681
-
Ehh bazeg....pedig tök mindegy hányadszorra nézem a Jóbarátokat, mindíg megnevettet! Inkább Jóbarátok mint az édes élet ólasz módra.... :( -
hát a kurva annyukat. ki nézi ezt a szart? elmehetnek a francba -
Prof William #159 Téynleg nincs! Heklyette az Édes Élet Olasz módra vagy mi van...
És a hétennem is lessz! Reméllem nem fejezték be! -
Mert az Edet műsorra tűzték, a nézetlen Édes élet olasz módrát pedig berakták a 24. Jóbarátok ismétlés helyére. Nyugi, fogsz még vele találkozni a tv2-n. -
Miért nincs a Jóbarátok??? -
Ajaxka #156 Eladó a Jóbarátok sorozat dvd-n megjelent összes része (divx) avi formátumban. Mind a 10 évad 10 db dvd lemezen.
Ár: (az összes) 8500 Ft+Postaköltség!!!
Érd: [email protected] vagy 06 70 588 6369 -
Ajaxka #155 Eladó a Jóbarátok sorozat dvd-n megjelent összes része (divx) avi formátumban. Mind a 10 évad 10 db dvd lemezen. Érd: [email protected] vagy 06 70 588 6369 -
ebben is van valami -
Prof William #153 Nekem tetszet... Amilyen rokonszenesnek volt az elején beállítva akár ő is lehetett volna Ross új (hosszan tartó) felesége.
Azér a végére kicsit szemétnek írták meg hogy ne legyen nayg baj a szakítás. Nem is nagyon illett hozzá... -
én nem tudom, de nekem nem tetszett a csaj. külsöre sem. -
cleric #151 Mellesleg Emily-t valójában kényszerűségből írták ki a sorozatból, mert terhes lett. Az utolsó megjelenésekor azért telefonál az ágyból Ross-nak, mert már látszana a pocakja :) Kíváncsi lettem volna, hová fajulnak a dolgok ha nem így alakul a helyzet. -
köszi;) -
Első 4et énis leszedtem :)
Aztán rákérdeztem haveromnál és Ő megtudta szerezni a többit(az egészet megtudta volna :D).
A 6.ik évadból hiányzik az utolsó rész :@ -
én most töltöm 4 hete, 90% nál jár, 30 GB :) -
Már megvan mind a 10 évad :)
Most kezdem majd a 3.-ikat nézni. -
Ross azért költözött el mert az angol csaj csak ugy volt hajlando kibékülni vele ha nem találkozik többet Rachel-lel. Aztán beszéltek telefonon, kiderült hogy a csaj mégse bizik meg Ross ban ugyhogy szakitottak végre végleg, ugyhogy visszaköltözik. nagyjábol ennyi -
el tudja mondani az eheti rész tartalmát? nem voltam itthon
Ross miért költözött el? És az angol csajjal mi történt? -
szinkron? -
Mennyibe adnád el az összes évadot? -
576Steve #142 Eladó a Jóbarátok sorozat dvd-n megjelent összes része (divx) avi formátumban. Mind a 10 évad 10 db dvd lemezen. Filmek és Játékok eladók. Érd: [email protected]
sms: 06\70-596-1559
-
576Steve #141 Eladó a Jóbarátok sorozat dvd-n megjelent összes része (divx) avi formátumban. Mind a 10 évad 10 db dvd lemezen. Filmek és Játékok eladók. Érd: [email protected]
sms: 06\70-596-1559
-
ezis igaz -
Azt kérdezném, hogy az 1-10ik évadig, magyar szinkronnal megvan-e itt valakinek?? akivel megtudnám boltolni? PÜ-ben megbeszéljük:)
debreceni vagyok! -
Nem! Ez a rossz fotózás!
Már régebben is idegesített, hogy az emberek állandóan kiakadnak az ilyen képeken, hogy "fúúú milyen ronda smink nélkül!", közben észre sem veszik, hogy a "smink nélküli" kép valójában egy pocsék, előnytelen fotózás, ami a mindennapi életben történik. Álmosak, tüsszentenek, belesüt a nap a szemükbe (lásd lentebb), nincs műfény és persze nincs smink sem, ami nem mondom, hogy semmit nem ér, de tök nem az a lényeg, mint ahogy egyesek hiszik. A jobb képek mindig nyílvános szerepléseken készülnek, amikor a színésznő/énekesnő felkészül a fotózásra, nem pedig lesifotó.
Ha egy nő elkezd igazán csúnyúlni, azt a smink nem tudja elfedni. Csak a photoshop. -
vááá lesz JOEY sorozat.. TV2-őn! -
vááá lesz JOEY sorozat.. TV2-őn! -
Prof William #135 De nektek van elég kiumátok? :)
És az ugye tudjátok mi lessz ha a Télapó és a Karácsonyi Tatu sokáig egymás közelében tartózkodik? -
xKex #134 akinek van kedve összehozni, és rendszeresen frissíteni egy egyszerű kis jóbarátok fansitot az írjon mailt, nekem lenne hozzá kedvem:)
[email protected] -
ez a smink -
Elég durva!!
-
React #131 nem lehet látni, mi lenne ez? -
Ronny #130
Úristen
-
"nemrég voltak új" összetett mondat rulz -
hát az már rég nem számít új résznek
-
"nemrég" voltak uj részek.!!!
gondoltam pár éve!! ember amit a tv2 őn is adtak.! azok egy nagyobb megszakítás utáni részek!! -
React #126 de lehet lesznek... vagy semmi esély per pill? :) -
winnie #125 semmilyen új részek nem voltak és nem is lesznek egyelőre. -
Én semmi infot nem látok ilyenről... van forrásod? -
nemrég voltak uj részek.. emléxem az a nigger csaj is volt bene aki nemrég kapott oscar díjat és a macskanőben volt főszereplő.. onnantól már nemcsináltak... -
React #122 báááár vmi olyan pletykát hallottam, hogy lesz még 4 fél órás rész, a bbc fejenként nem tom hány trilliót fizetne nekik, annyira népszerűek, de elvileg nem állnak már össze 1 újabb forgatás erejéig :)