3503
Avagy dohányzásról általában
-
#821 nálunk is gyerekek akik tök normálisak ilyenekkel b*sszák el magukat.
a rég bezárt tüdőszűrőre járnak oszt a tető televan dobozokkal.kiv.lennék ha odamenne egy rendőr ellenőrzésre.ha nem 18 akkor megbüntetik érte? -
#820 pff nálunk itt a pesti gettóban meg mégtöbb:D -
#819 Nálunk itt a dunakeszi gettóban minden előfordul -
#818 :) -
#817 akkor rá se szoktál -
#816 már néhány kommentel ezelött megmontam h rég leszoktam -
#815 hát ja, de azért 14 évesen én nem lenék rá büszke h dohányzom, sokat fogtok még szenvedni miatta, ha így folytatjátok, de igazából nem szólok bele az életedbe.... -
#814 14 éves vagyok és minden boltban kapok cigit.Anno haverommal bementünk a boltba cigiért, mondja: kérek egy ********-t.Nem kapott.Odamék, purdécigányosan azt mondom: tessenek má adni, ne legyenek má ilyenek. Az eladó röhögött, 5 perc mulva meg már füstöltünk is.
Különben Churcill is megmondta, ami jól esik, az nem árthat:) -
#813 hát ja!! mi mondjuk simán megcsináltuk ezt, bár az már 8dikban volt:D -
#812 ja.én speciel egyszer prószáltam annyi elég is volt.
egyik gyerek meg órán a szájába vett párat:Dmeg a szüleitől ellopta.a suliból is kirugták nem e miatt de bizonyítja h mekkora hülye:D -
#811 hát ezt a kérdést, h honnan lehet szerezni, ez vicces:D ha nem múlt el 18 akkor szopacs! mennyen ki a kínaira, azt ott biztosan adnak vmit a kezébe!! különben én már 16 évesen vígan vettem kb mindenhol cigit 8bár nem vagyok rá büszke), még én voltam felháborodva ha vhol megkérdezték, h hány éves vok:D -
#810 nem is azt mondtam, győr egy elég nagy város, csakhát köztudott, h pesten kb mindent lehet kapni!! különben én inkább irigyellek, h ott laksz, utálom pestet... -
#809 na gondoltam beirok ide.
nekem egyik hülye haverom cigizik oltják is rendesen miatta.
szerintem óriási nagy hülyeség.és káros.mondjuk mondják h meghalnak miatta meg minden de csomó ember cigizik és vígan él.
egyik másik hülye haveromnak meg nem adják ki mert nem 18 nem tudjátok honnan tudna szerezni?ti milyet szívtok? -
#808 mámint születésileg nem vok pesti. szal, sztem kérd. meg az uccán pl araboktul (jaj, jaj, jaj) hátha van nekik oan cseszterfidjük:)))) -
#807 psze, h, nem, én se vok pesti de láttam má vhol:))) -
NKristof #806 izé gyóvanna bázze -
NKristof #805 Jóvanna, azért ennyire nem vagyunk parasztok errefelé... -
#804 én is láttam vhol, sztem pesten lehet kani, ha egyszer felgyüssz akkor majd nézz szét:D -
#803 hozok nked amrikábul.:)) -
NKristof #802 Úgy értem h itt Győrben tuti nem lehet kapni. Még a cigar towerben se láttam. -
NKristof #801 Igeeen??? Én még sehol nem láttam, Győr mellett lakom egyébként. -
#800 psze, h lehet. -
NKristof #799 Nem tudja valaki hogy lehet-e Magyarországon kapni valahol Chesterfieldet? A z egyik legjobb cigi amit eddig kóstoltam. -
#798 hallottam már róluk:D -
#797 de lehet, h igen. akkor majd megsmered az ivásversenyeket, iazi nagy bulikat, stb. -
#796 lehet nem is fog.... -
#795 ugyláccik kulabácsi nem tanult még felsőoktatási intézményben :D
-
#794 "áhh hát figyelj!! az egyetem az azért inkább tanulásról szól, mint partyról"
ez bizony kapufa :D -
#793 mi meg söröztünk a suliban a budiba, vagy 8 an be,aztán meg miután megittuk,a DOBOZOS sörök dobozát beletettük a tartályba :)
na azutáni óráról kihivatott az igazgató (az össes fiut.. ) ,és az irodájába kérdezte hogy ki tette bele az ÜVEGEKET a tartályba :)
ijenkor nyugodtan monduk h nemmi.és tökjó mert nem is hazudtunk :P -
#792 pedig én is a jéger mellett döntenék a helyedben:D na jó legyen unicum... -
#791 ezt meg se halottam :))
#744 /a "második" rész/
ez az egy doboz semmin se változtat,utána meg ugyis abbahagyom! -
NKristof #790 Az utolsó suliban öltött napok megünneplésére melegen (naaa, nem úgy:D) ajánlok egy üveg Jägert. Az egészséget is kevésbé károsítja. -
#789 remélem:D szeretek ráoltani dolgokat az emberekre:D -
#788 :))) most asszed,hogy úgrok is? -
#787 de kibírja, csak ahhoz nagyon másnaposnak kell lenni:D
különben én most megyek ki rágyújtani, és tök jó szívni a füstöt sztem menny el boltba, mert megéri:D))) -
#786 én nem szivom!
csak szivtam,(más megkinált)meg egyszer vettem Sofi-ban
csak azért kérdeztem,mert lehet,hogy a fináléra veszek!
:) már csak 3 napig találkozom az oszttársaimmal,azért ennyit csak megér!
(mondjuk 2 hónap mulva ugyanúgy,de az sok idő)
márha nem buknak meg,és nem viszi el őket a fegyelmi(ha nem helyzik át a fegyelmin most 3 ilyen kölök van)
Most se vettem(ma) cigit,és NEM érzem úgy,hogy elkéne menni a boltba egy dobozért,mert már nem birom ki nélküle!
pedig ha valaki rá van szokva,nem birja ki egy teljes napig! -
#785 jah meg elvileg férfiaknál inpotenciát okoz...szal én nem szívnám a helyedben (mármint ez a tarajos sül-nek szólt:D) -
#784 a mentolos cigi íze nem a földi világra való s tényleg uolyan káros. -
NKristof #783 Szerintem ugyanolyan káros csak még undorító is az íze... bár ízlések és pofonok... -
#782 a Multifilter kicsivel 470-80 Ft
a Moon 350 Ft
a Bond -II-
a david off 600 Ft,és a doboz sokkal kisebb,mint pl a Bond-é
ezek az árak,lehet,hogy már változtak!
utolsó cigi amit vettem az szürke viceroy volt!
Mit gondoltok a mentolos cigikről?
veszélyesebbek,mint azok,amik nem mentolosak?