3503
Avagy dohányzásról általában
-
#1541 Van egy ilyen könyv, a címe Miért ne dohányozzunk?. Még általánosban kaptuk, elrettentő példaként de ki nem szarja le..... ;)))
Ebben azt írja a tubákolásról, hogy a dohányport az orron át szippantják fel, a nikotin orrnyálkahártyáról szívódik fel. Mivel nem ég, nincs kátránytartalom. Nem rákkeltő. Dióhéjban erről ennyit. Ír egy másik "dohányzási" lehetőséget a bagózást. Azt írja róla, hogy a dohány rágásából áll. A nikotin a szájnyálkahártyáról szívódik fel. Lehet, hogy innen rémlik. Cigizek, de szívesen kipróbálnám a vízipipát. Haverokkal leülni, lassú, nyugodt zene mellett beszélgetni..... Hmmmm FLEEEEEEEESHH.... ;) -
#1540 az nem tabak?
egyébként originally az is a nikotinfüggő arisztokraták játékszere hogy ne legyenek cigiszagúak...
Azt nem tudom mennyire ártalmas, még nem volt hozzá szerencsém, de egy barátnőm azt mondta hogy azt hitte szétmarja az arcát :)
Egyébként meg vegyél tubákot, az is ilyesmi :) -
#1539 nem akartam neki külön topikot nyitni, de mit tudtok a tobaccorol? ami a fogad és az ínyed közé kell tenni? mert aszittem az kevésbé ártalmas, mint a cigi és azt nyomom most, az eladó ott arősködött, hog yinkább cigit vegyek, csak tobaccot ne, mert az kurva ártalmas. szal kicsit most vacilálok. tényleg ennyire káros lenne? naponta 1x használom kb. -
partotmos #1538 jaja, a laborosok megállapítják a vércsoportodat is.
#1530, első mondat... -
NKristof #1537 -emberek -
NKristof #1536 Nekem vöröskeresztes emberek ismerőseim mondták hogy véradásnál nem számít az, hogy valaki dohányzik-e vagy sem. Ami viszont fontos hogy ittasan soha ne adjatok vért. -
#1535 Nem az számit,hogy dohányzol,és így adsz vért másnak,hanem a vércsoportod,ami lényeges! -
#1534 :DDDDDD -
partotmos #1533 Úgyhogy rá is gyújtok, ettől még lehetek jó életmentő:D -
partotmos #1532 lehet;)
de visszakanyarodva a #1529-re biztos, hogy nem fog haragudni rád senki, ha a nikotinos vérednek köszönhetően marad életben:)) -
Fekete tudo #1531 Szerintem viszont a vért nem tisztítják meg a nikotintartalomtól! Különbséget lehet tenni, egy dohányzó és egy nemdohányzó vérének az összetételéböl. Tehát lehet, hogy egy nemdohányzó életét menti meg egy dohányzó! Persze ez fordítva is érvényes lehet. -
partotmos #1530 A véradás során begyűjtött vérállomány asszem elég komoly laborvizsgálatokon megy keresztül...
Lehet, hogy meg lehet tisztítani az efféle (meg másféle) szennyezőktől,
de az is lehet, hogy a tűréshatáron kívül eső vérmennyiség azonnal a párizsiba megy, (és nem a nemdohányzó véráramába):)))
füst -
Fekete tudo #1529 Szevasztok. Végre egy oldal, amin lehet normálisan csevegve dohányzásról. Én már 14 éve, hogy slukkolok. Most kezdem egy kicsit érezni a tüdömon is. Nem bírok futni sokáig. De nem baj, fö, hogy cigizni még bírok. Én kék CAMELT szívok, vagy MARLBORO lightet. Olvastam a nemdohányzók véleményét, hát szörnyü miket ossze-vissza írnak. Volna egy kérdésem? Tételezzük fel, hogy egy nemdohányzó balesetet szenved és vért kell, hogy kapjon. Mondjuk megkapja az én 15 éves nikotinos véremet. Akkor most ehhez mit szóltok? Adtam neki vért, de lehet, hogy haragszik mert nikotin tartalmú vért kapott. Valójában pedig megmentettem az életét! -
#1528 ez még a jobbik eset, legalább nem dohányzol annyit:DD
én dolgozom, szal pénzem az mindíg van rá, és költök is rendesen erre a szarra:S -
csoxer #1527 hát nekem sajna csak akkor sikerül,ha van rá pénz..:) -
#1526 én minden nap veszek:S
és tudom is állt h milyet:DDDDDDDDD -
csoxer #1525 most viszont van zsém,szal este veszek egy dobozzaaal:) csak még nemtom milyet -
#1524 énis mint látod:DDDDDDD -
csoxer #1523 én meg az egész házban nem,mégis ittvok:) -
#1522 nem!! csak nem dohányozhatok a szobábam, azt alig vok itt:))))))) -
csoxer #1521 na miaz,mindenki meghalt tüdőrákban?:O -
NKristof #1520 Szerintem is a szűrő a megoldás. Én már egy ideje sodort cigit szívok, igaz, viszonylag gyengét: Tilbury cherry-vaniliát. Sokkal jobb érzés a tüdőnek mint az akármilyen dobozos cigi. Én is inkább az ízére vagyok rászokva mint a nikotintartalmára:D -
#1519 :D
miért nem veszel bele szűrőt is, és akkor már szívhatod nyugodtan a tekertet! -
#1518 jaja, és elég sokáig szívtam. 2 hónap sodort cigi után mindig mint ha kómás lennék, reggel alig tudok ébredni, meg letört vagyok. Ilyenkor szoktam beruházni valami dobozosba. -
#1517 jah hát ha sodortat tolsz szűrő nélkűl az tuti h betesz:))) -
csoxer #1516 én most kék viceroyt szívtam,hát annyira nemtetszik -
#1515 "Nincs annál gonoszabb ember, aki azelőtt jó volt, de egy másik gonosz őt is gonosszá tette" :D Vettem kék bondot, előtte szofit, nekem nagyon könnyűnek tűnnek ezek a cigik, pedig régen szofi lájtos voltam. Aztán sodortat szívtam sokáig szűrő nélkül. De nem tesz jót. Inkább visszaállok light cigikre, egészségesebb. -
#1514 :))Semmi para, ezt a labdát le kellett ütni. Csodálkoztam volna, ha nem Te reagálsz elsőként:) A leendő site címe legalább bevésődik az agyakba, legbis remélem, h lesz site, még van pár hónap mjeló a cuccon.
Knben a www.szokjle.hu se rossz:DD -
#1513 lol -
#1512 na jó, ha kivesszük belőle a mézet... külön-külön -
#1511 hát a mézespálesz azért jó:))) -
#1510 nincs is annál szarabb, olyan mint pálinkába a méz -
#1509 jah meg alapból én hülyét kapok a mentholostól.... -
#1508 hát én eleniten viceroyt sziívtam, beis van vhol irva atopikba, de nyár végétől kék multi -.-! gondolkoztam mentolosan de az imptenciát okoz -
#1507 www.szopjálle.hu
(boccs ne vedd magadra, de ezt nem lehetett kihagyni:D) -
#1506 :) www.szokjalle.hu -
#1505 nekem nincs vele bajom, kb nem érzek különbséget eközött, meg a sophie között.... -
#1504 Lol, pedig nekem nem ízlik annyira, igaz még csak 1 dobozzal szívtam belőle :) -
#1503 legalább firkantottam eggyet :) -
#1502 nekem már sokminden volt rajta, pl "persze h számít a minőség, hogyne számítana" meg hasonlók!! elég nagy baromság vazze:D