3503
Avagy dohányzásról általában
-
kisviku #1141 Biztos hogy az.Minthogy fél evente derítik ki, hogy hol a vaj, hol a margarin káros...
A sör is hízlal, de legutóbbi alkalommal már nem is hízlalt, sőt egészséges is.
Tovább is van, mondjam még? :) -
#1140 de azok nem kerűlnek bele a tüdőn keresztűl a véráramba, mint ez!! szal lehet benne vmi igazság, de sztem ez megint ilyen polgárpukkasztás.... -
kisviku #1139 Haha :)
Tudom, ezzel rémisztget mindenki, mióta valami fos női magazinban (Kiskegyed és társai) olvastak erről valami bulvárt.
Elmodhatom, hogy egyelőre semmi efféle problemám nincs. :)
Hülyeség szvsz.Attól mert mentolos a füstszűrő, miért lennék impotenciás?Akkor a mentolos rágó és a mentolos fogkrémek, a mentolos csoki, stb fogyasztói/használói is azok lesznek? -
#1138 jah az biztos h elöbb lesz dohányból, és a drum az nagyin finom is, én szeretem, bár nem tekerek, mert incs hozzá lelkierőm... -
kisviku #1137 Nem emlékszem.Az indexre nem is vagyok regisztrálva. -
#1136 finom cigim előbb lesz dohányból, mint dobozosból. -
#1135 Változó: mióta bejött a piros bond, azóta azt..
Előtte kék / barna szofit... húú kék szofi osztalgia!! Az is kell nekem újra érezni.
közben ha itthon vagyok, inkább tekerek cherry-vaniliás primus dohányból egy szálat.
Annak is felvitták az árát 400-ra.
De kedvencem a Dunhill...
És legközelebb dohányból talán drumot veszek.
És néha elmegy a mentolos cigi is. -
#1134 Te ezt nem írtad másik fórumban, mondjuk indexen? A springwatert, vagy mit.. -
#1133 én kék paLL mallal kezdtem aztá világos, aztá viceroy aztá kék multi, legelőször meg a jó kis 200 Ft-os Priluki vagy mi:D -
#1132 csak vigyázz az impotenciával.... -
kisviku #1131 Viszont volt egy nagy kedvencem, amit azóta sem láttam.Régen a Nyugati aluljáróban a kis kínai árulta, ami mára már többször átalakult és átépítették.
A neve valami Springwater volt.A kilencvenes évek elején-közepén vettem belőle, már akkor is állati drága volt, asszem 400-440 Ft volt egy doboz.Rövidebbek voltak a szálak a normálisnál, de rendkívül finom volt és IGAZI vaníliás íze volt.
Sokan kérdezték, hogy pipázok vagy mit szívok, olyan jó illata van.
Azóta nem találom ezt a cigit sehol. -
kisviku #1130 Anno én is azzal kezdtem, aztán kék Pall Mall, kék L&M, zöld L&M, zöld Pall Mall.
Azért szeretem a mentolos cigit, mert egyrészt jó ízű, másrészt kevesen vesznek le cigire...
Amikor a koszlott csöves aki a kereszteződésben koldul egész nap is azt mondta, hogy "Mentolos cigi? Az nem kell." , akkor egyrészt majdnem pofán ba*tam, de ugyanakkor örültem, hogy végre már ennek sem ízlik...
De én már elég sokat végigkóstoltam a szofi-szimfi-től a Dunhill, meg miegymásig szinte az összes itthon kapható vagy ide becsempészett szarokig. Nem kell a megagiga-márkásaktól elájulni, ez elfogadható árban van és finom is. -
#1129 ki milyen cigit szív? én kék multit az a best nálam. -
NKristof #1128 na találtam vmi jó ősi finn cigit, Armiro a neve. Ilyen rövid cigi, de tök jó. Asszem viszek haza párat:D -
#1127 sztem itt is krva drága a szívható cigi + knben a jó sörök se ócsók:)de ez a megyrákodra v mi:)) na mégeccer szal meyrakoira nem rossz összeállítás:) teccik. -
NKristof #1126 Bocs de már nem tudok magyarul értelmesen kommunikálni:) -
NKristof #1125 Ja meg van olyan hogy meyräkoira( ez jelenti a tacskót is, van egy ilyen vicc is itt), az 12 félliteres sör 7-10 euro -
#1124 nekem 8
én csak talán ingeyn sört vinnék el,de azt is eladnám :DDDDDDD -
NKristof #1123 Na most néztem hogy valamit rosszul elnéztem az első nap mert van sör 1,85 ért is egy bárban pedig 5-6 euro. Bocs hogy a szívbajt hoztam rátok:) -
#1122 féltik.. -
#1121 Déltik az egészséged. -
#1120 többet keresnek. -
kisviku #1119 A 4.50-es sör az nem semmi!Nem akarok elmenni másik irányba témától, de németországban a közértekben nem láttam egy euró feletti sört.
