3503
Avagy dohányzásról általában
  • Tarajos Sül
    LENNE egy sürgös kérdésem:

tudjátok mondtam,hogy nem több,mint 8 hónap alatt cigiztem,kisebb-nagyobb szünetekkel,és egy hétben,nem mindig cigiztem!
    kb 2 napot,és azt a napot se cigiztem tele(nem reggeltől-estig cigiztem)

Most mennék a melo-diákba,és orvosit is kérnek!

Tűdöszürés! :(((((((((((((

Ez az időszak,amit fent leirtam,eredményezheti,hogy a szürés kiszürjön vmit,és negativ legyen az orvosi?
    Eggyáltalán ezen időszak alatti dohányzásom kimutathat valamit a tüdőszürésen?

Most végre abbahagytam,de nem akarom,hogy ott égjen a pofámon a bőr...
  • kulabácsi
    hát asszem szűrőből csak 1 fajta van, az ocb, de az jó is én azt használtam amikor sodortam....dohányból érdemes a drágát venni, még így is simán megéri!! jah és hát én csak papírt vettem, nem nehéz megtanulni, vagy veszel hozzá sodrót, kb 300ft asszem, a hülyevhez viszont már drágább szerkezet kell ha jól tudom!! de ha bemész egy normális cigitrafikba akkor ott megmondanak mindent, csak ne hagyd h minden szart rádsózzanak:)))
  • NKristof
    Egyébként van valakinek tapasztalata a cigarettasodrással kapcsolatban? Ezentúl ugyanis sodort cigit szeretnék szívni, mert az olcsóbb. Az érdekelne hogy milyen sodródohány jó, milyen szűrőt vegyek meg hogy papírt vagy cigarettahüvelyt-e.
  • kulabácsi
    ott a pont!! nem lesz senki menő ettől, sőt lassan el fogunk jutni arra a színtre h az a menő, aki nem dohányzik, mert ez így van, ha elmész egy szórakozóhelyre akkor az emberek 90% dohányzik, ami szomorú, de mondjuk nem véletlenűl vagyunk az első 3ban a tüdőrákos halálok számában....
  • NKristof
    De ha elmegyek valami buliba, akkor ott általában több ember dohányzik, mint nem, aki meg nem is dohányzik, elviseli a füstöt. Most jöttem pl. Voltról haza, és az emberek 95%-a dohányzott. A menőséget pedig csak válaszként írtam, mert szerintem szánalmas ha valaki azt hiszi hogy attól lesz menő hogy cigizik.
  • kisviku
    Itt nem a "menőség"-ről van szó.Aki dohányzik, az nem menőségből szívja, ez rendkívülien gyerekes megjegyzés.Kétségtelen azonban amit írsz, hogy összehozza az embereket.Valóban vannak akik nem szeretik a füstöt és vannak akik elviselik.
    Jó, biztos nem lehetek én sem egy kellemes ember, ha cigitől bűzlik a szám, de viselje már el ugyan, és ne ájuldozzon feleslegesen, meg főleg ne játssza meg magát az illető...
  • kulabácsi
    hát nemtom, azért sok csaj van aki nem dohányzik, és az azért eléggé taszítja az ilyen lányokat h bűzlik a pofád a cigitől:))) mert azért büdös egy szokás valjuk be...
  • Tarajos Sül
    mondtam én is az elözöekben,hogy inkább ott kezdődik a menőség,hogy én is rágyujtottam az oszttársaimmal,mikor mentünk hazafelé,tehát a haverokkal
  • NKristof
    Szerintem mondjuk rohadtul nem menő ha valaki cigizik. A ciginek az a vitathatatlan előnye, hogy összehozza az embereket. Sokkal könyebb csajozni is vagy akár összehaverkodni valami ismeretlennel ha dohányzol. Persze amikor múltkor egy igggen jó csaj kért tüuet épp nem volt nálam...:D
  • kulabácsi
  • kulabácsi
    jó hát ha nem tetszenek, akkor nem:D csak mostanában kb mindenki dohányzik, lehet h gáz, de kb minden ismerősöm dohányzik, pedig nem kevés embert ismerek....szal ezért is elég nehéz leszokni, mert úgy h mindenki dohányzik körülötted, úgy elhetetlenség!! max ha összebeszélsz vkivel h akkor együtt, nah úgy talán
  • Huszi84
  • Tarajos Sül
    jo hát ha az elején csak azért,hogy menőség,az ember már egy idő után rászokik,és MÁR NEM CSAK AZÉRT fog cigizni,hanem a nikotinra és szüksége lessz
    meg amugyis a haverokkal szoktam,megkinálnak egy szállal,elfoadom,és akkor már nekem is kell venni,különben bezuznak,vagy többet nem adnak

