Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
olyan buzis😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
szal felénk rengetegen azt szívnak 😊
mikor narancssárga lett én akkor utáltam meg, elbaszták az ízét, pedig a színe még tetszett is 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
meg én a pall mall-t is kifejezetten gyûlölöm....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ami szörnyen rossz cigi az az LD
(nekem a piros malbi az álmom😄)
most nemsoká veszek egy dobi piros Lucky Strike-ot, már nem szívtam vagy egy hónapja
de a legjobb vétel a kék Bond szvsz 355-ért
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha már kérdezték, akkor sorry, de hogy mondják a Viceroy-t? Már millió változatot hallottam, de nem tudom, melyik az igazi 😉
Zöld multi: a kék erõssége+mentolos.
Némelyikbõl még van 1mg-os mentolos is.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen cigibõl van mentolos? Esetleg Multiban van? Valamint ezek milyen erõsek? Felérnek piros Multival?
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
A lejmolásra pedig az a helyes válasz: NEM DOHÁNYZOM, SORRY.
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
Ugyanis,ha megint suli után a heverokkal fogok cigizni,annak sulyos következményei lehetnek!
Elözõ félévben is voltak ilyen következmények,azért akarom abbahagyni,meg nincs is olyan jó "illata" egy férfinak,aki dohányzik!
Annakin errõl mi a véleményed? 😊))
Tehát ha a spanoknak nincs cigi rendszeresen engem fognak lehuzni!
Mivel itt van ez a marhajó diákmunka van pénzem,és a spanok tudni fogják,hogy én mindennap fogok venni cigit!
mert ugye ha behuzzák,van pénzem,és veszem a dobozokat 😊
ha ez mindig igy megy,nem mondhatom azt,hogy nincs,mert biztosak lessznek benne,hogy rejtegetem elöllük!
és ennek nagyon nem fognak örülni...<#pardon1>#pardon1><#pardon1>#pardon1><#pardon1>#pardon1>
a behuzás ugy is értendõ,hogy elveszik a bobozt,de jóval nagyobb annak az esélye,hogyha "öneki adtam,neki mért nem adok?"