Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De k*rvajó géped van istenem....

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
Egy ismerõsöm is próbálta, de õk nagyobb mennyiségben, kb 5 filternyit szívott el tisztán, egész nap szédült meg fájt a feje 😄
Tud-e valaki arról valamit, hogy mi lesz akkor ha elszívsz egy teafilterbõl kiszedett és cigipapírba áttöltött tealevelet? Van valami káros hatása? 😄
De k*rvajó géped van istenem....
Én velük szoktam le 4 évvel ezelõtt: katt
Anno ingyenes volt, és csak olyanokkal áltak szóba, akik komolyan gondolták. Most látom átépítés alatt van a honlap, nem tudom, mi a helyzet. Nem finomkodtak az emberrel, az olyanokat, hogy 22 éves vagyok, elszívok napi 3 szálat, elzavarták, hogy menjen vissza 10 év múlva, ha esetleg tényleg rászokott és elszív napi dobozzal. Azt nem titkolták, hogy sok addiktológus szerint a hernyóról olyan nehéz leszokni, mint a nikotinról, de õk is leszoktak alapon, más is le fog, és így álltak hozzá.
:3
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
:3
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Klassz képek. 😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
de az, mégis inkább úgy gyüjtök különbözõ kiegészítõkre, hogy a cigit is beleszámolom, hogy arra is költenem kell, mert az nekem jó... motorról is ha leszállunk pihenni, rágyujtás. Suliról nem is beszélve, suli végén asszonnyal irány a suli melletti park, mert õ rágyújt, én meg nézek ki a fejembõl.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Mivel a drog teljese más, mint a többi szenvedélybetegség.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Szerintem ez a két hobbi, amit felsoroltál, nem a szenvedélyed, hanem csak simán valami foglalatosság. Ide szenvedély kell.
Ha úgy érzed, hogy a hobbi nélkül eltöltött idõ veszteség és emelt pulzussal vágsz mindig bele a hobbidba, akkor már beszélhetünk szenvedélyrõl.😊
Nincs konkrét hobbi, mindegyiket lehet szenvedélyesen csinálni.
De mondom, ha fennáll az ,hogy sok az apró szüneted, akkor nehéz helyzetben vagy. Olvasgattam tanulmányokat és a legtöbb esetben ezt hozták fel a dohányzásra való rászokásra.
ezt melyik elvonón mondták neked?
Szerintem kezd bele valami másba. Új hobbi, ami szenvedélyessé tesz és kitölti a szabadidõd. Ha sikerül, sikeresen leszoksz.
fogalmam sincs gyakorlatilag mert még egy szálat sem szívtam életem során 😄
"The trees move. Do you not see it?"
nyugodtan gondol hogy hülye vagyok, sõt, bizonyítsd be. most még van esélyed, ne legyél akkora fasz mint én!
György
pred
Minden ugyanaz másképpen.
pred
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Tehát mit ajánlotok hüvejbõl és legfõképpen milyen dohányt vegyek?
1.Jobb az íze
2.olcsóbb (kb 1 doboz árából 2-2,5 doboz cigi.
3.erõs (így napi 4-5 szál átlagba,mert erõs meg mert lusta is vagyok megtekerni meg mert nem az van hogy menetközben csak elõveszem és rágyújtuk,kivéve ha elõre megtekerem)
4.állítom hogy nem annyira káros, mivel "kezeletlen" dohány,nem kezelik undorító vegyszerekkel(pl amitõl "gyengébb lessz), persze ez nem aztr jelenti hogy nem káros, de reggelente nem azt érzem hogy kiszakad a tüdõm még ha sokat szívok is el belõle.
5.nem lesz tõle olyan büdös a kéz/szoba/száj (sõt néha még illatosítónak is jó<#idiota>#idiota>)
Apumnak boltja van és így alkalmam volt eddig kb a magyarországon kapható összes cigit kipróbálni, de a tapasztalat az hogy egy idõ után az ÖSSZES szar...mellékíz mindegyiknél tapasztalható (amelyikre aztmondod hogy nincs mellékíze annakis mivel csak a példa kedvéért: kék multit szívsz.állítod hogy nincs utóíze, szívj 3 napig pl kék bondot, utánna 3 napig kék dunhill-t utánna megint kékmultit.Na?Melyiknek is van utóíze?)mindegyik káros, mindeggyik büdös.
hamár akkor: a világoskék szofi mega bond jó.néha megkívánok egy ballmell-t is...a legrosszabbak a vályszroj,donhill,dévidofff...bleeeee.
pred
de szépen fogalmaztam 😄
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
ha finomat akarsz akkor tekert cigi, abból is a drum pl nekem nagyon bejött annó
A véleményeteket szeretném kikérni, én nem vagyok egy nagy dohányos, inkább a jó cigi ízét és illatát szeretem és e miatt gyújtok rá néha, na mármost azt szeretném megkérdezni, hogy a narancssárga Pall Mall milyen??
még sosem szívtam ilyet, szóval érdekelne a véleményetek( aki már szívott ilyet 😄)
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United