Nekem akkor se tetszenek az olyan csajok!
  • kulabácsi
    hát ja, meg te elég sokat mondogatod h kb csak azért cigizel, h menőnek látszódj, hát akkor meg csak csitt az ilyen csajokra:D
  • Tarajos Sül
    nekem nem nagyon tetszenek a cigis csajok
    érted jol néznek ki minden...és ott jön ki a szájukbol a dohányfüst
    akkor ennyi erővel mondhatnám azt is,hogy "Nekem áll feljebb?"
    mikor én is cigiztem,és közben az olyan csajok nem tetszettek,mikor én is bagóztam
  • kulabácsi
    semmit, ez már teljesen megszokott dolog, bár van egy mosndás h "dohányzó emberrel olyan csókolózni, mintha körűlnyalnád a hamutartót":D de sztem semmi különleges nincs benne, én eddig csak olyan lánnyal csókolóztam aki dohányzik, és nem volt semmi különös benne:))))
  • Tarajos Sül
    értem,de sztem ha meg is engednék,csak azért cigiznék,hogy cigizzek!
    nem azért mert kell a nikotin,de egy idő után,lehet hogy a nikotin-hoz vonzodnék,és nem a menőséghez!
    amugy nekem eggyáltalán nem jönnek be a cigizős csajok
    jo a külsőjük meg minden,és ott jön ki belöllük az undorító füst?
    akkor rolam mit hinne egy csaj?
  • kulabácsi
    hát ja, hidd el nekem sem volt könnyű, de mivel már 15éves koromban rájöttek h dohányzom, végigmentem már pár körön, és így egy idő után beletörődtek, hiszen úgysem tudnak mit csinállni, meghát csinálltam én már nagyobb hülyeséget is, ez a legkevesebb:)
  • Tarajos Sül
    de neked lehet,hogy meg is engedik
    nem az,hogy nekem nem engednék meg,de ha jol összevesznék a szüleimmel,hogy igy b@szom el az életem,akkor egy idő után,ők is beletörödnének
  • kulabácsi
    :D mázli!! bár ha az ember még nem dohányzik otthon, akkor nagyon könnyű leszokni...én is ezzel basztam el, h elkezdtem cigizni itthon is, és egyre többet:S
  • Tarajos Sül
    igen!
    ez a leszokás ugy müködik,hogy elmenni vhova szivni a cigit,meg megvenni lusta vagyok(amugy sincs miből)itthon meg nem tudják!
    és akaraterőm sincs olyan nagy,hogy a lustaság alul maradjon :)))
  • kulabácsi
    nah akkor már 2en vunk:D csak te már nem bagzol ha jól emlékszem...
  • Tarajos Sül
    NA HÉLÓ!
    :DDD én is itt vagyok!
  • kulabácsi
    bagzatok mind vazze!!:)))
  • csicsa
    muszály?Már,hogy volna muszály?Azt te csak úgy gondolod,mert már lételemed a cigaretta.
  • Tarajos Sül
    máj,meg a tűdö 1xre :(

Tudom,nekem is szenvedett a tűdöm,DE MÁR ABBAHAGYTA,mert már nem cigizek!
  • kulabácsi
    hmm ez jó kérdés, de én vhogy szeretek cigizni...jól esik az h fújom a füstöt, meg időtöltés is vmilyen színten....meg most h itt a nyár, sok sör fogy el a kezemben, és vhogy akkor muszály dohányozni:D sajna ilyenkor elfogy 1 doboz 1 nap simán:(
  • csicsa
    Ezek szerint neked is mindegy,hogy mit szívsz.

Én egy bizonyos szintnél nem adtam lejjebb,ha nem tudtam megvenni akkor inkább nem is gyujtottam rá.Mondjuk ilyen ritkán fordult elő,mert nekem egy doboz cigi kitartott 2 napig,de néha előfordult,hogy 3-ig is.
    Abba,hogy ki se esik valakinek a szájából a cigi egész nap abba semmi jó nincs.Meg undorító az is,hogy büzlik tőle már km-ekre.
    A cigit élvezni kell,de úgy hogy egyiket a másik után szívod úgy nem lehet.Kell tartani egy kis szünetet,hogy jól essen a következő,it nem 20-30 percekre gondolok.Órákra is akár.
    Vagy ti miért cigiztek egyátalán?
  • Braveheart
    le kéne szoknom... csak nincs hozzá lelkierőm az a baj
    majd talán pár hónap múlva
    csak baj van miatta amúgy... pénz, egészségtelen, büdös... kár hogy szeretek cigizni
  • DePreSsZYo
    meleg ráüt :D:D:
  • kulabácsi
    jah én sztem megyek is egy kis szabadtéri ivászatra:D éljen a nyár:)))
  • DePreSsZYo
    hát a kezem nekem is sört tárol ismét :D
  • kulabácsi
    jól teszed, tőlem se nagyon mert sajna (nagyon nem büszke) de most is sör van a kezembe, az előző 3om napom meg a vb miatt nagyon csúfra sikeredett szal egs:)))
  • DePreSsZYo
    Hát már pár éve cigizek (nem büszke) de ha naon kell a cigi, akkor lehet prilukit is elszivnám, de ez csak akkor leheteséges ha naon kell cigi :D
    amugy nemgáz ha kiforgatod én is szeretem.
    [Ne várj értelmes választ már kocsmából jöttem és még +vissza :DD:]
  • kulabácsi
    nah akkor most vagy ellentmondassz magadnak, vagy divatdohányosnak tartod magadat:D (imádom kiforgatni más szavait:))))
  • DePreSsZYo
    Jóhát prilukit én sem szivok, viceroy az a min :D
  • kulabácsi
    ez nem igaz, én már 4 éve dohányzom, kurvára nem divatból, de nem veszek pl munkás cigiket, mert iszonyatosan szar az íze....egy viceroy alá nem igazán adok, csak ha nagyon nincs más...
  • DePreSsZYo
    Ha vki nem divatból cigizik, annak tök mindegy mit szív :D
  • csicsa
    Olcsó cigi = szar cigi,büdös cigi.Neked mindegy,hogy mit szivsz?
  • Tarajos Sül
    Akkor jobb,,hogy nem futottunk őssze soha,mert én amikor cigiztem,mindig csak az olcsokat vettem!
    (persze vettem drágább fajtákat is,kb aakkor amikor még egy pár napja cigiztem)