3503
Avagy dohányzásról általában
-
#1661 tom h hülyének fogsz nézni de 10 szálat akartam bocsesz -
#1660 hát enba, az azért van mert te hülye vagy...
Én 3 nap alatt szívok el 100-at, nem 3 óra alatt..
Amúgy a piros davidoffal egy bajom van...kurva hosszú...és az eleje gyenge...leszívod addig hogy normális cigi hossza legyen, onnantól már jó :D
-
#1659 fű match a davidoff kegyetlen mire elszivtam 3 óra alatt 100 szálat megpusztult a tüdőm:-d de amugy jó -
#1658 Hát...én a kibaszott erőset szeretem..
Ez alapján a toplista:
1. Régi west (német), davidoff
2. Mostani west (magyar :/), Moon
3. Kemény dobozos barna sophiane
999. Piros multi :D (na azt utálom :D) piros..de mé? gyenge mint a szar..füstszűrővel nem érdemes szívni...
Amúgy érdekes hogy a gyenge cigiktől sokkal szarabbul vagyok...beleértve a nehezebb légzést és a reggeli fuldoklást...amikor normális cigim van, akkor semmi ilyen nincs. -
#1657 akkor maradok a kék pall pallnál az a legjobb(meg a narancs) -
supRshine #1656 régebben volt ezüst, kék, menthol, piros -
#1655 white, silver, ice, red
ezekre emléxem...a white-ban nem vagyok biztos. -
csoxer #1654 westből hányféle van? én még csak 1félét láttam,de azt se tom már milyen volt:) -
bobey #1653 Sziasztok! Decemberben bejelentettem, hogy Januártól nincs dohányzás a cégünkben! Nem volt túl nagy a siker....Azóta jelentkezett nálam egy srác, jönne hozzánk dolgozni. Elbeszélgettünk. Rákérdeztem dohányzik-e? Nos igen. Semmi gond,le kell szokni! Két napot már dolgozott, cigit még nem láttam a szájában. Remélem segítettem neki annyit hosszú távon, amennyi kellemetlenséget okozok rövid távon! És persze magamnak is! -
#1652 van...sztem gyengébb mint a west, de a barna szofinál kicsit talán erősebb (a puha dobozosnál).
Egyébként én utálom az ízét :D
Szvsz a legszarabb cigi a main :D
Amikor megvettem inkább itthonhagytam tartalék ciginek mert nem bírtam elszívni :D -
csoxer #1651 én most kipróbáltam a goldengate-t..hát vmi borzalom az:O asszem maradok a pallmall,szofi,viceroy hármasnál:) -
#1650 ja még 1 kérdés van olyan erős mint a "beton" "sofi"?mert aszt már szittam pár dobozzal.monnyuk mindakét dobozon 10, 0,8 0,8 van. -
supRshine #1649 én piros marlboro-t szívok, nekem bejön. próbáltam már pirosból westet, pall mallt, helikont, viceroyt de azok nem az igaziak. ha bírod az erőset pirosat vegyél :) na megyek rá is gyújtok. -
#1648 Ui.:birogatom az erőset.:-d -
#1647 hello sose szittam még marlbi-t de most akarok egyet hétvégére csak az nemtom h pirosat vagy aranyat vegyek?
-
supRshine #1646 csao!
chesterfield-et lehet itthon kapni valahol? vagy vándorolhatok ki szlovákiába (mármint dehogy én, majd faterom hoz ha megy:)) -
#1645 jah, a lucky strike-ot kihagytam :)
Tud valaki egy boltot ahol lehet kapni black death-et? (a cigit, nem a dohányt) -
#1644 teveszar xD -
NKristof #1643 Kék camel a legjobb sztem -
blackswan #1642 -
#1641 jah, csak egy kis spanglit kell belerakni;) -
blackswan #1640 Próbáljátok ki a vízipipát, és többé nem jut eszetekbe a cigi! -
#1639 a moon-t én is szeretem
de a pirosat nem,ha nincs kék viceroy,akkor sztem kék moon-t veszek,ha az sincs,akkor bond
de eddig ahol vettem cigit,mindig volt viceroy
nem azért nem tetszett a piros moon,mert erős,hanem azért,mert nem tetszik az íze :)
a vékony kék moon-nal is igy vagyok,a halványkék moon is elmegy,de azt nem érezni
Viceroy -
#1638 a piros west a legjobb szerintem is -
#1637 piros west.
Ha nagyon nincs sehol akko piros moon.
Ha csak drága van akkor davidoff.
Hajdanában ha jól emléxem mind ugyan ott gyártották.
Most hogy a westet és a moont magyarországon gyártják, így tul képp a west=moon.
Különbség 50ft...szinte lényegtelen.... -
#1636 akkor mit szoktál szívni? -
#1635 persze a kedvenceim közül egy se volt a boltba...
Fene egy izlésem van..spec a marlborot is utálom... -
#1634 nekem is bibibííí:P -
#1633 már van :) -
#1632 akkor csak sóvárogj utána:DDD
[gonosz] -
#1631 Nekem eszem ágában nincs leszokni...szeretem :)
Most viszont nincs cigim, és órák óta nem cigiztem, sodorni meg nincs kedvem :( -
#1630 dettó, de én már meg sem próbálok, mert lehet hülyén hangzik de nincs 1 olyan ember a társaságomban aki ne dohányozna, úgy meg lehetetlenség... -
gaspy #1629 Na fasza nyár óta jól visszaszoktama cigire:(
A társaságomban csomoan dohányoznak igy nem lehet leszokni...
Ha senki nem dohányozna a környezetemben szerintem simán megtudnám állni... -
#1628 -
#1627 a dohyány ellenesz kampány épp illegális csempészeket keres a magyar határ mellett (ilusztráció) -
#1626 de azért szoklyon elmindenki a dohányzásról -
#1625 bocs nem ide akartam :( -
#1624 -
#1623 de csak azért,mert nem sokan irunk bele :DDDD
Leszokott azóta vki a dohányzásról VS. nem? :) -
#1622 kihalt topik :(