Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
hát figyeljetek srácok, ez egy olyan dolog, h csak akkor tudod meg amikor már dohányzol!! arra is csak akkor jön rá az ember h alkoholista, ha már az, és segítség kell h leszokjon....le lehet szokni persze, csak kell vmi ami miatt le lehessen!! pl haveromnak volt egy barátnõje, nem dohányzott, szal haverom is letette, de amikor szakítottak, újra vett cigit, azt dohányzott tovább😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

flashpointer
jah,én nem dohányzom,de én sem tudom megérteni hogyha asztmondom nem dohányzom többet akkor miért ne tudnám abbahagyni.
de ez oylan h én ugysem értem meg,mert nem dohányzom.
lehet ha láncsohányos lennék megérteném,de inkább kihagyom.

Emancipate yourself from mental slavement!

ERykk
Nem tudom megérteni, hogy nincs valakinek annyi akaratereje, hogy leszokjon egy egy hosszú izé szívogatásáról.Nevetséges....

flashpointer
ez igy van.
a dohány a lexarabb a világon.
még csak élvezetet se nyujt mint a pia.
és hatása sincs mint a kávénak.

Valahol olvastam,hogy azért van rá szüksége az embernek,mert pszihésen hozzátartozik,olyan ez mint az evés.

A rendõröknek nem az a fõ feladatuk hogy a boltokban figyeljenek mikor adnak el kiscsávóknak cigit!

War. War never changes.

Igen de ez most hogy jön ide?😄

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

ERykk
Rendõrökkel az a tapasztalatom, hogy a boltba nem figyelnek, de MINDEN KURVA METRÓÁLLOMÁSON OTT ROHADNAK:@

kulabácsi
hát ja nem lenne rossz meló azt tuti, de sztem az megy az államnak, az ellenõr meg kapja a minimálbért, hát ilyen ez az ország....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Annakin
tyû a mindeségit. szted hol kell ellenõrnek jelentkezni? áll. nyomnán zsebbe a lét. 100 rongy az mégiscs 100 rongy, abból tán cs csurran vmi az ellenõrnéninek is😊) cs baj, h senkit se tudok büntetni. na mind1.

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
különben a bolti eladó ha kiad 18 év alattinak cigit, akkor 100rongy a büntetsée, amit az õ fizetésébõl vonnak le, szal büntetés már van, csak ellenõrzés nincs eléggé!!!

kulabácsi
lol😄

Annakin
nakko )terv: veszek néked 1 db csesztert lenn a bótba az arabná azt küldöm fénypostával.
b)terv: nem dohányzol. c)terv: kérsz a vámosoktól ferihegyen😊)

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Az arabok meg még nem értek ide, erre még csak kínaiak vannak... Hja, ez az elõnye hogy ha nyugatabbra lakik az ember😄 Egyébként Chesterfieldet lehet rendelni valahol?
Szerintem mega fiatalok dohányzását addig nem lehet visszaszorítani, amíg nem rónak ki igen komoly büntetést az eladókra, akik fiatalkorúnak árusítanak. Egyébként szomorú, de az a helyzet, hogy minden 12-13 éves bárhol kap piát meg cigit (itt legalábbis ez a helyzet). Én speciel egyetlen alkalomra emlékszem amikor egyáltalán megkérdezték hogy elmúltam-e 18 (cigit vettem éppen).

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Ez már egy másik topik témája asszem

flashpointer
inkább magának nevelgesse mint a dilerek pénzét gazdagitsa.
bár ha még olyan fiatal v h nem vehetnél cigit meg piát inkább maradj a kakaónál 😄

több van ezek mögött mint te gondolod

Annakin
nevelgesd, csak arra kérlek, h másnak ne árts vele!!!!

Nekem is adnak cigit a boltba, még vodkát is meg mindent.

Ma sétálok az utcán egy kis dzsangával, ma vettem, de senki se tudta mi az...
Én fogom itthon nevelgetni 😊

Annakin
köhögünk. köhögünk. jó szar nekünk...(ez egy dal vót, csak nem vett észre)

Annakin
így van...

flashpointer
az a xar hogyha már köhögsz a cigitõl akkor ha abbahagyod is életed végéig köhögni fox
isemrõsöm 16 éves ém már percenként köhög.jo szar neki

Annakin
akarom mni, nem nagyon. vmi más lehet a problma.

