Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fülüke
Nem én szívtam el, nemis cigizem, csak haverék amikor elszívták, olyan szag volt mint amikor meggyújtod a száraz gyomot.

De k*rvajó géped van istenem....

szigetlakó
Azt hiszem rossz oldalon vagyok, nem dohányzok.

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

OssianFan
1x próbáltam, kb mintha bakelitot szívnék... 😄 Pedig nem is tisztán a teát szívtam el, hanem dohánnyal kevertem.

Egy ismerõsöm is próbálta, de õk nagyobb mennyiségben, kb 5 filternyit szívott el tisztán, egész nap szédült meg fájt a feje 😄

predator1982
szerintem nálad már nem sokat árthat....

pred

Fülüke
Üdv!

Tud-e valaki arról valamit, hogy mi lesz akkor ha elszívsz egy teafilterbõl kiszedett és cigipapírba áttöltött tealevelet? Van valami káros hatása? 😄

De k*rvajó géped van istenem....

Nekem komoly okom volt a leszokásra. Vérnyomás, pulzus, gyomorsav, még egyik sem volt vészes, de 16 év bagó napi 2 dobozzal megtette a hatását.
Én velük szoktam le 4 évvel ezelõtt: katt
Anno ingyenes volt, és csak olyanokkal áltak szóba, akik komolyan gondolták. Most látom átépítés alatt van a honlap, nem tudom, mi a helyzet. Nem finomkodtak az emberrel, az olyanokat, hogy 22 éves vagyok, elszívok napi 3 szálat, elzavarták, hogy menjen vissza 10 év múlva, ha esetleg tényleg rászokott és elszív napi dobozzal. Azt nem titkolták, hogy sok addiktológus szerint a hernyóról olyan nehéz leszokni, mint a nikotinról, de õk is leszoktak alapon, más is le fog, és így álltak hozzá.
DJ RX7
egyébként ahhoz képest, hogy bond és 500ft nem is annyira szar. utóízt nem éreztem és nem tûnik el az egész cigi 2 szívás után mint pl. kék bond-nál.

:3

DJ RX7
1 hónapig bírtam

MR ME
úgytûnik nem jött össze <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

REPS0L
te szilveszter óta nem leszoktál bazd? 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

DJ RX7
piros bond (most csak erre volt pénzem 😄) tényleg ennyire kaparja a torkot vagy most nekem valami más miatt fáj? más tapasztalta?

REPS0L
😄
reggel 7 óta

MR ME
ja azt keltél délbe mi? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

REPS0L
köszi, ma eddig 1 cigi, hm 😊

Hát akkor neked nem fog menni, mivel nincs elhatározás és még a környezeted is rátesz. Ja és akkor biztosan több pénzed van, mint az átlagnak. Illetve hamarabb kapsz, ha kérsz a szüleidtõl vagy Te keresed, nem tudom. De több folyik be.

Klassz képek. 😊

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

REPS0L
motorozás nem szenvedélyem? 😊

de az, mégis inkább úgy gyüjtök különbözõ kiegészítõkre, hogy a cigit is beleszámolom, hogy arra is költenem kell, mert az nekem jó... motorról is ha leszállunk pihenni, rágyujtás. Suliról nem is beszélve, suli végén asszonnyal irány a suli melletti park, mert õ rágyújt, én meg nézek ki a fejembõl.

Láttál már elvonót? Ha nem, akkor olvass róla vagy filmet nézz vagy valami. A drogokról úy szoktatják le az embert, hogy egyre kisebb adagokat adnak a páciensnek. Igen legálisan. Nem nem kell beszarni, van legális drog, elvonón, akkor a végsõ stádiumban lévõ betegek.

Mivel a drog teljese más, mint a többi szenvedélybetegség.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Hát nézd. Ha a munkahelyeden sok az 5 perces szünet, akkor ez elveszett ötlet (mármint a leszokás). Miért nem nézed a pénzes oldalát a dolognak? Persze ha van egy motorod és avval furikázol, meg ha csak kattingatsz a fényképezõgéppel, akkor tárgytalan. Viszont ha szeretnél is belefektetni ezekbe (motorverseny vagy csak tuning, fényképezésnél meg kiállítás, komolyabb gép vétele), akkor van esély, mivel kialakulhat egy szenvedély.

Szerintem ez a két hobbi, amit felsoroltál, nem a szenvedélyed, hanem csak simán valami foglalatosság. Ide szenvedély kell.

