Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
jah hát ez igaz, de ha jól tudom a rövid papír az mind ilyen vastag (ez nem biztos) csak a hosszúból vannak különbözõ vastagságuak!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ja és úgy hallottam hogy ha vékonyabb cigipapírt veszek az valamivel kevésbé káros mert kevesebb kátrány keletkezik az elégésekor, ez igaz? És melyik gyártó gyárt ilyen fajta papírt?

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

kulabácsi
jah én is vágom, h van ilyen önregenerálódó folyamat, de azért marad vmicske😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

jó lehet hogy nem pont olyan de majdnem teljesen megtisztul. Az ilyen önjavító folyamatok a szervezetben több helyen is megfigyelhetõek pl. rák is spontán meggyógyulhat. Bioszos vagyok vágom az ilyeneket😄

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

kulabácsi
hajrá, én drukkolok😄 jah a vanillia-cherry az tényleg jó dohány, bár én nem bírom sokáig az ilyen édes dolgokat, de jó íze van, és vagy 2-3doboz cigi kijön belõlle, full megéri....

na beruháztam a "sodrófelszerelésbe", abszolút nem voltak vészesek az árak: 690 ft-ból vettem dohányt (Tilbury vanila-cherry 40g), papírt meg szûrõt, meg is kezdem a tekerést asszem...

kulabácsi
olyan soha nem lesz a tüdeje

A cigiben pont az a "szép", hogy enm 1-2 év alatt vezet halálhoz vagy leépüléshez mint a keménydrogok, hanem igen hosszú idõ után jelentkezik a hatása (több évtized). Meg én úgy tudom hogy pl ha egy ember 10 évig aktívan dohányzik aztán abbahagyja, akkor is kb 10-15 év múlva olyan lesz a tüdeje mintha soha nem dohányzott volna.

kulabácsi
hát én nem ajánlom az éjszakai árufeltöltõ munkat, de ez az én szerény véleményem<#vigyor>

kulabácsi
hát az ilyen kis szar kézi (ami egyébként teljesen elég) az bizony asszem h 350 nálunk itt a kisboltban, de lehet csak 250, nem egy nagy cucc, és szép cigiket lehet vele csinállni, de én vhogy kézzel csinálltam mindíg (mondjuk volt már gyakorlatom😄) és egy pár szál után, már olyan szép cigókat tekertem h csak na😊

Tarajos Sül
jo én értelek,én azokat a figyelmeztetéseket amugyse veszem figyelembe,mert nem 1 év kell ahozz,hogy halálos tûdõrákhoz vezessen,csak nem akarok lebukni HA NETÁN ebbõl amár elmult dohányzásból kiderülne vmi!
de úgy látszik nem kell félnem 😊)))

amugyse biztos,hogy megyek,mert elvileg éjszakai árúfeltöltö van egy közeli tescoban,de ma megyünk,és megérdeklödjük,hogy elvállalom-e vagy nem
Ha igen,akkor kérik ezt az orvosit!
Ezért érdekelt

Köszi az eddigi hsz-t mindenkitõl
sz4bolcs
hülye ember lassan elhiszi, hogy ha nem cigizik, akkor örökéletü marad 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
A fenét nem... Úgy megdöglesz (szebben mondva meghalsz és eltemetnek), ahogy azt a dobozokon látod. <#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sodrógép tényleg csak 300 ft?

Konkrét példát tudok: vki 2 évig 1 doboz/nap = egyforintos nagyságú folt a tüdõn

Ez így van. Nem hiába írják rá hogy halált OKOZHAT, mert nem minden esetben ooz, csak nagy mértékben megnöveli a kockázatot. Egyébként én meg vagyok gyõzõdve róla, hogy azok a dohányosok növelik a halálozási statisztikákat, akik rossz minõségû cigit szívnak és életkörülményeikbõl adódóan eleve rosszabb az egészségi állapotuk ezért valószínüleg akkor is könnyebben kapnak betegségeket és pl. rákot ha nem dohányoznak.

kulabácsi
figy ez úgy mûködik, h aki hajlamos a tüdõrákra az ha életében nem dohányzott, és vidéken él, akkor is megkaphatja, és van aki 14 éves kora óta dohányzik, és semmi baja sincs!! a cigi, az csak rásegít a kialakuláshoz, de nem azt jelenti h ha dohányzol akkor meg fogsz dögleni mint ahogy a dobozokon írják....("a dohányzás halálos tüdõrákhoz VEZET!!)

