3503
Avagy dohányzásról általában
  • reaper4
    :D
  • kulabácsi
    én ma 2 szál cigit szívtam el eddig!! pedig 11kor ébredtem, és most 7óra is elmúlt!! tök ügyi vok, de sztem most elmegyek, és elszívokegy dobozzal:D
  • Annakin
    ja, akkor szokjál le! s oltsál minket is, h kell:))
  • kulabácsi
    akkor szokjál le!!!
  • szando
    van leszokásos topic is, ez nem az, ne offoljunk -.-
    megyek cigizni
  • kulabácsi
    hát ja, de lehet nem kellett volna kihúzni eddig az estét, én már 1kor el akartam jönni, akkor fogyott el a cigim is, de vettek és szívtam tovább...
  • Annakin
    ahogy mondod. a fejfájás az naon kínos tud lenni sok bagózás után. nekem is szigorú fejfájásom van 1db után másnap. de hát az is igaz,h az ilyen egész napos edzésen:))kell a cigilánc + vmi innivaló, pl. sör ugyebár:)
  • kulabácsi
    fúú hát én tegnap kb 2 dobozzal sajna, mondjuk tényleg 5ig söröztünk...és most jövök rá h akkor egy 12 órás intenzív dohány-sör kúra volt!! már tudom mért fáj a fejem:S
  • Annakin
    ja.hát pénzem az nekem sincs "champix" leszoktatóra pont de hátha vkinek segítünk az ötlettel. má megérte, ha vkinek sikerül leszokni ily módon. csak egy ötlet, egyelőre én is bagózom még sajna:( tennap is egy csomót elszívtam.
  • kulabácsi
    jah és mennyi is lesz az ára valyon?? 15 rongy körűl havonta?, hamár a mostaniak 10rongyba kerűlnek, annyit nem ér meg nekem, abból inkább veszek cigit:D
  • kulabácsi
    jah ezért jó ez az "aromabagó" ahogy te nevezed, mert igazából nem szívod, mert annyira nem jó, csak van, és most pont jól jön:D megvan már 1 hete, és 5 szálat toltam belőle:D
  • Annakin
    ja, knben van má gyógyszerfutár cég is Magyarországon. ezt azé közlöm, mer ha bótba se mész akko valszin. patikába se akarsz elmenni. peg mostanság dobnak piacra egy tuti:)))cigizésről leszoktató gyógyszert. legfriss. értesülésem szerint "champix" a neve. aki akar, próbálkozhat vele. nosza:)
  • Annakin
    igaz, tartalékosnak jó az a pár aromabagó:))bár én a mai napig nem jöttem rá, h kell magam elől elrejteni pár szálat,h legyen "nem akarok lemenni bótba" időkre is:)))
  • kulabácsi
    jah csak bátyámtól kaptam szülinapomra, magamtól tuti h nem vettem volna, de most jól jön, mert van 1 szál rendes cigim, meg ebből 5, lelkierőm meg nincs ahhoz h kimennyek a boltba....
  • Annakin
    mér nem jo az egyszerű cigi? minek ez a sok íz meg flanc? total felesleges, ráad. uúgy szívod tovább:(
  • kulabácsi
    létezik vanilliás cigi, de ezeknek nagyobb az illatuk, mint az ízük, mert ízük kb semmi....a szegfűsnek sincs túl sok, és az meg 590Ff és 10 szál:S
  • Tarajos Sül
    ok sztem is hanyagoljuk a búnyot,csak kitértünk arral,hogy ezt fogok sportolni,ettől állitólag nem fogok gondolni a cigire!
    És lám spportolás nélkül is nélkülözni tudom!
    (ha hiszitek ha nem)
    ,és pénteken szivtam el egy fél dobozzal,meg elötte is még cigiztem,de nem folyamatosan!
    Egy szálat sem szivtam!

Kiprobálni ki lehetne a szegfűs cigit,de sztem hosszútávra nem lenne gazdaságos szivni!
    Én oszttársam állitolag vaniliás cigit vett 250-ért és illegálisan hozták be!
    Azt nem tudom,mennyi volt a száltartalom!
    De még mielött meggyujtotta volna,megszagolta,és vanillia illatú volt!

