Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért érdekel?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
én is csak azért vettem,mert még nem szivtam olyat,aminek ilyen doboza van,nem olyan nagyon rossz,de talán lágyabb a multi
ugyanennyibe kerül az is,de ez az L&M tényleg jobban középpontba kerül a megszokott négyszögletes doboz melett
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
War. War never changes.
L&M,és szokatlan,nem négyszögletes doboza van
Milyen ez a cigi?
én vettem,de hozzáteszem,nem veszek minden nap cigit!
Ugy gondoltam havonta 2 doboz nem árthat,és nem is hiányzik utána,max pár szál naponta a haveroktol,HA ADNAK,ha nem adnak,akkor nincs!
ja meg akkor is,ha engem küldenek cigit venni nem "maszek" boltba
ugyanis én már elmultam 18
ideje bevásárolni😄
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
War. War never changes.
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
Helyzetjelentés, nekem még mindíg napi 1 doboz kék viceroy az átlagos adagom, de pl pénteken elment 2 is:S
városnap volt,tüzijátékkal,kimentünk,meghivtak na egyszer élünk 😊
még olyan is rágyujtott,aki eddig semmikor sem
ez sztem kivételes eset nem?
Elõször kb 14-5 éves lehettem, nagyon érdekelt nilyen a cigi, ugyanis apukám nagy dohányos...
persze nemvolt nagy kunszt "kilopni" egy-egy szálat a cigisdobozából...elõször rohadt szar érzés volt, nemértettem mit szeretnek ezen az emberek.amikor véletlenül letüdöztem azthittem ott helyben elpatkolok...de mivel szüleim nemnagyon vannak otthon, ezért poénból csak elszivtam mégegy szálat...majd egykét nap mulva mégegyet...és fokozatosan egyre jobban esett.Nem azt mondom hogy rászoktam, de néha jólesett elszívni egy cogot és közben elmélkedni😄
aztán akkor jött el a vég amikor 16 évesen megvettem az elsõ doboz cigit...
Mivel csomo osztálytársam szivja ezért nemvolt nehéz rászokni...
Aztán nyár elõtt (nagy akarat kellett hozzá),elhatároztam, hogy nemszívok többet...és kb 1 hónap alatt leszoktam,elmult a hiányérzet...de azért néha jolesik elszivni 1 cigit😞
attól félek hogy ebben az évben megint visszafogok szokni, mivel majdnem az egész baráti kör cigizik...
LOL 😊))
amugy én nem cigizek,legalábbis nem olyan sûrûn
ugy tervezem,hogy havonta kb két doboz,és ezt nem csak ugy kijelentettem!
Ha akarok venni cigit,gondolok rá,hogy nem veszek,csak a hónap végén,mert ha azt mondom,na jó most az egyszer veszek,akkor ugyse ugy lessz,mert én mindig kitalálok vmi kifogást...
jo nap volt és ezért vettem stb....
Malboro az gondolom elég jó cigi. Eddig piros multit szívtam az volt a legjobb. De malborot még nem szívtam. Melyik abbol a legerõsebb? Gondolom piros lehet nem?
Amugy poen multkor nem volt se multi se ügynökcigi(bond)...
Erre vettem goldengatete.. Istenem szotyola volt benne.. A végébõl logott ki..
A lényeg szerintem, hogy ne dohányozz!
Asszem nem adom fel, mert kiváncsi vagyok.... csakazértbólis!
Nem hiszem, hogy hasznos idõtöltés a hívásokkal próbákozni😊 Persze lehetséges, hogy hasznos infokat kapsz😊
Télleg ma van a börszdéjem <#vigyor>#vigyor>
Eddig nem tudok újjal szolgálni, eddig foglalt volt a vonal.Úgy tûnik másokat is érdekel a dolog...
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
a hiradóban mondták,hogy drágább lessz a cigi,és egyre kevesebb helyen lehet majd kapni
ez sztem nem lopás,hanem "leszoktatás" 😊)Mostmár te sem veszel pall mallt
ha mindeggyiknél igy csinálják,már le is szoktál 😄DDDDDDDDDD
06/40-200-025 "Pall Mall Információs vonal"
Aszzem mindjárt hívom õket, aztán mesélek.
Más.
A mai nap vettem egy csík zöld pall Mall-t.
Azt hittem rosszul leszek.Gyönyörû világoskék szallaggal van áttekerve, hogy 19 SZÁLAS! Amit hirtelen mondtam, nem írom le, nem embernek való és nem káromkodok itt.
De ez felháborító!Már itt is? Eddig csak a köcsög németeknél volt, most már kezdik itt is? Miért lopják ki belõle? Ez 10 szál (fél doboz) per csík-ot jelent.Menjenek a bús p*ába! Mi ez? Valami újabb adóztatási marhaság? Vagy szorítsunk a köcsög dohányosokon még? Vagy EU-s szabály,amit csak a birka magyarok vezetnek be?
Mert ha olcsóbb lenne...de nem ám! 465 Ft/doboz és már csak 19 szál.
Nem az egy szál a fontos, hanem az elv! Milyen jogon veszik ki? Fel fogom hívni a Pall Mall-t és megmondom, hogy nem fogom szívni az övéket...persze ez õket baromira nem izgatja, de amennyit nyalták a seggem, hogy vegyem,vegyem,vegyem, szívjam, dögöljek bele, stb, azért reménykedek...