Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
Más: milyen a Szofi? Kinek milyen tapasztalat van vele? Csak mert mostanában hogy többet szívok rájöttem hogy jó lenne vmi olcsóbb cigifajtát is kipróbálni mert a Lucky Strike rohadt jó ugyan de elég húzós az ára. Egyszer szívtam "betonszofit", az nem volt rossz emlékeim szerint.
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
és junior bankkártyával fizettem,lehet h azért kérdezte meg
amugy ez a "dohányos elrettentés" nem egy doboz cigire vonatkozik...
hanem egy "egész életre"mikor vki rendszeresen cigizik szerencsére én nem vagyok ilyen 😊
Vagyok-e 18?
ahham
Biztos? 😊
már a személyimet akartam megmutatni 😄DDDDDDDD
akkor hiába kevesebb az érték,attol ugyanolyan káros,mint a több értékü!
Hát akkor tényleg csak megéri a +10Ft-tal drágább cigi!
ugyanmindeggy 😄DD
mondjuk még lehet,hogy rávehetem magam,hogy ne vegyek,mert még nem vettem csak kb este 9-felé fogok venni
de csak egy dobozt fogok venni
mármint egy doboz cigit! 😄DDDDDDD
jó tudni,ha ez igy lenne,bevallom õszintén!
de akkor mégis miben különböznek egymástol a cigik,ha ezeket a számokat nézzük?
erõsségükben,izükben?
vki aki ide szokott járni és dumálgatni,irtam neki priviben,hogy miután juni 16-án volt az utolsó doboz,megint venni akarok a leggyengébb,viszont a drágább fajtábol
õ megprobált lebeszélni,de azzal vigasztaltam 😊),hogy 0,1 mg nikotin-ja van!
Fehér multi
õ mondta,hogy attol még hogy fehér multi,attol még cigi,és nem egészséges,de nem is olyan káros mint a 0,7 mg nikotinú társai
War. War never changes.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
De ha arra gondolok,hogy ebbõl vannak a balesetek,meg ha egy családtag igy megy haza piásan,és tõkre lenézik,már azt szeretné a családja,hogy menne el,na látod ilyen esetre gondolva röktön elfelejteném az alkoholt!
meg amugyis,ha még nem szoktam rá,nem is fogok "utána menni"
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Tesco diákmunka után(amikor vége volt persez 😊 a csajok nem hazamentek,hanem a padra leültek,és rágyújtottak
így útólag már bánom,hogy nem kértem tõllük cigit,és velük bagóztam volna 😞
mert amugy jol megvoltunk munka közben,de amugyis nem minden alkalommal találkozok velük!
Ugyhogyha egy csajjal megtalálom a hullámhoszt 😊 pl röhögcsélünk,meg viccesen oltógassuk egymást,másik alkalmon LEHET,h már ugysem fogom látni...
kicsit kérdezek,válaszolsz,kérdezel topik 😄DDDD
Szted cigizhettem volna velük?
Amúgy ma azt álmodtam, hogy megyek a trafikba és a kedves és helyes trafikosnénivel diskuráltunk a cigikrõl, és megvettem egy cigitöltõt.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Mi nem bagósok vagyunk, max dohányosok.Gondolom tudja mi a különbség...
A pontos készítést nem tudom, de nemcsak szárításról, hanem pácolásról, érlelésrõl is szó van.
A lágyságot,keménységet a töltéssel illetve a füstszûrõvel határozzák meg.
Az, hogy mentolos, szintén a füstszûrõvel állítják be.
A múltkor sikerült azonban egy olyan cigit kipróbálnom (a trafikos ajánlotta), aminél nem a füstszûrõnek adnak mentol aromát, hanem magában a dohánylevelek között van "elrejtve".Valami dán cigi volt, nevére nem emlékszem, de tudom hogy olyan 410 forint kürül van, nem erõs és jóízû.A Pall Mall Mentolnál gyengébb egy árnyalatnyit, de az íze jó.
A volt Berlin étterem mellett lévõ trafikban adták a Szt.István körúton.
Jó atyám, aki szintén dohányzik, elmesélte valamelyik nap, hogy fiatal korukban hogyan alkottak ízletes mentolos cigiket.
A lényeg, hogy patikában lehetett kapni kimérve mentol-kristályt, amit a cigitárcába helyezve,egy nap alatt átadta aromáját.
ja hamár a dohánynál tartunk
itt ez az "alapnövény"
Hogy csinálják azt,hogy ebbõl a növénybõl mentolos,lágyabb,és keményebb cigiket kreálnak?
eggyik haver szerint,minden ciginek külön növyént termesztenek,és valamelyiket sokat locsolják,kevesebb árnyékban van,mint a másik
Igaz?
A nikotin elvileg a dohánylevélbõl jön.
De tulajdonképpen ahogy minden gyümölcsbõl lehet pálinkát készíteni, úgy szerintem, minden növényt el lehet füstölni...ízlés dolga.
Most, hogy kezdem megszeretni a cigitöltést, egyre inkább kezdem megérteni a bagózást/bagózókat, ami ugyebár a dohány rágása a szájban, majd egy akkorát turházol utána, mint egy román útlevél.<#vigyor>#vigyor>
Olyan finom illata van a dohánynak, ha kis, ízléses zacsköban veszed a tölteni való cigihez.Szerintem leginkább a szárított/aszalt fügéhez hasonlítható.

Hmmm, de el tudnám képzelni ezt a növényt a kertemben... <#vigyor>#vigyor>
"Én kis kertész legény vagyok" <#vigyor>#vigyor>
Ha ideges vagyok, rágyújtok és lehet hogy nem maga a cigi az, ami megnyugtat, hanem az a pár kellemes perc, amit az élvezettel eltöltök.
Itt nem ilyen dolgokról van szó.Ahogy már mondottam, ez egy beidegzõdés és egy pótcselekvés is egyeseknél.Másoknál egy "rituálé", egy "szertartás", bár ezutóbbiak inkább a szivarosokra és pipásokra vonatkozik.
A szivar az idõmilliomosoknak való, a pipa meg a nyugodt embereknek.
de tényleg grat!!!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék