Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én 1 napig bírtam. És az már haladás.
Egyébbként napi 6 szál nálam a max.

KoЯn

Elég kátrányos. A chatrõl tettem a vágólapra, így írta be.

KoЯn

Tikal
jo a cigi, csak attol függ mi van benne 😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Coine, The A&O
Igazad van.
Beletörõdtem :-)

███▐ ████████▓▒░ Dohány 4ever!

KoЯn

Coine, The A&O
Azon gondolkozom, hogy végleg abbahagyom a cigit.
Lassan egy hónapja nem gyújtottám rá (cigire!).

[HUN]PAStheLoD
bazz . én nem cigizek nem piálok nem kurvázok nem vagyok csokifüggõ nincs ferrarim (de kellene) még porschém sincs semmi .... meg pénzem se nagyon! úgyhogy nincs mibõl cigiznem se 😊
DE én életem eddigi 16 éve alatt 1 kurva szálat nem szívtam !

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

cSuwwi
Érdekes összefüggés, nem? (Lemaradt a vége)

shit happens

cSuwwi
Én is leszoktam a cigirõl, végre. Érdekes módon azóta több pénzem van. Érdekes összefüggés.

shit happens

Manta
Most gondoltam bele, hogy életem kb. egyharmadában dohányoztam. (most is)
Vik1984
Kb. 2éve dohány(z)om, és már nagyon unom!

Néha összeszavakat a keverem

cenobite
Én kb. tíz éve dohányzom. Mondjuk nem vagyok egy "gyárkémény", egy doboz néha elég 3-4 napig is, de le fogok szokni. Mondjuk nagyapám 70 évesen szokott le. 😊

gamertag: kenobita

Coine, The A&O
Én.
Nagyon rul, egyáltalán nem, olyan mindt egy cigi, idõ kell hozzá és nyugodt környezet.
Továbbá tudni kell meggyújtani és szívni normálisan, mert ezektõl függ sokminden.
Szivarozni és pipázni mûvészet, mind2õt ûzöm, de a pipa kicsit bonyolultabb és idõigényesebbm, de ha kitanulja az ember (ami sok sok év) akkor fantasztikus élményt tud nyújtani.

Ki szivarozott már közületek?
Érdemes kipróbálni??
És a pipát???

A cigi meg túl drága, felháborító. West Ice forever

KoЯn

mateos
dehogynem ... :Ð
ipszilon
attól nekem nem kell még az egész francai népet úgy, ahogy van utálnom...

mateos
nem csak trianon hanem még sok más dolog is ...
mateos
franciák miatt volt Trianon !!!!
ipszilon
akkor most azt is elárulom, hogy ez egy franci adón volt... én szeretem a fra,ciákat, de néha...:-)

Lazarus
szopogassátok csak a szárított dohánylevéllel kitömködött papírcsikket...
ipszilon
tegnap láttam az egyik adón egy reklámot: kamerával odamentek az emberekhez az utcán és a kezûkbe nyomtak egy papírt, amelyre az volt ráírva, hogy az egyik fogyasztási cikkben ennyi és ennyi méreganyag található! mindenki fel volt háborodva, hogy azonnal be kéne tiltani ennek a cikknek az árusítását és mégis, hogy képzelik ezt a gyártók, és mi ez a az áru egyáltalán?
erre egy másik papírt nyomtak eléjük, ennyi volt ráírva: a cigaretta.
az összes megkérdezett ember cigizett.
természetesen egybôl úgy vélték, hogy az elôzô papír nem volt igaz, és, hogy a cigaretta nem mérgezô.
pedig a papír igazat állított.

Haverom (Szása) hozott 1 doboz Super Knights-ot. Pfúúúúúúj!

Már 1 hónapja nem szívtam semmit, nem is hiányzik.

KoЯn

Coine
cigit abbahagytam.
nem végleg, de eléggé.
most éppen 1 cserkós Blackstone-t szopogatok :o)

Coine
Így van ! Én CSAK társaságban gyújtok rá, ha vmi összejövetel vagy parti van, 1ébként úgy magamban, utcán v. bárhol nem, ezért nem szotam még rá, és nem is fogok !

Hogyan lehet elkerülni a bagóra való rászokást?
Asztmával.

Komolyra fordítva a szót, nálam az asztma miatt fel sem merült a cigi lehetősége, mert két dudás nem fér meg egy csárdában (tüdőben). A haverjaimat meg csak nézem, hogy bagóznak.
Az egyik pl. elment focizni, oszt a 2x30 percnek az első 10 percében már kiköpte a tüdejét is.

U.i.: A rendszeres dohányosokat várom egy szolid és visszafogott, 620 kilométeres alföldi bicajtúrára, oszt meglátjuk, az asztma vagy a cigi a nyerő. Aki évek óta bagózik, az is jöhet. Én is évek óta megyek hosszabb bicajtúrákra.
(A bicikli "következtében" most ott tartok, hogy elég asztmás vagyok a kilométernyi futásokhoz a seregben, ahhoz viszont nem, hogy elutasítsanak a sorozáson.)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Yoghurt
Más dolog cigizni, és más eltőlten egy-két órát egy füstös kávézóban. Azt én is utálom.
Mióta abbahagytam a rendszeres doházást, azóta jöttem rá, milyen jó is egy megfelelő időben elszívott cigi. A lényeg csak az, hogy jelentőséggel kell elszívni, nem cak úgy pótcselekvésként, nmeg mert nincs jobb dolgod ha beülsz valahova.

