3503
Avagy dohányzásról általában
  • kulabácsi
    ok-.-
  • Lazarus
    SZOKJATOK LE MOST!
    thx
  • trmn #1739
    Közben találtam, köszi a segítséget
  • supRshine
    én is max. a google-t tudnám használni. beírod hogy 'dunhill cigarette'. nálam kiadott jópár linket. az igaz, hogy sok helyen nem lehetett rendelni...
  • trmn #1737
    Köszi a segítséget, de pont a Dunhill International nincs nekik ami nekem kellene.

Esetleg más linket tudsz adni ahol föllelhetném és megrendelhetném? Én hiába keresgélek nem találok.
  • supRshine
    vannak online boltok ahonnan lehet rendelni. keress rá google-ben. pl.: http://www.cigarettesforless.com/dunhill.html
    http://www.dirtcheapbutts.com/dunhill.html
  • trmn #1735
    Egy kis segítség kellene. Szeretnék venni piros Dunhill cigarettát de itthon beszüntették. Szerintetek honnan tudok rendelni, vagy szerezni?
  • supRshine
    primus cherry-vanília nekem bejött, a sima vaníliás sem rossz de közel sem olyan jó.
  • roberto
    kiakarnám probálni az izesitett dohányt de nemtom milyet vegyek ti milyet ajánlotok?
  • supRshine
    nem nagy szarakodás az, 1 perc egy cigi és tökéletesen sikerül. a drum zacsijában lévő dohány vége már talán ki volt száradva vagy nemtudom, de az utolsó 5-6 cigi simán megvolt. tudom hogy van tekerőgép, de nekem ez kényelmesebb :)
  • kulabácsi
    ahhoz is lehet kapni tekerőgépet, és gyorsabb is mint hüvellyel szarakodni asszem
  • supRshine
    oké, de én kézzel nem tudok tekerni és lusta is vagyok megtanulni :) sokáig ég az tény ha sikerül normálisan megtöltenem a hüvelyt :)
  • supRshine
    ocb-s, írtam lentebb :)
  • kulabácsi
    ne szárítsd ki, de azt sztem inkább simán tekerővel érdemes, nem pedig hüvelybe (vicces szó:D)
    de én amikor kézzel tekertem pont azt szerettem benne h nem száraz, és gecisokáig égett! az íze meg nagyon jó.......
  • kulabácsi
    csuma:)
  • NKristof
    Jaaa, hát arra a 249 ft-os csodárs gondolsz? Haverjaim múltkor azt tolták talpasan mert nem volt pénzük semmi másra. Állítólag olyan mint a betonszofi:D
  • csoxer
    milyen töltőd van?
  • supRshine
    én remekül, köszi, de drum dohányt nem veszek szerintem, mert azt nehéz tölteni. vagy ki kell(ene) szárítani. pedig jó íze van.
  • csoxer
    hogy állsz a töltéssel?:)
  • j4n3k
    Sziasztok! Csá kulabá!
  • csoxer
    írtam lentebb,cherry-vanília primus
  • supRshine
    és milyen dohányt vettél?
  • csoxer
    na mostmár van töltőm is,kezdődhet a sorozatgyártás:) csak még ki kell ismerni:D
  • kulabácsi
    na látod azt gondolom h erős:)
  • Match
    Én már szívtam pipadohányból cigit...
    Fasza erős...
  • supRshine
    hogy érted hogy a cigidohány mellé volt bedobva? barnaszofinak is van cigidohánya amúgy. ha pipabagó, akkor azt inkább ne rakd cigibe:) bár kipróbálhatod, számolj be az élményekről :D
  • csoxer
    jóvanna de láttam má olyat:)
  • kulabácsi
    hát ha pipadohány akkor sztem a wc-n kell lehúzni:D
  • csoxer
    mivel ebben még amatőr vok,egy vlaszeg hülye kérdés..a boltban a sok cigidohány mellé be volt dobva pár szofi feliratú (olyan mint a sima barnaszofi) pipadohány..azt csak pipába lehet nyomni akkor?:)
  • kulabácsi
    :DDDDD
    csak hajrá...feketesítsd csak a tüdőd vazze
  • supRshine
    semmi gond, kezdek belejönni :) csak eleinte elrontottam 3-4 hüvelyt, de az belefér. viszont most úgy megtömöm, hogy majd' elszakad :)
  • kulabácsi
    hát én nem hüvelybe csinálltam és úgy pont jó is volt az h vizes, és több is kijön belőle
  • supRshine
    az szerintem teljesen mindegy. 100db hüvely (ocb) volt 130ft, töltő (ocb) 1000, primus 420, drum 790, cigarettatárca 1000.
  • csoxer
    mennyibe volt összesen?
    az amúgy mindegy ,hogy milyen hüvelyt veszek?
  • supRshine
    vettem töltőt meg hüvelyeket és 2 féle dohányt, primust és drumot. a drum tényleg finom, csak az a baj, hogy nagyon vizes és nehéz tölteni...vagy csak én vagyok béna :) de a primus-szal simán megy, az jóval szárazabb, más állagú.
  • kulabácsi
    annyi sztem nem, én olyan 60 körülire emlékszem, de nem hüvelybe töltöttem hanem kézzel tekertem, de kb annyi jön ki sztem
  • csoxer
    na ez engem is érdekelne,40g-ből kijön 100?:)
  • supRshine
    egyébként egy csomag dohány kb. hány cigire futja?
  • csoxer
    tudom,csak addig még nemjutottam el..itt nálunk nemlehet venni,be kell majd menni a legközelebbi nagyvárosba,csak arra meg perpill nincs időm
  • supRshine
    töltővel, egy kis gyakorlás után pillanatok alatt összejön fél doboznyi. lehet hogy én is átszokom rá :)