3503
Avagy dohányzásról általában
  • csoxer
    az lehet,de hát tod,hiába mondják,amíg ki nempróbálod,nemfogod elhinni:)
  • kulabácsi
    lál:D oksa, bár nem nagyon járok sztem arra.....de különben nem nagy szám, nem maradsz ki semmiből
  • csoxer
    én még sehogy,de kiprübálni majd kiakarom,de szigorúan csak kipróbálni,mmert ugye csak egyszer élünk:) szal ha erre jársz,tekerj 1et:D
  • kulabácsi
    már nem!! de lecsúszot pár cigi:)
    éste hogy állsz a kérdéssel?
  • csoxer
    igaz,de már hasonlít:)láttam h látogatod a füves topicot is,azt is űzöd?:)
  • kulabácsi
    :D
    jah ilyen szivarkát énis toltam már, de az nem olyan azért:)
  • csoxer
    én már szivaroztam,bár az inkább ilyen szivarka és szivar között volt:) először énis letüdőztem,aszittem elterülök a tescoparkolóban:)
  • kulabácsi
    ja igazából énsem szivarosztam még rendesen, ki kellene próbállni, de akkor már ilyen drágát:) csak sztem egyből tüdőzném, tök szar lenne megszokatni magammal h nem szabad!! bár amekorát köhögnék tőle valszeg hamar megszoknám:D
  • csoxer
    kössz,buzis férficigit még úgyse szívtam:) gondolkoztam h venni kéne vmi baszott nagy és vastag szivart,ellennék vele egy ideiug:>
  • kulabácsi
    hmm hát nem vok nagyon jártas az ilyenekben, akkor inkább vmi jókis szivar, de van pl asszemh rothams royal néven fut, férfi cigi, de mégis vékony (ilyen buzis:D) és iszonyatosan drága, én kb 5 éve még toltam 1 dobozzal, demár nem emlékszem h milyen de beztosan jó:D meg a David off sem rossz cigi
  • csoxer
    nembaj,úcccse szól ránk senki:) de akko témánál maradva,kikéne próbálni vmi jobb minőségű cigit. vmi tipp esetleg?:) nem ilyen szofi,marlbi,multi,lucky stb,hanem esetleg vmi különleges,egzotikus:)
  • kulabácsi
    jah nem megy mostanában annyira a topik, eléggé kiveséztük már a témát, de most rendesen szétoffoljuk vazze:D
  • csoxer
    dehonnem a legjobb,nnincs mese:)
    jah én meg bepótolom az elmúlt 1 hetet,bár olyan sokat sajna nemkellett visszaolvasni
  • kulabácsi
    hát azért nem a legjobb, de nem rossz:)
    jah gyorsan válaszolok, mert unatkozom, azt ráálltam az sg-re:)
  • csoxer
    bázze olyan gyorsan válaszolasz,követni se tom:) jól is teszed,borsodi a legjobb,ez egyértelmű:)
  • kulabácsi
    nem, de szeretem a sörötöket xDDD
  • csoxer
    viszont mosmá elfogyott szal sehol semmi:O
    te egyébként nem borsodi vagy?
  • kulabácsi
    egyértelmű:))
  • csoxer
    heheheheh:D azéé énis adtam neki,csak én szofit+bondot,szóval azér majdnem egál,bár én kb 4x annyit szívtam tőle:)
  • kulabácsi
    :DDD jah nekem is, h elszívom spanom cigijét:DDDDDDDDDDD
  • csoxer
    háhááá,most a kiránduláson 1ik oszttársam hozott pár doboz sodort cigit,hát egész jó vol,így kéne nekemis csinálni:)
  • kulabácsi
    meeert?? deha nem tetszik akkor ne gyere ide!!!
  • nyamiag #1359
    rossz olvasni a kommenteket :c
  • Rapp3r
    Már nincs pénzem cigire, pénztlopi meg nem akarok a szüleimtől.Le kéne szoknom, ha elfogy ez a doboz akkor nemszívok többet :c
  • Annakin
    Nem is olyan rossz ez a hittérítő duma:) Hízelgő a részedről, hogy megemlítetted. Jó ötlet, elgondolkozom a lehetőségen.

Különben bárcsak igazad lenne, és lennék inkább hittérítő. De sajnos asztmás vagyok és láncdohányos régóta. Úgyhogy tele van a tököm a dohányzással és nem szeretnék belehalni! Ezért igyekszem leszokni és azt szeretném, ha ez másoknak is sikerülne.
    Azt szeretném, hogy mások se haljanak bele ebbe a teljesen felesleges cselekvésbe, ezért hirdetem és fogom is szajkózni ezt a két szót: NE dohányozz!
  • Annakin
    :)) Nem vagyok hittérítő.

Egyébként nem izgat, hogy te mennyit bagózol. Ez a te dolgod.
    Olvasgass vissza nyugodtan, a hsz-ek között találsz egy-két lényegesebb írást is a részemről, pl.: a dohányzásra való hozzászokás biokémiai folyamatáról és pszichológiai oldaláról is. Nem tolom fel újra, mert azt a fórumon nem szeretik.
  • franc0
    köszi, de nincs miért
    nem akarok leszokni
  • franc0
    nézd, a hittérítőket sehol sem szeretik
    a dohányosoknál főleg így van

általában azok a leghangosabbak akik soha nem dohányoztak.
    ha olyan ember szólna bele a vezetésedbe akinek még jogsija sincs, Te sem vennéd könnyen

de ha kultúráltak előadod a dolgot, nempedig NEDOHÁNYOZZ módon, a reakció is kultúrált lesz :)
  • kulabácsi
    hja én drukkolok neked;)
  • Annakin
    Pá neked is:)Hja, és azt mondom, hogy akkor csak szívjál jó sokat!
  • franc0
    mást nem tudsz hozzászólni a témához ezen a 2 szón kívül?
    merakkor pá
  • franc0
    próba szerencse
  • Annakin
    Ez így is van. De nem biztos, hogy "csak" egy dobozzal veszel:(
    NE DOHÁNYOZZ!
  • kulabácsi
    jah csakhát sztem a vége úgyis az lenne, h drágábbat veszel, és úgy intézed h abból vegyél 1 dobozzal naponta:)
  • franc0
    annyira nem bánkódóm rajta
    végülis csak 30ft

de a másik dolog hogy arra gondoltam, ha drágábbat veszek akkor kénytelen vagyok kevesebbet szívni.
    nem ártana lassítanom a napi 1 dobozról

Lucky-t imádom, de pirosmarbi is jöhet :)
  • franc0
    nagyszülők most küldek 40 doboz prilukit a családnak, elleszünk vele kb 10 napig :)
  • kulabácsi
    pfff 385?!!:S elmehetnek a jópüdös.....
  • csoxer
    lassan nemlesz óccsó cigi:O nembaj jó nekünk a munkás is:)
  • circa
    Jah és csak 19 szál van minden dobozban
    De legalább tök könnyű róla leszokni, nekem már 3-szor sikerült
  • franc0
    bondot , viceroyt is felvitték 385-re

teszkóban vegyetek, ott még mindig olcsó a felhalmozott árúkészlet miatt