3503
Avagy dohányzásról általában
-
partotmos #1301 a bordó.
miért érdekel? -
#1300 1 mg-os mentolos szűrő nélkül, ásványvízben feloldott patkányméregbe áztatva. -
csoxer #1299 pallmallból melyik a legerősebb? -
#1298 jah!! nekem csak azért volt jó, mert odajött hozzánk zp-ben egy csaj ilyen promós cuccal, volt az azstalon 1 üres doboz ilyen (nem a milyen volt) erre megszólal h látja h LM-et szívunk, töltsünk már ki neki vmi papírt, azt adott egy öngyújtót, aminek hasonló alakja van, nem használom mert túl nagy meg hasonlók, de jól néz ki:))) -
NKristof #1297 Van sima szögletesdobozos LM, meg most van ez az újfajta "eliptoid" vagy milyen. Nekem tetszik, bár nem vettem és nem is fogok, de kell egy kis változatosság már annyi év után:D -
#1296 akkor ez bejött nekik! :)
én is csak azért vettem,mert még nem szivtam olyat,aminek ilyen doboza van,nem olyan nagyon rossz,de talán lágyabb a multi
ugyanennyibe kerül az is,de ez az L&M tényleg jobban középpontba kerül a megszokott négyszögletes doboz melett -
#1295 at L&D az mindíg is munkás cigi volt...ezt benyaltad:))) -
#1294 az összes elemnek ilyen a doboza!!!! nemtom h miért jó nekik ez, sztem tök hülyén néz ki, dehát kicsit fel kellett dobniuk h odafigyeljenek rá az emberek... -
Braveheart #1293 Pár napja vettem egy piros L&D-t. Hát ilyen fos cigit már rég szívtam... büdös (mármint a többi cigihez viszonyítva) és szar az íze. Igaz az olcsóbbik fajtából van, de inkább kék Bond már akkor. -
#1292 Van egy uj cigi eddig még nem nagyon találkoztam vele!
L&M,és szokatlan,nem négyszögletes doboza van
Milyen ez a cigi?
én vettem,de hozzáteszem,nem veszek minden nap cigit!
Ugy gondoltam havonta 2 doboz nem árthat,és nem is hiányzik utána,max pár szál naponta a haveroktol,HA ADNAK,ha nem adnak,akkor nincs!
ja meg akkor is,ha engem küldenek cigit venni nem "maszek" boltba
ugyanis én már elmultam 18 -
gaspy #1291 csütörtökön osztálykirándulás...
ideje bevásárolni:D -
#1290 Jól érzed. -
Braveheart #1289 Vaz érzem hogy ha idén nem szokom le akkor komoly következménye lesz már... -
#1288 Sajnos nem hiszem. Ha kell, akkor teker az ember annyit, amennyi csak kell:( A szükség az szükség, dohány meg papír annyi mint a tenger. -
#1287 hja akkor sok szerencsét, különben tekert cigiből még sztem kevesebbet is szív az ember -
NKristof #1286 Én most egész jól elvagyok a Tilbury dohányból csavart cigikkel, meg pénzből is jobban kijövök, ami most fontos, mert egyetemista lettem. -
#1285 hát ja, de attól még dohányoztál, az olyat meg nagyon nem szretem amikor olyan is rágyújt aki még soha, mert ilyenkor szokik rá az ember, a hülye haverok miatt!!
Helyzetjelentés, nekem még mindíg napi 1 doboz kék viceroy az átlagos adagom, de pl pénteken elment 2 is:S -
#1284 tegnap este meg egy egész doboz kék multit eltoltunk a haverokkal
városnap volt,tüzijátékkal,kimentünk,meghivtak na egyszer élünk :)
még olyan is rágyujtott,aki eddig semmikor sem
ez sztem kivételes eset nem? -
bourdon #1283 ma csak két szál volt! :D ;) -
gaspy #1282 Na akkor leirom az én cigis történetemet:)
Először kb 14-5 éves lehettem, nagyon érdekelt nilyen a cigi, ugyanis apukám nagy dohányos...
