3503
Avagy dohányzásról általában
-
#3382 a csap fog eltörni a hajlatnál nagyon hamar. csak mobilról írtam és nehéz úgy kifejezni magamat:D -
#3381 Igen, lehet tölteni, de mint mondtad te is, nem tesz jót a töltőnek, meg jóval hosszabb ideig tart úgy megtölteni. -
#3380 tömködő nélkül is lehet. Addig nyitd csukogatod a töltőt amíg jól össze nem tömörödik. Csak ez érezhetően nem tesz jót a szerkezetnek XD -
#3379 Szép :D
Lizardman! Nem erősségre gondoltam, hanem állagra, tömörségre, vagdaltságra. Próbáltam régebben piros tilburyt és kék durmot tölteni, de elég nehézkes volt. -
#3378 -
#3377 Magyar dohányt nincs az az isten, hogy még1x vegyek... :/
Egyszer kipróbáltam (mert más is ajánlotta), de szívhatatlan... Én minőségi dohányokat keresek, de ez sajnos közelsem mondható annak... Mondjuk elhiszem , hogy hasonlít a barna szofihoz, de én arany Marlborot, meg Dunhillt szoktam dobozosba szívni, azért nem "bírom" szerintem ezeket már elviselni sem.
Egyébként máshol azt olvastam, hogy a Kék Primus az nagyon jó.
(De egyébként mellékesen mind a két fentebb felsorolt dohányt is szokták töltésre is alkalmazni, mert mindegyiknek megvan a maga lightosabb formája is :) Drum:sárga , Tilbury:piros ) -
Narusco #3376 vizipipával volt nekem hasonló...
Én: Szia, egy csomag öngyulladós szenet szeretnék...
Eladó: Olyan nincs.
Én: De hát látom, ott van a polcon.
Eladó: Az nem öngyulladós.
Én: De az bizony az, olyat kérek.
Eladó: Ahhoz is kell tűz, mondom hogy nem öngyaulladós.
ekkora facepalmom régen volt -
#3375 A Tilbury meg a Drum is inkább sodorni való dohány, töltésre én 2 dohányt tudok ajánlani: Piros Primus (natúr), és a Magyar dohány. Szénszűrősbe töltve olyasmi mint a barna Szofi. -
#3374 Totti! Én oroszlányi vagyok, sokat vagyok Tatabányán, a Vértes Centerben a dohánytrafikban lehet kapni minden félét, csak ha a fiatal csaj van ott, akkor nagyon jól írd neki körül hogy mit kérsz :D Múltkor ott vettem töltőt, hüvelyt meg dohányt, leírom a sztorit:
Én: Helló, egy csomag Magyar dohányt kérek.
Ő: Melyiket a sok közül?
Én: Ez a neve..
odaadta
Én: Lesz még egy csomag szénszűrős Primus hüvely is.
Ő: Melyik az?
Én: Fehér doboza van.
Ő: Ez az? (közben a kezében tartja a KÉK dobozost..)
Én: Nem, fehér..
Ő: De nem ez az, ugye? (ekkor már azt tartotta a kezében ami nekem kellett)
Én: De, ez. Cigitöltőtök van?
Ő: Igen van, Colombus, 1350 ft.
Én: Jó, azt is kérek egyet.
erre odaadja, és megkérdezi: Ez cigitöltő?
Mondom magamban nem bazz, fakanál... :D Sztem nem kértem semmi bonyolultat, de vagy 5 percig tartott ennek a 3 dolognak a megvásárlása.
MC Drusza!
Tömködő nélkül (az a kis műanyag cucc amivel a dohányt beletömöd rendesen a töltőbe) elég nehézkes normálisan tölteni, főleg ha az ember hozzá van szokva a meglétéhez. -
#3373 Sziasztok!