Ha úgy érzed, hogy a hobbi nélkül eltöltött idõ veszteség és emelt pulzussal vágsz mindig bele a hobbidba, akkor már beszélhetünk szenvedélyrõl.😊
Nincs konkrét hobbi, mindegyiket lehet szenvedélyesen csinálni.

De mondom, ha fennáll az ,hogy sok az apró szüneted, akkor nehéz helyzetben vagy. Olvasgattam tanulmányokat és a legtöbb esetben ezt hozták fel a dohányzásra való rászokásra.

MR ME
tapasz am fasság

MR ME
" A drogról szoktatnak le úgy, hogy egyre kisebb adagokat kapsz."

ezt melyik elvonón mondták neked?

REPS0L
a fényképezés és a motorozás nem éppen az a hobbi, ami a cigiidõt kitöltené, mégis milyen hobbira gondolsz, amit én tudok csinálni pl amig a többiek cigiznek?

Ha már tapasszal áll neki valaki leszokni, akkor az régen baj (gyengeség). A cigi nem drog! A drogról szoktatnak le úgy, hogy egyre kisebb adagokat kapsz. Ez az én véleményem természetesen.

Szerintem kezd bele valami másba. Új hobbi, ami szenvedélyessé tesz és kitölti a szabadidõd. Ha sikerül, sikeresen leszoksz.

REPS0L
becsúszott még így estére kettõ haverral, de jövõhéttõl azt hiszem veszek tapaszt, csak még nem tudom gyengét vagy közepeset

mostmár meg ne törj !

Grat. <#eljen>

REPS0L
reggel 6 óta nem gyujtottam rá!

elhatározás kérdése bár ez csak a véleményem.
fogalmam sincs gyakorlatilag mert még egy szálat sem szívtam életem során 😄

REPS0L
Mivel nemzetvédelmire készulok, annyira nem jó 😞

Calver
sehogy. dohányozni jó. <#gonosz1>

de amúgy itt nézelõdj, hátha

"The trees move. Do you not see it?"

REPS0L
na emberek...
hogy szokjak le? 😄

Szerintem 30 év alatt nem nagyon szoknak le az emberek. 10-15 év dohányzás hatása viszont már sok embernél érzõdik és elgondolkoznak. 30 évesen én is elgondolkoztam, mert 14 éves koromtól cigiztem, a háziorvos meg rámszólt egy kardiológiai kivizsgálás után. Kipróbáltam egy halom csodamódszert, de nem jöttek be. Sem a rágó, sem a tapasz, sem a mágneskütyü. Véletlenül belefutottam egy civil csapatba, akik szintén hasonló okok miatt letetteék a bagót. Hittem is, meg nem is, de õk is fel akarják nevelni a kölkeiket alapon, ha nekik sikerült, hátha. Csináltam, amit mondtak, nagyon rossz volt az elsõ hét. Most 34 leszek és nem dohányzom. Fél év után újra aktívan tudtam sportolni, a béta-blokkoló a szívemre sajnos maradt, de tudok futni és nem fújtatok a negyediken. Nem szedek vérnyomáscsökkentõt, kevesebb a gyomorsavam, meg tudok csinálni 100 fekvõtámaszt.... Szerintem megéri leszokni, 10 évet fiatalodtam. <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
sapkafej
ajaj, srác, most mentsd el a topik linkjét és olvasd vissza 1-2 év múlva amit írtál. annyira tipikus, mindenki ezt mondja az elején, mindannyian átestünk itt az ilyeneken, kicsit viccesnek is tartom már amikor ilyet hallok/olvasok.

nyugodtan gondol hogy hülye vagyok, sõt, bizonyítsd be. most még van esélyed, ne legyél akkora fasz mint én!

György

Én nem dohányzok, pedig sokan probáltak rászokatni. Az viszont bosszantó, amikor valaki a buszmegállóban a tömeg közepén gyújt rá, és rád megy a büdös füst, és persze még el is dobja a csíket. Én legutóbb egy harmincas nõvel jártam így, remélem vannak gyerekei és példát mutat neki, hogyan kell viselkedni. Jó magam a szemetet is a táskámban teszem, ha nem találok szemetest, ez meg fél métert nem tudot megtenni.

predator1982
én egy jó ideig vaníliás agendát,vékony cigit szívtam, és sajnos azt sem lehet már kapni. amikor nem kaptam nagyon sajnáltam, mert az volt a kedvenc cigim:-(

pred

alcotb
jajj ne...akkor úgynézki fel kell vásárolnom egy rakattal...minden jó dohány eltûnik?a taste is kivonult 😞 pedig azis jóvolt

Minden ugyanaz másképpen.

