3503
Avagy dohányzásról általában
-
#1781 nem is hallottam róla -
csoxer #1780 Main-t próbálta már valaki? -
vitassukmeg #1779 nézd meg: www.vitassukmeg.hu -
#1778 Valaki próbálkozik leszokással? Én már 1 hónapja próbálok, pár szálat elszívtam közben, amikor már nagyon nem bírtam, de egész jól haladok. Előtte napi 1 doboz minimum kb. 7-8 éven át, úgyhogy már megérte (anyagilag is). Tapasz semmit sem ér. -
#1777 lehet, asszem lucky strike silver a neve.
Egyébként jó cigi, én szeretem, és az erőssége is rendben van. (még nekem is, pedig ilyen instant tüdőrákokat szívok) -
supRshine #1776 persze, van belőle light is elvileg, nem tudom itthon mennyire lehet kapni -
#1775 nyilván van belőle több fajta is, de ha mondjuk piros multit szereted akkor ezt mégjobban fogod
egyébként egy kékpallmall-ről kb 1 hét alatt átszoksz -
supRshine #1774 14/1 -es, szóval nem egy fehérpallmall :) -
#1773 hát nem gyenge, bár nagyon rég szívtam már olyat, akkor eléggé tüdőfacsaró volt:) -
csoxer #1772 nekem az volt..de majd az okosabbak megmondják:) -
#1771 Lucky Strike az erős cigi? -
csoxer #1770 micsoda pangás..Hunor szivarkát próbált már valaki?:) -
supRshine #1769 van arra valami jó módszer, hogy egy vizesebb dohányt könnyebben tölthetővé tegyek? nagyon kiszárítani nem akarom, de olyan nedves, hogy beleragad a töltőbe ahelyett hogy a cigihüvelyben maradna :) golden virginia dohány, ami az eddigi legjobb szerintem, ez lenne az egyetlen oka hogy ne ilyet vegyek... -
raymond01 #1768 hello
remélem tud vki segíteni, van egy doboz Magyar Szivarka 25 szálas cigarettám olyan 50- 70 éves lehet!
nem tudjátok kinek tudnám eladni?
neten nem nagyon találtam gyűjtőket -
#1767 Csak helyeselni tudok. -
supRshine #1766 http://index.hu/gazdasag/magyar/cigi070330/
megy a felzárkózás az eu-hoz...:) -
BlackX #1765 Valaki megmondaná nekem hogy vagy káprázott a szemem , vgy tényleg van Bond Mentolos cigi már . ha igen akkor beszerzésének lehetöségét plz segitsetek megtudni mert sehol sem láttam még. csak ma a földön :) -
supRshine #1764 nem, nem volt ráírva. egy másik zacsin, más márka, láttam felírva, ezen nem. -
#1763 sztem elképzelhető persze, de úgyis rá van írva h mikor csomagolták, vagy nincs?:D -
supRshine #1762 az almás dohány elég fura volt...már kibontás után is. a zacsi le volt hegesztve, kinyitás után nem volt semmi illata a bagónak, mintha kicsit ki lett volna száradva. almaízt sem éreztem nagyon...pedig a többi excellent igencsak finom. az elképzelhető, hogy annyi ideig állt a dohányboltban hogy így elment belőle az aroma? -
supRshine #1761 én most próbálgatom az aromás excellent cigiket. éppen a mangósnál járok :) hát...érdekes íze van. eddig primus cherry-vaníliát szívtam. na most emez 3x annyiba kerül mint a primus és azért annyival talán nem ér többet (egyik 420.- másik 1200.-). következő az almás lesz. :) -
#1760 füstszűrő nélkül nem is érdemes szívni....sztem megér +120 vagy mennyi pénzt -
#1759 nem nem... a sodort cigi károsabb.. bár lehet kapni előregyártott füstszűrőt, azzal esetleg nem.. -
#1758 jaa hogy ami tasakban van?
sztem simán kaphatsz azt is sarki boltban,már amelyikben van,de ha cigit adnak,akkor sztem azt is
ugyanúgy káros mind a 2 :) -
#1757 van az is... -
fülke #1756 aha értem
boltot én is tok ahol cigit adnak, csak dohányt akartam venni de majd probálkozok -
#1755 ha nem nézel ki 18-nak akkor nem adhatnak és állt nem is adnak cigit, szvsz a kérdés értelmetlen, ha meg ismernek már akkor úgyis odaadják...de ha gondolod akkor 2.kerben hüvösvölgyben akármelyik boltam 16 év fölött vagy akár alatt is odaadják.... -
fülke #1754 Igen tom a sulink melett is van egy sarki bolt ahol adnak cigit, vettem is ma :D
de inkáb magamnak szeretnék sodorni.
Az meg hogy hány évesnek nézek ki mindig a megfigyelőtől függ.
amúgy ha valakinek van dohányboltos tapasztalata lécc tegye közkincsé:D -
#1753 nem 100%-a hülyeség a kérdésnek
dohányboltban nem szoktam vásárolni sűrűn,de élelmiszeráruházakban(nem sarki bolt)
szoktak kérni személyit,persze csak attól,aki nem néz ki 18 évesnél többnek -
#1752 szvsz hüly4eségeket ne kérdezzünk már plz:D -
fülke #1751 csá mindenkinek!
tud v.ki dohányboltot Pesten ahol adnak dohányt 18 év alatt?:D -
supRshine #1750 egy ismerősöm nagyfaterja 80 egynéhány éves. 14 éves kora óta dohányzik (cigi, szivar) és életében nem volt még kórházban sem... -
#1749 :( -
qper #1748 Volt egy gyönyörűszép gimiss osztálytársnőm annol akibe a fél iskola szerelmes volt. Gimiben velünk együtt szokott rá a cigire, 24 évesen friss házasként diagnosztizálták nála hogy tüdőrákja van. Fél év alatt elvitte a betegség...
-
#1747 mindenki bagózgat:/ -
supRshine #1746 hi
na mi van, nagy lett a csend.
én meg közben próbálgatom a dohányokat. legutóbb vettem excellent cherry-t...hát, ahhoz képest a primus olyan, mint bmw-hez képest a suzuki. -
#1745 akkor te nagyon okos gyerek vagyol -
#1744 De az is volt! >.< -
#1743 hi
nem te voltál aki betekert egy talált, kendernek vélt növényt? -
#1742 értettem, folyamatban!