3503
Avagy dohányzásról általában
  • csoxer
    hát nemrég énis kipróbáltam a mentolost..elég szar volt,meg gyenge,csak a mentol hatott:)
  • szando
    akkor: soha
    annyi időre: 10 percre :D
  • Lazarus
    mentolos rulez
  • csicsa
    Még hogy nem! Ki kérem magamnak.Én akkor szokom le amikor akarok és annyi idöre amennyire akarok.
  • Tarajos Sül
    ez jó volt

én még mindig CSAK péntekente tolok el egy dobozzal
    akkor is hol lehetnék,amikor pénteken cigizek?
    A Tesco-ban :DDDDDDDDD
    amikor odamegyek,cigizek,30p-es szünet van én a kijelölt dohányzóban vagyok,és hazafelé is cigizek
    nameg persze ha megkinálnak a suliban,vagy én kérek,ha vkinek full doboza van :DD
  • kulabácsi
    sztem azért nem ír senki, mert senkinek nem sikerűlt leszoknia:D
  • Fiftyjoe
    én csak 1el szívok :/
  • csoxer
    dehogynem,nekem tegnap este/ma hajnalban sikerült elszívni 4 dobozzal:)
  • NKristof
    kihal a topik v mi van? Már senki nem dohányzik csak én? :D
  • TRac
    Aki töltöttet szív,ide!

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1164636717
  • kulabácsi
    de még mennyire!! meg haveromnak szürke volt, hát 1 hónap alatt abból barna lett az újjánál vazze:D
  • sz4bolcs
    jaja, büdi lesz a kesztyű..
  • csoxer
    Én is aszittem nemfagyok meg..de mostanába amikor esténként kint cigizek,kurvára lefagy a kezem:)
  • kulabácsi
    hát akkor egészségedre!!!
  • Gladiator
    2 éve nyáron azt szívtam....
    szentem akkor is hóesésben a legjobb. azért, amikor rajtam van kabát, sapka, sál, nem fagyok meg 3 fokban.
  • ddomi87
    de fázol bazz...a 2-3 fokba, nagy kabátba, fagyoskodsz...nem jó az...
    kellemes nyári estén...hüvös du. már sokkal jobb...
    a mentolos cigi meg szar....Te e szivsz soha oat....
  • JaBaRn #1605
    ÉN is :) nem is tervezem a leszokást.
  • csoxer
    csatlakozok:)
  • Tarajos Sül
    fogjuk rá,hogy én is,de NEM MINDIG!
    Ezt most is hozzáteszem!
    Mostmár csak minden hétvégén veszek egy dobozzal,és hol szivhatnám el?,ha nem a Tesco-ban :)(van kijelőlt hely)
    beszélgetünk közben,várjuk hogy leteljen :) a 30 p étkezési szünet,és utána mehetünk vissza dolgozni
    na meg persze a Tesco felé,és onnan eljövet is rá lehet gyújtani
    :)
  • kulabácsi
    hát én még mindíg dohányzom:DDD
  • Tarajos Sül
    Mért gusztustalan?
    ugy gondolod,ha jól értem,hogy amikor rajtad van a kezeden a ksztű,akkor fogod a cigit?

sztem ebben nincs semmi,max annyi,hogy nem érzed annyira a cigit,hogy ne essen ki a kezedből,és talán jobban meg kell szóritani :)
  • kulabácsi
    hát igen!!! az lesz sztem, csak a forralt bort, sörre meg unicumra cserélem:)))
    jah és TÉK
  • Gladiator
    nemtom, én 2-3 fokban azé még elég messze állok a megfagyástól...
  • sz4bolcs
    ilyenkor a legjobb egy barátságos kocsmában egy barátságos forralt bor mellett. :)
  • kulabácsi
    pff hát akkor faggyál meg vazze:D
    én télen sokkal kevesebbet dohányzom a szabadban, mert szarrá fagynak az újjaim, nem éri meg....
  • Gladiator
    szentem télen a legjobb cigizni olyan kellemes 2-3 fokban. Nem nyáron, 35 fokban. akkor max a mentolos...
  • sz4bolcs
    szerintem simán be tudod tenni cigivel együtt a kezed a zsebedbe. :D
    Én volt, mikor kesztyűben szívtam el pár szálat, de ritka gusztustalan, szerintem többet nem vetemednék rá. Nem is tudom, akkor mi ütött belém.
  • sz4bolcs
    Naná hogy elfogadnám. Ha az életem múlna rajta.
    De szerintem ugyanígy elfogadná bárki az én rákos tüdőmet :D
  • sz4bolcs
    Úgysem számít, mert kiszedik a cuccot, ami kell nekik. A vérvétel előtt meg tényleg nem szabad enni sem inni se semmit. :)
  • Tarajos Sül
    Hát ja!

A kék Multi drágább 10 forinttal,mint pl. a fehér!
    Amugy tényleg sz@r télen cigizni,mikor a cigit nem lehet betenni a kezemmel eggyüt a zsebembe,és lefagy a kezem,még tartom a cigit!
  • kulabácsi
    mindíg is így volt, asszem h 10 foirinttal drágább, mint a rövid, de én a hosszút nem szeretem, az elejét úgysem érzem, mert messzevan, nameg télen eléggé előnytelen, mivel ígyis kb 3 perc alatt eltolom a cigit, mert olyan geci hideg van:S
  • akyyy
    én most pallmallt vettem de nagy fostalicska, kék multi jobb...csak egy oszt táresam megkérdezte mért azt szivom...nemtom mi baja lehetett vele
  • csoxer
    Hogyhogy csak alig pár forinttal több pl a 100as multi mint a sima?:O
  • Fekete tudo
    Tudom, hogy dohányzol, de mondjuk egy nagyon erös dohányos szervét elfogadnád? Erre gondoltam!
  • Fekete tudo
    Lehet enni elötte, én írtam rosszul. Elötte elszívnál 4 cigit?! Nem sok ez egy kicsit egyszerre? Jó nikotinos vér lehet, nem?!
  • sz4bolcs
    Sőt, úgy tudom hogy az sem kizáró ok, ha előtte bevágok két fele s páleszt 4 szál cigivel.
  • sz4bolcs
    Én ilyenről még nem hallottam hogy csak üres gyomorral adhatok vért...
    El is ájulnék, ha nem ennék előtte semmit.
  • sz4bolcs
    Én dohányzom. :)
  • akyyy
    kék multi?
  • ThisZip
    kíváncsi vagyok rá!! :))) Különben is igaz, hogy cigi topik de ha vízipipáról is simán eldumáltunk, akkor néhány mondatban összefoglalhatnád mi történt, meg a tapasztalataidat. ;))))