3503
Avagy dohányzásról általában
  • NeverwinterKING
    sokáig bírtad :D
  • mila69en
  • REPS0L
    már mind1.
    [smoke]
  • mila69en
    első két hét húzós lesz!:DDD

kérsz egy cigit? :DASD:A
  • REPS0L
    tegnap elvileg letettem, de hogy meddig az kérdés
  • mila69en
    nah úgy aztán nem egyszerű lerakni a bagót!:)
  • sapkafej
    de ne csináljatok úgy mintha ez a nemcigizés miatt történt volna :D ne zabáljatok helyette azt csá
  • REPS0L
    eza sötétkék dunhill ütős cucc *.*
    tetszik nagyon
  • REPS0L
    úgyérzem nálam is ez lesz, mert ilyen olyan a haveri köröm, de azért köszi a válaszokat
  • Punker
    egyénenként változó, nekem volt úgy hogy az 2 hét alatt 10 kiló ugrott rám, azóta újra bagózok.......
  • mila69en
    szerintem kb 5-7-10kg plussz
  • REPS0L
    ha letenném a cigit, mennyire kezdenék hízni? azért már megéri számomra perpill...
  • Szaboka43
    Sziasztok,tudnátok nekem mondani néhány tradicionális Cseh cigimárkát? Mint pl itthon a szofi. Előre is köszi!
  • gibbone
    A ház tudtommal nem közterület, talán ház előtt de az is kétséges. És sajnos ezellen semmit nem lehet csinálni. Az emberek mentalitását kéne megváltoztatni, ami lehetetlen. Nézd meg ausztriában, ott egy csikket nem látni a földön, pedig nem hiszem hogy nincs dohányos
  • monkeymajom
    nem tudom mennyire örülnének az csikkdobáló emberek annak,hogy ha a házuk elé egy kukányi csikket odavinnénk. Mert hát az is közterület.
    Úgy tűnik,hogy a cigarettával együtt az agyukat is elszívják.
    Bár a szemetelés nem csak a dohányosokra vonatkozik hanem mindenkire..de ez már off topic lenne.
  • gibbone
    Hát igen, sajnos minden tele van csikkekkel ami nagyon szomorú. Pesten az össze parkban buszmegálló pad környéke minden tele van :( pedig ott a kuka 2 m-re de lusta az ember elnyomni rendesen és oda dobni...
  • Bogyo5
    fúj, fincsi illata lehet :D nem szeretnék olyan kéz szagot érezni soha! én anyum szerencsére minden egyes szál cigi után megmossa kezét, arcát és ha otthon van még a fogát is, és rajta soha nem éreztem még cigi szagot! Csak egy zavar, hogy azt a rohadt csikket nem képes a kukába vagy hamutálba dobni és szétszórja mindenhol! olyan undorító így is minden utca meg buszmegálló, mert nagyon kevesen szeretik a kukába dobni a csikket!
  • monkeymajom
    hidd el...van olyan dohányos kéz amiről még a szappan se szedi le a szagot...az már csak késsel jönne le!
  • Bogyo5
    Én még nem sok embert láttam aki szipkával szívná a cigijét, biztos azért mert nincs kedvük minden harmadik szál utána kitakarítani belőle a retket! Vagy annyira nem is szűri meg a füstöt és ezért nem használják! A kezét meg mindenki meg tudja mosni cigizés után és már nem is lesz büdös, csak emiatt nem fog senki szipkát használni, hogy ne legyen füst szagú a keze!
  • monkeymajom
    a szipka valóban szűri a kátrányt a cigiből..de 2-3 szál után megtelik és ki kell mosni.Plusz megnöveli a cigi hosszát és emiatt jobban le tud hűlni a füst..na meg a parázs nem égeti szét a pofádat ha már a végénél tartasz:P
    Na jó régebben én is cigiztem egy keveset de mielőtt rászoktam volna le is raktam gyorsan.
    Mire képes egy szép nő
  • zdlr
    szipkától nem lesz büdös a kezed, de nem lesz kevésbé káros.
  • JackMeadow