persze nemvolt nagy kunszt "kilopni" egy-egy szálat a cigisdobozából...először rohadt szar érzés volt, nemértettem mit szeretnek ezen az emberek.amikor véletlenül letüdöztem azthittem ott helyben elpatkolok...de mivel szüleim nemnagyon vannak otthon, ezért poénból csak elszivtam mégegy szálat...majd egykét nap mulva mégegyet...és fokozatosan egyre jobban esett.Nem azt mondom hogy rászoktam, de néha jólesett elszívni egy cogot és közben elmélkedni:D
aztán akkor jött el a vég amikor 16 évesen megvettem az első doboz cigit...
Mivel csomo osztálytársam szivja ezért nemvolt nehéz rászokni...
Aztán nyár előtt (nagy akarat kellett hozzá),elhatároztam, hogy nemszívok többet...és kb 1 hónap alatt leszoktam,elmult a hiányérzet...de azért néha jolesik elszivni 1 cigit:(
attól félek hogy ebben az évben megint visszafogok szokni, mivel majdnem az egész baráti kör cigizik... -
#1281 dehogynem!!!:)) -
#1280 arra is épp ugyanugy rá lehet szokni,és ezt nem lehet eltüntetni mentolos rágóval,persze ha túl sokat iszok :D -
#1279 inkább egy üveg whiskey-vel ünnepelj:))) -
#1278 pl holnap is vehetnék,mert ennek a tanévnek az első hetét kell megünnepelni :) -
#1277 kenyéren is vizen;) -
#1276 tehát Éljen az akaraterő! :) -
#1275 arra mondta,hogy lol,hogy szotyi volt a cigi végén :D
LOL :)))
amugy én nem cigizek,legalábbis nem olyan sűrűn
ugy tervezem,hogy havonta kb két doboz,és ezt nem csak ugy kijelentettem!
Ha akarok venni cigit,gondolok rá,hogy nem veszek,csak a hónap végén,mert ha azt mondom,na jó most az egyszer veszek,akkor ugyse ugy lessz,mert én mindig kitalálok vmi kifogást...
jo nap volt és ezért vettem stb.... -
#1274 Mit LOL? Ne dohányozzatok és kész! -
gaspy #1273 LOL -
kupakos #1272 Sziasztok!
Malboro az gondolom elég jó cigi. Eddig piros multit szívtam az volt a legjobb. De malborot még nem szívtam. Melyik abbol a legerősebb? Gondolom piros lehet nem?
Amugy poen multkor nem volt se multi se ügynökcigi(bond)...
Erre vettem goldengatete.. Istenem szotyola volt benne.. A végéből logott ki.. -
kisviku #1271 Igen ez utóbbi az igazi lényeg... :) -
#1270 Köszönöm én is! Különben, mire vagy kíváncsi? Arra, hogy válaszolnak-e a marketingesek fantasztikus eszméiből született felhasználói vonalakon? Nem, nem fognak válaszolni, vagy legalábbis nem emberileg. Ez egy gerilla-marketing, ugyanaz, amit a neten is művelnek:) Nevetséges.
A lényeg szerintem, hogy ne dohányozz! -
kisviku #1269 Köszönöm néked is.
Asszem nem adom fel, mert kiváncsi vagyok.... csakazértbólis! -
#1268 Boldog születésnapot!
Nem hiszem, hogy hasznos időtöltés a hívásokkal próbákozni:) Persze lehetséges, hogy hasznos infokat kapsz:) -
kisviku #1267 Köszönöm!
Télleg ma van a börszdéjem
Eddig nem tudok újjal szolgálni, eddig foglalt volt a vonal.Úgy tűnik másokat is érdekel a dolog... -
#1266 Happy Birtday :)
Mellesleg mit mondtak az Pall Mall infónál? -
#1265 hát biztosan lenne olyan xD -
#1264 miért?
Kitől nem? :) -
#1263 tőled elnézzük -
#1262 bocsi a nagy méretért :)