3503
Avagy dohányzásról általában
-
DePreSsZYo #941 Sok volt a nikotin ^^ -
#940 nekem is ilyen volt 39 fokos lázzal,de az még a suliban
állitólag az oszttrásam szerint ilyenkor lappang a tűdő -
#939 én agyament tennap annyit dohányoz,h mos meg jól fáj fejem:(( lehet,h nem kéne má? -
#938 Én eddig minden nap kajáltam. Akkor kaja addikt vagyok. :) -
NKristof #937 hát nekem sem alázósak a barátaim (szándékosan nem havert írok), de azért nem szívesen hánynék előttük. Sokukat viszont láttam már nagyon durván berúgva, mégse említettem utána nekik és nem csesztettem őket miatta. -
#936 érthető a félelmed. persze haverfüggő.
jópár ismerősöm van aki az én dobozomból szívta az elsőt /sőt nem csak simacigit/, nem hiszem hogy olyan tragikus élmény volt nekik. kis zrikák persze voltak, de nem megalázás.
piálásról meg annyit, ittvan most is fél liter jéger a hűtőben, de egyedül neki nem állok. inkább áthívom a haverokat :d -
#935 érted mit akartam mondani... -
NKristof #934 én nem mondtam hogy magamban dohányzom, csak úgy próbáltam ki mert mondom nem akarom hogy a haverok előtt hányjam el magam ha esetleg nem bírom:D
az viszont inkább gáz ha vki egyedül iszik. Ismerek ilyen 18 évest -
NKristof #933 csak a rántott húsban nincs addiktív anyag mint a nikotin -
DePreSsZYo #932 Pedig az jóak, nemhiszem h 500 forinért teveszart sóznak rád (habár kitudja) :D -
#931 lehet vele ismerkedni, az tény.
a szüleim is így voltak ezzel :) -
#930 az egyetemista érdekes állatfaj.
sörre, cigire valahogy mindig jut pénz... -
#929 haverék nyaralójában relax, berúgás, pirosmarbi megtalálás.
elszívás, kajak szédülés, jónak ítélés.
utána hónapokig csak buliban szívtam.
úgy voltam vele aki magában dohányzik, az olyan mint aki magában iszik. függő. -
React #928 a cigit még se tudják az emberek megunni :)) Pedig ha tegyük fel 1 bizonyos ember 1-2 dobozt szív el naponta, akár nyaralni is lehetne annyi pénzből :) -
#927 én úgy vagyok ezzel, ha minden nap rántotthúst eszel, hiába imádod, megunod -
React #926 Én meg ha akarnék se tudnék rászokni szerencsére! Bármennyit szívhatok a cigiből másnap ugyanúgy le tudom tenni...(1 évig dohányoztam) ettől függetlenül néha szívok el egy két szálat!(ha olyanom van, de ez ritka)
Meg érdemes társaságokba megfigyelni mennyi mindenre jó a cigaretta... az amúgyis unaloműzésként szolgáló pótcselekvést akár még kapcsolatok teremtésére is fel lehetne írni az orvosnál :))) -
NKristof #925 Én még enm szoktam rá igazán. Legalábbis azt hiszem. Majdnem 17 éves voltam, amikor először kipróbáltam. Akkoriban nagy antidohányos voltam, aztán gondoltam kipróbálom ezt is, úgyse fog jólesni. Vettem egy doboz cigit, elmentem hátra a kertbe aztán rágyújtottam. Aztán miután elszívtam az egész dobozt, rájöttem hogy mégis jó ez:D -
NKristof #924 Csak szeretem az olyat ami jó. Ha már tönkreteszem vele az egészségemet, legalább legyen finom... Az meg drágább. De mivel nem szívok sokat, belefér. -
#923 egyébként ahogy olvasgattam elég fiatal a topik népe.
mondjuk az idősebbeknél természetes a cigi, nem beszélnek róla.