Tarajos Sül
aham,de vmitõl a tûdõrák is kialakul,és nem azért mert tul sok eperfagyit eszek 😊

ezek szerint 1 év "rendszertelen" dohányzás nem vezethet kialakulóban lévõ tûdörákhoz!
kulabácsi
mondom a szûrés (én akkor megkérdeztem) az csak azt mutatja h van e rákos elválltozás, vagy kialakuló tbc, de azt nem nézi h mennyire fekete a tüdõd belûlrõl😊))

Tarajos Sül
értem!
állitólag az eggyik oszttársamnál sem vettek észre semmi gyanúsat a szûrésen,pedig õ már aktiv dohányos volt,és õ több mint egy éve dohányzott
franc0
engem tuti nem, együtt dohányzom a szülõkkel...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

kulabácsi
hmm a tilbury az annyira nem olcsó😄 és mivel nem pipadoháynt veszel, így sztem tökéletes, de van jobb is, de most nem jut eszembe a neve, asszem h drum, annyit vágok h kék a színe a zacsküónak, nem sokszor tekertem ilyen cigit életemben, csak egy fellángolás volt h nah akkor megpróbálom, de lusta vok....

kulabácsi
a tüdõszûrés csak akkor ír szart, ha már rákos vagy, vagy tbc-s egyébként azt mondják h egészségres vagy, nem nézik h mennyire sokat dohányoztál...én kb 3éve dohányoztam amikor elmentem, és semmi para, szal ne parázz😊))

ha 18-25 éves vagy, akkor nagykorú is, nem? Akkor meg nem kötelezõ megmutatniuk a szüleidnek én úgy tudom

Tarajos Sül
nem téged fognak leb@szni
franc0
menj el nyugodtan, szvsz nem lesz gond.

egyébként nem értem mi ez a nagy titkolózás a szülõk elõtt de mindegy.

Tarajos Sül
nem,csak egy olyan gond van,hogy itthon nem tudják,hogy dohányoztam

#1022:Az utolsó doboz 2006.juni.16-án volt,és azok az enyhitõ körülmények,hogy ebben a 8 honapban nem mindig cigiztem,és ha volt nálam is egy full dobozzal,nem az egészet én szivtam el!
konkrétan milyen dohánymárkát javasolsz? pl. vmilyen drágább Tilbury jó? Csak mert az a legolcsóbb de pipadohányban elég szar azt tudom.

franc0
miért, talán dohányosokat nem alkalmaznak?

hát szerintem nincs mitõl félned, a tüdõnek van egy öntisztulási folyamata, ennyi idõ alatt pedig szerintem simán kitisztul.

Tarajos Sül
LENNE egy sürgös kérdésem:

tudjátok mondtam,hogy nem több,mint 8 hónap alatt cigiztem,kisebb-nagyobb szünetekkel,és egy hétben,nem mindig cigiztem!
kb 2 napot,és azt a napot se cigiztem tele(nem reggeltõl-estig cigiztem)

Most mennék a melo-diákba,és orvosit is kérnek!

Tûdöszürés! 😞((((((((((((

Ez az idõszak,amit fent leirtam,eredményezheti,hogy a szürés kiszürjön vmit,és negativ legyen az orvosi?
Eggyáltalán ezen idõszak alatti dohányzásom kimutathat valamit a tüdõszürésen?

Most végre abbahagytam,de nem akarom,hogy ott égjen a pofámon a bõr...
kulabácsi
hát asszem szûrõbõl csak 1 fajta van, az ocb, de az jó is én azt használtam amikor sodortam....dohányból érdemes a drágát venni, még így is simán megéri!! jah és hát én csak papírt vettem, nem nehéz megtanulni, vagy veszel hozzá sodrót, kb 300ft asszem, a hülyevhez viszont már drágább szerkezet kell ha jól tudom!! de ha bemész egy normális cigitrafikba akkor ott megmondanak mindent, csak ne hagyd h minden szart rádsózzanak😊))

Egyébként van valakinek tapasztalata a cigarettasodrással kapcsolatban? Ezentúl ugyanis sodort cigit szeretnék szívni, mert az olcsóbb. Az érdekelne hogy milyen sodródohány jó, milyen szûrõt vegyek meg hogy papírt vagy cigarettahüvelyt-e.

kulabácsi
ott a pont!! nem lesz senki menõ ettõl, sõt lassan el fogunk jutni arra a színtre h az a menõ, aki nem dohányzik, mert ez így van, ha elmész egy szórakozóhelyre akkor az emberek 90% dohányzik, ami szomorú, de mondjuk nem véletlenûl vagyunk az elsõ 3ban a tüdõrákos halálok számában....

