Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
hát ja, annak semmi értelme nem lenne!! jobb ez így neked hidd el...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tarajos Sül
de csak lehet,hogy más dolgon jár az agyam,és azért nem jut eszembe,hogy rá kéne gyujtanom 😊
de mondom,itthon amugyse lehetne cigiznem,mert abbol nagy balhé lenne!
megengednék,de jol lebasznának!
és ha cigizni is akarnék,akkor is felkéne pattani a kecskére,és elmenni a boltba,utána meg egy eldugott kis utcában cigizni 😄DDDDDDDDD
kulabácsi
na grat!!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tarajos Sül
kár... 😊

szal régen amikor cigiztem,volt olyan,hogy csakmazért gyújtottam rá,mert kaptam vagy 5 db eggyest,ami megnõveli a bukás esélyét,akkor meg nagyot égek 😞(((((

de legtöbbször csak azért cigiztem,mert haverokkal mentünk hazafelé a súlibol,és a többiek is cigiztem,na akkor én se maradhattam ki 😊

és harmadszor:az idõt is eltölti 😊

amikor én cigiztem,60% hogy nem azért,mert kellet a cigi,hanem én is cigizni akartam,mert a többiek is ezt tették!
Amikor én az oszttársaimmal mentem haza szó szerint nem volt olyan kölök,kai ne cigizett volna!
amugy helyzet:én 2006.juni.16 óta nem gondolok a cigire,de nem is tudják,hogy cigiztem 😊
kulabácsi
hely de rég volt már itt hsz😊 helyzetjelentés, még mindíg dohányzom<#szomoru1> és egyre többet!! sztetek igaz az h van aki azért szívja mert levezeti a stresszt?? mert sztem is ha ideges vagy segít, de viszont azt is mondják h akkor meg egyre többet és többet fogsz dohányozni, és akkor meg azért vagy ki mert nem gyújthatsz rá óránként:S és ez is igaz, mert tapasztaltam....na akkor hogy is van ez?😊

kulabácsi
lol

franc0
hülyeség
olyan nõk találták ki akiknek nem jut f.sz

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Nem kell az ilyenere odafigyelni, bulvár...majd ha már a második millió embernél is megállapítják, akkor majd odafigyelek.
A sör meg tényleg egészségesen hízlal 😊

kulabácsi
a sör meg egészségesen hízlal😊

kulabácsi
ja ez így van, össze vissza beszélnek, én már nem is merek enni😊))

Biztos hogy az.Minthogy fél evente derítik ki, hogy hol a vaj, hol a margarin káros...
A sör is hízlal, de legutóbbi alkalommal már nem is hízlalt, sõt egészséges is.
Tovább is van, mondjam még? 😊

kulabácsi
de azok nem kerûlnek bele a tüdõn keresztûl a véráramba, mint ez!! szal lehet benne vmi igazság, de sztem ez megint ilyen polgárpukkasztás....

Haha 😊
Tudom, ezzel rémisztget mindenki, mióta valami fos nõi magazinban (Kiskegyed és társai) olvastak errõl valami bulvárt.
Elmodhatom, hogy egyelõre semmi efféle problemám nincs. 😊
Hülyeség szvsz.Attól mert mentolos a füstszûrõ, miért lennék impotenciás?Akkor a mentolos rágó és a mentolos fogkrémek, a mentolos csoki, stb fogyasztói/használói is azok lesznek?

kulabácsi
jah az biztos h elöbb lesz dohányból, és a drum az nagyin finom is, én szeretem, bár nem tekerek, mert incs hozzá lelkierõm...

Nem emlékszem.Az indexre nem is vagyok regisztrálva.

sz4bolcs
finom cigim elõbb lesz dohányból, mint dobozosból.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Változó: mióta bejött a piros bond, azóta azt..
Elõtte kék / barna szofit... húú kék szofi osztalgia!! Az is kell nekem újra érezni.

közben ha itthon vagyok, inkább tekerek cherry-vaniliás primus dohányból egy szálat.
Annak is felvitták az árát 400-ra.
De kedvencem a Dunhill...

És legközelebb dohányból talán drumot veszek.

És néha elmegy a mentolos cigi is.

sz4bolcs
Te ezt nem írtad másik fórumban, mondjuk indexen? A springwatert, vagy mit..

zsolesz92
én kék paLL mallal kezdtem aztá világos, aztá viceroy aztá kék multi, legelõször meg a jó kis 200 Ft-os Priluki vagy mi😄

kulabácsi
csak vigyázz az impotenciával....

Viszont volt egy nagy kedvencem, amit azóta sem láttam.Régen a Nyugati aluljáróban a kis kínai árulta, ami mára már többször átalakult és átépítették.
A neve valami Springwater volt.A kilencvenes évek elején-közepén vettem belõle, már akkor is állati drága volt, asszem 400-440 Ft volt egy doboz.Rövidebbek voltak a szálak a normálisnál, de rendkívül finom volt és IGAZI vaníliás íze volt.
Sokan kérdezték, hogy pipázok vagy mit szívok, olyan jó illata van.
Azóta nem találom ezt a cigit sehol.

