Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KoЯn
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
-the invisible-
Vannak alternatívák bõven, de ha már valahogyan rombolod magad, akkor minek azt az eszközt védeni a másikkal szemben, mint ahogy te most teszed a cigivel ? (ez csak elméleti sík persze 😊)
-the invisible-
KoЯn
KoЯn
KoЯn
KoЯn
KoЯn
KoЯn
shit happens
én láttam és szívtam is ukrán Malbit, nem volt rossz.
tegnap bontottam Davidoff Magnumot, most megtehetem :-)
* nem õ betû!
KoЯn
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
KoЯn
KoЯn
Lehet Romániában is kapni, de az katasztrófa, szlovák klasszisokkal jobb.
ja és ha ideges vagy akkor inkább vegyél be egy rágot 😊
:-)
KoЯn
KoЯn
Egyébbként régen a kedvencem volt az ICE, de mostanában xar lett.
A piros Sputnik tiszta méreg. Azt se veszek többet.
Szalacsi rulez!!
KoЯn
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
-the invisible-
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock