3503
Avagy dohányzásról általában
-
#1821 mitis?:) -
#1820 ez már szerelem:) -
#1819 ééééééédessss vagy! :D -
Sergente #1818 Tavaly március óta cigizek, mindegy milyen cigi. 1-1,5 dobozzal egy nap, hétvégén megvan a 3 is, és nincs kedvem leszokni. :) Reggeli köhögés nálam is va, de esténként szoktam futni, stb. -
Adler #1817 nekem is megy a foci, pedig vagyok olyan idóta, hogy nem a korosztályommal rugom a labdát.
ém Marlboro párti vagyok.
jelenleg az ezüst. -
#1816 no problem, de csak mert miskolci vagy :)
Különben menne reggelre a lófej :D -
#1815 Sorry. :) -
#1814 egyszerre küldtük el a hozzászólást, aztán te voltál az erősebb :)
néztem hogy, jéé, új hozzászólások....hol az enyém... :D -
#1813 Mivel? :O -
#1812 jól tette:DDD
hát sokáig énis a pirosat toltam, de aztán egy megfázás után inkább nem vettem már azt, és most elvagyok a kékkel is teljesen... -
#1811 Csak a gyengéktől, pedig én 2 éve dohányzom, és tapasztalataim szerint mindkettőt letüdőzöm normálisan :)
Szeretem az erősekben hogy ha leszívom, akkor úgy megüt belülről :)
Sportnak marad a poweriser, csak azt is hanyagolom mostanában, mert egyedül nincs kedvem, amíg haver és a powerisere fel nem épül.
És a moon a kedvenc cigim :) (piros)
Jut eszembe minigirl, az előbb kiütöttél :) -
#1810 Én a kék bond híve vaok, és nekem sincs semmi bajom, pedig 6 éve szívom. Bár, nekem csak fél doboz megy el naponta. De én sportolok is. -
#1809 moon?:OOO
hát nem egyezik az ízlésünk...amúgy meg ha köhögsz meg ilyesmi akkor azért el lehetne gondolkozni kicsit vmi sporton, én nemtom 5 éve dohányzom, napi 1 doboz azé sajna átlagban elmegy, van persze h csak fél, de hétvégén meg 2ő, szal nem keveset dohányzom, kék viceroyt tolok jelenleg és lekopogom soha nem szokott fájni a tüdőm, nem köhögök meg semmi... -
#1808 Hehhe :)
Én is szeretek cigizni...eszem ágában nincs leszokni...pedig elég erős cigiket szívok. A gyengébbektől viszont produkálom az átlagos dohányos tüneteket (reggel köhögés, nehéz levegővétel, fájó tüdő).
Viszont erre képes vagyok a gyengébb piros cigiktől is, ha sokáig rájuk vagyok kárhoztatva...
Pl piros multi, ami egyenlő a hegyilevegővel, a barna szofi, amiből fél nap alatt elszívok egy dobozzal, hacsak nem szűrő nélkül szívom.
Amik nagyon bejönnek, mind ízre, mind erősségre: moon, west (inkább a régi), davidoff. Nem hiába ugyan ott gyártják őket :) (a westet azóta magyarországon gyártják....sokkal rosszabb, de még _épphogy_ tűrhető). -
#1807 Nem csodálom. :D -
#1806 hát énis így vok vele, kivéve h én meglepődnék ha jönne a gyerek:D -
#1805 Hát, én kemény dohányos vagyok, és sajna még élvezem is. Semmi kedvem leszokni... Majd, ha jön a gyerek. -
Adler #1804 olyan lehet, mint a Helikon anno, ültem őrségben és hallottam ahogy ég.....hiába a katona:) -
#1803 velem az a baj h ha szar is a cigi, azért napi 6-7 szálat minimum abból is eltolok:(
múltkor golden gate került a kezembe, fater azt hozott, kegyetlen fos az íze, de elment 2 nap alatt:) -
#1802 Haverom megint vett maint :)
Ő is 1 dobozzal szív naponta kb, most napi 2-3 szál :)
Szerintem ez valami titkos összeesküdés a leszokásért :)
Már nekem is megfordult a fejembe hoyg veszek megint egy dobozzal, és várom a hatást :)
-
#1801 ha még nem szoktál rá akkor hagyd is abba, mert pár hónap alatt észreveszed h már hiányzik és akkor belekerülsz az ördögi körbe ahonnan nagyon nehéz a kiút... -
#1800 Ezt nem mondhatod. NEm vagyok rendszeres dohányos, és nem vagyok rászokva, mert mikor nem szívok a testem nem kívánja. De könyörgöm, amennyi mérget én zabálok...
Ráadásul mostanság stresszes az élet, és kell a cigi. Amúgymeg a Rektorral is cigi melett lehet a legjobban dumcsizni. -
#1799 DE TE NEM IS DOHÁNYZOL!!!! :D -
#1798 De. LEnyúlt... Mindenesetre, majd felszámolom neki. Lóg az már nekem sokkal. És nem is csak cigivel. -
#1797 Nem én voltam!!! :)
Nem egy cseresznyevirág támadott meg? :) -
#1796 Hát igen. A férfi cigi. A női meg meddőséget :P
Mindenesetre, a koporsószög egy érdekes cuccos...
Ma pl, egy csaj elvette az utolsó szál cigom, hogy majd, vesz nekem másikat... Dehát a majd, az majd lessz, cigim meg most nincs... -
#1795 Hosszú távon minden cigi impotenciát okoz... -
#1794 lál -
1488 #1793 :D -
#1792 Légy férfi, szívj piros cigit :) -
1488 #1791 hi
csak így mellékesen hallottam, hogy a mentolos cigi nagyon durván impotenciát okoz.
ez mennyire igaz? -
Adler #1790 Ezüst Marlboro nem volt, illetve ezüstben a Limited Editons, kérdés, hogy ebbe milyen cigi van, elsőre olyan mint az arany.
Vagy tévedek? -
csoxer #1789 pang a topic? -
Braveheart #1788 Hosszú hónapok óta ma volt az első olyan napom amikor nem gyújtottam rá... igaz ha rajtam múlik nem álltam volna meg, de kezdetnek nem rossz :) -
supRshine #1787 azt nem tudom. most valami 'clea' nevű cigim van onnan, hosszú, az 51 korona (375 ft). ha jól rémlik a goldengate is annyi volt. -
csoxer #1786 tényleg,arrafelé (szlovák,ukrán stb) olcsóbb a viceroy?ha igen akkor mennyivel kb?:) -
supRshine #1785 goldengate-et kaptam szlovákiából, azelőtt nem szívtam soha...háááát, nálam sem egy nap alatt fogyott el... :) -
csoxer #1784 Okés,akkor asszem kihagyom. Mondjuk én a goldengate-el voltam így,kb 1 hét alatt fogyott el,szerintem nagyonszar.. -
#1783 kerüld....nekem egyszer volt, két hétig szívtam (napi 1 dobozzal szívok, inkább kérdem mástól).
Haver vett egy main-t, elszívta 1 nap alatt a dobozt, 4 hétig nem nézett a cigire...
Ha le akarsz szokni, akkor ideális.
Effektíve a leg ótvarabb cigi amit sztem a földön gyártottak (ehhez képest a prilukki davidoff) -
csoxer #1782 Errefelé nemrég jelent meg,380ba kerül,de még nemkóstoltam,úgyh kiváncsi lennék