3503
Avagy dohányzásról általában
  • Tarajos Sül
    :DDDD
    he he he

ha most ezt azért irtad,mert ilyen könnyen veszem a leszokást,hát nincs igazad!

Én másra költöm a pénzem!
    lehet,hogy nem ilyen könnyü kijelenteni!

2 kérdés ezzel kapcsolatban:

1. ha vki 1 évig dohányzik kissebb-nagyobb szünetekkel,és most ha abbahagyja,hogy nem vesz két hónapig cigit,akkor jelentkezni fognak a nikotinéhség tünetei,és pl komoly baj lehet,hogy a megszokott test nem kap dohányfüstöt?
    Remélem a lényegét elmondtam :)

2.Az káros,ha mindig másfajta cigit szivok,és nem mindig egy fajtát?
    (legalábbis eddig úgy csináltam)
  • kulabácsi
    lol én is leszoktam ma a cigiről, de nem jött össze kb 2 perc után rágyújtottam:D
  • Tarajos Sül
    LESZOKTAM A CIGIRŐL!

ez csak ugy simán jött!Nem szivom többet!
    legalábbis dobozzal nem fogok venni!
    Aztán,hogy szeptemberben mi lessz azt még énsem tudom :)

csak az a vicc,hogy ma szivtam el egy "egész" doboz kék viceroy-t!(idézőjelet azért használtam,mert nem az egész 20 szálat én szivtam el)
    zöld szofit akartam venni,de az drága volt!

Én belőllem min 2 hónapig nem lessz nyeresége a dohányiparnak :DDDDDDDDDD
  • kulabácsi
    jah ez engem is érdekelne!! sztem azóta nem vesz levegőt (legalábbis remélem:D) :))))
  • Annakin
    már 4 éves korod óta mit nem:)))
  • Pakesz
    Már 4éves korom óta nem!!!
  • Tarajos Sül
    én is többet halottam azt,hogy a mentolos cigitől leszünk csak impotensek!
    zöld cigiktől!
    (sofi,pall mall,multi ezeknek a zöld fajtájuktol ELVILEG)
  • flashpointer
    hülyeség.
    ugyanolyan impotens leszel az összestől :D
    hamár csak az érszűkületet nézzük amit okoznak..
  • jbal
    az igaz h a mentolostól impotens lesz az ember?és a többitől mért nem?
  • Braveheart
    Én is ezt mondtam addig amíg rá nem szoktam... nálam nagyobb antidohányos nem volt a közelemben. Akkor még...
  • kulabácsi
    hát figyeljetek srácok, ez egy olyan dolog, h csak akkor tudod meg amikor már dohányzol!! arra is csak akkor jön rá az ember h alkoholista, ha már az, és segítség kell h leszokjon....le lehet szokni persze, csak kell vmi ami miatt le lehessen!! pl haveromnak volt egy barátnője, nem dohányzott, szal haverom is letette, de amikor szakítottak, újra vett cigit, azt dohányzott tovább:D
  • flashpointer
    jah,én nem dohányzom,de én sem tudom megérteni hogyha asztmondom nem dohányzom többet akkor miért ne tudnám abbahagyni.
    de ez oylan h én ugysem értem meg,mert nem dohányzom.
    lehet ha láncsohányos lennék megérteném,de inkább kihagyom.
  • ERykk
    Nem tudom megérteni, hogy nincs valakinek annyi akaratereje, hogy leszokjon egy egy hosszú izé szívogatásáról.Nevetséges....
  • flashpointer
    ez igy van.
    a dohány a lexarabb a világon.
    még csak élvezetet se nyujt mint a pia.
    és hatása sincs mint a kávénak.