De ha elmegyek valami buliba, akkor ott általában több ember dohányzik, mint nem, aki meg nem is dohányzik, elviseli a füstöt. Most jöttem pl. Voltról haza, és az emberek 95%-a dohányzott. A menõséget pedig csak válaszként írtam, mert szerintem szánalmas ha valaki azt hiszi hogy attól lesz menõ hogy cigizik.

Itt nem a "menõség"-rõl van szó.Aki dohányzik, az nem menõségbõl szívja, ez rendkívülien gyerekes megjegyzés.Kétségtelen azonban amit írsz, hogy összehozza az embereket.Valóban vannak akik nem szeretik a füstöt és vannak akik elviselik.
Jó, biztos nem lehetek én sem egy kellemes ember, ha cigitõl bûzlik a szám, de viselje már el ugyan, és ne ájuldozzon feleslegesen, meg fõleg ne játssza meg magát az illetõ...

kulabácsi
hát nemtom, azért sok csaj van aki nem dohányzik, és az azért eléggé taszítja az ilyen lányokat h bûzlik a pofád a cigitõl😊)) mert azért büdös egy szokás valjuk be...

Tarajos Sül
mondtam én is az elözöekben,hogy inkább ott kezdõdik a menõség,hogy én is rágyujtottam az oszttársaimmal,mikor mentünk hazafelé,tehát a haverokkal
Szerintem mondjuk rohadtul nem menõ ha valaki cigizik. A ciginek az a vitathatatlan elõnye, hogy összehozza az embereket. Sokkal könyebb csajozni is vagy akár összehaverkodni valami ismeretlennel ha dohányzol. Persze amikor múltkor egy igggen jó csaj kért tüuet épp nem volt nálam...😄

kulabácsi
<#mf1>

kulabácsi
jó hát ha nem tetszenek, akkor nem😄 csak mostanában kb mindenki dohányzik, lehet h gáz, de kb minden ismerõsöm dohányzik, pedig nem kevés embert ismerek....szal ezért is elég nehéz leszokni, mert úgy h mindenki dohányzik körülötted, úgy elhetetlenség!! max ha összebeszélsz vkivel h akkor együtt, nah úgy talán

Huszi84
<#mf2>

ReD DevilS 4 LifE

Tarajos Sül
jo hát ha az elején csak azért,hogy menõség,az ember már egy idõ után rászokik,és MÁR NEM CSAK AZÉRT fog cigizni,hanem a nikotinra és szüksége lessz
meg amugyis a haverokkal szoktam,megkinálnak egy szállal,elfoadom,és akkor már nekem is kell venni,különben bezuznak,vagy többet nem adnak

Nekem akkor se tetszenek az olyan csajok!
kulabácsi
hát ja, meg te elég sokat mondogatod h kb csak azért cigizel, h menõnek látszódj, hát akkor meg csak csitt az ilyen csajokra😄

Tarajos Sül
nekem nem nagyon tetszenek a cigis csajok
érted jol néznek ki minden...és ott jön ki a szájukbol a dohányfüst
akkor ennyi erõvel mondhatnám azt is,hogy "Nekem áll feljebb?"
mikor én is cigiztem,és közben az olyan csajok nem tetszettek,mikor én is bagóztam
kulabácsi
semmit, ez már teljesen megszokott dolog, bár van egy mosndás h "dohányzó emberrel olyan csókolózni, mintha körûlnyalnád a hamutartót"😄 de sztem semmi különleges nincs benne, én eddig csak olyan lánnyal csókolóztam aki dohányzik, és nem volt semmi különös benne😊)))

Tarajos Sül
értem,de sztem ha meg is engednék,csak azért cigiznék,hogy cigizzek!
nem azért mert kell a nikotin,de egy idõ után,lehet hogy a nikotin-hoz vonzodnék,és nem a menõséghez!
amugy nekem eggyáltalán nem jönnek be a cigizõs csajok
jo a külsõjük meg minden,és ott jön ki belöllük az undorító füst?
akkor rolam mit hinne egy csaj?
kulabácsi
hát ja, hidd el nekem sem volt könnyû, de mivel már 15éves koromban rájöttek h dohányzom, végigmentem már pár körön, és így egy idõ után beletörõdtek, hiszen úgysem tudnak mit csinállni, meghát csinálltam én már nagyobb hülyeséget is, ez a legkevesebb😊

Tarajos Sül
de neked lehet,hogy meg is engedik
nem az,hogy nekem nem engednék meg,de ha jol összevesznék a szüleimmel,hogy igy b@szom el az életem,akkor egy idõ után,õk is beletörödnének
kulabácsi
😄 mázli!! bár ha az ember még nem dohányzik otthon, akkor nagyon könnyû leszokni...én is ezzel basztam el, h elkezdtem cigizni itthon is, és egyre többet:S