681
-
#641 Botox. :/ -
#640 cox mintha plasztikaztatta volna az arcat nem? nem all jol neki.. -
#639 Coxnak sem vált előnyére az idő, ijesztő lett. Nem tudom J.A. mit csinál magával, de ő ugyanolyan szexi tudott maradni, mint amilyen 10 éve volt. -
bcrics #638 link -
bcrics #637 Szar dolog az elmúlás.
-
#636 -
#635 -
#634 -
#633 -
bcrics #632 Ez pedig a joey franciául tanul részből van, nemdebár?
flipflopfőőő -
bcrics #631 Áhh, köszi, amúgy tudom hogy Joey nem ad a kajájából és elveszi a csecsemőktől hugsyt:)
-
#630 Season 10, Episode 9
The One with the Birth Mother
(A vér szerinti anya) -
#629 -
bcrics #628 Hát,m a franc kivan, napokban néztem idei képeket a szereplőkről, és szanaszét vannak zombulva, annyira öregek és gebedtek és ráncosak, főleg Phobey...
Ha tovább húzzák akkor már tényleg nem lesz értelme filmet csinálni-
Amúgy melyik részben van amikor Joey megeszi egy csaj sütijét a randin tudja vki? -
#627 hát...szerintem soha -
bcrics #626 Mikor lesz má' mozifilm? -
#625 Sajna már nem lehet kapni nagyon rég óta! Amikor én is rákattantam (kb 1 éve) felhívtam minden könyvesboltot de semmi :/ aztán végül is az egyik könyvesbolt tudott valahonnan szerezni egy használt darabot, kitünő állapotban szerencsére kb 6 ezerért :) de megérte. -
makoo #624 Üdv.!
A Jóbarátok könyvet keresem (Jóbarátok – Tíz év története a kezdetektől, míg legördül a függöny) Nagyon régóta keresem, és sehol nem lehet már kapni. Ha esetleg valakinek megvan és eladná nekem, nagyon megköszönném. Ide írjatok: [email protected]
Előre is köszönöm :) -
bcrics #623 Plussz a csaj lakásban az erkély előtt a kredencben egy titkos üreg van ahol a karácsonyi ajándékokat tartják.
Plussz rachel szobájában a szekrényben van egy bilincs amit a 10 évad végén vettek csak észre, ami történetesen mónika grandmutterjae volt, a kis matrona-hiperperszona.
Aztán a fürdőt joey egyszer megbontotta ugyanebben a lakásban, plussz picit máshogy is nézett ki amikor ott laktak chandler bingek.
Apropó hol van a nagy fehér porcelán kutya?
Ám megneznem phobey és ross kecojat is.
-
#622 Mónika lomjai :) -
#621 mi? -
bcrics #620 Pedig tudjuk mi van a kérdőjel helyén -
#619 -
#618 Beleneztem az elozo Matthew Perry sorozatba is (Mr Sunshine), de soha nem lesz semmi ami megkozeliti a jobaratokat :(
Ami tetszett az a Studio 60 volt, kar hogy az csak 1 evados.. -
#617 új sorozat -
#616 nem igen lesz már semmi sztem. nem hiszem hogy lesz mozifilm. sajnos :/ -
bcrics #615 http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/osszefutottak-a-jobaratok-2099727
Igazán történhetne már vmi... -
#614 Én arra lennék kíváncsi, hogy német szinkronnal honnan tudnám megszerezni a sorozatot? -
bcrics #613 ez jóak ez a zene,kedvessel ágybafekvős,reggeliodaégetős:) -
#612 hehe ez nagyon nagy :) imádom a Jóbarátokat! Tervezem hoyg csináltatni kellene egy nagy Jóbarátok posztert a falra ami elég nagy nemtom mennyibe fájna remélem nem túl nagy összeg. bár a könyv sem volt annyira olcsó :)
Friends 4 ever :D -
bcrics #611 áá..tuti hogy nem,a joeyban sem voltak. -
#610 január 10 és jön a Matt LeBlanc-féle Episodes!
nem akarok remlámozni, de ha van kedvetek látogassátok a Sorozatok topikot, szoktunk írkálni újonnan induló sorozatokról és persze a régiekről is... csak azért mondom, hátha szóbe kerülne 1-1 Jóbarátok tag is :P -
#609 Ez is aranyos. :) -
#608 I'll be there for you
Bocs ha volt már. :)) -
#607 Nah már ideje hogy Courteney Cox is szerepeljen valamiben :)
reméljük jó film lesz bár még odébb van. -
#606 hmm, a Sikoly 4-ben Courteney Coy Arquette és a férje is
katt ide -
#605 Hmmm ha az Alexandrások ilyen ügyesek, akkor bepróbálkozom én is néhánynál. :))
Köszi a tippet. :) -
#604 hát mivel tesóm ismerőse ott melózik és a könyv is picit kopott volt a borítónál így kaptam 30% kedvezményt :P szal 6000 helyett 4200ft volt :)
bár én úgyvagyok vele hogy a 6ezret is kiperkáltam volna érte :)
minden pénzt megér -
#603 és drága e volt ? -
#602 a Miskolc-Plazaban levo Alexandra könyvesboltban rendelték meg nekem kb 3 hetet vártam rá. használt de nagyon jó állapotban van. amúgy már szinte végigtelefonáltam minden könyvesboltot / antikváriumot és sehol sem volt. de mégis megtudták szerezni úgyhogy nagyon örülök :)