    Szipkával vajh tényéegkevésbé káros, a hosszab úton kicsapódik egy adag genya nem? Nem tudjatok hol lehet vennie?
  • Endru37
    ismerősen hangzik....Lehet hogy ilyenkor el kellene kerülni a társasági életet:)
  • Rubenvagyok
    hát pontosan, mára már nálam is inkább csak poén szinten megy ez a legszokás dolog, haverok ugratnak vele, mert régen szinte hetente le akartam szokni és sose siekrült!
  • riddin
    Szerintem ez nem így van, ha ténylegesen le akar szokni valaki, akkor le is szokik és nem halogatja a dolgot, és nem keres mentségeket arra, hogy miért is nem megy neki...
  • Endru37
    Szerintem ez nagyban társaság függő is.ha valakinek sok olyan ismerőse van aki cigizik.Akkor elég nehéz dolga van a leszokással.
  • Rubenvagyok
    hát ez ismerős én havonta olyan 4-5ször próbálok leszokni a cigiről és hát sajnos nem annyira sikerül a dolog. :)
  • Endru37
    Én próbáltam már leszokni.Működött is 4-5 hétig.Csak sajnos ,ha haverokkal elmegyünk valahová és iszok akkor kívánom a cigit is.Ez volt az oka annak is,hogy visszaszoktam.A buli után megmaradt féldoboz cigi és hát...Kicsit gáz,de ez van.
  • MR ME
    nem kell velük foglalkozni, én csak röhögök egyet azt annyi
  • NeverwinterKING
  • zdlr
    *vér
  • zdlr
    amúgy szerintem a kolbászra meg mindeféle szalámikra rakjunk félbevágott disznós képeket, meg a hentesüzlet legyen tele lefejezett csirke képekkel, ahol a nyakukból fröcsköl a vár, meg felszabdalt marhákról...
  • zdlr
    szex után kifejezetten jól esik :)
  • predator1982
    na akkor a te esetedben, ez egy tök jó dolog. mennyi embertársad menekült igy meg:D amúgy jah nekem is volt egy két dolog az életemben, sokszor jól esett a cigi.
  • 5m0k3sh0w
    én egy elég aggresszív ember vagyok, és sokszor a cigi nyugtatott le hogy ne üssek meg valakit :)
  • predator1982
    és miből gondolod hogy más a megrázkódtatások miatt nyúl cigihez??ki igy vezeti le a feszkót, ki úgy. privát magányügye mindenkinek
  • predator1982
    amúgy hogy egy kicsit leegyszerűsitsem a dolgokat, sztem senki ne egyen semmit se, csak zöldséget meg gyümölcsöt, mert az az egészséges. elhihetitek több mérget viszünk be lassan a kajálással mint a cigivel. erről ennyit.
  • predator1982
  • Match
    Faszba az észérvekkel, agyon kell verni, eltörni a kezét, az a helyes és hatásos megoldás.

;)
  • zdlr
    ki a faszom ez a sok "a cigit csak erőszakkal lehet elpusztítani" fasz?
    komolyan, kezdem magam úgy érezni mint valaki kibaszott üldözött.
    kinek mi a fasz köze van hozzá, hogy én milyen szarral mérgezem magam? senkinek semmi szerintem.
    az állam meg nem kevést pénzt kaszál le a jövedéki adókból, amit én fizetek közvetve. szóval bekaphatjátok.. az legalább a tüdődet sem roncsolja.
    nem hiszem el, hogy ma, európában nem életek nyugodtan, mert van pár fasszopó antidohányos, teszetosza segg, akit zavar.

nézzétek meg a south park idevonatkozó részét, tanulásgos.

(ui. nem, nem a cigit promótálom, csak kurvára unom már ezt a tiltsuk mindenhonnét, meg a zárjuk munkatárborba a dohányosokat mentalitást.
    ha lesz gyerekem én sem fogom jószemmel nézni, ha rászokik, de nem erőszakkal hanem észérvekkel fogom neki elmagyarázni, hogy a cigi hülyeség.
    amúgy meg akármilyen baromság, pénzkidobás, én szeretem)