681
1497745_10151883285609576_1735581302_n.j
  • Magoo
    Ehh bazeg....pedig tök mindegy hányadszorra nézem a Jóbarátokat, mindíg megnevettet! Inkább Jóbarátok mint az édes élet ólasz módra.... :(
  • grizzly21
    hát a kurva annyukat. ki nézi ezt a szart? elmehetnek a francba
  • Prof William
    Téynleg nincs! Heklyette az Édes Élet Olasz módra vagy mi van...
    És a hétennem is lessz! Reméllem nem fejezték be!
  • drobee
    Mert az Edet műsorra tűzték, a nézetlen Édes élet olasz módrát pedig berakták a 24. Jóbarátok ismétlés helyére. Nyugi, fogsz még vele találkozni a tv2-n.
  • REALista
    Miért nincs a Jóbarátok???
  • Ajaxka
    Eladó a Jóbarátok sorozat dvd-n megjelent összes része (divx) avi formátumban. Mind a 10 évad 10 db dvd lemezen.

Ár: (az összes) 8500 Ft+Postaköltség!!!

Érd: [email protected] vagy 06 70 588 6369
  • Ajaxka
    Eladó a Jóbarátok sorozat dvd-n megjelent összes része (divx) avi formátumban. Mind a 10 évad 10 db dvd lemezen. Érd: [email protected] vagy 06 70 588 6369
  • grizzly21
    ebben is van valami
  • Prof William
    Nekem tetszet... Amilyen rokonszenesnek volt az elején beállítva akár ő is lehetett volna Ross új (hosszan tartó) felesége.

Azér a végére kicsit szemétnek írták meg hogy ne legyen nayg baj a szakítás. Nem is nagyon illett hozzá...
  • grizzly21
    én nem tudom, de nekem nem tetszett a csaj. külsöre sem.
  • cleric
    Mellesleg Emily-t valójában kényszerűségből írták ki a sorozatból, mert terhes lett. Az utolsó megjelenésekor azért telefonál az ágyból Ross-nak, mert már látszana a pocakja :) Kíváncsi lettem volna, hová fajulnak a dolgok ha nem így alakul a helyzet.
  • ngcsnet
    köszi;)
  • Magnumrolcsi
    Első 4et énis leszedtem :)
    Aztán rákérdeztem haveromnál és Ő megtudta szerezni a többit(az egészet megtudta volna :D).
    A 6.ik évadból hiányzik az utolsó rész :@
  • grizzly21
    én most töltöm 4 hete, 90% nál jár, 30 GB :)
  • Magnumrolcsi
    Már megvan mind a 10 évad :)
    Most kezdem majd a 3.-ikat nézni.
  • grizzly21
    Ross azért költözött el mert az angol csaj csak ugy volt hajlando kibékülni vele ha nem találkozik többet Rachel-lel. Aztán beszéltek telefonon, kiderült hogy a csaj mégse bizik meg Ross ban ugyhogy szakitottak végre végleg, ugyhogy visszaköltözik. nagyjábol ennyi
  • ngcsnet
    el tudja mondani az eheti rész tartalmát? nem voltam itthon

Ross miért költözött el? És az angol csajjal mi történt?
  • ROKICA
    szinkron?
  • Brolly
    Mennyibe adnád el az összes évadot?
  • 576Steve
    Eladó a Jóbarátok sorozat dvd-n megjelent összes része (divx) avi formátumban. Mind a 10 évad 10 db dvd lemezen. Filmek és Játékok eladók. Érd: [email protected]

sms: 06\70-596-1559
  • 576Steve
    Eladó a Jóbarátok sorozat dvd-n megjelent összes része (divx) avi formátumban. Mind a 10 évad 10 db dvd lemezen. Filmek és Játékok eladók. Érd: [email protected]

sms: 06\70-596-1559
  • grizzly21
    ezis igaz
  • Magnumrolcsi
    Azt kérdezném, hogy az 1-10ik évadig, magyar szinkronnal megvan-e itt valakinek?? akivel megtudnám boltolni? PÜ-ben megbeszéljük:)
    debreceni vagyok!
  • Bandew
    Nem! Ez a rossz fotózás!
    Már régebben is idegesített, hogy az emberek állandóan kiakadnak az ilyen képeken, hogy "fúúú milyen ronda smink nélkül!", közben észre sem veszik, hogy a "smink nélküli" kép valójában egy pocsék, előnytelen fotózás, ami a mindennapi életben történik. Álmosak, tüsszentenek, belesüt a nap a szemükbe (lásd lentebb), nincs műfény és persze nincs smink sem, ami nem mondom, hogy semmit nem ér, de tök nem az a lényeg, mint ahogy egyesek hiszik. A jobb képek mindig nyílvános szerepléseken készülnek, amikor a színésznő/énekesnő felkészül a fotózásra, nem pedig lesifotó.
    Ha egy nő elkezd igazán csúnyúlni, azt a smink nem tudja elfedni. Csak a photoshop.
  • ROKICA
    vááá lesz JOEY sorozat.. TV2-őn!
  • ROKICA
    vááá lesz JOEY sorozat.. TV2-őn!
  • Prof William
    De nektek van elég kiumátok? :)

És az ugye tudjátok mi lessz ha a Télapó és a Karácsonyi Tatu sokáig egymás közelében tartózkodik?
  • xKex
    akinek van kedve összehozni, és rendszeresen frissíteni egy egyszerű kis jóbarátok fansitot az írjon mailt, nekem lenne hozzá kedvem:)

[email protected]
  • grizzly21
    ez a smink
  • seriesfanatic
    Elég durva!!
  • React
    nem lehet látni, mi lenne ez?
  • Ronny

Úristen
  • ROKICA
    "nemrég voltak új" összetett mondat rulz
  • Magoo
    hát az már rég nem számít új résznek
  • ROKICA
    "nemrég" voltak uj részek.!!!

gondoltam pár éve!! ember amit a tv2 őn is adtak.! azok egy nagyobb megszakítás utáni részek!!
  • React
    de lehet lesznek... vagy semmi esély per pill? :)
  • winnie
    semmilyen új részek nem voltak és nem is lesznek egyelőre.
  • MerlinW
    Én semmi infot nem látok ilyenről... van forrásod?
  • ROKICA
    nemrég voltak uj részek.. emléxem az a nigger csaj is volt bene aki nemrég kapott oscar díjat és a macskanőben volt főszereplő.. onnantól már nemcsináltak...
  • React
    báááár vmi olyan pletykát hallottam, hogy lesz még 4 fél órás rész, a bbc fejenként nem tom hány trilliót fizetne nekik, annyira népszerűek, de elvileg nem állnak már össze 1 újabb forgatás erejéig :)