Mondta ő!
  • kulabácsi
    jah túl sok az off, szal mit gondoltok a szegfűs cigarettáról?? (ezt már kérdeztem, de nem válaszolt senki, hátha most:D)
  • NKristof
    nagyon kezdünk eltérni a témától... egyébként az esetek nagy többségében az első ütés számít, egy átlagos ember egy jól eltalált állcsúcsra való ütéstől kifekszik...
  • sz4bolcs
    jaja, ha megtámadnak, akkor vagy gyorsabban futsz, vagy elvernek.
    A támadó mindig előnyben van, és hidd el, akik olyan alkatuak, hogy van olyan lélekjelenlétük, hogy ilyen helyzetekben megvédjék magukat, azoknak nem a gyúrástól sikerült, vagy attól, hogy azon álmodoztak, hogy "majd ha gyúrok engem fognak hívni, hogy megvédjem őket". :)
  • kulabácsi
    hát ja, igazából egy kancugány ha megtámad egy késsel a kezében, akkor édes mind1 h mekkora vagy....sajna!! ezért kell egy AK47-es a kabát alatt
  • Tarajos Sül
    ok végülis rám is huszithatnak nálam joval nagyobbakat!
  • kulabácsi
    ez nem igaz h kéne vmi önvédelem is, ha meg akarnak verni, akkor úgyis megteszik...ez így van!! sztem emiatt ne gyúrj, max amiatt h tetszél magadnak, vagy a csajoknak:D
  • Tarajos Sül
    legalább majd velem fognak jönni,ha tovább megversz,akkor a pulykátol kapsz!
    milyen jó lenne már?
    nem a menőség miatt gyurnék,de tényleg kell vmi önvédelem is :)
    na de tényleg cigis topik,nem testépítős
  • NKristof
    szerintem ne gyúrj, hanem sportolj valami normálisat. Én mindig azt szoktam mondani, hogy az izmosodásnak nem célnak kell lennie, hanem eredménynek. Javaslom pl. a karatét( én 10 évig toltam, rajtam kívül álló okok miatt hagytam abba).
  • NKristof
    Nem igazán értelek én téged... nem szereted a cigifüstöt, risszul leszel tőle stb. akkor mi a fenének cigizel?:D
  • kulabácsi
    jah inkább gyújtsunk rá:D
  • Tarajos Sül
    ok köszi nem terelem a szót
  • kulabácsi
    jah hát ez egyértelmű, de azt megsugom h nem fog könnyen menni!! én elég nehezen fejlődő vok, (mármint ebben az értelemben:D) és mivel sovány is elég nehéz volt egy kis izmot magamra rakni, de ez már egy másik topik:D szal sok szerencsét....
  • Tarajos Sül
    én 18 vagyok,és mindig amikor kihiv egy nálam 2-3 évvel fiatalabb kölök,akkor mindig lenyomnak és ott "égetnek",hogy egy felnöttet letudnak nyomni!
    De csak azért,mert nincs amivel lenyomjam őket!
    Ide izom kell!
  • kulabácsi
    kevés vagy te ehhez:D na jó nem sok sikert, én is gíúrtam csak meguntam mert nemtom:D de közben is dohányoztam...nem zavart az senkit, bár a fejlődés biztosan nem olyan mértékű volt, mint lehetett volna, de így sem rossz!! én mindíg is vékony testalkatú voltam, szal leszarom!!!!!
  • Tarajos Sül
    nem mindig voltam rosszul,csak akkor,mikor a tanárra vártunk a teremnél,és nincs ülöhely!
    és elötte cigiztem!
    Meg ezek a rosszullétek,amikor azt gondoltam,hogy megyek venni ritkán jutottak eszembe!
    De mondjuk ha úgy nézzük,hétvégente se cigiztem még volt suli,csak hétköznap!
    hétvégén azért nem,mert ilyenkor itthon vagyok!

ja de várjunk csak ha hiszitek,ha nem én gyurni is fogok!
    a tervek szerint 2,5 illetve 5 kg-os súlyzokkal,és aztán majd nézhetnek,hogy szkanderban mindenkinek fáj a keze,mikor velem nyomott! :)
  • kulabácsi
    nem dolgozni nem jó az nem sport!! különben ha rosszúl leszel a cigitől, akkor miért dohányzol?? tudom már nem, de eddig minek?
  • Tarajos Sül
    azt tudom!

de most is csak azért hagyom abba,mert nem fogok suliba menni,és itthon leszek!
    Itthon meg nem tudják,csak a haverokkal cigiztem a sulin kivül!

Én amugyis rosszul vagyok a cigitől!
    akkor amikor elszivom a cigit,rögtön utána már nem nagyon birok egy helyben állni!
    Ezt ne ájulásnak értsétek,de ha leülők székra/padra sokkal jobb a helyzet!
    Ja és már fejfájásom is volt tőle + 39 fokos lázzal!
    pedig nem voltam megfázva vagy ilyesmi!
    pont azon a napon cigiztem is!
    Eggyik oszttársam szerint,ha rosszul érzem magam cigizés közben,akkor ÁLLITOLAG lappang a tűdö!
    Ez igaz,és mi ez?

De ezeket a mellékhatásokat én elfelejthetem! :)
    Amugy max 3 hétig naponta 8-9 órákat fogok dolgozni diákmunkában!
    Az szted jó foci helyett?
  • sz4bolcs
    Mindegyik érszűkületet okoz...

Amúgy ha valaki szeretne leszokni, sport sokat segíthet benne. Mondjuk naponta 3 óra foci.
  • kulabácsi
    mi a véleméynetek a szegfűs cigiről? (10 szál 590 ft, szal elég drága, én is csak kaptam) sztem egész jó az íze, de nem tolnék napi 1 szállnál többet...
  • kulabácsi
    hát ja!! volt ismerősöm (idősebb) aki ami után leszokott cigivel álmodott, de elég dúrva színten:D
  • Tarajos Sül
    és milyen tünetek?

hogy mindig a cigire gondolok meg ilyenek?
  • kulabácsi
    az nem káros, ha másmilyen cigit szívsz, ill nem károsabb!! és jah jelentkezhetnek a tünetek még akkor is, ha csak rövid ideig, és szüneteltetve tolja az ember.... és még annyi h vicc volt a leszokásos írásom, én per pillanat nem foglalkozom ilyen kérdésekkel h le kéne e szokni, mert tudom h igen, de azt is h geci nehéz....
  • MeOw
    Vettem tegnap egy doboz fehér bondot, az volt a legolcsóbb. Elszívtam egyet, de semmit nem éreztem, mikor márcsak a cigi 4ede volt meg, akkor lehetett érezni.
    A következő szálnál kitéptem a szűrő 3/4-ét, akkor már jó volt, de inkább kivettem 4szálat fater prilukkijából, és beletettem 4 bondot. Ő is meg fogja majd érezni, aztán lesz kiabálás :D