3503
Avagy dohányzásról általában
  • partotmos
    a bordó.
    miért érdekel?
  • Match
    1 mg-os mentolos szűrő nélkül, ásványvízben feloldott patkányméregbe áztatva.
  • csoxer
    pallmallból melyik a legerősebb?
  • kulabácsi
    jah!! nekem csak azért volt jó, mert odajött hozzánk zp-ben egy csaj ilyen promós cuccal, volt az azstalon 1 üres doboz ilyen (nem a milyen volt) erre megszólal h látja h LM-et szívunk, töltsünk már ki neki vmi papírt, azt adott egy öngyújtót, aminek hasonló alakja van, nem használom mert túl nagy meg hasonlók, de jól néz ki:)))
  • NKristof
    Van sima szögletesdobozos LM, meg most van ez az újfajta "eliptoid" vagy milyen. Nekem tetszik, bár nem vettem és nem is fogok, de kell egy kis változatosság már annyi év után:D
  • Tarajos Sül
    akkor ez bejött nekik! :)
    én is csak azért vettem,mert még nem szivtam olyat,aminek ilyen doboza van,nem olyan nagyon rossz,de talán lágyabb a multi
    ugyanennyibe kerül az is,de ez az L&M tényleg jobban középpontba kerül a megszokott négyszögletes doboz melett
  • kulabácsi
    at L&D az mindíg is munkás cigi volt...ezt benyaltad:)))
  • kulabácsi
    az összes elemnek ilyen a doboza!!!! nemtom h miért jó nekik ez, sztem tök hülyén néz ki, dehát kicsit fel kellett dobniuk h odafigyeljenek rá az emberek...
  • Braveheart
    Pár napja vettem egy piros L&D-t. Hát ilyen fos cigit már rég szívtam... büdös (mármint a többi cigihez viszonyítva) és szar az íze. Igaz az olcsóbbik fajtából van, de inkább kék Bond már akkor.
  • Tarajos Sül
    Van egy uj cigi eddig még nem nagyon találkoztam vele!

L&M,és szokatlan,nem négyszögletes doboza van

Milyen ez a cigi?

én vettem,de hozzáteszem,nem veszek minden nap cigit!
    Ugy gondoltam havonta 2 doboz nem árthat,és nem is hiányzik utána,max pár szál naponta a haveroktol,HA ADNAK,ha nem adnak,akkor nincs!
    ja meg akkor is,ha engem küldenek cigit venni nem "maszek" boltba
    ugyanis én már elmultam 18
  • gaspy
    csütörtökön osztálykirándulás...
    ideje bevásárolni:D
  • Annakin
    Jól érzed.
  • Braveheart
    Vaz érzem hogy ha idén nem szokom le akkor komoly következménye lesz már...
  • Annakin
    Sajnos nem hiszem. Ha kell, akkor teker az ember annyit, amennyi csak kell:( A szükség az szükség, dohány meg papír annyi mint a tenger.
  • kulabácsi
    hja akkor sok szerencsét, különben tekert cigiből még sztem kevesebbet is szív az ember
  • NKristof
    Én most egész jól elvagyok a Tilbury dohányból csavart cigikkel, meg pénzből is jobban kijövök, ami most fontos, mert egyetemista lettem.
  • kulabácsi
    hát ja, de attól még dohányoztál, az olyat meg nagyon nem szretem amikor olyan is rágyújt aki még soha, mert ilyenkor szokik rá az ember, a hülye haverok miatt!!
    Helyzetjelentés, nekem még mindíg napi 1 doboz kék viceroy az átlagos adagom, de pl pénteken elment 2 is:S
  • Tarajos Sül
    tegnap este meg egy egész doboz kék multit eltoltunk a haverokkal
    városnap volt,tüzijátékkal,kimentünk,meghivtak na egyszer élünk :)
    még olyan is rágyujtott,aki eddig semmikor sem

