Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarajos Sül
igen!
ez a leszokás ugy müködik,hogy elmenni vhova szivni a cigit,meg megvenni lusta vagyok(amugy sincs mibõl)itthon meg nem tudják!
és akaraterõm sincs olyan nagy,hogy a lustaság alul maradjon 😊))
kulabácsi
nah akkor már 2en vunk😄 csak te már nem bagzol ha jól emlékszem...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tarajos Sül
NA HÉLÓ!
😄DD én is itt vagyok!
kulabácsi
bagzatok mind vazze!!😊))

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

csicsa
muszály?Már,hogy volna muszály?Azt te csak úgy gondolod,mert már lételemed a cigaretta.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Tarajos Sül
máj,meg a tûdö 1xre 😞

Tudom,nekem is szenvedett a tûdöm,DE MÁR ABBAHAGYTA,mert már nem cigizek!
kulabácsi
hmm ez jó kérdés, de én vhogy szeretek cigizni...jól esik az h fújom a füstöt, meg idõtöltés is vmilyen színten....meg most h itt a nyár, sok sör fogy el a kezemben, és vhogy akkor muszály dohányozni😄 sajna ilyenkor elfogy 1 doboz 1 nap simán😞

csicsa
Ezek szerint neked is mindegy,hogy mit szívsz.

Én egy bizonyos szintnél nem adtam lejjebb,ha nem tudtam megvenni akkor inkább nem is gyujtottam rá.Mondjuk ilyen ritkán fordult elõ,mert nekem egy doboz cigi kitartott 2 napig,de néha elõfordult,hogy 3-ig is.
Abba,hogy ki se esik valakinek a szájából a cigi egész nap abba semmi jó nincs.Meg undorító az is,hogy büzlik tõle már km-ekre.
A cigit élvezni kell,de úgy hogy egyiket a másik után szívod úgy nem lehet.Kell tartani egy kis szünetet,hogy jól essen a következõ,it nem 20-30 percekre gondolok.Órákra is akár.
Vagy ti miért cigiztek egyátalán?

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

le kéne szoknom... csak nincs hozzá lelkierõm az a baj
majd talán pár hónap múlva <#idiota>
csak baj van miatta amúgy... pénz, egészségtelen, büdös... kár hogy szeretek cigizni <#pias>

War. War never changes.

meleg ráüt 😄😄:

kulabácsi
jah én sztem megyek is egy kis szabadtéri ivászatra😄 éljen a nyár😊))

hát a kezem nekem is sört tárol ismét 😄

kulabácsi
jól teszed, tõlem se nagyon mert sajna (nagyon nem büszke) de most is sör van a kezembe, az elõzõ 3om napom meg a vb miatt nagyon csúfra sikeredett szal egs😊))

Hát már pár éve cigizek (nem büszke) de ha naon kell a cigi, akkor lehet prilukit is elszivnám, de ez csak akkor leheteséges ha naon kell cigi 😄
amugy nemgáz ha kiforgatod én is szeretem.

kulabácsi
nah akkor most vagy ellentmondassz magadnak, vagy divatdohányosnak tartod magadat😄 (imádom kiforgatni más szavait😊)))

Jóhát prilukit én sem szivok, viceroy az a min 😄

kulabácsi
ez nem igaz, én már 4 éve dohányzom, kurvára nem divatból, de nem veszek pl munkás cigiket, mert iszonyatosan szar az íze....egy viceroy alá nem igazán adok, csak ha nagyon nincs más...

Ha vki nem divatból cigizik, annak tök mindegy mit szív 😄

csicsa
Olcsó cigi = szar cigi,büdös cigi.Neked mindegy,hogy mit szivsz?

Tarajos Sül
Akkor jobb,,hogy nem futottunk õssze soha,mert én amikor cigiztem,mindig csak az olcsokat vettem!
(persze vettem drágább fajtákat is,kb aakkor amikor még egy pár napja cigiztem)
csicsa
Normális dolgokra?Nem sok olyat látam,hogy az állam normális dolgokra költené a pénzt.

Én már sokmindenbe belegondoltam...14 éves korom óta cigiztem,2 éve leszoktam egyik napról a másikra(aki nem így csinálja annak nem is érdemes nekiállni).Azóta a cigaretta füst is zavar.Elöször csak azért zavart,mert én is szivesen rágyujtottam volna,ha cigizõ embert láttam.Most viszont undorodom a cigi füstjétõl is.Fõleg az ilyen ocska olcsó cigikétõl,ha olyat érzek még hányni is tudnék.

