3503
Avagy dohányzásról általában
-
#981 Normális dolgokra?Nem sok olyat látam,hogy az állam normális dolgokra költené a pénzt.
Én már sokmindenbe belegondoltam...14 éves korom óta cigiztem,2 éve leszoktam egyik napról a másikra(aki nem így csinálja annak nem is érdemes nekiállni).Azóta a cigaretta füst is zavar.Elöször csak azért zavart,mert én is szivesen rágyujtottam volna,ha cigiző embert láttam.Most viszont undorodom a cigi füstjétől is.Főleg az ilyen ocska olcsó cigikétől,ha olyat érzek még hányni is tudnék. -
NKristof #980 Igaz. De az is igaz hogy elég nagy káoszt okozna ha egyik napról a másikra betiltanák. Az egész csak azt eredményezné hogy a feketepiac forgalma és a csempészet hihetetlen mértékben megnőne. Akkor meg már inkább árulják legálisan az adót meg kapja meg az állam, remélem hogy legalább normális dolgokra költik. -
#979 gondoljunk csak a munkanélküliekre is...
és mibe fojtanák azok a nikotinéhségüket,akik évekig cigiztek,most egyszerre minden kezelés nélkül(meg ilyesmi)nem tudtak leszokni
akkor meg lehet,hogy illegálisan árulnának cigit sokkal olcsobban
mondjuk nem lenne rossz ez a hatalmas áremelés,mert én se tudnék visszaszokni rá :) -
#978 ja. vagy tán nem kellett volna jó nagy üzletet csinálni a bagóból is még kb. több száz évvel ezelőtt! de egyeseknek jól jövedelmező üzlet lett ez is igaz? pfúj... már késő:(( -
#977 Lehetne 1 doboz cigaretta 2-3000 Ft és csak 5 szál lenne benne!
Vagy egyik napról a másikra beszüntethetnék a gyártását!
Kár,hogy ez csak álom. -
NKristof #976 mármint hogy a sört is főzik de ott erjedéssel keletkezik az alkohol nem lepárlással -
#975 nem lesz elég. ne legyél büszke rám:( nem érdemlem meg -
React #974 Gold :P
[édesszájú ]- de azér a silvert se veti meg :)) -
NKristof #973 Nna meg a tequila. Az ugyan nem annyira természetes mint a sör mert főzik, de azért jó -
#972 ügyi vagy, büszke vok rád:)))) -
#971 igen, egyet értek:) megoldottam a problémát, tán reggelig elég lesz -
#970 nem szeretem a martinit, de nagyon nem:))) maradok a sörnél, az olyan természetes -
NKristof #969 Egy jó kis Martini Rossot elkortyolgatni... na az az igazi:D -
#968 nem rossz:D hát végülis a fütyülős barack jó, de én inkább ha pálinkát iszom akkor az körte... -
Braveheart #967 -
React #966 öhm mindkettőt szeretem, de a mostani favoritom az a fütyülős :)) -
#965 akkor a jégert sem szereted?? vagy az unicumot?? :))) -
React #964 imádom az édeset, nem szeretem a sört :P -
#963 de írni nem tudok...szal dohányzom -
#962 én meg doháynzom:)) -
#961 Tegnap jól esett a sör. Tegnap előtt pedig csak jegesteához volt kedvem. Nincs kialakult izlésem. Néha a keserű sört nem szeretem, néha meg a cukros vizet. -
#960 hmm az tényleg gáz, én ha nem megyek el este sehova, akkor tuti h elmegyek sörért, meg cigiért, és nézem a meccseket:)))) -
#959 fogadok,h nincs kedved lemenni sörért+cigiért:) elfogyott s pénzem sincs. ez gáz:(ezzel nem számoltam:) -
#958 különben kicsit beletrafáltál, mert pl én nem szeretem az édeset, de a sört azt nagyon is:))) -
#957 lol -
#956 annyira nem szoktam inni sört,hogy még azt se tudom,hogy rövid "ö" betüvel irják :DDDDDDDD -
#955 de ittam,csak keserű!
lehet a sőr,meg a bor a hozzászokottaknak(akik naponta isznak,nem alkolholistákra gondolok,akik berugnak,hogy nem birnak állni)olyan édes,mint nekem az édesség,nekik meg az édesség olyan keserű,mint nekem a bor,meg a sőr
:) -
#954 jah ez igaz, miért nem narkót írt akkor már?:) -
#953 nem kábítószerre gondoltál? -
#952 hmm még nem ittál sört vagy mi??:D különben sztem se drogozzatok, mert a drog rossz, értem??:))) -
#951 én se probáltam,de ez lessz a 2. dolog a sör után :) -
NKristof #950 na azt se. Bár sztem semmivel sem károsabb mint a alkohol, de én semmi pénzért nem próbálnám ki. -
React #949 :)) jól vagy? -
#948 fű! -
NKristof #947 Én is voltam így ezzel... :D
A drogot egyébként tényleg ne, azt én se. A cigit se de az még inkább elmegy. -
React #946 Én kipróbáltam mindkettőt, és nem vagyok addikt és élek :D -
#945 Júj, az nem jó! -
#944 igazad van! hát a drogot azt én se az bizt. de a cigi az sajna még gimiben rámakadt:( -
#943 Ki nem próbálom soha a cigit se meg a drogot se fújj! -
#942 jaja. rendesen nikotinmérgezésem vot azt kész. sajna, tom. meg hát a tüdőm is kivan de,h az agyam lappang, az tuti