Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
`Take a look to the sky just before you die`
Napi 10-15 szál az már elég kemény függõség...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Telleg ti mennyit szivtok naponta?
`Take a look to the sky just before you die`
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
http://www.vauen.de/frameset_produkte.htm
na ezek igazan szepek!
GYURUK URAS pipa!
nagy flash lehet egy ilyennel pofekelni estenkent. 😊
http://www.bravofa.hu/pipa.htm

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mult heten volt egy sophi lights, most egy piros multi, de a pipazas erdekelne.
Regebben irta valaki hogy kitanulva nagy elvezetekhez vezet. Van pipaval foglalkozo oldal a neten?
Bár így utólag...a lights jobb belõle, az erõsebb változat sem rossz, csak kicsit nyersen erõs.
KoЯn
Ja, most Fõnixem van. Hiába, lokálpatrióta vagyok.
KoЯn
(ha ismeritek bocs!)
végy egy fél literes üveget(müanyag)
csinálj rá egy lyukat öngyufával ahol szívni fogod, rakj bele egy zselés toll külsõt
fogj egy cigi papírt, tod azt a nagy aluminiumszerü izét ami benne van a dobozban 😊
nyomkodd bele az üveg lyikába ugy hogy a szélét ráhajtod az üvegre
lyukazgasd ki egy tûvel majd rakj rá dohányt
"gyujcs szivj kipufogj !"
kb olyan lesz mint egy pipa csak lazább 😊))
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
KoЯn
Ha meg csak azért dohányzol vagy pipázol mert menõ akkor komolyan elkéne gondolkodnod miért is vagyok ilyen.. bocs a személyeskedésért😊)''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amugy a statisztikák szerint a cigirõl nem sokkal könnyeb leszokni mint a kokorol.
Viszont tény hogy a legtöbb embernél ez potcselekvés ha bevallja mgának hanem. Tapasztalom ezt ismerõseimen, akik ha egy kicsit idegesek, vagy zavarban, kényelmetlenül érzik magukat rögtön rágyujtanak. Vagy ott a másik helyzet, bekerülsz egy ismeretlen társaságba ( mondjuk épp bemutatnak nekik) akkor mi az elsõ dolga az embernek? Rágyujt. És ha már többen is rágyujtanak akkor már nem is érzi magát olyan kirekesztettnek mint azelõtt... pszihologia az egész dohányzás, no meg testi függõség is, aminek pl kövektezménye az étvágytalanság is...
amikor én vettem akkor volt 10 db 200-300 Ft és még csak 3-at használtam el.
Veszel egy alap pipát, füstszûrõt (amelyikbe nincs beleépítve), tisztítópöcköket, tömködõcuccost, pipadohányt.
Én viszont nem fogok rászokni, mert nincs késztetésem, hogy reggel vagy utcán dohányozzak, egyedül nem szokásom, csak társaságban.
Csak akkor cigizek ha találka / sörözés / buli van, tehát mondjuk csak hétvégénkenét, nem vagyok és nem is leszek az a totál függõ.
Nekem is van pipám, nagyon rég pöfékeltem vele, mert idõ kell hozzá, amúgy én is nagyon szeretem.
van egy ismerõsöm, aki igazán nagy dohányos, azt mondta, majd egyszer "üsszeülünk pipázni" és akkor megmutat pár praktikát :-)
Kérdeztem, hogy ha vki dohányzik és erõset v. gyengét szív akkor az számít-e vmit, mondta nem :-)
Sorolta a sok negatívumot is és azt mondta, hogy a ritkán dohányzóknak még van esélyük, viszont a dohányosok 75% folyamatos életveszélyben van ha rágyújt. Gondolok itt a rákra, és nem csak a tüdõre érvényes.
Amúgy ha vki abbahagyja teljesen akkor kb. 6 hónap alatt kitisztul a tüdõ saját magától.
És pedig abba lehet hagyni ha az ember megváltoztatja a mentalítását, mert ez alapvetõen inkább mentális / pszichikai függés, mint testi.
UI : várom már a szombati szlovák menetet, haverok meg úgy össz mindenki rendelt vagy 1,5 karton cigit 😄
borsodi meg megasux
ez persze magánvélemény, de ha már olcsó sörök akkor mindenképp ászok, borsodi soha :-)
KoЯn
KoЯn
KoЯn
KoЯn
pipat es szivart erdemes kiprobalni? eleg dragak, de nem kell letudozni ugye...
Pedig, olyan elegáns volt 😊
http://www.buycigarettes.us
na itt lehet sasolni 😊
Piros malbi rul, fõleg a svájci (duty free shopban kapható) kiadás !
-az a szar , h nem evszek más cigit Piros malib kivül . nem hogy lájtot vennék én hülye .. namind1