3503
Avagy dohányzásról általában
-
DePreSsZYo #1221 Hát nem tom ha tőlem kérnek spannok, akkor jóhogy adok, a mérget minek sajnáljam?:D -
#1220 hát ugyanannyi mint a normál cigi, és olyan az íze mint egy mentholos ciginek:)) próbáld ki azt meglátod... -
kupakos #1219 És jó ennek az íze? megéri ilyet venni? Mennyibe kerül kb? -
#1218 szinte mindegyikből van...
Zöld multi: a kék erőssége+mentolos.
Némelyikből még van 1mg-os mentolos is. -
kupakos #1217 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen cigiből van mentolos? Esetleg Multiban van? Valamint ezek milyen erősek? Felérnek piros Multival? -
#1216 Hmm. én itt oszt.társakról beszélek. -
#1215 ezt azért csaknem mondod egy haverodnak, barátodnak!!! én úgy vok vele h a baráti körömben mindenki dohányzik, és ezért vesznek is cigit, ha épp nincs nekik, akkor adok, és nem kérek érte cserébe semmit!4 pl múltkor is egyik nagyon kedves ismerősömnek nem volt, azt kn elszívta a fél doboz cigimet, mondta h vesz helyette nekem majd másnap egy másikat, de én meg mondtam h azzal sért meg ha vesdz nekem, ha nekem nem lesz cigim, akkor úgyis ő fog nekem adni, szvsz ez így működik.... -
#1214 kurva egyszerű a dolog.. Lelejmolnak? 50ft/db azt csók ha nemteccik akkor nézd, ahogy szívom... -
#1213 Mondd meg a haverjaidnak, hogy vegyen az ő anyukájuk.: ) -
#1212 most már csak vizipipázok :D:D:D -
#1211 na én tegnapelőtttől leszokóban vok, tegnap haverom rágyujtott előttem alig bírtam megállni de sikerült. Egyébként nem azé állok le mer engem zavar, vagy vmi, hanem 14 éves vagyok[kis pöcs] és muter is tudta, aztá táborba voltunk lebuktunk a POLGÁRMESTER előtt haverral, muter nem szolt semmit(tudta má hogy régta cigizek) aztá aszonnya ne cigizz mondom j, másnap meg kínáltak, aztá vhogy nem sikerült ellenállnom. egyébként mostmár piros multit szívTunk -
#1210 hát nálunk elég égő, persze én is adok szívesen, de nem szeretem azért ha lelejmolják az egészet, és ők sem szeretnek lejmolni...... -
#1209 ezek akkor nem olyan oszttársak... :D
de a haverok se égnek,ha naponta kéregetnek cigit :DDDDD -
NKristof #1208 márminthogy nekem is égne a pofám, nem volt egészen világos a mondat:D -
#1207 jó haverok -
#1206 jaja!! nálunk is ez a helyzet!! meg alapból utálnám ha csak akkor gyújthatnék rá ha a másik is, mert ügye azért ha ő nem gyújt rá akkor nem kérek.... -
NKristof #1205 Hát érdekesek a haverjaid mindenesetre... azért szerintem az enyémeknek égne a pofája ha állandóan lejmolniuk kéne, mint ahogy nekem is. -
#1204 Pont azért mondtam,ha lessz a suli,akkor abbahagyom,mert ha láttyák,hogy cigizek,utána meg jönnek,hogy adjak cigit,én meg nemdohányzok,az elégé lehetetlen dolog lenne! -
#1203 Szokjál le, hagyd abba, felejts el, ne gondolj rá többet és akkor leszel igazán nagyfiú! mert ezt mind kurva nehéz teljesíteni!
A lejmolásra pedig az a helyes válasz: NEM DOHÁNYZOM, SORRY. -
#1202 én nem dohányzok,én csak alkalmista vagyok már csak 9 napig!
Ugyanis,ha megint suli után a heverokkal fogok cigizni,annak sulyos következményei lehetnek!
Elöző félévben is voltak ilyen következmények,azért akarom abbahagyni,meg nincs is olyan jó "illata" egy férfinak,aki dohányzik!
Annakin erről mi a véleményed? :)))
Tehát ha a spanoknak nincs cigi rendszeresen engem fognak lehuzni!
Mivel itt van ez a marhajó diákmunka van pénzem,és a spanok tudni fogják,hogy én mindennap fogok venni cigit!
mert ugye ha behuzzák,van pénzem,és veszem a dobozokat :)
ha ez mindig igy megy,nem mondhatom azt,hogy nincs,mert biztosak lessznek benne,hogy rejtegetem elöllük!
és ennek nagyon nem fognak örülni...
a behuzás ugy is értendő,hogy elveszik a bobozt,de jóval nagyobb annak az esélye,hogyha "öneki adtam,neki mért nem adok?" -
#1201 nem vagyunk marhák! ez hülyeség:) különben is, tegnap annyit dohányoztam, hogy most fáj a torkincám -
#1200 ne dohányozzatok, mert rosszdolog!!:DDD -
NKristof #1199 Jóvanna, bocs:D De én is legalább akkora marha vagyok mert én is csinálom. -
#1198 gyenge szofit szívok sokszor és nem olyan rossz. egyébként kösz a felvilágosítást, sajna magam is tisztában vagyok azzal, hogy baromi káros a dohányzás. -
#1197 Ha jóízű erős kell baráti áron, akkor piros Bond -
NKristof #1196 De. Ki kell hogy ábrándítsalak: ebben a formában, hogy halált okozHAT, igaz. Ami számomra nagyobb gond, hogy ha nem is halsz bele, akkor is egy csomó bajod lesz: nehéz légzés, nem tudsz rendesen sportolni, magas vérnyomás stb., tehát az életed sokkal nehezebb lesz mint amúgy.
