Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarajos Sül
nem is állitottam 😄
A West az jó?

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

kulabácsi
hja!! szép narancssárga😄DDDD
olyan buzis😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

franc0
közgázos bulikon nagyon nyomatják, ha van nálad egy dobozzal akkor kapsz egy elég jó kis gyújtót stb
szal felénk rengetegen azt szívnak 😊
mikor narancssárga lett én akkor utáltam meg, elbaszták az ízét, pedig a színe még tetszett is 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

kulabácsi
jah😄D az tényleg gáz, meg az ilyen golden gate meg hasonló kreálmányok😊)
meg én a pall mall-t is kifejezetten gyûlölöm....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

franc0
2-3 hónapja szívok kék viceroyt, de már kezdem megunni, megszokni, a kék Bond egy icipicit erõsebb és az íze sem rossz annyira sztem

ami szörnyen rossz cigi az az LD

kulabácsi
hja!!! én is viceroyt szívok mert az még elfogadható árú, és mneg is felel az íze!!
(nekem a piros malbi az álmom😄)

franc0
kinek mi ugye...másrészt az árkategória sem mindegy
most nemsoká veszek egy dobi piros Lucky Strike-ot, már nem szívtam vagy egy hónapja

kulabácsi
án pl a bondnak az ízétõl reggel olyat tudnék hányni h csak na!! szvsz egy cigirõl akkor jön ki h milyen, ha reggel felkelés után tolsz egyet, mert akkor még tiszták a légútjaid, és érzed keményen az ízét, hát nekem nem jött be😄DD

franc0
nem is mondtam...

Tarajos Sül
a kék bond nem is volt 400 HUF felett
franc0
szürke West lement 420-ra
de a legjobb vétel a kék Bond szvsz 355-ért

PAYNE
meg a mai dohányárak, pfff, nem értem hogy hova bírják õket emelni, múltkor vettem egy szofit 470ft, azon kicsit kiakadtam, utána veszem megint már csak 445ft, mondom hú de jó lejjebb ment nézem a zárjegyet 19db van már benne csak<#confused>

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
de pl. ha futottál és szomjas vagy, száraz a torkod és akkor gyujtasz rá egy mentolos multira, vagy szofira akkor baromira erõsnek érzõdik!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

kulabácsi
nem hiszem h nemesített kender lenne a városotok szélén, az sztem vadkender, és az kicsit más😊))) de ha ilyen nõ ott, akkor küldj már pár kilót<#eplus2>

😊
a város szélen vagy ety hektár szal naty cucc -.- 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Mínél erõsebb, annál jobb.

...sõt! 😄
Igen, de nehogy azt hidd h bármelyik is kevésbé károsabb a másiknál 😄.

A piros bond erõsebb mint a kék?

Én kék bondot szívok, mostanában dolgoztam hogy tudjak cigit venni emrtm inddenki elrejtette elõlem _😊

én NEM veszek, csak érdeklõdtem. nálam a Lucky Strke-ot könnyebb kimondani 😄, úgyhogy maradok ennél 😛
Tarajos Sül
ja én is igy szoktam,HA veszek
kulabácsi
😄DDDDDD

akyyy
vájszroj

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sziasztok!
Ha már kérdezték, akkor sorry, de hogy mondják a Viceroy-t? Már millió változatot hallottam, de nem tudom, melyik az igazi 😉
Palinko
ja,elég sokan nem szeretik,de nekem bejön... bár én is inkább piros West et szívok...
kulabácsi
hát ja, én sem szeretem, ezért mondtam h próbálja ki, én nem szeretem a mentolos borzalmat😄DDD

Tarajos Sül
spanjaim szerint nem jó a Zöld multi,el is dobták,miután egy párat beleszívtak
Hát nem tom ha tõlem kérnek spannok, akkor jóhogy adok, a mérget minek sajnáljam?😄

kulabácsi
hát ugyanannyi mint a normál cigi, és olyan az íze mint egy mentholos ciginek😊) próbáld ki azt meglátod...

