3503
Avagy dohányzásról általában
  • Tarajos Sül
    Találtam egy ide illő háttérképet a Veszett jó háttérképek topikban:

:DDD
  • NKristof
    Hát Finnországban már 17 szálnál tartanak... az az igazán durva szerintem
  • PAYNE
    ez sajnos így van, szofi árát is felnyomták 470re, onnan me leviszik 445re és kivesznek belőle egy szálat! És még így is drágább, 5ft-al mint tavalyi 20szálas! Ez már kész téboly, nem tom mit mernek még rajta emelni, de ha így haladunk akkor, lassan a milliomosok kiváltsága lesz a dohányzás...
  • Tarajos Sül
    hááát nemtom mit mondjak erre

a hiradóban mondták,hogy drágább lessz a cigi,és egyre kevesebb helyen lehet majd kapni

ez sztem nem lopás,hanem "leszoktatás" :))Mostmár te sem veszel pall mallt
    ha mindeggyiknél igy csinálják,már le is szoktál :DDDDDDDDDDD
  • kisviku
    Itt van a doboztető alatt:
    06/40-200-025 "Pall Mall Információs vonal"

Aszzem mindjárt hívom őket, aztán mesélek.
  • Annakin
    :))))... Jó, hívd fel őket! Nem mintha nem ez lenne a rendszer más gyártóknál is. Talán egy komplett call center-t kéne életre keltened. Vagy nem?
  • kisviku
    Rég voltam itt.picit áttertem az akvaristákhoz, meg a macskásokhoz, elvégre van mindkettő.

Más.
    A mai nap vettem egy csík zöld pall Mall-t.
    Azt hittem rosszul leszek.Gyönyörű világoskék szallaggal van áttekerve, hogy 19 SZÁLAS! Amit hirtelen mondtam, nem írom le, nem embernek való és nem káromkodok itt.
    De ez felháborító!Már itt is? Eddig csak a köcsög németeknél volt, most már kezdik itt is? Miért lopják ki belőle? Ez 10 szál (fél doboz) per csík-ot jelent.Menjenek a bús p*ába! Mi ez? Valami újabb adóztatási marhaság? Vagy szorítsunk a köcsög dohányosokon még? Vagy EU-s szabály,amit csak a birka magyarok vezetnek be?
    Mert ha olcsóbb lenne...de nem ám! 465 Ft/doboz és már csak 19 szál.
    Nem az egy szál a fontos, hanem az elv! Milyen jogon veszik ki? Fel fogom hívni a Pall Mall-t és megmondom, hogy nem fogom szívni az övéket...persze ez őket baromira nem izgatja, de amennyit nyalták a seggem, hogy vegyem,vegyem,vegyem, szívjam, dögöljek bele, stb, azért reménykedek...
  • NKristof
    Hát sztem te slimet vettél:D egyébként szabványméretek vannak cigiben, tehát a kék multi ugyanakkora mint a narancsszínű pall mall. Eltérés a szűrő hosszában lehet max.
  • Annakin
    Minden cigaretta rossz s ártalmas. Szívtam piros malbit vagy tí évig. meg is látszik a tüdőmön. Azt nem ajánlom. Sőt, semmilyen cigit nem ajánlok senkinek.
  • Tarajos Sül
    én csak akkor voltam kiakadva,mikor narancs pall mall-t vettem,és ugyanannyiba került,mint a kék multi,pedig a pall mall-ban iszonyúan vékony volt a cigi
    tudjátok azt a vékony cigit asszem a csajoknak(nőknek) találták ki
  • Tarajos Sül
    nem is állitottam :D
  • NKristof
    A West az jó?
  • kulabácsi
    hja!! szép narancssárga:DDDDD
    olyan buzis:D
  • franc0
    közgázos bulikon nagyon nyomatják, ha van nálad egy dobozzal akkor kapsz egy elég jó kis gyújtót stb
    szal felénk rengetegen azt szívnak :)
    mikor narancssárga lett én akkor utáltam meg, elbaszták az ízét, pedig a színe még tetszett is :)
  • kulabácsi
    jah:DD az tényleg gáz, meg az ilyen golden gate meg hasonló kreálmányok:))
    meg én a pall mall-t is kifejezetten gyűlölöm....
  • franc0
    2-3 hónapja szívok kék viceroyt, de már kezdem megunni, megszokni, a kék Bond egy icipicit erősebb és az íze sem rossz annyira sztem

ami szörnyen rossz cigi az az LD
  • kulabácsi
    hja!!! én is viceroyt szívok mert az még elfogadható árú, és mneg is felel az íze!!
    (nekem a piros malbi az álmom:D)
  • franc0
    kinek mi ugye...másrészt az árkategória sem mindegy
    most nemsoká veszek egy dobi piros Lucky Strike-ot, már nem szívtam vagy egy hónapja
    [alig várja]
  • kulabácsi
    án pl a bondnak az ízétől reggel olyat tudnék hányni h csak na!! szvsz egy cigiről akkor jön ki h milyen, ha reggel felkelés után tolsz egyet, mert akkor még tiszták a légútjaid, és érzed keményen az ízét, hát nekem nem jött be:DDD
  • franc0
    nem is mondtam...
  • Tarajos Sül
    a kék bond nem is volt 400 HUF felett
  • franc0
    szürke West lement 420-ra
    de a legjobb vétel a kék Bond szvsz 355-ért
  • PAYNE
    meg a mai dohányárak, pfff, nem értem hogy hova bírják őket emelni, múltkor vettem egy szofit 470ft, azon kicsit kiakadtam, utána veszem megint már csak 445ft, mondom hú de jó lejjebb ment nézem a zárjegyet 19db van már benne csak
  • PAYNE
    de pl. ha futottál és szomjas vagy, száraz a torkod és akkor gyujtasz rá egy mentolos multira, vagy szofira akkor baromira erősnek érződik!
  • kulabácsi
    nem hiszem h nemesített kender lenne a városotok szélén, az sztem vadkender, és az kicsit más:)))) de ha ilyen nő ott, akkor küldj már pár kilót
  • metlogen
    :)
  • lord nihilus
    a város szélen vagy ety hektár szal naty cucc -.- :D
  • j4n3k
    Mínél erősebb, annál jobb.
  • bourdon
    ...sőt! :D
  • Dunkey
    Igen, de nehogy azt hidd h bármelyik is kevésbé károsabb a másiknál :D.
  • j4n3k
    A piros bond erősebb mint a kék?
  • j4n3k
    Én kék bondot szívok, mostanában dolgoztam hogy tudjak cigit venni emrtm inddenki elrejtette előlem _:)
  • bourdon
    én NEM veszek, csak érdeklődtem. nálam a Lucky Strke-ot könnyebb kimondani :D, úgyhogy maradok ennél :P
  • Tarajos Sül
    ja én is igy szoktam,HA veszek
  • kulabácsi
    :DDDDDDD
  • akyyy
    vájszroj
  • bourdon
    Sziasztok!
    Ha már kérdezték, akkor sorry, de hogy mondják a Viceroy-t? Már millió változatot hallottam, de nem tudom, melyik az igazi ;)
  • Palinko
    ja,elég sokan nem szeretik,de nekem bejön... bár én is inkább piros West et szívok...
  • kulabácsi
    hát ja, én sem szeretem, ezért mondtam h próbálja ki, én nem szeretem a mentolos borzalmat:DDDD
  • Tarajos Sül
    spanjaim szerint nem jó a Zöld multi,el is dobták,miután egy párat beleszívtak