Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Súlyos büntetéssel nézhet szembe az a bhutáni kereskedõ, aki december 15-e után dohányterméket próbál meg eladni, mivel egy kormányzati rendeletnek köszönhetõen szerdától az ország egész területén tilos lesz árulni a cigarettát.
A világon elsõként Bhutánban teljesen betiltják a dohánytermékek forgalmazását. A himalájai királyságban szerdától életbe lépõ rendelet szerint a boltokban, hotelekben, éttermekben és bárokban tilos dohánytermékeket árusítani, az addig eladatlan készleteken december 17-ig túl kell adni. A dohánytilalom nem érinti az országba látogató turistákat, diplomatákat vagy azokat a külföldieket, akik valamilyen szervezetnek dolgoznak, de õk sem adhatnak el dohányterméket. "Tiszta környezetet és jó egészséget akarunk" - jelentette ki a bhutáni miniszterelnök, Jigme Thinley.
A bhutániakat valószínûleg nem éri váratlanul a rendelet, miután az ország húsz kerületébõl már 18-ban életbe lépett a rendelkezés, az utolsó két hely, ahol még füstölni lehetett Thimphu és Samdrup Jongkhar kerületek. A kereskedelmi miniszter szigorú büntetéseket helyezett kilátásba a tiltó rendeletet megszegõk ellen: akit dohánytermékek eladásán kapnak 210 dollár büntetést köteles fizetni, ráadásul engedélyét is bevonják.
Az ügyben a kormány részérõl további szigorítások várhatók. A külföldrõl személyes fogyasztásra behozott dohánytermékekre 100 százalékos vámot vetnek ki. A hírre a fõvárosban azonnal duplájára nõtt az indiai importcigaretta ára.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
"The trees move. Do you not see it?"
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
amúgy milyet szívsz?
Addig tudom tartani a fogadalmat, amíg nem jön egy buli!
Ott általában nem is tudok róla...
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
nagyapám 11 éves kora óta szívja a cuccost ÉÉÉS ÚGY, hogy mikor már annyit szívott, hogy a csikk égeti az ujját akkor elõvesz a zsebébõl mégegyet meggyújtja és szívja. ez megy egészen estig. nincs olyan pillanat, hogy ne lenne a dekk a szájában. ja és mezítlábast szív, szal...

Szvsz az ember a saját hibáján tanul a legjobban, mint én, így állandóan küszködök a leszokással több/kevesebb sikerrel, de legalább tudom, hogy nem leszek se menõbb, se okosabb tõle. Csak tudom, hogy érettségiig nem tudom abbahagyni.
Megváltoztattam az idézetemet is az alsó sorban, szerintem jó, és rám vall. Thomas Mann tud valamit:-)
KoЯn
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én otthon dolgozom többnyire (programozó vagyok), ezért nem nagyon szoktam rágyújtani. A családban senki nem cigizik, a lakásban nem lehet rágyújtani, kimenni meg lusta vagyok.
A hátránya viszont az, hogy borzalmasan sokat tudok enni. Egy nagy lábas paprikáskrumplit, ha éhes vagyok egyedül is lenyomok. A tésztákkal, és a rakott krumplival ugyanígy vagyok... Szerencsére bármennyit eszem, nem hízom el, stabil. 70kg vagyok már évek óta...
shit happens
kácco kázolo pácsó
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
Aztán itt vagyok most, napi egy doboz fixen. Egy valag pénz elmegy rá, pedig egyre olcsóbbat szívok, sokszor csempész cuccot.
Leszokáson gondolkodtam már jópárszor, de hétvégenként sörözés közben a fene se tudja megállni. Teljes életmódváltás kéne, vagy vmi komoly antibagós asszony, aki frankón otthagyna ha tovább cigiznék.
Ezek a tapaszok, rágók, tabletták érnek vmit? Kipróbálnám, mert az "ez az utolsó cigim" kijelentésekkel párszor befürödtem már😊)
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Ezért is utálom a cigit, ha idegesek az emberek rögtön rágyujtanak, pfff
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
vagy szorjál neki bele egy kis zöldet, akor legalább lesz vmi haszna is

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hogy szoktassm le anyámat a dohányzásról?
MOst kezdett el (44 évesen) dohányozni... családi gondok miatt. Engem viszont k. ra zavar. mondtam már neki diplomatikusan hogy haggyadmáabba mer... stb. DE nem jött be.
Valami jó módszer? minden érdekel.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
) aki ugye teljesen leszoktatott rola.
Bar sajnos azota sem szoktam le teljesen. Megvan a 2 csomag hetente bar az is a vedelmemre vetodjek hogy olyan kornyezetben dolgozok ahol vagy kurva unalom van vagy tele van streszel a kornyek 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én már 6. éve lesz, hogy bagzom, de általában 1 doboz cigi 2 hétig is elég nekem. (van hogy 1 hónap alatt nyomok el egy dobozzal!).
Más kérés, hogyha buli van, vagy haverokkal nagyobb piálások, akkor 2 dobival is elnyomok akár 1 óra alatt...
Régebben (amíg suliba jártam), elég sokat szívtam (nap 1 doboz), mostanra már alábbhagytam. Volt, hogy 3 hónapig 1 szál sem, de a végére már marha szar volt. Állandóan éhes voltam, mindig rágcsáltam valamit.
Most hogy naponta/2 naponta elszívok 1-1 szálat, a szofi helyett inkább "normális" cigit veszek. Multi, esetleg Marci, de a fölé már nem megyek. Rothmans és társai 7 kilóért, bahhh...
shit happens
Csak ha gyenge vagy. A cigivel és az alkohollal ellentétben nem okoz fizikai függõséget.
kácco kázolo pácsó
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
imadoom
Life is yours choose quality.
sose szívtam cigit, és nem is akarok. Minek? Az alkohol viszont igenis egészséges 😄DD
viszont a cigiért nem basznak el a rendõrök vezetéskor..
a fûre meg gyorsan rászokik az ember 😊)
Hajrá Dózsa György!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
KoЯn
-the invisible-
-the invisible-
cool