Más: milyen a Szofi? Kinek milyen tapasztalat van vele? Csak mert mostanában hogy többet szívok rájöttem hogy jó lenne vmi olcsóbb cigifajtát is kipróbálni mert a Lucky Strike rohadt jó ugyan de elég húzós az ára. Egyszer szívtam "betonszofit", az nem volt rossz emlékeim szerint. -
#1195 bocsi,azt elfelejtettem irni,hogy egy benzinkutnál vettem :)
és junior bankkártyával fizettem,lehet h azért kérdezte meg
amugy ez a "dohányos elrettentés" nem egy doboz cigire vonatkozik...
hanem egy "egész életre"mikor vki rendszeresen cigizik szerencsére én nem vagyok ilyen :) -
#1194 ezt a kérdést, hogy vagyok-e már 18 nekem már régen nem teszi fel egy árus sem:))))..csak jelenteni akartam, hogy még dohányzom és még élek. úgyhogy "A dohányzás halált okozhat" felirat a dobozokon nem is biztos, hogy igaz...s a dohánygyárak marketingesei se most jöttek le a falvédőről gondolom, de velünk azért próbálják elhitetni, hogy teljesen hülyék vagyunk -
#1193 vettem,és azért jó dolog is van benne,mielőtt odaadták volna feltették a nagyon ritkán elhangzó kérdést:
Vagyok-e 18?
ahham
Biztos? :)
már a személyimet akartam megmutatni :DDDDDDDDD -
#1192 Értem!
akkor hiába kevesebb az érték,attol ugyanolyan káros,mint a több értékü!
Hát akkor tényleg csak megéri a +10Ft-tal drágább cigi!
ugyanmindeggy :DDD
mondjuk még lehet,hogy rávehetem magam,hogy ne vegyek,mert még nem vettem csak kb este 9-felé fogok venni
de csak egy dobozt fogok venni
mármint egy doboz cigit! :DDDDDDDD -
NKristof #1191 Naiv vagy ha azt hiszed hogy egy 8-10db "fehér" cigi elszívása egyenlő pl. egy piros marlboroval. A kátrány a papírból származik, ezt csökkenteni tudják ugyan ha vékonyabb papírt alkalmaznak, de nem ilyen mértékben mint ahogy azt a dobozon látod. Ezért is akarják betiltani, hogy a gyártók ezeket az adatokat ráírhassák a dobozra, mert azok megtévesztőek, mint ahogyan betiltották pl. a lights, mild stb. megnevezések használatát is. Én nem tudom hogy mi alapján adják meg ezeket az értékeket, de hogy nem reálisak az biztos. Ezek ugyanis steril, gyári körülmények között géppel mért adatok, egy ember pedig nem úgy dohányzik mint egy gép. -
#1190 szóval tök mindeggy hogy 0,1-0,2 mg a szén-monoxid,kátrány,és a nikotin az ugyanolyan káros mintha 0,7-0,8 mg lenne?
jó tudni,ha ez igy lenne,bevallom őszintén!
de akkor mégis miben különböznek egymástol a cigik,ha ezeket a számokat nézzük?
erősségükben,izükben? -
NKristof #1189 Hát elárulom neked hogy nem nagyon számít az hogy milyen erősség van ráírva, majdnem ugyanolyan káros. Szóval szívj 0,7-0,8 körülit, az is káros, de legalább jó:D -
#1188 ma ha minden igaz ki is fogom probálni,ha még ugyanazok lesznek ott
vki aki ide szokott járni és dumálgatni,irtam neki priviben,hogy miután juni 16-án volt az utolsó doboz,megint venni akarok a leggyengébb,viszont a drágább fajtábol
ő megprobált lebeszélni,de azzal vigasztaltam :)),hogy 0,1 mg nikotin-ja van!
Fehér multi
ő mondta,hogy attol még hogy fehér multi,attol még cigi,és nem egészséges,de nem is olyan káros mint a 0,7 mg nikotinú társai -
NKristof #1187 Ez így van. Nikotint minden növényi szervezet tartalmaz, csak a dohány az átlagosnál jóval nagyobb menyiségben. Sőt, az állati és emberi szervezetben is található beépülve, a lebontó folyamatok elektronszállító molekulájában, a NAD+ban. -
Braveheart #1186 Emberek! napi 10-15 szálat szívok átlag. De ma egyetlen egyszer sem gyújtottam rá :) Nemtom mi van velem. -
#1185 :C -
#1184 hmmm ez érdekes kifejtés volt, de azért elég sok kell ahhoz h vki alkoholista legyen:)) ha azt veszed akkor ne is menj ki az utcára, mert még elütnek:))) -
#1183 na látod ez az a kérdés,amire most azonnal nem tudnék válaszolni!
De ha arra gondolok,hogy ebből vannak a balesetek,meg ha egy családtag igy megy haza piásan,és tőkre lenézik,már azt szeretné a családja,hogy menne el,na látod ilyen esetre gondolva röktön elfelejteném az alkoholt!
meg amugyis,ha még nem szoktam rá,nem is fogok "utána menni" -
#1182 :)) nem szereted az alkoholt, vagy csak a sört??