3503
Avagy dohányzásról általában
-
csoxer #1381 az lehet,de hát tod,hiába mondják,amíg ki nempróbálod,nemfogod elhinni:) -
#1380 lál:D oksa, bár nem nagyon járok sztem arra.....de különben nem nagy szám, nem maradsz ki semmiből -
csoxer #1379 én még sehogy,de kiprübálni majd kiakarom,de szigorúan csak kipróbálni,mmert ugye csak egyszer élünk:) szal ha erre jársz,tekerj 1et:D -
#1378 már nem!! de lecsúszot pár cigi:)
éste hogy állsz a kérdéssel? -
csoxer #1377 igaz,de már hasonlít:)láttam h látogatod a füves topicot is,azt is űzöd?:) -
#1376 :D
jah ilyen szivarkát énis toltam már, de az nem olyan azért:) -
csoxer #1375 én már szivaroztam,bár az inkább ilyen szivarka és szivar között volt:) először énis letüdőztem,aszittem elterülök a tescoparkolóban:) -
#1374 ja igazából énsem szivarosztam még rendesen, ki kellene próbállni, de akkor már ilyen drágát:) csak sztem egyből tüdőzném, tök szar lenne megszokatni magammal h nem szabad!! bár amekorát köhögnék tőle valszeg hamar megszoknám:D -
csoxer #1373 kössz,buzis férficigit még úgyse szívtam:) gondolkoztam h venni kéne vmi baszott nagy és vastag szivart,ellennék vele egy ideiug:> -
#1372 hmm hát nem vok nagyon jártas az ilyenekben, akkor inkább vmi jókis szivar, de van pl asszemh rothams royal néven fut, férfi cigi, de mégis vékony (ilyen buzis:D) és iszonyatosan drága, én kb 5 éve még toltam 1 dobozzal, demár nem emlékszem h milyen de beztosan jó:D meg a David off sem rossz cigi -
csoxer #1371 nembaj,úcccse szól ránk senki:) de akko témánál maradva,kikéne próbálni vmi jobb minőségű cigit. vmi tipp esetleg?:) nem ilyen szofi,marlbi,multi,lucky stb,hanem esetleg vmi különleges,egzotikus:) -
#1370 jah nem megy mostanában annyira a topik, eléggé kiveséztük már a témát, de most rendesen szétoffoljuk vazze:D -
csoxer #1369 dehonnem a legjobb,nnincs mese:)
jah én meg bepótolom az elmúlt 1 hetet,bár olyan sokat sajna nemkellett visszaolvasni -
#1368 hát azért nem a legjobb, de nem rossz:)
jah gyorsan válaszolok, mert unatkozom, azt ráálltam az sg-re:) -
csoxer #1367 bázze olyan gyorsan válaszolasz,követni se tom:) jól is teszed,borsodi a legjobb,ez egyértelmű:) -
#1366 nem, de szeretem a sörötöket xDDD -
csoxer #1365 viszont mosmá elfogyott szal sehol semmi:O
te egyébként nem borsodi vagy? -
#1364 egyértelmű:)) -
csoxer #1363 heheheheh:D azéé énis adtam neki,csak én szofit+bondot,szóval azér majdnem egál,bár én kb 4x annyit szívtam tőle:) -
#1362 :DDD jah nekem is, h elszívom spanom cigijét:DDDDDDDDDDD -
csoxer #1361 háhááá,most a kiránduláson 1ik oszttársam hozott pár doboz sodort cigit,hát egész jó vol,így kéne nekemis csinálni:)
-
#1360 meeert?? deha nem tetszik akkor ne gyere ide!!! -
#1359 rossz olvasni a kommenteket :c -
#1358 Már nincs pénzem cigire, pénztlopi meg nem akarok a szüleimtől.Le kéne szoknom, ha elfogy ez a doboz akkor nemszívok többet :c -
#1357 Nem is olyan rossz ez a hittérítő duma:) Hízelgő a részedről, hogy megemlítetted. Jó ötlet, elgondolkozom a lehetőségen.
Különben bárcsak igazad lenne, és lennék inkább hittérítő. De sajnos asztmás vagyok és láncdohányos régóta. Úgyhogy tele van a tököm a dohányzással és nem szeretnék belehalni! Ezért igyekszem leszokni és azt szeretném, ha ez másoknak is sikerülne.
Azt szeretném, hogy mások se haljanak bele ebbe a teljesen felesleges cselekvésbe, ezért hirdetem és fogom is szajkózni ezt a két szót: NE dohányozz!
-
#1356 :)) Nem vagyok hittérítő.
Egyébként nem izgat, hogy te mennyit bagózol. Ez a te dolgod.
Olvasgass vissza nyugodtan, a hsz-ek között találsz egy-két lényegesebb írást is a részemről, pl.: a dohányzásra való hozzászokás biokémiai folyamatáról és pszichológiai oldaláról is. Nem tolom fel újra, mert azt a fórumon nem szeretik. -
#1355 köszi, de nincs miért
nem akarok leszokni -
#1354 nézd, a hittérítőket sehol sem szeretik
a dohányosoknál főleg így van
általában azok a leghangosabbak akik soha nem dohányoztak.
ha olyan ember szólna bele a vezetésedbe akinek még jogsija sincs, Te sem vennéd könnyen
de ha kultúráltak előadod a dolgot, nempedig NEDOHÁNYOZZ módon, a reakció is kultúrált lesz :) -
#1353 hja én drukkolok neked;) -
#1352 Pá neked is:)Hja, és azt mondom, hogy akkor csak szívjál jó sokat!
-
#1351 mást nem tudsz hozzászólni a témához ezen a 2 szón kívül?
merakkor pá -
#1350 próba szerencse -
#1349 Ez így is van. De nem biztos, hogy "csak" egy dobozzal veszel:(
NE DOHÁNYOZZ! -
#1348 jah csakhát sztem a vége úgyis az lenne, h drágábbat veszel, és úgy intézed h abból vegyél 1 dobozzal naponta:) -
#1347 annyira nem bánkódóm rajta
végülis csak 30ft
de a másik dolog hogy arra gondoltam, ha drágábbat veszek akkor kénytelen vagyok kevesebbet szívni.
nem ártana lassítanom a napi 1 dobozról
Lucky-t imádom, de pirosmarbi is jöhet :) -
#1346 nagyszülők most küldek 40 doboz prilukit a családnak, elleszünk vele kb 10 napig :) -
#1345 pfff 385?!!:S elmehetnek a jópüdös..... -
csoxer #1344 lassan nemlesz óccsó cigi:O nembaj jó nekünk a munkás is:) -
#1343 Jah és csak 19 szál van minden dobozban
De legalább tök könnyű róla leszokni, nekem már 3-szor sikerült -
#1342 bondot , viceroyt is felvitték 385-re
teszkóban vegyetek, ott még mindig olcsó a felhalmozott árúkészlet miatt