Igaz. De az is igaz hogy elég nagy káoszt okozna ha egyik napról a másikra betiltanák. Az egész csak azt eredményezné hogy a feketepiac forgalma és a csempészet hihetetlen mértékben megnõne. Akkor meg már inkább árulják legálisan az adót meg kapja meg az állam, remélem hogy legalább normális dolgokra költik.

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Tarajos Sül
gondoljunk csak a munkanélküliekre is...
és mibe fojtanák azok a nikotinéhségüket,akik évekig cigiztek,most egyszerre minden kezelés nélkül(meg ilyesmi)nem tudtak leszokni

akkor meg lehet,hogy illegálisan árulnának cigit sokkal olcsobban
mondjuk nem lenne rossz ez a hatalmas áremelés,mert én se tudnék visszaszokni rá 😊
Annakin
ja. vagy tán nem kellett volna jó nagy üzletet csinálni a bagóból is még kb. több száz évvel ezelõtt! de egyeseknek jól jövedelmezõ üzlet lett ez is igaz? pfúj... már késõ😞(

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

csicsa
Lehetne 1 doboz cigaretta 2-3000 Ft és csak 5 szál lenne benne!
Vagy egyik napról a másikra beszüntethetnék a gyártását!

Kár,hogy ez csak álom.

mármint hogy a sört is fõzik de ott erjedéssel keletkezik az alkohol nem lepárlással

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Annakin
nem lesz elég. ne legyél büszke rám😞 nem érdemlem meg<#pardon1>

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Gold 😛

[édesszájú <#finom><#vigyor5>]- de azér a silvert se veti meg 😊)

Nna meg a tequila. Az ugyan nem annyira természetes mint a sör mert fõzik, de azért jó

kulabácsi
ügyi vagy, büszke vok rád😊)))

Annakin
igen, egyet értek😊 megoldottam a problémát, tán reggelig elég lesz<#vigyor2>

kulabácsi
nem szeretem a martinit, de nagyon nem😊)) maradok a sörnél, az olyan természetes

Egy jó kis Martini Rossot elkortyolgatni... na az az igazi😄

kulabácsi
nem rossz😄 hát végülis a fütyülõs barack jó, de én inkább ha pálinkát iszom akkor az körte...

<#pias><#idiota><#bdead><#taps>

War. War never changes.

öhm mindkettõt szeretem, de a mostani favoritom az a fütyülõs 😊)

kulabácsi
akkor a jégert sem szereted?? vagy az unicumot?? 😊))

imádom az édeset, nem szeretem a sört 😛

kulabácsi
de írni nem tudok...szal dohányzom

kulabácsi
én meg doháynzom😊)

sz4bolcs
Tegnap jól esett a sör. Tegnap elõtt pedig csak jegesteához volt kedvem. Nincs kialakult izlésem. Néha a keserû sört nem szeretem, néha meg a cukros vizet.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kulabácsi
hmm az tényleg gáz, én ha nem megyek el este sehova, akkor tuti h elmegyek sörért, meg cigiért, és nézem a meccseket😊)))

Annakin
fogadok,h nincs kedved lemenni sörért+cigiért😊 elfogyott s pénzem sincs. ez gáz😞ezzel nem számoltam😊

kulabácsi
különben kicsit beletrafáltál, mert pl én nem szeretem az édeset, de a sört azt nagyon is😊))

kulabácsi
lol

Tarajos Sül
annyira nem szoktam inni sört,hogy még azt se tudom,hogy rövid "ö" betüvel irják 😄DDDDDDD
Tarajos Sül
de ittam,csak keserû!

lehet a sõr,meg a bor a hozzászokottaknak(akik naponta isznak,nem alkolholistákra gondolok,akik berugnak,hogy nem birnak állni)olyan édes,mint nekem az édesség,nekik meg az édesség olyan keserû,mint nekem a bor,meg a sõr
😊
kulabácsi
jah ez igaz, miért nem narkót írt akkor már?😊

ERykk
nem kábítószerre gondoltál?<#fejvakaras>

kulabácsi
hmm még nem ittál sört vagy mi??😄 különben sztem se drogozzatok, mert a drog rossz, értem??😊))