50-90 cent körül mozognak a sörök.Itthon a "csattos üveges" sörök 3-5 száz forintba kerülnek, kint ez kábé 150 forintnak megfelelő.A rekesz többe kerül mint egy láda sör!Viszont náluk már nincs dobozos sör.
Vissza cigire.Most ez miért jó hogy egy-két szálat kivesznek dobozonként?Már magyarországon sem ritka a 18-19 szálas doboz.Kérlek magyarázzátok már el nékem, mert nem értem. -
#1118 pfff az gáz!! ha ennyi a sör akkor nem megyek:))) -
NKristof #1117 Amúgy itt ez az egyik legolcsóbb cigi, a Marlboro meg ilyenek 4-5 körül vannak. Egy sör 4.50 a boltban(!!!) -
#1116 áhh én alapból utálom a vodkát, ez csak rátett, de azért megiszom, mostanában megint tömnek belém néha ha elmegyünk iszogatni pl alagút tetejére, szal nem para, de nem az a kedvencem, meghát rövidet nem is nagyon iszom.... -
#1115 én meg akkor sirok,amikor cigizni látok csajt,és nem lehet ellenállni neki,mármint a szememmel :)
én most nem tudnék mondani ilyen párositást,de sztem ha szereted a vodkát,akkor igyad MÉRTÉKKEL! :DDD,csak ne egy csajjal :) -
#1114 nem értem, különben tied lehetne az egész, mert ügye a vodkát a lányok szeretik nagyon, és volt egy idő amikor egy csjnak csaptam a szelet, és folyamatosan ezt ittuk, hát a vége az lett, h a csaj sem jött össze, és a vodkát is megutáltam:))) jó párosítás mi?? de még mindíg kb az összes lány vodka-narancsot iszik a közelemben, frankón én már kb sírok az örömtől amikor lányt látok sörözni:))) -
#1113 az irigy fajtádat :DDDDDDDDDD
(ne érsd félre) -
#1112 jah, de különben régen a jobb kocsmákban igenis volt automata, én még vettem is benne vmikor cigit, csak aztán szépen eltüntek:S -
kisviku #1111 Kint a németeknél is 3-6 ajró között van a cigi.Múlt héten jöttem vissza a bajoroktól és ahogy elnéztem, ott már tényleg kevesebben cigiznek, de aki mégis, az nyomja kegyetlenül.
Viszont nagyon jópofák a cigiautomaták.Persze itthon ne álmodjon senki sem ilyenről, mert kábé egy-két napot élne túl...nem is kéne tölteni, mert úgyis mindig kifosztanák. -
kisviku #1110 -
#1109 lol de én nem adok:)))) -
#1108 nekem nem kell köszi
vagy kérdezed meg,mennyiért lehet eladni itthon a vodkát amit hozol majd,
ha nem lehet akkor nem kell!
egy pohárral majd iszok kulabá-ébol -
#1107 hozol nekünk vodkát?:D (bár utálom, de hamár ottvagy...) -
#1106 hát végre:)) sikerült. gratu:)milen Finnland? mi meg itt szívjuk a cba/abc-s magyar áras cigiket:) -
#1105 900 ft nagyjábol elfogadhato egy olyan cigiért,ami nem nálunk van,és ha arrol beszélünk mikor a david off is 600 huf
amugy nem ismerem ezt a cigit,ugy mint még finn-be se jártam :) -
#1104 hát nekem elég lenne az is ha most finnországban lehetnék, és mondjuk egy munkást szívnék:))) -
NKristof #1103 Na végre Chesterfieldhez jutottam. Finnországban vagyok éppen és sikerült vennem. Igaz hogy 3.30 euro és csak 18 szál de akkor is ez a legjobb cigi:D -
#1102 jéé most nézem csak h ez a te topikod:))) egyébként vhol igazad van, ha lusta az ember, akkor erre kell vetemednie, meg lehet szebbeket is lehet vele gyártani....