Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annakin
mi a gond? lány? felvételi? lészerzés? Ahogy öregszel, egyenesen arányosan fog megvilágosodni, h egyik se ér annyit, h tépázd a saját egészségedet. térjél csak vissza sztem a norma adagodra s ne szívasd magad feleslegesen😊

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
hát nekem sem sajna, de igazából nem is próbálkoztam!! eléggé zûrös mostanában az életem, sok a probléma, szal inkább többet dohányzom, mint kevesebbet😞 remélem azért vki már jó úton halad...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Annakin
nagy a csend a bagózásról. sikerült már letenni vkinek a füstölõ ropit? nekem sajna még nem.

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Annakin
nehezebb. ja sokkal. tizenéves korban figyeljetek a leszokásra! akkor még sokkal könnyebben megy!

kulabácsi
hát ja ilyen idõs korban még semmi sincs veszve, persze máskor sem, de akkor már nehezebb

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[HUN]FaTaL
bazz elfogyott a cigim:/ boltba meg lusta vagyok kimenni😄 Nah majd ráveszem magam

http://goo.gl/gd6Zi5

Annakin
csak próbálkozzál asszondom. még baomi fiatal vagy tele elszántsággal.

NEKEM NEM MEGY A LESZOKÁS 😊

ERykk
nekem is volt cigis korszakom, bõ 2 hónap volt mire leszoktam😊

kulabácsi
jah hát lehet az lesz, de csak estefele mennek el itthonról, addig mondjuk csak kibirom vhogy, bár már csak 1 van és még csak 4 óra :'(

Annakin
javaslom, h küldjél le vkit😊)ilyenkor én sokat alszom, addig se kell a bagó.

kulabácsi
vazz 2 szálam van egész napra, kedvem meg nincs elmenni a boltba, hát nemtom h hogyan fogom kibírni! idegileg biztosan nehézkesen....

Annakin
tom, h nem csak plázákban van mozi de hiába is vannak ott én biza rothadt plázába be nem megyek. ha nagyon akar vmit ott egy haver, barát akkor elkísérem de utána egy hétig mosakszom.😊) a mûvészmozikba meg eleve meggyõzõdésbõl már vagy 10 éve nem megyek. otthon a bizti filmet nézegetni😊) a cigirõl meg helyzetjelentés a következõ: még nem szoktam le én sem.

kulabácsi
jah hát próbálkozni mindíg érdemes, de sajna eddig semmi....

vaaa
Nem csak plázákban van mozi, és lehet vállogatni egész jó filmeket is. Persze jó helyen kell keresgélni, nem az ilyen pláza szarfosokban.
Mûvészmozik <#eljen>

hi

Annakin
nehéz leszokni. ez tény. megszokás, biokémiai függõség stb. de azért érdemes próbálkozni. és újra és újra és újra...

csak egy ideig használtam azt. majd töröltetem modival

kulabácsi
jól teszed, de a másodregeket személyszerint nem szeretem...

már majdnem 1napja nem cigiztem 😊 én vagyok a r0n1n

Annakin
nem semmi😊) ajánlj még neki más köcsögséget is a füvön kívül. psze olyasmit, amire 17 körül könnyedén addikt lehet az ember. nem jó tanács! nem kell semmi!! az élet önmagában is kábszer😊)

kulabácsi
nah szép tanács😊))

ezt nem ide akartam 😊 bocs

veteránkést is publikon csináltam meg 😊 a pisztolyt is ott kéne

jah, szívjál füvet 😄DD

Annakin
na. látom, a te fejeddel is lehet beszélni😊)inkább egyiket se csináld azt mondom.

kulabácsi
ez az inkább drinkelj!! nah jó azért azt sem kell még ilyen idõs korban😄

<#pias>

kulabácsi
nah akkor meg fõleg vazze!! de ha nem is keresed nem is találod meg😄

úgyis szívbeteg vagyok, úgyhogy nem akarom hogy valami bajom legyen

Hagyom a picsába! szólok tesómnak hogy rejtse el rendesen, hogy ne találjam meg, és tuti leszokok 😊

Annakin
egyetértek én is hasonlót tanácsolok, most dobjad sos azt a pár szálat és kész, nem lesz vele gondot többet az életben. Drága, bonyodalom leszokni, szal most hagyd el!

ott a szó!!!!

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

kulabácsi
hát figy ahogy látom 15-16 körûl lehetsz, és igazából ilyenkor alakúl ki az emberben a legnagyobb függõség, mert ilyenkor még poénból a haverok is csinálják alapon megy a dolog (én is ilyenkor kezdtem😞 ), de ezt még simán le tudod gyõzni egy kis akarattal, én csak annyit tanácsolok neked h hagyd a francba a sok havert akik tolják a cigiket, mert semmi értelme az egésznek, és kurva drága mulatság h azt kell mondjam (számold ki h napi 1 doboz olcsó cigi 360ft körûl van, és akkor ezt szorozd be 30al, és még csak 1 hónapnál tartassz, és szar cigit szívsz) szal sztem amíg csak 2-3 cigit szívsz addig simán el lehet hagyni a dolgot, és el is kell....