Anno én is azzal kezdtem, aztán kék Pall Mall, kék L&M, zöld L&M, zöld Pall Mall.
Azért szeretem a mentolos cigit, mert egyrészt jó ízû, másrészt kevesen vesznek le cigire...
Amikor a koszlott csöves aki a keresztezõdésben koldul egész nap is azt mondta, hogy "Mentolos cigi? Az nem kell." , akkor egyrészt majdnem pofán ba*tam, de ugyanakkor örültem, hogy végre már ennek sem ízlik...
De én már elég sokat végigkóstoltam a szofi-szimfi-tõl a Dunhill, meg miegymásig szinte az összes itthon kapható vagy ide becsempészett szarokig. Nem kell a megagiga-márkásaktól elájulni, ez elfogadható árban van és finom is.

zsolesz92
ki milyen cigit szív? én kék multit az a best nálam.

na találtam vmi jó õsi finn cigit, Armiro a neve. Ilyen rövid cigi, de tök jó. Asszem viszek haza párat😄

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Annakin
sztem itt is krva drága a szívható cigi + knben a jó sörök se ócsók😊de ez a megyrákodra v mi😊) na mégeccer szal meyrakoira nem rossz összeállítás😊 teccik.

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Bocs de már nem tudok magyarul értelmesen kommunikálni😊

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Ja meg van olyan hogy meyräkoira( ez jelenti a tacskót is, van egy ilyen vicc is itt), az 12 félliteres sör 7-10 euro

Tarajos Sül
nekem 8

én csak talán ingeyn sört vinnék el,de azt is eladnám 😄DDDDDD
Na most néztem hogy valamit rosszul elnéztem az elsõ nap mert van sör 1,85 ért is egy bárban pedig 5-6 euro. Bocs hogy a szívbajt hoztam rátok😊

sz4bolcs
féltik..

sz4bolcs
Déltik az egészséged. <#idiota>

sz4bolcs
többet keresnek.

A 4.50-es sör az nem semmi!Nem akarok elmenni másik irányba témától, de németországban a közértekben nem láttam egy euró feletti sört.
50-90 cent körül mozognak a sörök.Itthon a "csattos üveges" sörök 3-5 száz forintba kerülnek, kint ez kábé 150 forintnak megfelelõ.A rekesz többe kerül mint egy láda sör!Viszont náluk már nincs dobozos sör.

Vissza cigire.Most ez miért jó hogy egy-két szálat kivesznek dobozonként?Már magyarországon sem ritka a 18-19 szálas doboz.Kérlek magyarázzátok már el nékem, mert nem értem.

kulabácsi
pfff az gáz!! ha ennyi a sör akkor nem megyek😊))

Amúgy itt ez az egyik legolcsóbb cigi, a Marlboro meg ilyenek 4-5 körül vannak. Egy sör 4.50 a boltban(!!!)

kulabácsi
áhh én alapból utálom a vodkát, ez csak rátett, de azért megiszom, mostanában megint tömnek belém néha ha elmegyünk iszogatni pl alagút tetejére, szal nem para, de nem az a kedvencem, meghát rövidet nem is nagyon iszom....

Tarajos Sül
én meg akkor sirok,amikor cigizni látok csajt,és nem lehet ellenállni neki,mármint a szememmel 😊
én most nem tudnék mondani ilyen párositást,de sztem ha szereted a vodkát,akkor igyad MÉRTÉKKEL! 😄DD,csak ne egy csajjal 😊
kulabácsi
nem értem, különben tied lehetne az egész, mert ügye a vodkát a lányok szeretik nagyon, és volt egy idõ amikor egy csjnak csaptam a szelet, és folyamatosan ezt ittuk, hát a vége az lett, h a csaj sem jött össze, és a vodkát is megutáltam😊)) jó párosítás mi?? de még mindíg kb az összes lány vodka-narancsot iszik a közelemben, frankón én már kb sírok az örömtõl amikor lányt látok sörözni😊))

Tarajos Sül
az irigy fajtádat 😄DDDDDDDDD
(ne érsd félre)
kulabácsi
jah, de különben régen a jobb kocsmákban igenis volt automata, én még vettem is benne vmikor cigit, csak aztán szépen eltüntek:S

Kint a németeknél is 3-6 ajró között van a cigi.Múlt héten jöttem vissza a bajoroktól és ahogy elnéztem, ott már tényleg kevesebben cigiznek, de aki mégis, az nyomja kegyetlenül.
Viszont nagyon jópofák a cigiautomaták.Persze itthon ne álmodjon senki sem ilyenrõl, mert kábé egy-két napot élne túl...nem is kéne tölteni, mert úgyis mindig kifosztanák.

<#vigyor>

kulabácsi
lol de én nem adok😊)))

Tarajos Sül
nekem nem kell köszi

vagy kérdezed meg,mennyiért lehet eladni itthon a vodkát amit hozol majd,
ha nem lehet akkor nem kell!
egy pohárral majd iszok kulabá-ébol
kulabácsi
hozol nekünk vodkát?😄 (bár utálom, de hamár ottvagy...)

Annakin
hát végre😊) sikerült. gratu😊milen Finnland? mi meg itt szívjuk a cba/abc-s magyar áras cigiket😊

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Tarajos Sül
900 ft nagyjábol elfogadhato egy olyan cigiért,ami nem nálunk van,és ha arrol beszélünk mikor a david off is 600 huf

amugy nem ismerem ezt a cigit,ugy mint még finn-be se jártam 😊
kulabácsi
hát nekem elég lenne az is ha most finnországban lehetnék, és mondjuk egy munkást szívnék😊))

Na végre Chesterfieldhez jutottam. Finnországban vagyok éppen és sikerült vennem. Igaz hogy 3.30 euro és csak 18 szál de akkor is ez a legjobb cigi😄

kulabácsi
jéé most nézem csak h ez a te topikod😊)) egyébként vhol igazad van, ha lusta az ember, akkor erre kell vetemednie, meg lehet szebbeket is lehet vele gyártani....