Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ZTM szerintem cigitöltõvel is így töltené, merthát hiába hogy gyufaszál, egy az h vastag, másik meg az hogy alufóliából gyúrtam egy pont olyan vastagságú rudat amivel rendesen beletudom nyomkodni. nemtudom mit cseszek el, aztán lehet tényleg más cigitöltõvel..
Ja amúgy a hüvellyel nem lehet gond, én is szénszûrõs primust használok 2 hete. Eddig barna szûrõs Colombus volt, aztán a zenekarom énekese mindig amikor adott nekem cigit, szénszûrõs primusba töltött, töltöttem olyanba a saját dohányomból is, sokkal jobb volt azzal, úgyhogy váltottam. Tartaléknak van még Colombus is, ha esetleg elfogy a Primus. Múltkor töltöttem megint Colombusba, hát fintorogtam rendesen 😄
Hüvely max annyiból lehet szar, hogy túl vastag a papír és emiatt nagyon papír ízû lesz a cigi (pl Goldengate, Lexington).
nemlehet hogy a hüvely a szar vagy vmi? vagy nagyon gyengén kell tömni?😄
a hüvely szénszûrõs primus multifilter.
annyira azért nem tömöm meg, ha pl megnyomod a rendes cigit a dohány részénél, olyan erõsen van kb tömve vagy még annyira sem. most kb ugyanolyanra tömtem, és kiesett megint.:/
Attól hogy erõsebben tömöd meg nem fog kiesni, de lehet hogy behorpad a homlokod 😄 Meg vigyázz vele, én egyszer egy ismerõsömtõl kaptam 1 cigit, pipadohány volt benne (cigibe nem jó, szar), ráadásul úgy megtömve, hogy negyed órája szívtam már és kb a kétharmadánál voltam még csak.. éreztem hogy elkezdett görcsölni a hasam, elnyomtam, de így is olyan nikotinmérgezést kaptam hogy egész éjjel a retyón ültem 😄
attól hogy erõsebben megtömöm nem eshet ki jobban a parázs nem?
egyébként nagyon kívánhatnak engem, hisz sokszor kiesett.😊 mert ugye azt jelenti ha kiesik parázs hogy "valaki kíván".😄
mert nekem mindig kiesik és ettõl kialszik mikor szívom.
budapesten lehet valahol kapni zöld (mentolos) bensont?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
bár nemvagyok oda értük.
barna szofihoz gondolom van pár hasonló dohány, azt szoktam még venni ha van rá pénzem.
dohányban legolcsóbb ha jól tudom a golden gate?
ossian köszi a tippet, akkor esélyes a dolog.😄
pred
valami technika?
de ha ekkora különbség akkor énis magyar dohányban fogok gondolkodni asszem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hogy kész lehet!
lassan itthonra asszem énis váltok tekert cigire, emrt olcsóbb, itthon meg van idõm szórakozni a töltéssel
Nekem most a minél olcsóbban-on van inkább a hangsúly, de kipróbálom az általad ajánlottakat is.
Olcsó sz*rokat (pl Goldengate, Pakli, stb..) nem érdemes venni, mert azok olyanok is. Én vagy Magyar dohányt, vagy piros (natúr) Primust szoktam venni, ezek kb olyanok mint a barna sopianae, hüvelybõl pedig piros Primus vagy Colombus.
Még annyi, hogy pipadohányt semmi képpen ne tölts cigibe, mert borzasztóan sz*r.
Kérdésem lenne, mégpedig a töltött cigikrõl.
egy 25grammos dohány csomagból hány szál cigaretta jön ki?
melyik a legolcsóbb, és melyiket érdemes venni?
köszönöm a választ elõre.
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Szeretem a cicákat
ettõl függetlenül a tapasz valóban szart sem ér.