3503
Avagy dohányzásról általában
  • csicsa
    Normális dolgokra?Nem sok olyat látam,hogy az állam normális dolgokra költené a pénzt.

Én már sokmindenbe belegondoltam...14 éves korom óta cigiztem,2 éve leszoktam egyik napról a másikra(aki nem így csinálja annak nem is érdemes nekiállni).Azóta a cigaretta füst is zavar.Elöször csak azért zavart,mert én is szivesen rágyujtottam volna,ha cigiző embert láttam.Most viszont undorodom a cigi füstjétől is.Főleg az ilyen ocska olcsó cigikétől,ha olyat érzek még hányni is tudnék.
  • NKristof
    Igaz. De az is igaz hogy elég nagy káoszt okozna ha egyik napról a másikra betiltanák. Az egész csak azt eredményezné hogy a feketepiac forgalma és a csempészet hihetetlen mértékben megnőne. Akkor meg már inkább árulják legálisan az adót meg kapja meg az állam, remélem hogy legalább normális dolgokra költik.
  • Tarajos Sül
    gondoljunk csak a munkanélküliekre is...
    és mibe fojtanák azok a nikotinéhségüket,akik évekig cigiztek,most egyszerre minden kezelés nélkül(meg ilyesmi)nem tudtak leszokni

akkor meg lehet,hogy illegálisan árulnának cigit sokkal olcsobban
    mondjuk nem lenne rossz ez a hatalmas áremelés,mert én se tudnék visszaszokni rá :)
  • Annakin
    ja. vagy tán nem kellett volna jó nagy üzletet csinálni a bagóból is még kb. több száz évvel ezelőtt! de egyeseknek jól jövedelmező üzlet lett ez is igaz? pfúj... már késő:((
  • csicsa
    Lehetne 1 doboz cigaretta 2-3000 Ft és csak 5 szál lenne benne!
    Vagy egyik napról a másikra beszüntethetnék a gyártását!

Kár,hogy ez csak álom.
  • NKristof
    mármint hogy a sört is főzik de ott erjedéssel keletkezik az alkohol nem lepárlással
  • Annakin
    nem lesz elég. ne legyél büszke rám:( nem érdemlem meg
  • React
    Gold :P

[édesszájú ]- de azér a silvert se veti meg :))
  • NKristof
    Nna meg a tequila. Az ugyan nem annyira természetes mint a sör mert főzik, de azért jó
  • kulabácsi
    ügyi vagy, büszke vok rád:))))
  • Annakin
    igen, egyet értek:) megoldottam a problémát, tán reggelig elég lesz
  • kulabácsi
    nem szeretem a martinit, de nagyon nem:))) maradok a sörnél, az olyan természetes
  • NKristof
    Egy jó kis Martini Rossot elkortyolgatni... na az az igazi:D
  • kulabácsi
    nem rossz:D hát végülis a fütyülős barack jó, de én inkább ha pálinkát iszom akkor az körte...
  • Braveheart
  • React
    öhm mindkettőt szeretem, de a mostani favoritom az a fütyülős :))
  • kulabácsi
    akkor a jégert sem szereted?? vagy az unicumot?? :)))
  • React
    imádom az édeset, nem szeretem a sört :P
  • kulabácsi
    de írni nem tudok...szal dohányzom
  • kulabácsi
    én meg doháynzom:))
  • sz4bolcs
    Tegnap jól esett a sör. Tegnap előtt pedig csak jegesteához volt kedvem. Nincs kialakult izlésem. Néha a keserű sört nem szeretem, néha meg a cukros vizet.
  • kulabácsi
    hmm az tényleg gáz, én ha nem megyek el este sehova, akkor tuti h elmegyek sörért, meg cigiért, és nézem a meccseket:))))
  • Annakin
    fogadok,h nincs kedved lemenni sörért+cigiért:) elfogyott s pénzem sincs. ez gáz:(ezzel nem számoltam:)
  • kulabácsi
    különben kicsit beletrafáltál, mert pl én nem szeretem az édeset, de a sört azt nagyon is:)))
  • kulabácsi
    lol
  • Tarajos Sül
    annyira nem szoktam inni sört,hogy még azt se tudom,hogy rövid "ö" betüvel irják :DDDDDDDD
  • Tarajos Sül
    de ittam,csak keserű!

lehet a sőr,meg a bor a hozzászokottaknak(akik naponta isznak,nem alkolholistákra gondolok,akik berugnak,hogy nem birnak állni)olyan édes,mint nekem az édesség,nekik meg az édesség olyan keserű,mint nekem a bor,meg a sőr
    :)
  • kulabácsi
    jah ez igaz, miért nem narkót írt akkor már?:)
  • ERykk
    nem kábítószerre gondoltál?
  • kulabácsi
    hmm még nem ittál sört vagy mi??:D különben sztem se drogozzatok, mert a drog rossz, értem??:)))
  • Tarajos Sül
    én se probáltam,de ez lessz a 2. dolog a sör után :)
  • NKristof
    na azt se. Bár sztem semmivel sem károsabb mint a alkohol, de én semmi pénzért nem próbálnám ki.
  • React
    :)) jól vagy?
  • akyyy
    fű!
  • NKristof
    Én is voltam így ezzel... :D
    A drogot egyébként tényleg ne, azt én se. A cigit se de az még inkább elmegy.
  • React
    Én kipróbáltam mindkettőt, és nem vagyok addikt és élek :D
  • Andora
    Júj, az nem jó!
  • Annakin
    igazad van! hát a drogot azt én se az bizt. de a cigi az sajna még gimiben rámakadt:(
  • Andora
    Ki nem próbálom soha a cigit se meg a drogot se fújj!
  • Annakin
    jaja. rendesen nikotinmérgezésem vot azt kész. sajna, tom. meg hát a tüdőm is kivan de,h az agyam lappang, az tuti