És jó ennek az íze? megéri ilyet venni? Mennyibe kerül kb?
Match
szinte mindegyikbõl van...
Zöld multi: a kék erõssége+mentolos.
Némelyikbõl még van 1mg-os mentolos is.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen cigibõl van mentolos? Esetleg Multiban van? Valamint ezek milyen erõsek? Felérnek piros Multival?
wordsworth
Hmm. én itt oszt.társakról beszélek.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

kulabácsi
ezt azért csaknem mondod egy haverodnak, barátodnak!!! én úgy vok vele h a baráti körömben mindenki dohányzik, és ezért vesznek is cigit, ha épp nincs nekik, akkor adok, és nem kérek érte cserébe semmit!4 pl múltkor is egyik nagyon kedves ismerõsömnek nem volt, azt kn elszívta a fél doboz cigimet, mondta h vesz helyette nekem majd másnap egy másikat, de én meg mondtam h azzal sért meg ha vesdz nekem, ha nekem nem lesz cigim, akkor úgyis õ fog nekem adni, szvsz ez így mûködik....

wordsworth
kurva egyszerû a dolog.. Lelejmolnak? 50ft/db azt csók ha nemteccik akkor nézd, ahogy szívom...

PSP user n\' soon ps3 user too :)

sz4bolcs
Mondd meg a haverjaidnak, hogy vegyen az õ anyukájuk.: )

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

zsolesz92
most már csak vizipipázok 😄😄😄

zsolesz92
na én tegnapelõtttõl leszokóban vok, tegnap haverom rágyujtott elõttem alig bírtam megállni de sikerült. Egyébként nem azé állok le mer engem zavar, vagy vmi, hanem 14 éves vagyok és muter is tudta, aztá táborba voltunk lebuktunk a POLGÁRMESTER elõtt haverral, muter nem szolt semmit(tudta má hogy régta cigizek) aztá aszonnya ne cigizz mondom j, másnap meg kínáltak, aztá vhogy nem sikerült ellenállnom. egyébként mostmár piros multit szívTunk

kulabácsi
hát nálunk elég égõ, persze én is adok szívesen, de nem szeretem azért ha lelejmolják az egészet, és õk sem szeretnek lejmolni......

Tarajos Sül
ezek akkor nem olyan oszttársak... 😄
de a haverok se égnek,ha naponta kéregetnek cigit 😄DDDD
márminthogy nekem is égne a pofám, nem volt egészen világos a mondat😄

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Gladiator
jó haverok

kulabácsi
jaja!! nálunk is ez a helyzet!! meg alapból utálnám ha csak akkor gyújthatnék rá ha a másik is, mert ügye azért ha õ nem gyújt rá akkor nem kérek....

Hát érdekesek a haverjaid mindenesetre... azért szerintem az enyémeknek égne a pofája ha állandóan lejmolniuk kéne, mint ahogy nekem is.

Tarajos Sül
Pont azért mondtam,ha lessz a suli,akkor abbahagyom,mert ha láttyák,hogy cigizek,utána meg jönnek,hogy adjak cigit,én meg nemdohányzok,az elégé lehetetlen dolog lenne!
Annakin
Szokjál le, hagyd abba, felejts el, ne gondolj rá többet és akkor leszel igazán nagyfiú! mert ezt mind kurva nehéz teljesíteni!
A lejmolásra pedig az a helyes válasz: NEM DOHÁNYZOM, SORRY.

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Tarajos Sül
én nem dohányzok,én csak alkalmista vagyok már csak 9 napig!
Ugyanis,ha megint suli után a heverokkal fogok cigizni,annak sulyos következményei lehetnek!
Elözõ félévben is voltak ilyen következmények,azért akarom abbahagyni,meg nincs is olyan jó "illata" egy férfinak,aki dohányzik!
Annakin errõl mi a véleményed? 😊))
Tehát ha a spanoknak nincs cigi rendszeresen engem fognak lehuzni!
Mivel itt van ez a marhajó diákmunka van pénzem,és a spanok tudni fogják,hogy én mindennap fogok venni cigit!
mert ugye ha behuzzák,van pénzem,és veszem a dobozokat 😊
ha ez mindig igy megy,nem mondhatom azt,hogy nincs,mert biztosak lessznek benne,hogy rejtegetem elöllük!
és ennek nagyon nem fognak örülni...<#pardon1><#pardon1><#pardon1>

a behuzás ugy is értendõ,hogy elveszik a bobozt,de jóval nagyobb annak az esélye,hogyha "öneki adtam,neki mért nem adok?"