ZTM
Na végre sikerült vennem dohányt töltõt és hüvelyt, mindenbõl Primust, nagyon jó, sokkal jobb mint a gyári cigaretták, de a hüvely csak sima szûrõs és csak egy kicsike van benne, nem teszi ki az egész megjelölt helyet, nem számít, nagyon jó minõségû dohány, és bár megszédültem mondjuk már 3 napja nem cigiztem szval érthetõ.A dohány sima natúr elméletileg erõs, de én nem éreztem szval mind1, jó ez így amúgy is napi 1-2 szál csak a fogyasztásom😊

predator1982
vaníliás domingot már nem lehet kapni...külföldön betiltották az aromás dohányt, úgy látszik lassan elér hozzánk is!

pred

Sadist
És ezt ugyan hol olvastad, hogy a szervezet nikotint termel?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

alcotb
vagy cherry-vanília tilbury...de a kék is jó

alcotb
hát én hüvelybõ a kék goldengate -et ajánlom de végülis mind1 csak szénszûrõs legyen...dohányból meg amit írtam...vaníliás domingó

ZTM
Tanácsot szeretnék.Tegnap osztálytársam jóvoltából, sikerült,házileg tömött cigarettához jutnom.Sajnos csak egy slukk, de nem szédültem meg tõle egyáltalán, azt nem kérdeztem mit hogy meg mennyit, de felttelezem jobb mint a bolti társai.
Tehát mit ajánlotok hüvejbõl és legfõképpen milyen dohányt vegyek?

alcotb
Részemrõl Domingo 40g pakk, fetke...fekete smoking cigipapír v. rs, bomingo v. ocb filter...Tekerem magamnak mert:

1.Jobb az íze
2.olcsóbb (kb 1 doboz árából 2-2,5 doboz cigi.
3.erõs (így napi 4-5 szál átlagba,mert erõs meg mert lusta is vagyok megtekerni meg mert nem az van hogy menetközben csak elõveszem és rágyújtuk,kivéve ha elõre megtekerem)
4.állítom hogy nem annyira káros, mivel "kezeletlen" dohány,nem kezelik undorító vegyszerekkel(pl amitõl "gyengébb lessz), persze ez nem aztr jelenti hogy nem káros, de reggelente nem azt érzem hogy kiszakad a tüdõm még ha sokat szívok is el belõle.
5.nem lesz tõle olyan büdös a kéz/szoba/száj (sõt néha még illatosítónak is jó<#idiota>)

Apumnak boltja van és így alkalmam volt eddig kb a magyarországon kapható összes cigit kipróbálni, de a tapasztalat az hogy egy idõ után az ÖSSZES szar...mellékíz mindegyiknél tapasztalható (amelyikre aztmondod hogy nincs mellékíze annakis mivel csak a példa kedvéért: kék multit szívsz.állítod hogy nincs utóíze, szívj 3 napig pl kék bondot, utánna 3 napig kék dunhill-t utánna megint kékmultit.Na?Melyiknek is van utóíze?)mindegyik káros, mindeggyik büdös.

hamár akkor: a világoskék szofi mega bond jó.néha megkívánok egy ballmell-t is...a legrosszabbak a vályszroj,donhill,dévidofff...bleeeee.

predator1982
én most narancssárga pall malt szivok. valóban van utóize. meg ahogy észrevettem köhögtet de rendessen. bár a bagósoknál ez amúgy is elõ szokott fordulni...

pred

MR ME
nekem alapból a pall mall egy számomra kedvezõtlen utóízt ad
de szépen fogalmaztam 😄

JSbyMSI8800
Hogy-hogy kegyetlenül szar? van valami utóíze ? vagy mi ?

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

nem csak hogy gyenge, de az íze kegyetlenül szar. kétszer keveredtem oda hogy olyat vettem, egyszer sem szívtam el a zegész dobozt.

MR ME
gyenge
ha finomat akarsz akkor tekert cigi, abból is a drum pl nekem nagyon bejött annó

JSbyMSI8800
Sziasztok !!

A véleményeteket szeretném kikérni, én nem vagyok egy nagy dohányos, inkább a jó cigi ízét és illatát szeretem és e miatt gyújtok rá néha, na mármost azt szeretném megkérdezni, hogy a narancssárga Pall Mall milyen??
még sosem szívtam ilyet, szóval érdekelne a véleményetek( aki már szívott ilyet 😄)

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

<#eljen>