Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franc0
mást nem tudsz hozzászólni a témához ezen a 2 szón kívül?
merakkor pá

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
próba szerencse

Annakin
Ez így is van. De nem biztos, hogy "csak" egy dobozzal veszel😞
NE DOHÁNYOZZ!

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
jah csakhát sztem a vége úgyis az lenne, h drágábbat veszel, és úgy intézed h abból vegyél 1 dobozzal naponta😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

franc0
annyira nem bánkódóm rajta
végülis csak 30ft

de a másik dolog hogy arra gondoltam, ha drágábbat veszek akkor kénytelen vagyok kevesebbet szívni.
nem ártana lassítanom a napi 1 dobozról

Lucky-t imádom, de pirosmarbi is jöhet 😊

franc0
nagyszülõk most küldek 40 doboz prilukit a családnak, elleszünk vele kb 10 napig 😊

kulabácsi
pfff 385?!!:S elmehetnek a jópüdös.....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

lassan nemlesz óccsó cigi😮 nembaj jó nekünk a munkás is😊

circa
Jah és csak 19 szál van minden dobozban<#confused>
De legalább tök könnyû róla leszokni, nekem már 3-szor sikerült<#vigyor>

franc0
bondot , viceroyt is felvitték 385-re

teszkóban vegyetek, ott még mindig olcsó a felhalmozott árúkészlet miatt

Annakin
NE szívjatok semmiféle cigarettát!

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

ehh..egy piros bond 385😮

el se tom képzelni honnan😊 viszont ezt kikéne próbálni,kiváncsi vok rá

sz4bolcs
ja haveromnak is van töltõje.. 😊

Én azért maradok a kézzel sodrásnál. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kulabácsi
ugyanígy végülis, csak ott tekergetni kell, nyálazni meg hasonlók, ezzel meg csak 1 kis mozdulat, és egyenes cigit csinállsz, kézzel azért állt. elég bénák az emberek az elején, bár nekem van tapasztalatom máshonnan😊)

és kézzel hogy kell csinálni?😊

kulabácsi
fogyasztani nem fogyazst, csak nehezebben hízól tõle, kisebb az éhségérzet, amikor abbahagyod felszedsz egy jópár kilót álltalában, mert többet zabálsz😊
van olyan is h hüvelybe tölti a cigit, az amit te leírtál, de a normális az olyan h beleteszed a papírt, meg a papírba a dohányt, csavarsz rajta 1et és kész is a cigi....érdekes szerkezet, kb 3-400Ft, de használlni még énsem használtam....

Tarajos Sül
én már láttam egy kis kütyüt ami a dohányt beletölti a papirba(ami elég,és "lehamuzzuk")
Egymásba kell tolni a két részt.Eggyikben a dohány van,másikban meg a papir!
Közelrõl nem láttam ezt,csak a papám szokta magának csinálni,csak nézni szoktam!
Ja és tényleg "fogyaszt" a cigi?

Ugy értem,ha vki dohányzik megszabadul valamennyi testsúlytól?

Tök yoo lenne már:
Fogyókúra napi xy szál cigarettával 😄DDDDD
ehh..nálunk nincs túl nagy választék..viceroy,bond,multi,pallmall,szofi,marlbi,lm,kb ennyi+ az ukránprilu😊

sz4bolcs
piros viceroyt szívtam pár dobozzal, nem is olyan keveset, de nem ízlik annyira, túl karcos. Inkább piros bond. De mostanában már az sem ízlik. Újra veszek valami dohányt sodrás céljából, mondjuk cherrys primust. 😄 Kézzel sodorni pedig egy élvezet. Fõleg ha nincs idõd. 😛

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

na ahogy látom csak énm vagyok ilyen aktív.de nembaj,kb 1 hétig nemleszek netközelben,ki kell élnem magamat😊

cigóó?hûû én inkább irtanám a cigókat:😄 csak ezt el ne olvassa vmi kisebbségi.
sodrót még nemláttam,bár nem is nagyon vennék,itthon nemdíjazzák ezt a káros szokást😊

kulabácsi
jah vagy veszel egy sodrót, és kb pillanatok alatt készen is van a cigó....szal nemrosz dolog csak én lusta vok😄

de én azért ellennék vele,vennék csomó dohányt hozzá pár óra alatt megsodrom magamnak a havi mennyiséget😄

mine
A cigaretta káros az anyósod egészségére is!
AZÉRT IS SZÍVOM! 😄

Judit
annyival kevesebbet szívnál 😊)

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

kulabácsi
jah a sodrás jódolog, csak én elszívok kb 2 doboz cigit sajna egy iszogatós este alatt mostanában, és mindíg tekergetni, elég sok idõt elvenne😄

amúgy most nézelõdtem,venni kéne valami fasza tárcát meg gyújtót

azt én is kiszeretném próbálni,de nem(csak) azért mert olcsóbb,hanem érdekel,milyen leeht úgy😊

Minden kispénzûnek csak ajánlani tudom a sodrást😄

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

énis,utána világosítottak fel,h nemkéne😊 csodálkoztam is h ez ennyivel erõsebb mint a cigi?😊

kulabácsi
jah csak én alapból tüdõzõm😄

amúgy a szivar is jóó,bár olyan sokszor még nem próbáltam,de ízlett😊

én csak egyszer szívtam,de elég is volt.marad a szofi,multi,néha pallmall meg ha van lóvé,marlbi😊

kulabácsi
hát a bond az nekem sem nagyon!!4 a viceroy sztem még jó, nincs vele bajom..

bond is 350 körül van😊 bár nekem se a bond se a viceroy nemjön be.

kulabácsi
kék viceroy állt. vagy kék sophi, csak vazz már az is 470-en gecisok:S a viceroy még 355😄D

na,jó tudni. te milyet szívsz?

kulabácsi
áhh a narancssárga az csak simán vmi extra light vagy mi, legalábbis pall-mallnél az

hát ha az is,én neméreztem rajta😊 itt sajna nincs olyan nagy választék,se dohánybolt.

Tarajos Sül
furcsa!
Lehet,hogy akkor vmilyen sötét szinû volt!
ja igen sárgát se szivtam még!
Vmi vanillia aromás?
én feketét még nem is láttam.csak kék,piros,meg asszem sárga.de elég gagyi😊

Tarajos Sül
Bond-ot is szivtam már kéket,feketét,pirosat nem!

Most épp(mint már mondtam)kék L&M van itthon...
kulabácsi
hajrá hajrá!!!

nah emberek megpróbálom megint abbahagyni ezt a szart (a cigizést)
szóval szurkoljon mindenki! <#integet2>

War. War never changes.

szívjál bondot,az laza😊

Tarajos Sül
Nekem izlik a kék viceroy,de ha vmi igazán lazát akarok,akkor vagy szürke viceroy,vagy fehér multi
lehet,hogy van még más is,de én ezeket probáltam...
viceroyból énis csak a kéket próbáltam,de nem nagyon jött be.

mert még sose volt kedvem végignézni mind1ik dobozát h melyikben mennyi van😊 a narancs milyen erõsségû?

köszi,még ma kipróbálom. ciánt ne igyak rá?