ez sztem kivételes eset nem?
  • bourdon
    ma csak két szál volt! :D ;)
  • gaspy
    Na akkor leirom az én cigis történetemet:)
    Először kb 14-5 éves lehettem, nagyon érdekelt nilyen a cigi, ugyanis apukám nagy dohányos...
    persze nemvolt nagy kunszt "kilopni" egy-egy szálat a cigisdobozából...először rohadt szar érzés volt, nemértettem mit szeretnek ezen az emberek.amikor véletlenül letüdöztem azthittem ott helyben elpatkolok...de mivel szüleim nemnagyon vannak otthon, ezért poénból csak elszivtam mégegy szálat...majd egykét nap mulva mégegyet...és fokozatosan egyre jobban esett.Nem azt mondom hogy rászoktam, de néha jólesett elszívni egy cogot és közben elmélkedni:D
    aztán akkor jött el a vég amikor 16 évesen megvettem az első doboz cigit...
    Mivel csomo osztálytársam szivja ezért nemvolt nehéz rászokni...
    Aztán nyár előtt (nagy akarat kellett hozzá),elhatároztam, hogy nemszívok többet...és kb 1 hónap alatt leszoktam,elmult a hiányérzet...de azért néha jolesik elszivni 1 cigit:(
    attól félek hogy ebben az évben megint visszafogok szokni, mivel majdnem az egész baráti kör cigizik...
  • kulabácsi
    dehogynem!!!:))
  • Tarajos Sül
    arra is épp ugyanugy rá lehet szokni,és ezt nem lehet eltüntetni mentolos rágóval,persze ha túl sokat iszok :D
  • kulabácsi
    inkább egy üveg whiskey-vel ünnepelj:)))
  • Tarajos Sül
    pl holnap is vehetnék,mert ennek a tanévnek az első hetét kell megünnepelni :)
  • kulabácsi
    kenyéren is vizen;)
  • Tarajos Sül
    tehát Éljen az akaraterő! :)
  • Tarajos Sül
    arra mondta,hogy lol,hogy szotyi volt a cigi végén :D
    LOL :)))

amugy én nem cigizek,legalábbis nem olyan sűrűn
    ugy tervezem,hogy havonta kb két doboz,és ezt nem csak ugy kijelentettem!
    Ha akarok venni cigit,gondolok rá,hogy nem veszek,csak a hónap végén,mert ha azt mondom,na jó most az egyszer veszek,akkor ugyse ugy lessz,mert én mindig kitalálok vmi kifogást...
    jo nap volt és ezért vettem stb....
  • Annakin
    Mit LOL? Ne dohányozzatok és kész!
  • gaspy
    LOL
  • kupakos
    Sziasztok!
    Malboro az gondolom elég jó cigi. Eddig piros multit szívtam az volt a legjobb. De malborot még nem szívtam. Melyik abbol a legerősebb? Gondolom piros lehet nem?
    Amugy poen multkor nem volt se multi se ügynökcigi(bond)...
    Erre vettem goldengatete.. Istenem szotyola volt benne.. A végéből logott ki..
  • kisviku
    Igen ez utóbbi az igazi lényeg... :)
  • Annakin
    Köszönöm én is! Különben, mire vagy kíváncsi? Arra, hogy válaszolnak-e a marketingesek fantasztikus eszméiből született felhasználói vonalakon? Nem, nem fognak válaszolni, vagy legalábbis nem emberileg. Ez egy gerilla-marketing, ugyanaz, amit a neten is művelnek:) Nevetséges.

A lényeg szerintem, hogy ne dohányozz!
  • kisviku
    Köszönöm néked is.
    Asszem nem adom fel, mert kiváncsi vagyok.... csakazértbólis!
  • Annakin
    Boldog születésnapot!
    Nem hiszem, hogy hasznos időtöltés a hívásokkal próbákozni:) Persze lehetséges, hogy hasznos infokat kapsz:)
  • kisviku
    Köszönöm!
    Télleg ma van a börszdéjem
    Eddig nem tudok újjal szolgálni, eddig foglalt volt a vonal.Úgy tűnik másokat is érdekel a dolog...
  • Tarajos Sül
    Happy Birtday :)
    Mellesleg mit mondtak az Pall Mall infónál?
  • kulabácsi
    hát biztosan lenne olyan xD
  • Tarajos Sül
    miért?
    Kitől nem? :)
  • kulabácsi
    tőled elnézzük
  • Tarajos Sül
    bocsi a nagy méretért :)