a tippet. :)
  • Hunter of Deer
    hát mivel tesóm ismerőse ott melózik és a könyv is picit kopott volt a borítónál így kaptam 30% kedvezményt :P szal 6000 helyett 4200ft volt :)
    bár én úgyvagyok vele hogy a 6ezret is kiperkáltam volna érte :)
    minden pénzt megér
  • Bulykin
    és drága e volt ?
  • Hunter of Deer
    a Miskolc-Plazaban levo Alexandra könyvesboltban rendelték meg nekem kb 3 hetet vártam rá. használt de nagyon jó állapotban van. amúgy már szinte végigtelefonáltam minden könyvesboltot / antikváriumot és sehol sem volt. de mégis megtudták szerezni úgyhogy nagyon örülök :)