építő jelleggel:
ki hány évesen szokott rá és hogy? én speciel 18
márka témához annyit: nekem mindegy csak cigi legyen. most van itthon Viceroy, LD meg Lucky Strike, nomeg egy órája szívtam barátnőm Vogue-jából -
#922 a teveszaros? inkább kihagyom :D -
#921 ezzel a gondolkodással pont te vagy aki divatozik. szvsz -
#920 index.hu-n ki lett számolva, kevesebbet fizetsz de nem sokkal.
a Pall Mall továbbra is 20 szál és 460 ft -
DePreSsZYo #919 Camel is nagyon jó :D -
#918 ha menő akarsz lenni,sztem mindeggy,hogy milyen cigi,csak füstöt fujjál ki :))) -
#917 ez nem iagz, ha menő akkor inkább david off, vagy malboró, de meg is kérik az árát... -
NKristof #916 hát én csak olyat szívok amiben 20 szál van. a multit+pall mallt túlságosan "kommersz", divatciginek tartom, minden 12 éves azt szívja mert az a menő. -
BlackWolf #915 490 helyett 465 lett a multi es 19 van benne lehet szamolgatni hogy most jobb lett e vagy nem -
React #914 :)) jaaa nem azért írtam, csak azt hittem ezt már mki tudja, csak én vaok az egyedüli aki most vette ezt észre :)
-
NKristof #913 ha dohányzom nem azt számolom hogy mennyi szál van egy dobozban:D egyébként a jó öreg Lucky Strikeban még mindig 20 szál van (legalábbis az van ráírva). DE azért mocsok dolog ezen spórolni szerintem. Bár lehet hogy az áremelés helyett csinálják, mert az emberek szívesebben megvesznek ugyanannyiért 19 szálat mint 20-at többért. -
BlackWolf #912 multiban is 19 van mostmar -
React #911 asszem multi volt... de csak elvétve olykor-olykor dohányok, azt hittem nektek ez már nem újdonság :) Bááár az egész baráti köröm dohányzik, szóval nekem lehet az lenne az egészségesebb ha rászoknék :)) -
NKristof #910 komoly? nemár. nem csak a Viceroyban vagy miben van 19 szál? De annak az is van írva a dobozára. -
React #909 Észrevettétek, hogy régebben 20 szál volt 1 dobozban, és most már csak 19? :))
Én ezt tegnapelött fedeztem fel -
#908 hát én még fogok is sztem egy jódarabig vanni cigit:( -
#907 én nem sztem a fagyit + az édeseket se sajna de mind1. tát arra má nem költöm a pénzem:) peg az ötlet jó meg minden de én még cigit vettem a minap:( -
#906 de kár,hogy egyedül vagyok!
Tudjátok,én juni 16-án szivtam el az uccsó szálat!
Csak egy doboz volt aznap,meg még elötte is vigiztem kb 1 tanévig kisebb-nagyobb szünetekkel!
16. óta eggyetlen egy szálat sem szivtam el,ha hiszitek ha nem!
Nem azt mondom,ha most vki megkinálna egy szállal,és anyámék is megengednék,hogy cigizzek,nem vigiznék,de meg vagyok most nélküle!
Amugy sincs miből vennem,mert most zsebpénzt sem kértem!
Költsétek el a pénzt a jó öreg fagyira,és akkor nem lessz miből venni cigit :D -
#905 jaja:D -
#904 sztem megpróbálhatnánk:)) együtt sokkal könnyebb lenne leszokni, mert hát ugye sokszorozódik az erő+akarat -
#903 hát én drukkolok neked, és tényleg ha 1 héten csak 1szer szívod, akkor menni is fog sztem!! szal hajrá!! nekem a napi 1 dobozt kicsit nehezebb lesz elhagynom, de lassan asszem én is nekiugrom!! leszokunk együtt?:D -
#902 érzem, h le fogom tenni a cigit.hatrozottan érzem:))nő az akaraterőm, sűrűsödik a midigloriánszint a véremben, vis erősödöm. sikerülni fog akko is:)) egy héten eccer szívom de akko min.1db:( erről le kell mondanom de vmivel pótolnom kell a függést. pl. egy másik megszokással. tán többet kell kocognom, v az is előfordulhat, h elkezdek többet gépezni?a gép mellé nekem nem kell semmi ált.eddig legbis nem kellett semmi:)