3503
Avagy dohányzásról általában
-
csoxer #1621 hát nemrég énis kipróbáltam a mentolost..elég szar volt,meg gyenge,csak a mentol hatott:) -
szando #1620 akkor: soha
annyi időre: 10 percre :D -
#1619 mentolos rulez -
#1618 Még hogy nem! Ki kérem magamnak.Én akkor szokom le amikor akarok és annyi idöre amennyire akarok. -
#1617 ez jó volt
én még mindig CSAK péntekente tolok el egy dobozzal
akkor is hol lehetnék,amikor pénteken cigizek?
A Tesco-ban :DDDDDDDDD
amikor odamegyek,cigizek,30p-es szünet van én a kijelölt dohányzóban vagyok,és hazafelé is cigizek
nameg persze ha megkinálnak a suliban,vagy én kérek,ha vkinek full doboza van :DD -
#1616 sztem azért nem ír senki, mert senkinek nem sikerűlt leszoknia:D -
#1615 én csak 1el szívok :/ -
csoxer #1614 dehogynem,nekem tegnap este/ma hajnalban sikerült elszívni 4 dobozzal:) -
NKristof #1613 kihal a topik v mi van? Már senki nem dohányzik csak én? :D -
TRac #1612 Aki töltöttet szív,ide!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1164636717 -
#1611 de még mennyire!! meg haveromnak szürke volt, hát 1 hónap alatt abból barna lett az újjánál vazze:D -
#1610 jaja, büdi lesz a kesztyű.. -
csoxer #1609 Én is aszittem nemfagyok meg..de mostanába amikor esténként kint cigizek,kurvára lefagy a kezem:) -
#1608 hát akkor egészségedre!!! -
#1607 2 éve nyáron azt szívtam....
szentem akkor is hóesésben a legjobb. azért, amikor rajtam van kabát, sapka, sál, nem fagyok meg 3 fokban. -
#1606 de fázol bazz...a 2-3 fokba, nagy kabátba, fagyoskodsz...nem jó az...
kellemes nyári estén...hüvös du. már sokkal jobb...
a mentolos cigi meg szar....Te e szivsz soha oat....
-
#1605 ÉN is :) nem is tervezem a leszokást. -
csoxer #1604 csatlakozok:) -
#1603 fogjuk rá,hogy én is,de NEM MINDIG!
Ezt most is hozzáteszem!
Mostmár csak minden hétvégén veszek egy dobozzal,és hol szivhatnám el?,ha nem a Tesco-ban :)(van kijelőlt hely)
beszélgetünk közben,várjuk hogy leteljen :) a 30 p étkezési szünet,és utána mehetünk vissza dolgozni
na meg persze a Tesco felé,és onnan eljövet is rá lehet gyújtani
:) -
#1602 hát én még mindíg dohányzom:DDD -
#1601 Mért gusztustalan?
ugy gondolod,ha jól értem,hogy amikor rajtad van a kezeden a ksztű,akkor fogod a cigit?
sztem ebben nincs semmi,max annyi,hogy nem érzed annyira a cigit,hogy ne essen ki a kezedből,és talán jobban meg kell szóritani :) -
#1600 hát igen!!! az lesz sztem, csak a forralt bort, sörre meg unicumra cserélem:)))
jah és TÉK -
#1599 nemtom, én 2-3 fokban azé még elég messze állok a megfagyástól... -
#1598 ilyenkor a legjobb egy barátságos kocsmában egy barátságos forralt bor mellett. :) -
#1597 pff hát akkor faggyál meg vazze:D
én télen sokkal kevesebbet dohányzom a szabadban, mert szarrá fagynak az újjaim, nem éri meg.... -
#1596 szentem télen a legjobb cigizni olyan kellemes 2-3 fokban. Nem nyáron, 35 fokban. akkor max a mentolos... -
#1595 szerintem simán be tudod tenni cigivel együtt a kezed a zsebedbe. :D
Én volt, mikor kesztyűben szívtam el pár szálat, de ritka gusztustalan, szerintem többet nem vetemednék rá. Nem is tudom, akkor mi ütött belém. -
#1594 Naná hogy elfogadnám. Ha az életem múlna rajta.
De szerintem ugyanígy elfogadná bárki az én rákos tüdőmet :D -
#1593 Úgysem számít, mert kiszedik a cuccot, ami kell nekik. A vérvétel előtt meg tényleg nem szabad enni sem inni se semmit. :) -
#1592 Hát ja!
A kék Multi drágább 10 forinttal,mint pl. a fehér!
Amugy tényleg sz@r télen cigizni,mikor a cigit nem lehet betenni a kezemmel eggyüt a zsebembe,és lefagy a kezem,még tartom a cigit! -
#1591 mindíg is így volt, asszem h 10 foirinttal drágább, mint a rövid, de én a hosszút nem szeretem, az elejét úgysem érzem, mert messzevan, nameg télen eléggé előnytelen, mivel ígyis kb 3 perc alatt eltolom a cigit, mert olyan geci hideg van:S -
#1590 én most pallmallt vettem de nagy fostalicska, kék multi jobb...csak egy oszt táresam megkérdezte mért azt szivom...nemtom mi baja lehetett vele -
csoxer #1589 Hogyhogy csak alig pár forinttal több pl a 100as multi mint a sima?:O -
Fekete tudo #1588 Tudom, hogy dohányzol, de mondjuk egy nagyon erös dohányos szervét elfogadnád? Erre gondoltam! -
Fekete tudo #1587 Lehet enni elötte, én írtam rosszul. Elötte elszívnál 4 cigit?! Nem sok ez egy kicsit egyszerre? Jó nikotinos vér lehet, nem?! -
#1586 Sőt, úgy tudom hogy az sem kizáró ok, ha előtte bevágok két fele s páleszt 4 szál cigivel. -
#1585 Én ilyenről még nem hallottam hogy csak üres gyomorral adhatok vért...
El is ájulnék, ha nem ennék előtte semmit. -
#1584 Én dohányzom. :) -
#1583 kék multi? -
#1582 kíváncsi vagyok rá!! :))) Különben is igaz, hogy cigi topik de ha vízipipáról is simán eldumáltunk, akkor néhány mondatban összefoglalhatnád mi történt, meg a tapasztalataidat. ;))))