3503
Avagy dohányzásról általában
  • kulabácsi
    hááát ez egy hosszú történet:DDDDDD
    és egy másik topik xDDD
  • ThisZip
    megint???! rászoktál utána meg le? :))))
  • kulabácsi
    19
  • gaspy
    hány éves vagy?
  • kulabácsi
    énmeg dohányzom itthon is, szal ha beállítanék egy pipával max annyit kérdeznének h megint füvezek vagy mi?:)
  • Fekete tudo
    Én levagyok fényképezve a vízipipával a számban Törökországban. A képet látták a muterék is de nem volt belöle balhé! Amúgy elöttük nem cigizek én sem!
  • gaspy
    Ha az életem múlna rajta igen...
  • Fekete tudo
    Mi van akkor, pld. ha az egyik vesémet adom oda valakinek, ha jól tudom a vese is tárolja a nikotin származékait. Te elfogadnád egy dohányos ember veséjét vagy esetleg tüdejét? Habár ha jól tudom tüdöt még nem ültetnek át! De ha lehetséges volna elfogadnád?
  • Fekete tudo
    Írod, hogy mindent ki szednek a vérböl, véradás elött. De azt tudod, hogy pld. vért nem adhatsz csak üres gyomorral, tehát nem állíthatsz be ittasan és azt mondjuk, hogy megtisztítják a vért az alkoholtól. Én már adtam úgy vért, hogy elötte elszívtam 3 szál Marslborot. És nem mondtak semmit! Érdekes lenne, hogy mi van akkor ha mondjuk teljesen kicserélnék a véremet egy nemdohányzóéval, akkor én nem kívánnám a cigit? Mármint az agyam biztos kívánná, de a szerrvezetem nem?
  • Gladiator
    azért, mert nem a nikotinra vágysz, hanem a sok szar adalékra amik direkt azért vannak benne, hogy te rászokj.
  • sz4bolcs
    Érdekes ötlet ez a "megtisztítani a vért a nikotintól" elképzelés, ez egy külön téma is lehetne. :-)
    Állítólag pár napon belül teljesen kitisztul a vérkeringésből a nikotin, ha nem gyújtasz rá, mégis miért marad utána is vágy?
  • Mirk
    ki nem próbálnám:)
  • kulabácsi
    én inkább nem szívnék ilyen szarokat sry:)))
  • Gladiator
    hát az nagyon jó lehetett
  • Tarajos Sül
    haverok egy kék bondot befujtak izzadásgátló spray-vel,és az ize "szappanos" volt

:DDD
    szerintem probáljátok ki :),de jól befújta a kölök
  • NKristof
    Igen, csak a gond akkor van ha a véredet a véradás után rövid időn belül felhasználják, akkor ugyanis nics idő megtisztítani.
  • Fekete tudo
    Szerintem mindent nem lehet kiszedni a vérböl, ha úgy lenne akkor aki leakar szokni a cigiröl, annak is megtisztítanák a vérét és lehet, hogy nem kívánná a cigit! Emlékezzél arra is, hogy a hepatitis fertözéstöl sem tudják megtisztítani a vért. Aki már egyszer elkapta soha többé nem adhat vért!
  • sz4bolcs
    az a véradásos amit írtatok úgy tudom nem így van.
    Mindent kiszednek laborban a vérből, ha cigiztél-ittál, ha nem. Fogalmam sincs melyik részek maradnak benne, de nagyon átszűrik, így nem gond az sem, ha iszol előtte, ugyanúgy föl tudják használni.
  • kulabácsi
    hát 1500-ért ne is vegyél 1 tekerést, mert akkor nagyon átbasznak:)))
  • ThisZip
    Azaz XDDD, Haver egyetemi(!) ismerőse tud szerezni, azt mondta, hogy 1500 Ft egy tekerés, ehhhh mennyire drága manapság a boldogság!.... :))))
  • kulabácsi
    jah néha amikor nincs rá pénzed akkor nem mi?:)))
  • ThisZip
    Otthon nem cigizek mutter előtt, mert egyszer lebuktam és nagyon nem nézték jó szemmel. Ha beállítanék egy vízipipával egyből gondolnák, hogy mindennap füvezni szeretnék, pedig nem is mindennap, hanem alkalom adtán ;))))))
  • Gladiator
    ezek a hegyi leveő cigik sokkal ártalmasabbak, mint a normál erősségű. egy csomó szart beleraknak, hogy ne legyen annyira erős, egy csomó vegyszert. szal szentem hanyagold. amúgy cigizésről nem lehet úgy leszokni, hogy szép lassan. egyszer abba kell hagyni és kész. nem hallottam még olyanról, hogy vki szép alssan le tudott volna szokni.
