Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
utálom a szivarokat, mert vhogy bennem van h letüdõzzem😄. nem mind1 h milyen cigit szívok, mert azért az erõssége meg az íze nekem sokat számít, de ha épp nincs akkor mind1 h mit raknak elém, én még sláger dohányból is tekerek magamnak egyet ha olyan a szitu!! az meg h miért szívom az egy elég érdekes kérdés, mivel nem nagyon vágom, mostanában inkább ideglevezetés, meg megszokás kérdése a dolog, de inkább az elsõ dominál, elég hülye hónapokat éltem át, és kell vmi amin "levezetem"

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Annakin
ált. kérdés: neked mindegy,h milyen cigit szívsz? s miért szívod egyáltalán a bagót? szted a szivarokat is?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
hát igen!! ez egy elég nagy problem, de sztem áthidalod😄 én ezért teszem ki az azstalra, nem rabol rá senki a családban, és mindíg tudom h hol van....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Annakin
elfogyott a gauloises. vajon ová tehettem a másik db.cigit? megyek és megkeresem.mégis kell még h a fenyõ járja át😞(

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
nekem nem gyula, de jó kis név az biztos!! különben nem oltásképpen írtam h nem szereted a sört sokan vannak így, elejinte én sem szerettem, most meg csak arra vágyom h egy nehéz hét után a nagy melegben lecsússzon a torkomon egy jó hideg sör, amit még 5-6 kövessen😄 jah h ne legyen off, most voltam cigizni és jó volt😊))

Tarajos Sül
ha égés,ha nem,én nem szeretem a sört!
Lehet,hogyha hozzászoknék,akkor már menne!
ami kifolyik a csapbol az se ingyen van!!!!!!!
amugy az utolsó sor jo volt,hogyha lessz egy barátnöd,akkor vele hozatsz sört! 😊))))))))))))

UI:az eggyik oszttársamat(és a legjobb spanomat) is kulának hivjuk,mert Gyula a keresztneve! 😊
kulabácsi
hmm 18 fölött vagy, és fiú vagy, és nem szereted a sört?? szégyenfolt vagy vazze😄 (ne vedd magadra csak viccelek) különben a cigiautomata 8ha létezik még) az olyan h bezúzod neki a pénzt, és kidobja a doboz cigidet, kocsmákban volt régen, de már egy ideje nem láttam ilyet!! jah és azért nem veszek kartonnal mert akkor iszonyatosan gyorsan elszívnám, mivel ha vmibõl sok van, az gyorsabban is fogy (tapasztalat) és csak egy vicc volt! bár egy sörcsap az tuti elférne, jah meg egy félmesztelen táncoslány is hamár ennyire álmodozunk😊)) nah mind1 maradjunk a földön, asszem inkább újítok egy barátnõt (ha sikerûl) azt majd hozatok vele....

Tarajos Sül
õõõõ mi az a cigiautomata?
Jol értem,hogy olyan,mint a pénzautomata?
Fel van töltve doboz cigikkel,és ha megnyomsz egy gombot kiad egy szálat,meggyujtva,még meggyujtanod se kell? 😊)
De tényleg mi az?
kulabácsi:ha nem szeretsz cigiért mászkálni,mért nem veszel kartonnal?
Nem az illegális vételrõl beszélek,hanem a boltosok sem mennek el a cigigyártokhoz,mert evitték az utlosó dobozt!Õnekik is be van raktározva!

a sörrõl változatlan a véleményem!
KESERÛ! én legalábbis nem tudnám lenyelni,lehet hogy finnyás vagyok,de én ha berugnák az biztos,hogy édes piátol lenne! 😊))
diannás cukor,(2 mázsa biztos kellene! 😊,vagy konyakos meggy,esetleg csokilikör???(a discoveryn a Brainiac-ban vizsgálták,hogy mitõl lehet gyorsan túllépni a megengedett szintet,amivel még volán mögé lehet ülni!
a konyakos meggyet zabáló lett a gyöztes,asszem a cseresznyelikörös sütit evõ csaj a 2.,a borospörköltet evõ a 3.
Annakin
sörcsap is mi? hát még mi kéne, tán egy pincérnéni? jöhetne képzelem😊))cigiautomat nem rossz ötlet de honnan vegyem bele a lét?<#wow1>

kulabácsi
jah kb mintha nem is tudom drogért sétálnánk...de különben egy sörcsap is elférne a szobámban, bár végülis sörért péntekenként szívesen sétálok el, mert akkor már tudom h végre hétvége, és döglés felsõ fokon, meg spanok....persze múlt héten jól szarrá áztam az nem volt fincsi