Valahol olvastam,hogy azért van rá szüksége az embernek,mert pszihésen hozzátartozik,olyan ez mint az evés.
  • Braveheart
    A rendőröknek nem az a fő feladatuk hogy a boltokban figyeljenek mikor adnak el kiscsávóknak cigit!
  • NKristof
    Igen de ez most hogy jön ide?:D
  • ERykk
    Rendőrökkel az a tapasztalatom, hogy a boltba nem figyelnek, de MINDEN KURVA METRÓÁLLOMÁSON OTT ROHADNAK:@
  • kulabácsi
    hát ja nem lenne rossz meló azt tuti, de sztem az megy az államnak, az ellenőr meg kapja a minimálbért, hát ilyen ez az ország....
  • Annakin
    tyű a mindeségit. szted hol kell ellenőrnek jelentkezni? áll. nyomnán zsebbe a lét. 100 rongy az mégiscs 100 rongy, abból tán cs csurran vmi az ellenőrnéninek is:)) cs baj, h senkit se tudok büntetni. na mind1.
  • kulabácsi
    különben a bolti eladó ha kiad 18 év alattinak cigit, akkor 100rongy a büntetsée, amit az ő fizetéséből vonnak le, szal büntetés már van, csak ellenőrzés nincs eléggé!!!
  • kulabácsi
    lol:D
  • Annakin
    nakko )terv: veszek néked 1 db csesztert lenn a bótba az arabná azt küldöm fénypostával.
    b)terv: nem dohányzol. c)terv: kérsz a vámosoktól ferihegyen:))
  • NKristof
    Az arabok meg még nem értek ide, erre még csak kínaiak vannak... Hja, ez az előnye hogy ha nyugatabbra lakik az ember:D Egyébként Chesterfieldet lehet rendelni valahol?
    Szerintem mega fiatalok dohányzását addig nem lehet visszaszorítani, amíg nem rónak ki igen komoly büntetést az eladókra, akik fiatalkorúnak árusítanak. Egyébként szomorú, de az a helyzet, hogy minden 12-13 éves bárhol kap piát meg cigit (itt legalábbis ez a helyzet). Én speciel egyetlen alkalomra emlékszem amikor egyáltalán megkérdezték hogy elmúltam-e 18 (cigit vettem éppen).
  • NKristof
    Ez már egy másik topik témája asszem
  • flashpointer
    inkább magának nevelgesse mint a dilerek pénzét gazdagitsa.
    bár ha még olyan fiatal v h nem vehetnél cigit meg piát inkább maradj a kakaónál :D

több van ezek mögött mint te gondolod
  • Annakin
    nevelgesd, csak arra kérlek, h másnak ne árts vele!!!!
  • j4n3k
    Nekem is adnak cigit a boltba, még vodkát is meg mindent.

Ma sétálok az utcán egy kis dzsangával, ma vettem, de senki se tudta mi az...
    Én fogom itthon nevelgetni :)
  • Annakin
    köhögünk. köhögünk. jó szar nekünk...(ez egy dal vót, csak nem vett észre)
  • Annakin
    így van...
  • flashpointer
    az a xar hogyha már köhögsz a cigitől akkor ha abbahagyod is életed végéig köhögni fox
    isemrősöm 16 éves ém már percenként köhög.jo szar neki
  • Annakin
    akarom mni, nem nagyon. vmi más lehet a problma.
  • Annakin
    ha 3 éve cigizel, akkor nem bgyon.
  • Annakin
    ez nem cigi! sztem.
  • Braveheart
    Nekem az utóbbi hónapban nagyon sok volt a stressz, napi 15 szálat szívtam (az nekem elég sok) és 2 hete úgy köhögök hogy nemigaz... tegnap meg el is hánytam magam majdnem már. Ez lehet a cigitől? 3 éve cigizek de nem nagyon volt még ilyen.
  • Annakin
    nem bünti, amíg nyema tanú:)) de zér nem át óvatos.
  • kulabácsi
    nah azért viszont büntetnek:D
  • jbal
    hát mi is jártunk már oda durrantgatni petárdát:D
  • kulabácsi
    jahhát akkor félreértettekel....hát ha betörnek, akkor megbüntethetik őket, ha nem akkor nem:D
  • jbal
    itt nem a tüdőszűrésen van a hangsúly hanem h oda járnak.az már nem működik
  • kulabácsi
    áhh őt nem, csak azt aki eladta neki!! különben tüdőszűrés elött mi is dohányoztunk:D