3503
Avagy dohányzásról általában
-
#1741 ok-.- -
#1740 SZOKJATOK LE MOST!
thx -
#1739 Közben találtam, köszi a segítséget -
supRshine #1738 én is max. a google-t tudnám használni. beírod hogy 'dunhill cigarette'. nálam kiadott jópár linket. az igaz, hogy sok helyen nem lehetett rendelni... -
#1737 Köszi a segítséget, de pont a Dunhill International nincs nekik ami nekem kellene.
Esetleg más linket tudsz adni ahol föllelhetném és megrendelhetném? Én hiába keresgélek nem találok. -
supRshine #1736 vannak online boltok ahonnan lehet rendelni. keress rá google-ben. pl.: http://www.cigarettesforless.com/dunhill.html
http://www.dirtcheapbutts.com/dunhill.html -
#1735 Egy kis segítség kellene. Szeretnék venni piros Dunhill cigarettát de itthon beszüntették. Szerintetek honnan tudok rendelni, vagy szerezni? -
supRshine #1734 primus cherry-vanília nekem bejött, a sima vaníliás sem rossz de közel sem olyan jó. -
#1733 kiakarnám probálni az izesitett dohányt de nemtom milyet vegyek ti milyet ajánlotok?
-
supRshine #1732 nem nagy szarakodás az, 1 perc egy cigi és tökéletesen sikerül. a drum zacsijában lévő dohány vége már talán ki volt száradva vagy nemtudom, de az utolsó 5-6 cigi simán megvolt. tudom hogy van tekerőgép, de nekem ez kényelmesebb :) -
#1731 ahhoz is lehet kapni tekerőgépet, és gyorsabb is mint hüvellyel szarakodni asszem -
supRshine #1730 oké, de én kézzel nem tudok tekerni és lusta is vagyok megtanulni :) sokáig ég az tény ha sikerül normálisan megtöltenem a hüvelyt :) -
supRshine #1729 ocb-s, írtam lentebb :) -
#1728 ne szárítsd ki, de azt sztem inkább simán tekerővel érdemes, nem pedig hüvelybe (vicces szó:D)
de én amikor kézzel tekertem pont azt szerettem benne h nem száraz, és gecisokáig égett! az íze meg nagyon jó....... -
#1727 csuma:) -
NKristof #1726 Jaaa, hát arra a 249 ft-os csodárs gondolsz? Haverjaim múltkor azt tolták talpasan mert nem volt pénzük semmi másra. Állítólag olyan mint a betonszofi:D -
csoxer #1725 milyen töltőd van? -
supRshine #1724 én remekül, köszi, de drum dohányt nem veszek szerintem, mert azt nehéz tölteni. vagy ki kell(ene) szárítani. pedig jó íze van. -
csoxer #1723 hogy állsz a töltéssel?:) -
j4n3k #1722 Sziasztok! Csá kulabá! -
csoxer #1721 írtam lentebb,cherry-vanília primus -
supRshine #1720 és milyen dohányt vettél? -
csoxer #1719 na mostmár van töltőm is,kezdődhet a sorozatgyártás:) csak még ki kell ismerni:D -
#1718 na látod azt gondolom h erős:) -
#1717 Én már szívtam pipadohányból cigit...
Fasza erős... -
supRshine #1716 hogy érted hogy a cigidohány mellé volt bedobva? barnaszofinak is van cigidohánya amúgy. ha pipabagó, akkor azt inkább ne rakd cigibe:) bár kipróbálhatod, számolj be az élményekről :D -
csoxer #1715 jóvanna de láttam má olyat:) -
#1714 hát ha pipadohány akkor sztem a wc-n kell lehúzni:D -
csoxer #1713 mivel ebben még amatőr vok,egy vlaszeg hülye kérdés..a boltban a sok cigidohány mellé be volt dobva pár szofi feliratú (olyan mint a sima barnaszofi) pipadohány..azt csak pipába lehet nyomni akkor?:) -
#1712 :DDDDD
csak hajrá...feketesítsd csak a tüdőd vazze -
supRshine #1711 semmi gond, kezdek belejönni :) csak eleinte elrontottam 3-4 hüvelyt, de az belefér. viszont most úgy megtömöm, hogy majd' elszakad :) -
#1710 hát én nem hüvelybe csinálltam és úgy pont jó is volt az h vizes, és több is kijön belőle -
supRshine #1709 az szerintem teljesen mindegy. 100db hüvely (ocb) volt 130ft, töltő (ocb) 1000, primus 420, drum 790, cigarettatárca 1000. -
csoxer #1708 mennyibe volt összesen?
az amúgy mindegy ,hogy milyen hüvelyt veszek? -
supRshine #1707 vettem töltőt meg hüvelyeket és 2 féle dohányt, primust és drumot. a drum tényleg finom, csak az a baj, hogy nagyon vizes és nehéz tölteni...vagy csak én vagyok béna :) de a primus-szal simán megy, az jóval szárazabb, más állagú. -
#1706 annyi sztem nem, én olyan 60 körülire emlékszem, de nem hüvelybe töltöttem hanem kézzel tekertem, de kb annyi jön ki sztem -
csoxer #1705 na ez engem is érdekelne,40g-ből kijön 100?:) -
supRshine #1704 egyébként egy csomag dohány kb. hány cigire futja? -
csoxer #1703 tudom,csak addig még nemjutottam el..itt nálunk nemlehet venni,be kell majd menni a legközelebbi nagyvárosba,csak arra meg perpill nincs időm -
supRshine #1702 töltővel, egy kis gyakorlás után pillanatok alatt összejön fél doboznyi. lehet hogy én is átszokom rá :)