3503
Avagy dohányzásról általában
  • NKristof
    Mármint hogy kézzel töltöd? Hát hallod az tényleg elég időigényes lehet... vegyél töltőt, kézzel nem szokás tölteni.
  • sz4bolcs
    és a szűrő nem veszi el a vaniliás ízt?
  • csoxer
    háát amit én vettem a 40grammos primus csak 420 volt..+ 100 filteres columbus volt 155 ft..úgyh kb egy marlbi árából kijöttem:)
  • kulabácsi
    sztem egy szűrő simán belefér az árba
  • sz4bolcs
    sry... gondolom már tudod, hogy 490 a primus ára. :D
    Szívd szűrő nélkül, csak ne vidd túlzásba, mert ha sokat szívsz az zombivá tesz.
  • csoxer
    de csak kézzel szenvedek vele és mivel nemvok még profi,kicsit időigényes sajna..:)
  • kulabácsi
    hajrá:)
  • csoxer
    na vettem cherry-vanília primust+columbus hüvelyt..már csak össze kell rakni a kettőt:)
  • kulabácsi
    xD
  • csoxer
    thx,bíztam benned:)
  • kulabácsi
    sztem egy 1000-ből kijössz, de ezt ne vedd készpénznek:) asszem h én régebben olyan 600ért vettem dohányt, volt benne papír is, sodrót soha nem vettem, de max 500ért sztem már kapsz
  • kulabácsi
    jah egyébként ez így van, csak amikor mindenki dohányzik körülötted akkor nagyon nagyon nehéz leszokni...de nekem is abba kéne már hagyni, csak az az igazság h én pl szarok rá per pillanat h dohányzom, jól elvok vele, azt majd leszokom 1szer, hisz mindent meg lehet unni:)
  • Braveheart
    Én 4 év cigizés után ma gondolkodtam el komolyabban, hogy miért is szívok. Arra a válaszra jutottam, hogy mert társaság, meg buli, meg ha unatkozok, meg kaja után stb... szóval a szokásos. De rájöttem hogy régen "jobb volt" amikor csak partyban nyomtam... lehet vissza kéne állni rá, mert tényleg büdös, utálom a szagát, drága is meg egészségtelen... és tök kimerült vagyok tőle mindig hiába pihenek sokat. Egyszer abbahagytam 1 hétre, és mintha kicseréltek volna, annyi energiám volt.
  • csoxer
    kössz a bő válaszokat:)
  • csoxer
    na úgynézki holnap veszek majd sodrót..mennyibe kerül egy normális kb? plusz papír+dohány
  • NKristof
    Dunhill 800 körül. De ha igazán jót akarsz szívj Djarum-otm az egyik legjobb kretek cigi. A kretek az ilyen szegfűszeggel kevert dohányt tartalmaz.
  • csoxer
    kretek?:O
    a dunhill mennyibe van?
  • NKristof
    Rendes cigiből Dunhill asszem, meg vannak rohadt drága kretek cigik, abból 10 szál olyan 1100-1200ft.
  • csoxer
    vki megtudná mondani melyik a legdrágább, Mo-n kapható cigi?
  • franc0
    hi
    miért kellett ilyen döntést hozni?
    érdekelne

a szünetben elszívott cigi engem pl feltölt energiával
  • kimono2
    egy hasznos link http://www.odatesz.atw.hu nézd meg nagyon jó!
  • Fekete tudo
    Bocsi, hogy nem írtam, de ma fogom megnézni, hogy kapható -e! Majd jelentkezem!
  • supRshine
    valóban. :) én fekete tudo válaszára várok, hogy végre kiderüljön: kapható-e szlovákiában chesterfield. :)
  • csoxer
    ahogy látom,mindenki inkább cigizik,minthogy fórumozzon:)
  • csoxer
    és az drága?:)
  • sz4bolcs
    primus cherry-vanilia dohány primus papír. :D
  • csoxer
    vki?
  • csoxer
    ha szeretnék sodorni magamnak,vki tudna segíteni h milyen papírt és dohányt érdemes venni?
  • Tarajos Sül
    én szívtam piros symphoniát
    2006-ban asszem októberben,de nem is ez a lényeg :)
    nem volt rossz,nekem a piros moon-nál biztos,h jobb volt

nem vettük,eggyik haver találta állitólag,igaz full doboz volt :DDD
    nem keménydobozos cigi,pont ugyanolyan mint a barna sophiane
  • sz4bolcs
    a davidofftól régen nem voltam elragadtatva, de mostanában ahogy romlik a cigik minősége, lehet hogy újra kipróbálom.
  • sz4bolcs
    piros az jó, aranyat csak egyszer szívtam, annyi elég volt.
  • sz4bolcs
    nagyon karcos :))
  • csoxer
    na végre,nemkell szívni azt a szar goldengate-t,vettem egy narancspallmallt:)
    amúgy vki tudna segíteni abban,h a symphonia az milyen cigi? mer nagyonrégen fater olyat szívott,de már nem emlékszek rá..
  • supRshine
    fekete tudo: oké, azt megköszönöm, meg ha mondasz egy körülbelüli árat. neten keresgélve találtam egy oldalt (valami pub lehet) ahol lehet kapni, de nem tudom aktuális-e még.
  • roberto
    ma vettem meg életem első arany marlboro-ját.hát amennyire oda voltam sztem sokkal jobb a pall mall ugy hogy pall mall,viceroy 4ever!!
  • csoxer
    ma próbáltam ki a davidoffot (asszem fekete volt) és igenjó
    csak nekem kicsit drága lenne rászokni sajna..
  • sz4bolcs
    most betonszofi nálam az első. :)
  • Fekete tudo
    Én Szlovákiában lakom. Nekem egy időben a kedvencem volt a chesterfield. Már régen láttam itt nálunk is, de majd utánanézek!
  • supRshine
    a multi az valóban sz*r, bármilyen is legyen. de ízlések és pofonok...
    régen westet szívtam, de most már egyáltalán nem ízlik...
    viszont nekem chesterfield kellene még mindig :)
  • Match
    :D
    Pedig kezdtem felnézni rád hogy 3 óra alatt 100 szál :D

Amúgy német cigik rulz...a west is addig volt jó amíg importálták...most már sokkal szarabb hogy itt gyártják...marad a moon, illetve a sarki cba ahol még kartonszámra van a régi west (20 szálas), és ma az eladó mondta hogy csak én veszem :D