Én OCB-s cigarettatöltőt vettem, nagyon masszív, és nagyon jól műkődik, meg vagyok vele elégedve! (1200-ért vettem ilyet) -- LINK --
Papírből pedig sima Primust veszek, semmi gond nincs vele (persze ha tudtok jobbat, akkor szívesen fogadom. :) )
A kérdés nálam most a dohány. Goldengate-t próbáltam (más híján), de át akarok térni vmi márkásabbra, ami tényleg jó. Olvastam, hogy elvileg a Drum (meg Tilbury) az jó lenne. Hol kaphatok ilyet "egész" olcsón Budapesten?
Aki tud, kérem segítsen! :)
Köszi előre is a válaszokat, pápá -
TottiHUN #3372 Hali azt szeretném kérdezni hogy vannak-e itt Tatabányai vagy közeli cigitöltögetők :D ha igen akkor megtudná nekem mondani valaki hogy merre lehet multifilteres cigaretta hüvelyt kapni?
köszi elöre is a választ -
#3371 miért járna hozzá "tömködő"?:D -
#3370 faternak volt régen West-márkájú töltője, de az sokszor elromlott, meg beragadt, már vagy majdnem 1 éve van neki egy GoldenGate-es na az birja meg elég rendesen tölti a cigit. -
#3369 Fú én azzal nem tudtam tölteni :D Bnőm anyjának volt olyan, mindig engem kért meg hogy töltsek neki mert ő nem tudott, de azzal még én sem tudtam :D Bár lehet hogy csak hibás volt, nem tudom. Még tömködőt sem adtak hozzá. -
#3368 angel a márkája ha jól olvasom logot. -
#3367 miután megtöltötted a cigit, fogd és a füstszűrővel lefelé "kopogtasd le" az asztalon... legalábbis az én töltőm hajlamos volt csöppet kevés dohányt tölteni a végébe. -
#3366 Hmm, egyetlen dolog jutott eszembe, csak annyi hogy mindenhova egyenletesen tegyél dohányt. Ha eszembe jut még vmi akkor írok. -
Narusco #3365 van egy pár fajta cigitöltő :) milyet vettél? -
#3364 tegnap vettem egy cigitöltőt, legolcsóbbat, elején nem ment rendesen a töltés de kezdek rájönni a technikájára.:) 1-2tippet tudtok adni? -
ganjaman90 #3363 Én mindig megveszem a doboz cigit, ha nem futja rá, nem költök. -
akospapa #3362 Egy időben én is töltöttem cigit, és valóban sokkal egyszerűbb töltővel. Nekem a piros tilbury volt a befutó, de egyszer ismerősöm hozzott dobozos aranymarlbi dohányt. Na az volt az igazi. Deha minden úgy alakul, ahogy mondják, egyikse nagyon lesz. -
#3361 azért majd egy képet ha van időd rá feldobhatnál arról hogy pl töltőbe mennyit raksz stb.:D mert veszek egyik nap. -
#3360 Hát úgy is jó, de azért töltővel mégis jobb :D Nekem a sufnis módszerrel is egész jók sikerültek, lévén, hogy ~2 éves tapasztalatom van cigitöltésben, de rendes töltővel így is jobban sikerül. Na, rá is gyújtok :D -
#3359 na jókor mondod, pedig kérdeztem h jó-e úgyis.:D -
#3358 Mostmár vettem töltőt, tele volt a tököm a sufnis megoldással :D Colombus, 1300 ft volt, érezhetően jobb így. -
#3357 de ez nem ragasztós, hanem ilyen pattintós.:D
egyébként te sem cigitöltővel töltöd nem? és nemesik ki? -
#3356 Igen visszazárható, de ahogy veszed ki belőle a dohányt, a ragasztóra is kerül akaratlanul is, és egy 2-3 nap után egyáltalán nem ragad. Tapasztalatból mondom :D -
#3355 kiszárad benne egy idő múlva sajnos -
#3354 én csak pipadohányt tartom olyan dobozokban, de akkor ennek is kerítek egyet.
egyébként a zacskó amibe vettem az ugye ilyen visszazárható tehát ebben is bírnia kell. -
#3353 Szét kéne :) Nekem van egy kis ételhordó dobozom, abba teszem mindig a dohányt, nem szárad ki benne, a zacskóban volt hogy 2 nap után kiszáradt elég szépen. Abban összerázom mindig amikor megveszem, a nagyobb csomók úgy szét is jönnek mindig. -
#3352 legolcsóbbat kék golden gate, nekem ezis jó. nem mondanám h nedves, egyébként szét kell szedni az ilyen egybe darabokat? -
#3351 Ha össze van ragadva, akkor gondolom elég friss, nedves dohányról van szó. Általában ami ennyire össze van ragadva, azt inkább sodrásra ajánlják. Milyet vettél? -
#3350 egyébként így egyben esik ki egy nagyobb darab parázs. mintha össze lennének ragadva dohányok. -
#3349 értem mit mondasz, erre természetesen figyeltem, meghát ugye ha sokat raksz bele, nincsenek ilyen "hiányos" részek.
ZTM szerintem cigitöltővel is így töltené, merthát hiába hogy gyufaszál, egy az h vastag, másik meg az hogy alufóliából gyúrtam egy pont olyan vastagságú rudat amivel rendesen beletudom nyomkodni. nemtudom mit cseszek el, aztán lehet tényleg más cigitöltővel.. -
#3348 Nem lehet hogy 1-1 résznél nincs rendesen megtömve? Ha megtöltötted, nyomkodd meg, hátha. Ha néhány részen lazább mint a többinél, akkor könnyen orvosolhatod: állítsd merőlegesen a cigit az asztalra (vagy bármilyen kemény felületre), majd pár cm magasságban ejtegesd rá párszor (10-20x kb) úgy hogy maradjon is a cigi álló, merőleges helyzetben. Remélem érthetően fogalmaztam :D Én már csak erre tudok gondolni hogy mindig kiesik.
Ja amúgy a hüvellyel nem lehet gond, én is szénszűrős primust használok 2 hete. Eddig barna szűrős Colombus volt, aztán a zenekarom énekese mindig amikor adott nekem cigit, szénszűrős primusba töltött, töltöttem olyanba a saját dohányomból is, sokkal jobb volt azzal, úgyhogy váltottam. Tartaléknak van még Colombus is, ha esetleg elfogy a Primus. Múltkor töltöttem megint Colombusba, hát fintorogtam rendesen :D
Hüvely max annyiból lehet szar, hogy túl vastag a papír és emiatt nagyon papír ízű lesz a cigi (pl Goldengate, Lexington). -
#3347 Jobb lenne ha cigarettatöltővel csinálnád, azzal sokkal stabilabbra tudnád tölteni, és nem esne ki... -
#3346 most mégerősebben tömtem megint kiesik..
nemlehet hogy a hüvely a szar vagy vmi? vagy nagyon gyengén kell tömni?:D
a hüvely szénszűrős primus multifilter. -
#3345 pf:D
annyira azért nem tömöm meg, ha pl megnyomod a rendes cigit a dohány részénél, olyan erősen van kb tömve vagy még annyira sem. most kb ugyanolyanra tömtem, és kiesett megint.:/ -
#3344 Ohh :D
Attól hogy erősebben tömöd meg nem fog kiesni, de lehet hogy behorpad a homlokod :D Meg vigyázz vele, én egyszer egy ismerősömtől kaptam 1 cigit, pipadohány volt benne (cigibe nem jó, szar), ráadásul úgy megtömve, hogy negyed órája szívtam már és kb a kétharmadánál voltam még csak.. éreztem hogy elkezdett görcsölni a hasam, elnyomtam, de így is olyan nikotinmérgezést kaptam hogy egész éjjel a retyón ültem :D -
#3343 próbálgatom, egyébként nekem nincs cigitöltőm, így egy gyufaszállal tömködöm.
attól hogy erősebben megtömöm nem eshet ki jobban a parázs nem?
egyébként nagyon kívánhatnak engem, hisz sokszor kiesett.:) mert ugye azt jelenti ha kiesik parázs hogy "valaki kíván".:D