Annakin
ha 3 éve cigizel, akkor nem bgyon.

Annakin
ez nem cigi! sztem.

Nekem az utóbbi hónapban nagyon sok volt a stressz, napi 15 szálat szívtam (az nekem elég sok) és 2 hete úgy köhögök hogy nemigaz... tegnap meg el is hánytam magam majdnem már. Ez lehet a cigitõl? 3 éve cigizek de nem nagyon volt még ilyen.

War. War never changes.

Annakin
nem bünti, amíg nyema tanú😊) de zér nem át óvatos.

kulabácsi
nah azért viszont büntetnek😄

jbal
hát mi is jártunk már oda durrantgatni petárdát😄

kulabácsi
jahhát akkor félreértettekel....hát ha betörnek, akkor megbüntethetik õket, ha nem akkor nem😄

jbal
itt nem a tüdõszûrésen van a hangsúly hanem h oda járnak.az már nem mûködik

kulabácsi
áhh õt nem, csak azt aki eladta neki!! különben tüdõszûrés elött mi is dohányoztunk😄

jbal
nálunk is gyerekek akik tök normálisak ilyenekkel b*sszák el magukat.
a rég bezárt tüdõszûrõre járnak oszt a tetõ televan dobozokkal.kiv.lennék ha odamenne egy rendõr ellenõrzésre.ha nem 18 akkor megbüntetik érte?

kulabácsi
pff nálunk itt a pesti gettóban meg mégtöbb😄

ERykk
Nálunk itt a dunakeszi gettóban minden elõfordul<#hehe>

ERykk
😊

kulabácsi
akkor rá se szoktál<#vigyor>

ERykk
már néhány kommentel ezelött megmontam h rég leszoktam<#wink>

kulabácsi
hát ja, de azért 14 évesen én nem lenék rá büszke h dohányzom, sokat fogtok még szenvedni miatta, ha így folytatjátok, de igazából nem szólok bele az életedbe....

ERykk
14 éves vagyok és minden boltban kapok cigit.Anno haverommal bementünk a boltba cigiért, mondja: kérek egy ********-t.Nem kapott.Odamék, purdécigányosan azt mondom: tessenek má adni, ne legyenek má ilyenek. Az eladó röhögött, 5 perc mulva meg már füstöltünk is.
Különben Churcill is megmondta, ami jól esik, az nem árthat😊

kulabácsi
hát ja!! mi mondjuk simán megcsináltuk ezt, bár az már 8dikban volt😄

jbal
ja.én speciel egyszer prószáltam annyi elég is volt.
egyik gyerek meg órán a szájába vett párat😄meg a szüleitõl ellopta.a suliból is kirugták nem e miatt de bizonyítja h mekkora hülye😄

kulabácsi
hát ezt a kérdést, h honnan lehet szerezni, ez vicces😄 ha nem múlt el 18 akkor szopacs! mennyen ki a kínaira, azt ott biztosan adnak vmit a kezébe!! különben én már 16 évesen vígan vettem kb mindenhol cigit 8bár nem vagyok rá büszke), még én voltam felháborodva ha vhol megkérdezték, h hány éves vok😄

kulabácsi
nem is azt mondtam, gyõr egy elég nagy város, csakhát köztudott, h pesten kb mindent lehet kapni!! különben én inkább irigyellek, h ott laksz, utálom pestet...

jbal
na gondoltam beirok ide.
nekem egyik hülye haverom cigizik oltják is rendesen miatta.
szerintem óriási nagy hülyeség.és káros.mondjuk mondják h meghalnak miatta meg minden de csomó ember cigizik és vígan él.
egyik másik hülye haveromnak meg nem adják ki mert nem 18 nem tudjátok honnan tudna szerezni?ti milyet szívtok?

Annakin
mámint születésileg nem vok pesti. szal, sztem kérd. meg az uccán pl araboktul (jaj, jaj, jaj) hátha van nekik oan cseszterfidjük😊)))

Annakin
psze, h, nem, én se vok pesti de láttam má vhol😊))

izé gyóvanna bázze

Jóvanna, azért ennyire nem vagyunk parasztok errefelé...

kulabácsi
én is láttam vhol, sztem pesten lehet kani, ha egyszer felgyüssz akkor majd nézz szét😄

Annakin
hozok nked amrikábul.😊)

Úgy értem h itt Gyõrben tuti nem lehet kapni. Még a cigar towerben se láttam.