Én már egy ideje cigizgetek, és tesóm cigijébõl nyúlok le mindíg 1-2 szálat. Aztán már rászoktam a cigire, és mikor muter rájött hogy cigizgetek, Jól megfenyített ha mégegyszer cigizek megeteti velem... De én próbálok nem cigizni de nem megy, ma is kinyúltam 3szálat, de most ohgy ne lássaa a felbontott dobozt, elrejtettem. de ha észreveszi hogy 1dobozzal hiányzik mi fogok én kapni... 😮

kulabácsi
hát ja! mondjuk az egyházról is megvan a véleményem, de azt inkább nem írom le, nem akarok senkit megbántani....

Annakin
pontosan!! nézd: ez egy átgondolt kidolgozott program, amit nem mostanában találtak ki (konkrétan egy hazátlan néptömeg). a lényege, h mindenkit leírjanak a nullára agyilag és utána már úgy mozgathatják az embereket mint a bábúkat. mindenki megkapja majd a havi bérét, pontosan annyit amitõl "boldog" lesz de el is költi nyomásra azonnal. hiteleket fizettetnek vissza hitelekkel stb. RABSZOLGASÁG. s ráadásul ott van a média (már ezt a szót sem bírom), nem lehet és nem szabad tv-t bámulni, újságokat olvasni, barom ker.rádiót hallgatni. ezeket ki kell iktatni és akkor talán nem leszünk rabszolgáiegy Isten és embertelen rendszernek.

kulabácsi
teljesen igazad van különben, csak nem gondoltam volna h találok még ennyire értelmes embert (nem nyalásból mondom) aki színtén így gondolja, mert álltalában ha elõjöttem egy ilyen v hasonló gondolattal, akkor közölték velem h elvont hülyegyerek vok...pedig ez így van, és látszik is a társadalmon h mennyire lebutítja õket ez a sok "valóságshow" meg a többi, van olyan ismerõsöm aki egész nap a való világot bámúlta, és nem lehetett kimozdítani a tv elõl, mellesleg látszik is rajta az értelem, dehát ha nekik ez jó akkor csak bámulják, csak az idegesít h már újságot sem lehet venni, mert tele van a megasztár meg hasonló kurva fontos hírekkel, sõt még a híradóban is ezt nyomatják....

Annakin
igen, megkérdezheted. azért, mert nem bírtam idegekkel a sok un kerek. csat. agymosó törekvését. kifejezetten káros volt és minden jóérzésû magyar emberne be kéne fejezni a direkt butító, erõszakos v ízléstelen mûsorok bámulását. a ker.csatornáknak kifejezett célja, h a magyar polgár agyát kisúrolják, az IQ-t leamortizálják a 0 szintre. ez egy program része, amit vkik az egész világon minnél gyorsabban és hatékonyabban meg akarnak valósítani. hát én ezt NEM támogatom. ezért nincs tv.

kulabácsi
jaja!! teljesen egyetértek! jah asszem neked nincs tv-d otthon...megkérdezhetem h miért??

Annakin
hát én is itthon nézek filmet géprõl. a mozit útálom, nem is járok évek óta, minek hízlaljam a plázákat. így is odajár egy csomó agymosott szerencsétlen ember. nem is sejtik, h õk nem füstölnek, inkább szívnak😊)

kulabácsi
hát vidéken vhol biztosan még létezik, de mondjuk az internet eléggé elb@szta a mozikat, legalábbis én szívesebben nézek itthon számgéprõl vmit amit leszedtem, minthogy hallgassam a sok popkorzabálót tele szájjal röhögni😄

Annakin
mennyél kertmoziba😊) van még olyan egytán? ott füstölhetsz.

kulabácsi
😄 hát ja az a dúrva h tényleg annyira befolyásolja az embert az is ha lát vkit dohányozni...pl moziba eztért(is) utálok menni mert ott nem lehet rágyújtani, és ha azzal kezdõdik egy film h elszívnak egy cigit, akkor már végig ez jár az eszemben😄

Dobd el góré, amíg tudod!!!
Pár év múlva is szükség lesz a favicceidre!!!
LOL

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

eccer én is aszittem. De a nikotinéhség gyõz, ha pedig nem akkor akkor a megszokás. Pl: várod a buszt, ideges vagy, vagy meglátod egy filmen, hogy valaki rápöffent. És sok más helyzet van ahol megszoktad, hogy 'na akkor most szívjunk el egy cigit.

a sörrõl pedig nem kell leszokni.

kulabácsi
hát ja én még viszonylag fiatal vok, még csak most bontom szárnyaimat😄 de persze azért nem akarok életem végéig dohányozni, mint ahogy sztem te sem...majd eljön az ideje annak h vmi indokból leszokjon az ember, sztem a puszta akarat ehhez kevés, kell vmi/vki aki miatt le kell tenni a dolgot! de a sörrõl nem mondanék le soha😄

Annakin
hát ja! ha annyi idõs lennék mint te másképp beszélnék. de így harmincon túl marad a megszokás😞((

Annakin
értem. hát engem sem zavar, h dohányzol/dohányzom. magam sem érzem még a nagy kényszert h. abbahagyjam a dohányzást. jó lenne vmi kezdetnek.

kulabácsi
hát ja muszály, csak benne még vhogy nincs meg ez a késség, annyira nem zavar h dohányzom...

Annakin
méghogy áldozatai! hullái!! na mindegy én azért edzem magam h leszokjam.