Annakin
az apróhirdetések között bizton ráakadsz egy eladó automatára😊) neked csak cigiautomata kell? knben is annyi kis mozgás kell + kis áldozat (séta),h megkaphasd a napi adagot😊)

kulabácsi
sztetek drága egy cigiautomata?😄 mert jó lenne egy a házba, utálok állandóan cigiért mászkállni...

sz4bolcs
Ma olvasom a primus dohány csomagolására mi van írva, hát ennél vissztaszítóbb szöveget még nem nagyon láttam:
"A PRIMUS cigarettadohány a dohányok gondos kiválasztásának és kezelésének eredményeként kellemesen aromás füsttel ajándékozza meg fogyasztóját."
😄😄😄
Aztán kezembe akadt Márai Sándor összegyûjtött bölcsességeinek a könyve, épp kinyitottam egyik oldalon, és elkezdtem olvasni, mézes kenyér, és könnyû, rostos gyomrot nem terhelõ alma ajánlása után ezt olvasom: és naponta 20 könnyû cigarettánál többet soha ne szívj 😄 Hát... Bölcs ember ez a Márai

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Minden nap jó nap.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kulabácsi
jah én is így vok vele, h szónélkül elnyomom, ha egy kis bütyköt látok😄

inkább kimennék, és kint bagóznék. zárt helyen amúgy sem szeretek rágyújtani

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Annakin
gyerek? hm.. jó kérdés de asszem egyértelmûen nem cigiznék a kiskölök közelében. még akkor sem, ha tegyük fel a kistag szülei is bagóznak.

Tarajos Sül
én ha bentmaradnék a gyerek mellet,tuti eloltanám a cigit,vagy ha annyira nikotinéhes lennék,kimennék oda,ahol már nincs ott a gyerek!

Beszivja õ is a füstött,és nem is az hogy ez "Nem a legjobb!",hanem eggyáltalán nem jo!
kulabácsi
nah ösznépi kérdés😄
ha van egy kisgyerek (max olyan 3 éves)a helységben ahol dohányzol akkor elnyomod a cigit, vagy simán tolod tovább, sõt rágyújtassz még1re?

kulabácsi
értem!! ti így hívjátok?!!!😄))))

Annakin
helyes. ne kövessük el azt a hibát, h hadjuk kimûteni az agyunkat médiag.ecik cseleivel. s kicsit több nemzeti öntudatot és összetartást. hjah, h mit álldogálltam a fiú wc-ben? tök normál szitu vót felénk, h a lányok és a fiúk egy helyen gyûlnek be bagózni. mondom bagózni😊)

kulabácsi
hát ja!! a sok tv, meg a többi, mind mossák az emberek agyát, nekem van olyan ismerõsöm, aki 28 éves, de kb agyilag alattam van sokkal (19) és ha elkezdõdik a való világ ki sem lehet õt szabadítani a tv elõl!! meg a sok sorozat, hát szomorú h kezdünk amerikai szintre lépni...de végülis amíg van pár olyan ember, aki ellenáll ennek, addig nem olyan rossz a helyzet, szal csak így tovább😄

Annakin
ez a világ valóban nagyon el lett szúrva és tudjuk (legbis én), h készakarva. ki lett lúgozva tömegek agya, h piti kis vásárlózombi legyen. ezt szomorúan hallom, h manapság mi a divat drogügyileg😞( elég kész a helyzet ha így áll a világ sztem.

