Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy megkapod a csikket 😊

kulabácsi
vagy: takarodj innen, nem kasz vazze😄
vagy: kérsz egy pofont??

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mondtam neki hogy nem adok, de egész szünetben követett :o de a végén kért mástól 😄

franc0
demost komolyan. nem adsz és ennyi.
"vegyél magadnak"
vagy a finomabb, ámde kamu verzió:
"nem adok cigit, vigyázok az egészségedre"

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

engem már 18nak néznek 😊

franc0
micsoda gondok így 18 alatt...

nem szeretném ha rászokna a cigimre.

A 4. szálnál mondtam neki, hogy adja ide a gyújtóját cserébe, mert az enyémet elhasználtuk 😊

kulabácsi
annyi!! vannak ilyen harácsolós arcok😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Az új sulimban cigizik azt egész osztály, de vannak páran akik csak kérnek, de nem adnak. Én minden nap viszek 1 dobozzal, kérnek is páran, szívesen adok, de van egy gyerek aki tegnap is kért 4 szálat, de ha én kérek tõle akkor aztt mondja hogy csak 1 van neki, és az kell... Na mondom dejó, máskor nem kapsz 😊

na elfogyott az uccsó szál..hosszú éjszaka lesz😄

kulabácsi
ahham biztosan!!!😄 akkor dohányozz xDD

Sopron a legjobb hely a világon. Azon belül az erdõmérnöki kar.

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Borsodi??? egy túrót! Soproni!!!

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

nemtod mit hagysz ki😊
ilyenkor estére jól esni egy kis szivar..

kulabácsi
jóis az😄 bár én nem szoktam sokat hányni szerencsére😊

na,akko legalább nemfogok rászokni😊 monjuk a hányással nemvolt gond mostanában,rögtön a kirándulás elsõ éjszakáján tajtrészeg volt mindenki,azér szép teljesítmény😊

kulabácsi
akkor olyat fogsz hányni mint atom😄 de legalább nem csinálod többet az tuti😄

mosmá csakazéris így kell kipróbálni😄 dee még nem mostanában lesz az amiko kipróbálom,szal van idõ😊

kulabácsi
jaja ez igaz😊 csak ne igyál elötte😄

az lehet,de hát tod,hiába mondják,amíg ki nempróbálod,nemfogod elhinni😊

kulabácsi
lál😄 oksa, bár nem nagyon járok sztem arra.....de különben nem nagy szám, nem maradsz ki semmibõl

én még sehogy,de kiprübálni majd kiakarom,de szigorúan csak kipróbálni,mmert ugye csak egyszer élünk😊 szal ha erre jársz,tekerj 1et😄

kulabácsi
már nem!! de lecsúszot pár cigi😊
éste hogy állsz a kérdéssel?

igaz,de már hasonlít😊láttam h látogatod a füves topicot is,azt is ûzöd?😊

kulabácsi
😄
jah ilyen szivarkát énis toltam már, de az nem olyan azért😊

én már szivaroztam,bár az inkább ilyen szivarka és szivar között volt😊 elõször énis letüdõztem,aszittem elterülök a tescoparkolóban😊

kulabácsi
ja igazából énsem szivarosztam még rendesen, ki kellene próbállni, de akkor már ilyen drágát😊 csak sztem egybõl tüdõzném, tök szar lenne megszokatni magammal h nem szabad!! bár amekorát köhögnék tõle valszeg hamar megszoknám😄

kössz,buzis férficigit még úgyse szívtam😊 gondolkoztam h venni kéne vmi baszott nagy és vastag szivart,ellennék vele egy ideiug:>

kulabácsi
hmm hát nem vok nagyon jártas az ilyenekben, akkor inkább vmi jókis szivar, de van pl asszemh rothams royal néven fut, férfi cigi, de mégis vékony (ilyen buzis😄) és iszonyatosan drága, én kb 5 éve még toltam 1 dobozzal, demár nem emlékszem h milyen de beztosan jó😄 meg a David off sem rossz cigi

nembaj,úcccse szól ránk senki😊 de akko témánál maradva,kikéne próbálni vmi jobb minõségû cigit. vmi tipp esetleg?😊 nem ilyen szofi,marlbi,multi,lucky stb,hanem esetleg vmi különleges,egzotikus😊

kulabácsi
jah nem megy mostanában annyira a topik, eléggé kiveséztük már a témát, de most rendesen szétoffoljuk vazze😄

dehonnem a legjobb,nnincs mese😊
jah én meg bepótolom az elmúlt 1 hetet,bár olyan sokat sajna nemkellett visszaolvasni

kulabácsi
hát azért nem a legjobb, de nem rossz😊
jah gyorsan válaszolok, mert unatkozom, azt ráálltam az sg-re😊

bázze olyan gyorsan válaszolasz,követni se tom😊 jól is teszed,borsodi a legjobb,ez egyértelmû😊

kulabácsi
nem, de szeretem a sörötöket xDDD

viszont mosmá elfogyott szal sehol semmi😮
te egyébként nem borsodi vagy?

kulabácsi
egyértelmû😊)

heheheheh😄 azéé énis adtam neki,csak én szofit+bondot,szóval azér majdnem egál,bár én kb 4x annyit szívtam tõle😊

kulabácsi
😄DD jah nekem is, h elszívom spanom cigijét😄DDDDDDDDDD

háhááá,most a kiránduláson 1ik oszttársam hozott pár doboz sodort cigit,hát egész jó vol,így kéne nekemis csinálni😊

kulabácsi
meeert?? deha nem tetszik akkor ne gyere ide!!!

nyamiag
rossz olvasni a kommenteket :c

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Rapp3r
Már nincs pénzem cigire, pénztlopi meg nem akarok a szüleimtõl.Le kéne szoknom, ha elfogy ez a doboz akkor nemszívok többet :c

Annakin
Nem is olyan rossz ez a hittérítõ duma😊 Hízelgõ a részedrõl, hogy megemlítetted. Jó ötlet, elgondolkozom a lehetõségen.

Különben bárcsak igazad lenne, és lennék inkább hittérítõ. De sajnos asztmás vagyok és láncdohányos régóta. Úgyhogy tele van a tököm a dohányzással és nem szeretnék belehalni! Ezért igyekszem leszokni és azt szeretném, ha ez másoknak is sikerülne.
Azt szeretném, hogy mások se haljanak bele ebbe a teljesen felesleges cselekvésbe, ezért hirdetem és fogom is szajkózni ezt a két szót: NE dohányozz!

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Annakin
😊) Nem vagyok hittérítõ.

Egyébként nem izgat, hogy te mennyit bagózol. Ez a te dolgod.
Olvasgass vissza nyugodtan, a hsz-ek között találsz egy-két lényegesebb írást is a részemrõl, pl.: a dohányzásra való hozzászokás biokémiai folyamatáról és pszichológiai oldaláról is. Nem tolom fel újra, mert azt a fórumon nem szeretik.

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

franc0
köszi, de nincs miért
nem akarok leszokni

franc0
nézd, a hittérítõket sehol sem szeretik
a dohányosoknál fõleg így van

általában azok a leghangosabbak akik soha nem dohányoztak.
ha olyan ember szólna bele a vezetésedbe akinek még jogsija sincs, Te sem vennéd könnyen

de ha kultúráltak elõadod a dolgot, nempedig NEDOHÁNYOZZ módon, a reakció is kultúrált lesz 😊

kulabácsi
hja én drukkolok neked😉

Annakin
Pá neked is😊Hja, és azt mondom, hogy akkor csak szívjál jó sokat!