3503
Avagy dohányzásról általában
  • kulabácsi
    nem is hallottam róla
  • csoxer
    Main-t próbálta már valaki?
  • vitassukmeg
    nézd meg: www.vitassukmeg.hu
  • wantonly
    Valaki próbálkozik leszokással? Én már 1 hónapja próbálok, pár szálat elszívtam közben, amikor már nagyon nem bírtam, de egész jól haladok. Előtte napi 1 doboz minimum kb. 7-8 éven át, úgyhogy már megérte (anyagilag is). Tapasz semmit sem ér.
  • Match
    lehet, asszem lucky strike silver a neve.
    Egyébként jó cigi, én szeretem, és az erőssége is rendben van. (még nekem is, pedig ilyen instant tüdőrákokat szívok)
  • supRshine
    persze, van belőle light is elvileg, nem tudom itthon mennyire lehet kapni
  • franc0
    nyilván van belőle több fajta is, de ha mondjuk piros multit szereted akkor ezt mégjobban fogod
    egyébként egy kékpallmall-ről kb 1 hét alatt átszoksz
  • supRshine
    14/1 -es, szóval nem egy fehérpallmall :)
  • kulabácsi
    hát nem gyenge, bár nagyon rég szívtam már olyat, akkor eléggé tüdőfacsaró volt:)
  • csoxer
    nekem az volt..de majd az okosabbak megmondják:)
  • R0sc0
    Lucky Strike az erős cigi?
  • csoxer
    micsoda pangás..Hunor szivarkát próbált már valaki?:)
  • supRshine
    van arra valami jó módszer, hogy egy vizesebb dohányt könnyebben tölthetővé tegyek? nagyon kiszárítani nem akarom, de olyan nedves, hogy beleragad a töltőbe ahelyett hogy a cigihüvelyben maradna :) golden virginia dohány, ami az eddigi legjobb szerintem, ez lenne az egyetlen oka hogy ne ilyet vegyek...
  • raymond01
    hello

remélem tud vki segíteni, van egy doboz Magyar Szivarka 25 szálas cigarettám olyan 50- 70 éves lehet!
    nem tudjátok kinek tudnám eladni?
    neten nem nagyon találtam gyűjtőket
  • gz8
    Csak helyeselni tudok.
  • supRshine
    http://index.hu/gazdasag/magyar/cigi070330/
    megy a felzárkózás az eu-hoz...:)
  • BlackX
    Valaki megmondaná nekem hogy vagy káprázott a szemem , vgy tényleg van Bond Mentolos cigi már . ha igen akkor beszerzésének lehetöségét plz segitsetek megtudni mert sehol sem láttam még. csak ma a földön :)
  • supRshine
    nem, nem volt ráírva. egy másik zacsin, más márka, láttam felírva, ezen nem.
  • kulabácsi
    sztem elképzelhető persze, de úgyis rá van írva h mikor csomagolták, vagy nincs?:D
  • supRshine
    az almás dohány elég fura volt...már kibontás után is. a zacsi le volt hegesztve, kinyitás után nem volt semmi illata a bagónak, mintha kicsit ki lett volna száradva. almaízt sem éreztem nagyon...pedig a többi excellent igencsak finom. az elképzelhető, hogy annyi ideig állt a dohányboltban hogy így elment belőle az aroma?
  • supRshine
    én most próbálgatom az aromás excellent cigiket. éppen a mangósnál járok :) hát...érdekes íze van. eddig primus cherry-vaníliát szívtam. na most emez 3x annyiba kerül mint a primus és azért annyival talán nem ér többet (egyik 420.- másik 1200.-). következő az almás lesz. :)
  • kulabácsi
    füstszűrő nélkül nem is érdemes szívni....sztem megér +120 vagy mennyi pénzt
  • Cujo01
    nem nem... a sodort cigi károsabb.. bár lehet kapni előregyártott füstszűrőt, azzal esetleg nem..
  • Tarajos Sül
    jaa hogy ami tasakban van?

sztem simán kaphatsz azt is sarki boltban,már amelyikben van,de ha cigit adnak,akkor sztem azt is
    ugyanúgy káros mind a 2 :)
  • kulabácsi
    van az is...
  • fülke
    aha értem
    boltot én is tok ahol cigit adnak, csak dohányt akartam venni de majd probálkozok
  • kulabácsi
    ha nem nézel ki 18-nak akkor nem adhatnak és állt nem is adnak cigit, szvsz a kérdés értelmetlen, ha meg ismernek már akkor úgyis odaadják...de ha gondolod akkor 2.kerben hüvösvölgyben akármelyik boltam 16 év fölött vagy akár alatt is odaadják....
  • fülke
    Igen tom a sulink melett is van egy sarki bolt ahol adnak cigit, vettem is ma :D
    de inkáb magamnak szeretnék sodorni.
    Az meg hogy hány évesnek nézek ki mindig a megfigyelőtől függ.
    amúgy ha valakinek van dohányboltos tapasztalata lécc tegye közkincsé:D
  • Tarajos Sül
    nem 100%-a hülyeség a kérdésnek
    dohányboltban nem szoktam vásárolni sűrűn,de élelmiszeráruházakban(nem sarki bolt)

szoktak kérni személyit,persze csak attól,aki nem néz ki 18 évesnél többnek
  • kulabácsi
    szvsz hüly4eségeket ne kérdezzünk már plz:D
  • fülke
    csá mindenkinek!
    tud v.ki dohányboltot Pesten ahol adnak dohányt 18 év alatt?:D
  • supRshine
    egy ismerősöm nagyfaterja 80 egynéhány éves. 14 éves kora óta dohányzik (cigi, szivar) és életében nem volt még kórházban sem...
  • kulabácsi
    :(
  • qper
    Volt egy gyönyörűszép gimiss osztálytársnőm annol akibe a fél iskola szerelmes volt. Gimiben velünk együtt szokott rá a cigire, 24 évesen friss házasként diagnosztizálták nála hogy tüdőrákja van. Fél év alatt elvitte a betegség...

• kulabácsi
    mindenki bagózgat:/
  • supRshine
    hi
    na mi van, nagy lett a csend.
    én meg közben próbálgatom a dohányokat. legutóbb vettem excellent cherry-t...hát, ahhoz képest a primus olyan, mint bmw-hez képest a suzuki.
  • kulabácsi
    akkor te nagyon okos gyerek vagyol
  • Lazarus
    De az is volt! >.<
  • franc0
    hi
    nem te voltál aki betekert egy talált, kendernek vélt növényt?
  • Match
    értettem, folyamatban!