Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

re

KoЯn

Tikal
csak javasolt 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Coine, The A&O
az se kötelezõ...

Tikal
Inkább? egyik sem kötelezõ... se nem iszom se nem cigizem 😊 inkább mást csinálok

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

khirály! 😄

-the invisible-

Coine, The A&O
Jó (drága), vastagabb, nagyobb, erõsebb, mint a sima Davidoff.

Coine, The A&O
Megint csak azt tudom mondani, hogy felesleges azon vitatkozni, hogy melyik a károsabb. Aki egészségesen akar élni az meg tudja csinálni. El lehet költözni a belvárosból, nem kell cigizni/inni/szívni, lehet egészségesen táplálkozni stb.
Vannak alternatívák bõven, de ha már valahogyan rombolod magad, akkor minek azt az eszközt védeni a másikkal szemben, mint ahogy te most teszed a cigivel ? (ez csak elméleti sík persze 😊)

Milyen az a Davidoff Magnum, mert láttam a reptéren, olyan fura csomagolásba volt, de nem vettem... hm?

-the invisible-

fû vs. alkohol, mindkettõt utálom, bár még nem füveztem.

KoЯn

Én inkább cigizek, mint igyak. Lehet, jobban megéri, az alkohol károsabb.

KoЯn

Demon
20 évig terveztem, hogy leszokok a cigirõl. Most éppen 4 hónapja nem szívom. Amég cigiztem 1 -1,5 doboz is elment naponta, ha kocsmáztam több is. Most egy idegroncs vagyok az elvonás miatt, de van erõm és kitartok. Hogy mi tartja az erõt bennem? Hmm. Jó érzés újra levegõt venni.
Coine, The A&O
Igazából badarság vitatkozni, hogy melyik a károsabb és ezáltal védeni az egyik oldalt. Ez hasonló a fû vs. alkohol vitához.

Persze, hogy nem kockázatmentes, de végigmenni az utcán mélyen szuszogva még károsabb.

KoЯn

Coine, The A&O
ez nem duma, csak biológia.

Én már be se veszem a legtöbb ilyen dumát... A légszennyezés károsabb a tüdõre.

KoЯn

Coine, The A&O
Maga a dohányzás okoz valamilyen "impotenciát" (ez még a legkisebb veszély), mert összeszûkülnek a hajszálerek, nem tud a vér normálisan áramlani.

Én is szívok mentolost, általában West Icét. Ugye nem igaz, hogy inpotenciát okoz? Régi baromság!

KoЯn

Csak a bolt van románban, a dohány angol. De zárjegymentes, olcsó:-)

KoЯn

cSuwwi
Én most a zõd cigiket szívok, zõdikével felváltva. 😊 Igazi változatosság. Zöld Multira igazi zöldet. 😊 Allergiás vagyok -> Taknyos vagyok -> Csak a mentholos cigik ízét érzem...

shit happens

Coine, The A&O
hozzáteszem régi zárjegyes..."csupán" 680 Ft.

Coine, The A&O
románból ? ejj :-/
én láttam és szívtam is ukrán Malbit, nem volt rossz.

tegnap bontottam Davidoff Magnumot, most megtehetem :-)

Sajna. Pedig jó, meg a Lucky Strike is az. Romcsiból hozom, a Camelt is kipróbálnám, remélem nem igaz, hogy tevesz*rbõl van:-)
* nem õ betû!

KoЯn

HuAn82
200 ft?Akkor jól átvágtak!Már 100-ért hozzád vágják!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Coine, The A&O
alig lehet már kapni itthon.

qwert
Én már több, mint 3 hónapja nem szívom. Ha kibírtam, te is kibírod. Motiváljon ez 😊)

[HUN]PAStheLoD
lol... priluky a király 200 ft és tényleg jó de én nem dohányzok szal ez egy ilyen "közvélemény"

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

magus
Pakli lights rulz. igényes, és drága

Ki szereti a Rothman's-t? A legjobb cigi.

KoЯn

Nincs valami honlapja a Sputniknak? Érdekelne. :-)

KoЯn

Coine, The A&O
Feketén...talán még elszórva néhány minõségi boltban (pl : CigarTower).

Coine, The A&O
Nem lesz mindenki függõ, aki dohányzik, nem kell mindig.

Coine, The A&O
Szlovákia, Párkányba simán át lehet ugrani.
Lehet Romániában is kapni, de az katasztrófa, szlovák klasszisokkal jobb.

Tikal
motivácio: egészség, felesleges pénzkidobás.
ja és ha ideges vagy akkor inkább vegyél be egy rágot 😊

maxtor
Rothmans hol lehet venni?

maxtor
Nem tudja vki hogy hol lehet ChesterField cigerettát venni?

Penya
JSP Asszem John Player Special volt teljes neven. Mongyuk en nem dohanyzok, csak emlexem raja. Nem is all szandekomba raszokni a cigire mer nemjoaz 😉

Nem is kell, ismerni, csak azt kell tudni, hogy a WEST A LEGJOBB!!
:-)

KoЯn

Degec
annyira nem ismerem a cigiket😊

...egy amerikai álom...

Jesszus! Olyan, mint a Szimfó, ugye? Annál már a betonszofi is jobb.

KoЯn

Degec
nálunk az 1. sök füstszûrõ nélküli piros Sofit nyomtak 😊

...egy amerikai álom...

Ha le akarsz szokni, csináld azt, amit én! West ice-t kell szívni, attól olyan hányingere lesz az embernek, hogy megundorodik a dohánytól. Nálam 1 napig hatott, aztán visszaszoktam:-)
Egyébbként régen a kedvencem volt az ICE, de mostanában xar lett.

A piros Sputnik tiszta méreg. Azt se veszek többet.

Szalacsi rulez!!

KoЯn

Punker
Ja meg van whisky is JPS az is rohadt jó egy szivarral. Multhéten teszteltem a kettõt együtt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Emlékeztek a JSP-re? F1-es csapatot is szponzorált, rohadt jó cigit gyártott.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Coine, The A&O
argh 😊
Rothmans-t is próbáld ki, ha már igényes (és baromi drága) cigikrõl van szó.

Coine, The A&O
drága a bláz
próbálj meg 2 km-t futni

Én leszokóban vagyok, de az a legfõbb problémám, hogy nem találom értelmét a leszokásnak. Valami motiváció kéne, de az istennek sem találok.

-the invisible-

Punker
Mert még kezdõ vagy, majd rájösz te is arra hogy a cigi nem jó és csak azért szívod mert kell a nikotin. Ha élvezni is akarod a dohányzást majd akkor kezdesz el gondolkodni a pipázáson és a szivarozáson.

Mert a kis pöcsök azt hiszik hogy igy milyen királyok, meg hát a haver is azt csinálja nehogy már lemaradjon a királyságról!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Punker
olvasd el a Pipazok könyvét érdemes.

Degec
miért van az ,h manapság minden tizenéves dohányzik?
a mi osztályunkban is voltunk 23-anés rajtam kivül csak 2 gyerek nem cigizett

...egy amerikai álom...