3503
Avagy dohányzásról általában
  • Annakin
    NE szívjatok semmiféle cigarettát!
  • csoxer
    ehh..egy piros bond 385:O
  • csoxer
    el se tom képzelni honnan:) viszont ezt kikéne próbálni,kiváncsi vok rá
  • sz4bolcs
    ja haveromnak is van töltője.. :)

Én azért maradok a kézzel sodrásnál. :D
  • kulabácsi
    ugyanígy végülis, csak ott tekergetni kell, nyálazni meg hasonlók, ezzel meg csak 1 kis mozdulat, és egyenes cigit csinállsz, kézzel azért állt. elég bénák az emberek az elején, bár nekem van tapasztalatom máshonnan:))
  • csoxer
    és kézzel hogy kell csinálni?:)
  • kulabácsi
    fogyasztani nem fogyazst, csak nehezebben hízól tőle, kisebb az éhségérzet, amikor abbahagyod felszedsz egy jópár kilót álltalában, mert többet zabálsz:)
    van olyan is h hüvelybe tölti a cigit, az amit te leírtál, de a normális az olyan h beleteszed a papírt, meg a papírba a dohányt, csavarsz rajta 1et és kész is a cigi....érdekes szerkezet, kb 3-400Ft, de használlni még énsem használtam....
  • Tarajos Sül
    én már láttam egy kis kütyüt ami a dohányt beletölti a papirba(ami elég,és "lehamuzzuk")
    Egymásba kell tolni a két részt.Eggyikben a dohány van,másikban meg a papir!
    Közelről nem láttam ezt,csak a papám szokta magának csinálni,csak nézni szoktam!
    Ja és tényleg "fogyaszt" a cigi?

Ugy értem,ha vki dohányzik megszabadul valamennyi testsúlytól?

Tök yoo lenne már:
    Fogyókúra napi xy szál cigarettával :DDDDDD
  • csoxer
    ehh..nálunk nincs túl nagy választék..viceroy,bond,multi,pallmall,szofi,marlbi,lm,kb ennyi+ az ukránprilu:)
  • sz4bolcs
    piros viceroyt szívtam pár dobozzal, nem is olyan keveset, de nem ízlik annyira, túl karcos. Inkább piros bond. De mostanában már az sem ízlik. Újra veszek valami dohányt sodrás céljából, mondjuk cherrys primust. :D Kézzel sodorni pedig egy élvezet. Főleg ha nincs időd. :P
  • csoxer
    na ahogy látom csak énm vagyok ilyen aktív.de nembaj,kb 1 hétig nemleszek netközelben,ki kell élnem magamat:)
  • csoxer
    cigóó?hűű én inkább irtanám a cigókat::D csak ezt el ne olvassa vmi kisebbségi.
    sodrót még nemláttam,bár nem is nagyon vennék,itthon nemdíjazzák ezt a káros szokást:)
  • kulabácsi
    jah vagy veszel egy sodrót, és kb pillanatok alatt készen is van a cigó....szal nemrosz dolog csak én lusta vok:D
  • csoxer
    de én azért ellennék vele,vennék csomó dohányt hozzá pár óra alatt megsodrom magamnak a havi mennyiséget:D
  • mine
    A cigaretta káros az anyósod egészségére is!
    AZÉRT IS SZÍVOM! :D
  • Judit
    annyival kevesebbet szívnál :))
  • kulabácsi
    jah a sodrás jódolog, csak én elszívok kb 2 doboz cigit sajna egy iszogatós este alatt mostanában, és mindíg tekergetni, elég sok időt elvenne:D
  • csoxer
    amúgy most nézelődtem,venni kéne valami fasza tárcát meg gyújtót
  • csoxer
    azt én is kiszeretném próbálni,de nem(csak) azért mert olcsóbb,hanem érdekel,milyen leeht úgy:)
  • NKristof
    Minden kispénzűnek csak ajánlani tudom a sodrást:D
  • csoxer
    énis,utána világosítottak fel,h nemkéne:) csodálkoztam is h ez ennyivel erősebb mint a cigi?:)
  • kulabácsi
    jah csak én alapból tüdőzőm:D
  • csoxer
    amúgy a szivar is jóó,bár olyan sokszor még nem próbáltam,de ízlett:)
  • csoxer
    én csak egyszer szívtam,de elég is volt.marad a szofi,multi,néha pallmall meg ha van lóvé,marlbi:)
  • kulabácsi
    hát a bond az nekem sem nagyon!!4 a viceroy sztem még jó, nincs vele bajom..
  • csoxer
    bond is 350 körül van:) bár nekem se a bond se a viceroy nemjön be.
  • kulabácsi
    kék viceroy állt. vagy kék sophi, csak vazz már az is 470-en gecisok:S a viceroy még 355:DD
  • csoxer
    na,jó tudni. te milyet szívsz?
  • kulabácsi
    áhh a narancssárga az csak simán vmi extra light vagy mi, legalábbis pall-mallnél az
  • csoxer
    hát ha az is,én neméreztem rajta:) itt sajna nincs olyan nagy választék,se dohánybolt.
  • Tarajos Sül
    furcsa!
    Lehet,hogy akkor vmilyen sötét szinű volt!
    ja igen sárgát se szivtam még!
    Vmi vanillia aromás?
  • csoxer
    én feketét még nem is láttam.csak kék,piros,meg asszem sárga.de elég gagyi:)
  • Tarajos Sül
    Bond-ot is szivtam már kéket,feketét,pirosat nem!

Most épp(mint már mondtam)kék L&M van itthon...
  • kulabácsi
    hajrá hajrá!!!
  • Braveheart
    nah emberek megpróbálom megint abbahagyni ezt a szart (a cigizést)
    szóval szurkoljon mindenki!
  • csoxer
    szívjál bondot,az laza:)
  • Tarajos Sül
    Nekem izlik a kék viceroy,de ha vmi igazán lazát akarok,akkor vagy szürke viceroy,vagy fehér multi
    lehet,hogy van még más is,de én ezeket probáltam...
  • csoxer
    viceroyból énis csak a kéket próbáltam,de nem nagyon jött be.
  • csoxer
    mert még sose volt kedvem végignézni mind1ik dobozát h melyikben mennyi van:) a narancs milyen erősségű?
  • csoxer
    köszi,még ma kipróbálom. ciánt ne igyak rá?