  • Fekete tudo
    Igazad van, nálunk tényleg nagyon drága! Jövöre szintén készülünk Törökbe és meg fogom venni. Majd azt mondom a muteréknak, hogy ajándékba viszem valakinek. Te otthon cigizel a muterodék elött?
  • kisviku
    Jó régen voltam itt.A helyzet, hogy átszoktam az ultra-mega-giga gyenge, ún. "hegyi levegő" cigire, mivel szép lassan abba fogom hagyni a dohányzást.
    Egész kellemes kis darab ez a Pall Mall "Special Menthol".Az első 2 hét olyan volt, mintha semmit sem szívnék, de mára már teljesen hozzászoktam és az előzőekben szívott sima light-ok mára már erősek nékem.
    Természetesen ez is már a "hiányosak" közé tartozik, azaz egy szál ki van véve belőle...nem elég hogy adót szív az ember, de még szorítanak is egy kicsit ezen.Biztos ez is egy "reform",ami manapság egy elég népszerű szó...
  • ThisZip
    Jajj de jó neked! állítólag, Egyiptomban lehet beszerezni a legjobb vízipipákat, de hát oda csak azért elmenni.... :) Haver faterja is vett Törökországban, de csak szobadíszként használják, hát ha nekem lenne egy olyan! :)) Az a durva, hogy itthon 15 rugót simán elkérnek egyért. Mammutban néztem egy dohányüzletben, azok nem is voltak annyira jó minőségűek.... :/// Többszemélyes pedig olyan ritka mint a fehér holló.....
  • kulabácsi
    :D helyes!! én még nem szívtam vízipipából dohányt....szal ezt nem tudhatom:S
  • kulabácsi
    énis ezt szeretem, köröket fújni nagyon jó dolog, így még egyedűl is "élvezetes" a cigizés....:)
  • Fekete tudo
    Én múlt évben voltam Törökországban, ott próbáltam ki a vízipipát, ízesítettet, hát mit mondjak fantasztikus volt. Akartam venni is, nem is lett volna drága, de nagy csomag volt és anyáméknak mit mondtam volna, hogy minek ez? Amúgy már bánom, hogy nem vettem meg, majd jövöre visszaterek és megveszem!
  • Fekete tudo
    A szavaimat vetted ki a számból. Slukkolni fantasztikus dolog az életben. Nem baj, ha fekete lesz a tüdönk?!
  • ThisZip
    Nem tudom, mennyire üthet meg, de szerintem, ha ütőset akarsz akkor tüdőzz szivart! :D Hallottam, hogy szivart nem szabad tüdőzni, de osztálykiránduláson tüdőztünk 2 haverral és úgy kiütött minket mint a nemtommi. Főleg a vége, az aztán kegyetlen volt. :))))
  • Mirk
    leszarom*, fújok*, forró*, szart*
    :D
  • Mirk
    én leszarok a nikotint:)
    a füstöt szeretem ahogy szívom be meg szarakodok vele, karikát fúlyok, meg hóembert meg katedrálist meg mindent... és jó érzés ahogy a foró levegő lecsúszik a tüdődbe
    nekem ez az élvezet benne
    a bagótól meg olyan barna és büdös lesz a pofád mintha szuart ettél volna.
  • Gladiator
    én csak kiprbálom. kicsit így megüt. szobatársam mikor először próbálta teljesen kiütötte magát, csak feküdt a földön és bambult maga elé 1 órán keresztül:D
  • kulabácsi
    és az miért lenne jó neked???
    nemtom én szeretem a füstöt, ezért is szívom, ha csak a nikotin kell, akkor meg vegyél tapaszt:D
  • Gladiator
    nem, ezt se nem felszívni, se nem rágni nem szabad. még véletlenül sem nyelhetsz le belőle egy kis darabot, mert akkor tényleg szétmarja a torkodat. ott kell tartani a fogad és az ínyed között vagy 4-5 percig, aztán kivenni.
  • kulabácsi
    lol hát ja lehet belerakni dohányt is esetleg:)))
  • ThisZip
    Hát persze, hogy nem füvet!! ÁHHH isten ments! ;DDD
    Komolyan csomóan azt hiszik, hogy bele KELL rakni a füvet, utánajártam, és nem az a lényege. Az a lényege, hogy összehozza az embereket! Van külön dohánylevél vízipipához rengeteg illatban. Az egy másik kérdés, hogy raknék-e bele valami nem rendeltetésszerű "anyagot". ;)
  • kulabácsi
    és mit tennél a vizipipába???:)))))))
  • ThisZip
    Hoppá akarom mondani sz**ja le, elnézést!!!