(KAPUCCINO + PIROSMOGYORÓS CSOKI + LUCKY STRIKE rulez)

Punker
Tegnap megállapítottam, hogy nem tudok leszokni a cigiről mert anélkül képtelen vagyok normálisan kávézni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Coine
ma volt pár szál piros Golo, ennyi,,, 2 hét után.

G@b0r
Hát valamiben meg kell halniuk azoknak is akik nem dohányoznak.
Én csak azt mondom hogy a dohányzás biztos halál...

Coine
ha te is dohányoznál nem éreznéd, hiába, aki szívja nem érzi ;-)

ipszilon
én, személy szerint, utálom a cigit: iszonyatosan büdös! (és ráadásul lassú gyilkosság)
most is tele van a hajam a füsttôl! nem szeretek így lefeküdni mert, egyrészt alig tudok elaludni, másrészt reggelre a párna átveszi a cigiszagot és a bûzre ébredek!

Coine
Amúgy 1 hete hagytam abba a dekket, azóta összesen 2 szál volt.
1ik egy ünnepi brazil cigi volt kedden, a másik pedig 1 Lucky Filters volt szerdán 1 barátommal, aki sértésnek veszi, hogy ha nem dekkelek vele 😊)
szal szombat óta 2 szál, szerda óta semmi.
és abba fogom hagyni, elhatároztam, komolyan.
ciginek vége, viszont szivar meg pipa maradhat, azt nem kell tüdőzni....

Coine
Cigar Tower, ott aztán van minden jó dohány és dekk 😊)

Ez a lézerventillációs dolog elég szar duma.
De hogy mitől kezdik elszarni az amúgy egész jó cigiket?
Mondom,a pall mall-t azt kb 4-5 éve szívom.De mostanra már egyre rosszabb.Pl.kicsapódik belőle a nikotin,serceg,elalszik,szar az íze.Soha előtte nem volt gondom vele.Most is a számban van már egy...mindjárt gyújtom...hmmmmm....ez most sirály!
Visszatérve,az ún. "arany malbi" (jasszik szokták imígyen emlegetni)is szar már.Kb olyan volt régebben mint a pall mall light (sötétkék),csak drágább volt.Az árkülönbség ugyanúgy nem változott,tehát még ma is sokkal drágább viszont a minőség az nagyon silány lett.

Viszont van egy kérdésem:Tudtok valami jó trafikot vagy boltot Budapesten ahol sokféle cigit lehet kapni?Nem csak az ismert márkákból.Mert van egy fajta amit már régóta keresek.Anno még a nyugati aluljáróban a kínai csajnak volt,de mára már nincsen.
Ez egy kellemes aromájú,vaníliás cigi volt...valami Springwater néven futott.Ízléses csomagolás,sajnos már akkor is drága volt (6-7 éve),kb négy kiló/doboz.Kicsit rövidebb a normál ciginél,de eszméletlenül jó.
Ha valaki tud egy jó dohányboltot,írja meg légyszi!

Színtiszta kátrány
De ez nem hátrány

KoЯn

A Pakli "szivarka".
De úgy is mindegy.

KoЯn

Ő reklámozta 😊
Vagy az más cigi volt? Áh, mindegy 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

OYÉ! Csak nem azt szívott?😊)

KoЯn

A Paklival tényleg vigyázni kell, Antal Imrének is hogy megnőtt tőle az orra 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hát a Pakli, Sputnik, és a Kárpáci milyen???
EXTRA BRUTÁL.

KoЯn

Na akkor én vagyok az elvetemült ellenpélda az eddigiekre.
Hét évig elég keményen dohányoztam (napi másfél doboz volt az átlag), aztán tavaly nyáron gondoltam egyet, és egyik napról a másikra letettem. Egész jól bírtam, habár másfél hónap alatt híztam kb. 6-8 kilót, és teljesen depressziós lettem ettől. Nem a bagó hiányától, hanem a hurkáimtól (Egyhetven alatti magasságnál meglátszik ez a súly nagyon durván). (Eleget) sportolni nincs időm, úgyhogy vissza is szoktam két hónap után...
Azóta napi három-öt szál az adag, és ezzel elvagyok bőven. Ez alól egyetlen kivétel van, ha alkoholt iszom, mert akkor minden vissza a régibe.

Coine
na számoljuk a napokat, szombat óta nem szívtam....

JarŁ
ok 😊)
Coine
már így is lement a hangom 1 oktávval :-)))))))
na de most télleg silencium lesz dekkből...

JarŁ
hát szerintem is vegyél vissza , mert nem lessz jó vége...
Coine
HÚ BÁZ, most nézem az elmúlt 2 hét termését.
Sorban a következők :
-1 doboz Lucky Strike lights
-1 doboz Gauloises (Golo) - sárga
-1 doboz piros Malbi => csúcspont, ez volt 21. után....
-1 doboz L&M kék
(mondjuk ezeknek a 1/3-át min. elosztogattam, ha nem többet.)
hát most asszem nagyon visszaveszek....

JarŁ
ERRE VAN 1 :

-akkor ma öngyilkos leszek , hisz elöbb-utóbb ugyis meghalok :-)
A Simphonia Makrofilter egész jó.
Bár nem vagyok nagy dohányos.
Féltem az egészségemet.

KoЯn

Coine
ma szívtam el fél dobozt, az elmúlt 1 héten 2-3 dobozt.
most asszem 1 hét szünet....

Coine
ne is mond :-(