kulabácsi
nem nevettséges, ez még mindíg így van, csak most inkább az alkesz, meg a spangli a divet, a cigit már mindenki tolja, kb amikor az olyan 12 éves kissrác kér magának tõled cigit, akkor jössz rá h ez a világ mennyire el lett b@szva! de arra azért kiváncsi lennék mit kerestél te a fiú wc-ben?!! 😄😛

Annakin
gimiben lány vagy fiú wc, pletyóhoz jól jött. na s persze fontos volt nagylányanak látszani. ma má ez oly nevetséges de mindegy.

kulabácsi
nah ez jó kérdés😊 hát az én esetemben valszeg azért, mert mindenki dohányzott körülöttem, és h "nagyfiúnak" látszunk, mert többen keztük el egyidõben, és még mindenki tolja, bár vhogy egyenlõre senkit nem érdekel h dohányzik, amíg nem mi keressük a pénzt rá (bocs muter, fater😄); szal én ezért, de akkor még kis hülye gyerek voltam (most is az vok)! és ti?

Annakin
tényleg. miért kezdünk el általában dohányozni?

kulabácsi
nah ez az h 6 doboz után még azért nincs nagy függõség, akkor még (igaz azért akaraterõ kell ahhoz is) mindenkinek megy, itt azzal van a legfõbb baj, h amikor rájössz évek múlva h még mindíg dohányzol, és lehet nem kéne (eddig leszartad...) akkor már nagyon nehéz sajna...

kulabácsi
azért ez az 5 cigi nem árt meg szöveg nem így igaz, de biztosan nem árt annyit mint ha 1 dobozzal szívnál😄 jah és ha egész nyári szünetben nem fogsz rágyújtani, akkor utána már minek?

Annakin
kösz😊) már le s szoktam😊))

Lazarus
Irigyellek, hogy neked volt agyad, a 6. doboznál abba tudtam volna én is hagyni 😞
Lazarus
Nekem erre van egy 1xû megoldásom, azokat a szálakat amik nincsenek nagyon elszííva (Általában nem kívánok egy teljes cigit elszívni), nem a 2 literes hamutartóba dobom, hanem egy kis dobozba. Így ha bekövetkezik a katasztrófa még mindig van egy csomó félig elszívott szál -_- De van egy másik megolás is: le kell szokni :S
Sziasztok!
Nemtom nálatok miújság leszokás téren, nem volt kedvem túlságosan belemélyedni a fórum ovlasásába...Nálam ez úgy zajlott hohy éveken át nem bagóztam, kb 1 hónapja vettem elõször egy kék Gauloisest aztán az 5-6. doboz után azt modntam magamban hogy mégis minek? Értelme sincs sok meg az hogy kitoszol rá egy rakat pénzt....volt még egy fél dobozzal, azóta is ott vna az íróasztalomon és nem núlok hozzá 1 hete...Szeritnem ez a leszokás szimplán hozzáállás és akaraterõ kérdése.
Tarajos Sül
ja és ha most vége lessz a sulinak akkor nyári szünetbe se fogok rágyujtani,mert itthon nem tudják,lehet hogy akkor se szivnám a cigit rendszeresen ha megengednék...
Tarajos Sül
ja az meg a másik!

Hogy birjátok ti azt a keserû sz@r sört meginni?
mert ha vmi édes pia lenne akkor talán...a száraz pezsgõt se szeretem,csak az édeset

Amugy én nem vagyok piás!!!
Ha a káros szenvedélyeimet kellene felsorolni,sztem elsõ helyre kerülne az édesség,második a számitogép,harmadik a lustaság,negyedig a cigi,de HETENTE max 20 szál (min 5) nem árt meg
kulabácsi
az se rossz ha alkoholista vagy!! végülis akkor én meg mind2õ, bár csak hétvégén szoktam sörözni, de akkor nagyon!! és ahhoz kell a cigi, nagyoooonnn!!😄

Tarajos Sül
én amugy alkalmista vagyok!

