3503
Avagy dohányzásról általában
-
#1461 ja, de van aki szerint ez az elegáns, mondjuk ha 2-3 at szívsz belőle egyszerre akkor kijön a megszokott mennyiség - de az meg már ugye nem elegáns Rgó maradjunk a szivarnál, az elegáns is, meg elegendő füst is gyün belőle -
#1460 abból is van női hosszú, és sima is..... -
#1459 :D
azért sztem eléggé hülyén néz ki egy vékony cigi az ember kezében, de tényleg nem gáz, csak nekem horpad a pofám mire lejön belőlle annyi füst amennyit megszoktam:) -
#1458 Szerintem sincs női férfi cigi :), én szoktam vékony hosszú-t is szívni, nem néznek rám furcsán :) -
#1457 eza férficigi vs nőicigi az egyik legnagyobb fasság amit hallottam
aki ilyennel érvel az nálam divatcigis, aki divatcigis az meg gáz arc -
#1456 Én már vasárnap ota csak 1 db szálat szívtam el
vasárnap nem is gyujtottam rá 1re sem
ja amugy a David off,az tényleg női cigi?
vagy van,ami nem nöi közülle?
pl kék,barna stb? -
#1455 A csajom a bőröset, és a simát xd -
#1454 ha ha haaa haaaaaa haaa ha haaaaa -
#1453 a bőröset szereted mi?? -
#1452 hülye cigisek! a szivar...az más.... az igen!! -
#1451 lol
2 nap az semmi!! nekem volt olyan h hétköznap nem is dohányoztam, de hétvégén a sör mellé kellet:) -
Totya15 #1450 YEAAAAAAAAAAH leszoktam a cigiről,már 2napja nem szívtam w*zze!
ezt megünneplésként megyek azt rá is gyújtok... -
csoxer #1449 na tegnap este jött a barnaszofi:) -
#1448 Mondtam neki hogy nem a seggéből rángatott ki, velem ne kiabáljon mert ha elfogy a türelmem akár erőszakkal is elhallgattatom. Ok nélkül úgy elkezd kiabálni, "hülyegyerek""köcsög""tetű""anyukádnak magyarázd" stb... Egyszer felveszem és beviszem az igazgatóhoz, másnap már nem jönne szerintem... -
#1447 le van szarva, nem erről szólt a dolog h ki mennyire tud éppen helyesen írni te......... -
#1446 ezt én nem hagynám annyiban. -
#1445 Azt nem értem mért lehet egy 60éves nyanya tesitanár?:) olyan törpe mint a palotapincsi, azt vvan vagy 100kg :s -
#1444 A tesitanár volt, mert rajtakapott az UTCÁN! -
#1443 Fater már vagy 5éve azt szívja, 1,5doboz naponta, én is már inkább azt szívom. A héten kedden a tanár belenyomta a számba az égő cigit, úgy leugattam hogy mi köze hozzá, hogy meg akart verni :D szar 60éves penészesköcsög :) -
csoxer #1442 napi 1 priluki az már kemény oO -
#1441 Ja és amikor zöld orbitot rágok, és kék multifiltert szívok, akkor olyan ízt érzek, mint a teveszag :S -
#1440 vicroy nem olyan rossz, de ha kb fél óránként szívom, elkap a hányinger :) -
#1439 Sőt, pontos j. -
#1438 hát igen a muszály az nagyúr:D -
#1437 nincs választásom, ezt küldték a szabolcsi rokonok, pénzem meg nincs most -
#1436 sőt, én is így vagyok ezzel -
#1435 huhh!! nekem is elmegy napi 1 doboz sajna, de a piros prilukitól sztem meghallnék, komoly tüdőd lehet:DDDDDDD
(kék viceroy, vagy sophit tolok) -
#1434 érdekes nekem pont a reggeli első cigi az amikor csak olyat tudok eltolni ami "minőségi", mert a többinek megérzem az ízét, és kb hányok, de a társaságomba is sokan vannak így!! -
#1433 Én ha reggel felkelek, akkor mindegyik cigi jól esik, de ha már az 5.t szívom valamelyikből, hányingerem van :c -
#1432 Nálam 1 doboz cigi min 2 napig bírja. -
Phaemoor #1431 az szép
én szerencsére ennyit nem dohányzok -
#1430 na, a barnaszori fura nekem.
néha nagyon ízlik, de van amikor egyenesen rosszul vagyok tőle. nemtom mér :|
az utóbbi időben napi 1 doboz piros prilukit tolok :c -
Phaemoor #1429 én pölö mindig 100as sötétkék pallmall vagy barnaszofi
tudom, nem egy kategória, de szeretem a barnát. szvsz finom benne a dohány -
#1428 én se tettem :D -
#1427 a Davidoffal én régen meg voltam elégedve, és az annyira nem is drága, ill nézőpont kérdése, kb 2 éve nem vettem olyat... -
j4n3k #1426 Mostanában multifiltert szívok, de ki kéne még másmilyet is próbálni. -
j4n3k #1425 Melyik cigit ajánljátok? jó a drága is, van rá most pénzem(1dobozra) :) -
#1424 hát végülsi, csak azért utcára nem mennék ki vele:D -
Jhon Balu #1423 legalább nem erős... -
#1422 jujj de az női cigi:DDD