3503
Avagy dohányzásról általában
-
#861 :DDDD
he he he
ha most ezt azért irtad,mert ilyen könnyen veszem a leszokást,hát nincs igazad!
Én másra költöm a pénzem!
lehet,hogy nem ilyen könnyü kijelenteni!
2 kérdés ezzel kapcsolatban:
1. ha vki 1 évig dohányzik kissebb-nagyobb szünetekkel,és most ha abbahagyja,hogy nem vesz két hónapig cigit,akkor jelentkezni fognak a nikotinéhség tünetei,és pl komoly baj lehet,hogy a megszokott test nem kap dohányfüstöt?
Remélem a lényegét elmondtam :)
2.Az káros,ha mindig másfajta cigit szivok,és nem mindig egy fajtát?
(legalábbis eddig úgy csináltam) -
#860 lol én is leszoktam ma a cigiről, de nem jött össze kb 2 perc után rágyújtottam:D -
#859 LESZOKTAM A CIGIRŐL!
ez csak ugy simán jött!Nem szivom többet!
legalábbis dobozzal nem fogok venni!
Aztán,hogy szeptemberben mi lessz azt még énsem tudom :)
csak az a vicc,hogy ma szivtam el egy "egész" doboz kék viceroy-t!(idézőjelet azért használtam,mert nem az egész 20 szálat én szivtam el)
zöld szofit akartam venni,de az drága volt!
Én belőllem min 2 hónapig nem lessz nyeresége a dohányiparnak :DDDDDDDDDD -
#858 jah ez engem is érdekelne!! sztem azóta nem vesz levegőt (legalábbis remélem:D) :)))) -
#857 már 4 éves korod óta mit nem:))) -
Pakesz #856 Már 4éves korom óta nem!!! -
#855 én is többet halottam azt,hogy a mentolos cigitől leszünk csak impotensek!
zöld cigiktől!
(sofi,pall mall,multi ezeknek a zöld fajtájuktol ELVILEG) -
#854 hülyeség.
ugyanolyan impotens leszel az összestől :D
hamár csak az érszűkületet nézzük amit okoznak..
-
#853 az igaz h a mentolostól impotens lesz az ember?és a többitől mért nem? -
Braveheart #852 Én is ezt mondtam addig amíg rá nem szoktam... nálam nagyobb antidohányos nem volt a közelemben. Akkor még... -
#851 hát figyeljetek srácok, ez egy olyan dolog, h csak akkor tudod meg amikor már dohányzol!! arra is csak akkor jön rá az ember h alkoholista, ha már az, és segítség kell h leszokjon....le lehet szokni persze, csak kell vmi ami miatt le lehessen!! pl haveromnak volt egy barátnője, nem dohányzott, szal haverom is letette, de amikor szakítottak, újra vett cigit, azt dohányzott tovább:D -
#850 jah,én nem dohányzom,de én sem tudom megérteni hogyha asztmondom nem dohányzom többet akkor miért ne tudnám abbahagyni.
de ez oylan h én ugysem értem meg,mert nem dohányzom.
lehet ha láncsohányos lennék megérteném,de inkább kihagyom. -
#849 Nem tudom megérteni, hogy nincs valakinek annyi akaratereje, hogy leszokjon egy egy hosszú izé szívogatásáról.Nevetséges.... -
#848 ez igy van.
a dohány a lexarabb a világon.
még csak élvezetet se nyujt mint a pia.
és hatása sincs mint a kávénak.
Valahol olvastam,hogy azért van rá szüksége az embernek,mert pszihésen hozzátartozik,olyan ez mint az evés. -
Braveheart #847 A rendőröknek nem az a fő feladatuk hogy a boltokban figyeljenek mikor adnak el kiscsávóknak cigit!
-
NKristof #846 Igen de ez most hogy jön ide?:D -
#845 Rendőrökkel az a tapasztalatom, hogy a boltba nem figyelnek, de MINDEN KURVA METRÓÁLLOMÁSON OTT ROHADNAK:@ -
#844 hát ja nem lenne rossz meló azt tuti, de sztem az megy az államnak, az ellenőr meg kapja a minimálbért, hát ilyen ez az ország.... -
#843 tyű a mindeségit. szted hol kell ellenőrnek jelentkezni? áll. nyomnán zsebbe a lét. 100 rongy az mégiscs 100 rongy, abból tán cs csurran vmi az ellenőrnéninek is:)) cs baj, h senkit se tudok büntetni. na mind1. -
#842 különben a bolti eladó ha kiad 18 év alattinak cigit, akkor 100rongy a büntetsée, amit az ő fizetéséből vonnak le, szal büntetés már van, csak ellenőrzés nincs eléggé!!! -
#841 lol:D -
#840 nakko )terv: veszek néked 1 db csesztert lenn a bótba az arabná azt küldöm fénypostával.
b)terv: nem dohányzol. c)terv: kérsz a vámosoktól ferihegyen:)) -
NKristof #839 Az arabok meg még nem értek ide, erre még csak kínaiak vannak... Hja, ez az előnye hogy ha nyugatabbra lakik az ember:D Egyébként Chesterfieldet lehet rendelni valahol?
Szerintem mega fiatalok dohányzását addig nem lehet visszaszorítani, amíg nem rónak ki igen komoly büntetést az eladókra, akik fiatalkorúnak árusítanak. Egyébként szomorú, de az a helyzet, hogy minden 12-13 éves bárhol kap piát meg cigit (itt legalábbis ez a helyzet). Én speciel egyetlen alkalomra emlékszem amikor egyáltalán megkérdezték hogy elmúltam-e 18 (cigit vettem éppen). -
NKristof #838 Ez már egy másik topik témája asszem -
#837 inkább magának nevelgesse mint a dilerek pénzét gazdagitsa.
bár ha még olyan fiatal v h nem vehetnél cigit meg piát inkább maradj a kakaónál :D
több van ezek mögött mint te gondolod -
#836 nevelgesd, csak arra kérlek, h másnak ne árts vele!!!! -
j4n3k #835 Nekem is adnak cigit a boltba, még vodkát is meg mindent.
Ma sétálok az utcán egy kis dzsangával, ma vettem, de senki se tudta mi az...
Én fogom itthon nevelgetni :) -
#834 köhögünk. köhögünk. jó szar nekünk...(ez egy dal vót, csak nem vett észre) -
#833 így van... -
#832 az a xar hogyha már köhögsz a cigitől akkor ha abbahagyod is életed végéig köhögni fox
isemrősöm 16 éves ém már percenként köhög.jo szar neki -
#831 akarom mni, nem nagyon. vmi más lehet a problma. -
#830 ha 3 éve cigizel, akkor nem bgyon. -
#829 ez nem cigi! sztem. -
Braveheart #828 Nekem az utóbbi hónapban nagyon sok volt a stressz, napi 15 szálat szívtam (az nekem elég sok) és 2 hete úgy köhögök hogy nemigaz... tegnap meg el is hánytam magam majdnem már. Ez lehet a cigitől? 3 éve cigizek de nem nagyon volt még ilyen. -
#827 nem bünti, amíg nyema tanú:)) de zér nem át óvatos. -
#826 nah azért viszont büntetnek:D -
#825 hát mi is jártunk már oda durrantgatni petárdát:D -
#824 jahhát akkor félreértettekel....hát ha betörnek, akkor megbüntethetik őket, ha nem akkor nem:D -
#823 itt nem a tüdőszűrésen van a hangsúly hanem h oda járnak.az már nem működik -
#822 áhh őt nem, csak azt aki eladta neki!! különben tüdőszűrés elött mi is dohányoztunk:D