én nem cigizek minden nap,legfeljebb 2 szálat ha adnak a skacok,amugy majdnem 2-3 hetente szoktam venni egy full dobozzal
Annakin
na igen én sem játszanék ilyet senki fiával h rejtsen el tartalék cigit az én számomra. durva játék ez😊))hacsak nem tud az illetõ szublimálni😊

kulabácsi
jaja!! ez max akkor jó ha vki más relyti el, de akkot meg szétvered a házat, mert meg kell h keresd😄

Annakin
õszintén örülök h túlélted az ohne bagó idõszakot hisz még elõtted az egész élet😊)) mindig el kell rejteni pár szálat vhova a lakásban s akkor lesz tartalék. ez nekem soha eddig nem jött be de azért ajánlom😊)ti.:egy rejtekhelyet úgyse tud memóból kitörölni senki.

kulabácsi
jah értem😄 hát igen dolgozom én így is, szal értem különben, csak nem hagytak itthon pénzt, de azért intéztem egy doboz cigit, szal túléltem a megpróbáltatást😄

Annakin
bos. ha majd nagyobb leszel, szal érted?😊)))

Annakin
😊))) megértem! ha majd nagyobb leszel, megoldódik a problema😊) lét kéne keresni vhogy.

kulabácsi
csak cigim nincs!! mutterék elmentek, pénz nincs nálam, bratyómnak meg így is tartozom 3 szállal, szal ha köcsög akkor kb holnap estig nem lesz cigim, és asszem vakolat sem lesz a falon😞 😊

Annakin
na ja ma ez van nálam is😊)

kulabácsi
hát én arra gondoltam, h a leszokás maga egy probléma, és azt is pluszba cipelni a hátamon...de különben jó ötlet, egy sör+ 1 cigi, azt annyi😄

Annakin
értem. mi aza még egy probléma? felejtsd el! vagy szívj el még egy cigit és igyál egy jó sört😊) rossz ötlet tudom😞((

kulabácsi
hát igen! elég hülye egy helyzet, de ebben az országban ( a tüdõrákos megbetegedések száma is mutatja) elég nehéz "nem stresszesen" élni! és fõleg mi (én) fiatalok vagyunk veszélyben, akiknek egyre nagyobb követeléseknek kell megfelelni, és hát igen nehéz... 22es csapdájába kerûltünk, ez sem jó, az sem jó, sehogy sem jó, ill én már csak abban gondolkodom h lesz még jobb, és vannak szép dolgok az életben csak meg kell találni õket, addig meg marad ez a "stresszlevezetés", de már gondolkozom h mire lehetne esetleg ezt leválltani, vmi sport v ilyesmi is eléggé helyettesíteni tudja, csak ennyi idõ után (4 év😞 ) már igenycsak nagy a lelki függõség is, és van az embernek elég baja így is, nem akar még 1et a nyakába! elég szar egy helyzet vazze😊

Annakin
mármint a stresszrõl? gyomorfekélyrõl? úgy van, ahogy írtad. csakhogy még így igen kevés rizikófaktort említettél. az a baj a füstölés következményeivel, h ez esetben is minden összefügg mindennel, vagyis a betegségek kialakulása láncszerû és általában visszafordíthatatlan. legjobb tudásom szerint pl. a rákbetegségek kifejlõdése is (persze vannak genetikára alapuló magyarázatok is) a felgyülemlõ stressz számlájára írható. erre a füstöléssel csak rásegítünk. szal eléggé nyugtalanító, h így rákaptunk a bagóra. a stresszes emberek dohányoznak, s még stresszesebbek lesznek, ettõl még többet szívnak és vagy kiugranak a mókuskerékbõl, vagy beugranak egy akármilyen betegségbe. circulus vitiosus.

kulabácsi
jah ebben lehet vmi!! különben a gond nagyjábol az amit leírtál, ebben a sorrendben! szal lány, barátok (azok elvesztése), lészerzés, suli szal a kb szokásos nyári cumó, csak most egyszerre minden!! de azt vágom én is h nem lenne ez a megoldás, fõleg h a dohányzás még több stresszt okoz (legalábbis ezt hallottam) és ügyebár igencsak elõsegíti a gyomorfekély kialakulását (bár ettõl azért még messze vok😄)! különben te mit gondolsz ezekrõl?