Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
lol
2 nap az semmi!! nekem volt olyan h hétköznap nem is dohányoztam, de hétvégén a sör mellé kellet😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

YEAAAAAAAAAAH leszoktam a cigirõl,már 2napja nem szívtam w*zze!
ezt megünneplésként megyek azt rá is gyújtok...

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

na tegnap este jött a barnaszofi😊

Mr k
Mondtam neki hogy nem a seggébõl rángatott ki, velem ne kiabáljon mert ha elfogy a türelmem akár erõszakkal is elhallgattatom. Ok nélkül úgy elkezd kiabálni, "hülyegyerek""köcsög""tetû""anyukádnak magyarázd" stb... Egyszer felveszem és beviszem az igazgatóhoz, másnap már nem jönne szerintem...

Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban

kulabácsi
le van szarva, nem errõl szólt a dolog h ki mennyire tud éppen helyesen írni te.........

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

franc0
ezt én nem hagynám annyiban.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Mr k
Azt nem értem mért lehet egy 60éves nyanya tesitanár?😊 olyan törpe mint a palotapincsi, azt vvan vagy 100kg :s

Mr k
A tesitanár volt, mert rajtakapott az UTCÁN!

Mr k
Fater már vagy 5éve azt szívja, 1,5doboz naponta, én is már inkább azt szívom. A héten kedden a tanár belenyomta a számba az égõ cigit, úgy leugattam hogy mi köze hozzá, hogy meg akart verni 😄 szar 60éves penészesköcsög 😊

napi 1 priluki az már kemény oO

Mr k
Ja és amikor zöld orbitot rágok, és kék multifiltert szívok, akkor olyan ízt érzek, mint a teveszag :S

Mr k
vicroy nem olyan rossz, de ha kb fél óránként szívom, elkap a hányinger 😊

Voltan
Sõt, pontos j.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kulabácsi
hát igen a muszály az nagyúr😄

franc0
nincs választásom, ezt küldték a szabolcsi rokonok, pénzem meg nincs most

franc0
sõt, én is így vagyok ezzel

kulabácsi
huhh!! nekem is elmegy napi 1 doboz sajna, de a piros prilukitól sztem meghallnék, komoly tüdõd lehet😄DDDDDD
(kék viceroy, vagy sophit tolok)

kulabácsi
érdekes nekem pont a reggeli elsõ cigi az amikor csak olyat tudok eltolni ami "minõségi", mert a többinek megérzem az ízét, és kb hányok, de a társaságomba is sokan vannak így!!

Mr k
Én ha reggel felkelek, akkor mindegyik cigi jól esik, de ha már az 5.t szívom valamelyikbõl, hányingerem van :c

sigmavirus1
Nálam 1 doboz cigi min 2 napig bírja.

Viva La Virus1!!!

az szép
én szerencsére ennyit nem dohányzok

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!

franc0
na, a barnaszori fura nekem.
néha nagyon ízlik, de van amikor egyenesen rosszul vagyok tõle. nemtom mér :|

az utóbbi idõben napi 1 doboz piros prilukit tolok :c

én pölö mindig 100as sötétkék pallmall vagy barnaszofi
tudom, nem egy kategória, de szeretem a barnát. szvsz finom benne a dohány

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!

franc0
én se tettem 😄

kulabácsi
a Davidoffal én régen meg voltam elégedve, és az annyira nem is drága, ill nézõpont kérdése, kb 2 éve nem vettem olyat...

Mostanában multifiltert szívok, de ki kéne még másmilyet is próbálni.

Melyik cigit ajánljátok? jó a drága is, van rá most pénzem(1dobozra) 😊

kulabácsi
hát végülsi, csak azért utcára nem mennék ki vele😄

legalább nem erõs...

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

kulabácsi
jujj de az nõi cigi😄DD

franc0
énis hallottam a legendát hogy kevernek bele

fater kapott melóhelyen 120as EVE-et, most az fogyasztom

akko most örülünk😊

kulabácsi
teveszar😄DDDDDD

Most fedeztem fel a Camelt

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Tarajos Sül
a LIDL-ben eggyáltalán nincs semmi jó cigi!
semmi sofi,multi stb...
vmi Atkinson van meg Gggoldfield vagy hogy hijják
mindenhogy káros meg nemhiszem hogy az utcán vizipipával a hónod alatt fogsz közlekedni😄
Így nem olyan káros? Kéne szereznem egyet.

kulabácsi
azért remélem nem mész el örökre, mert ez eléggé szép búcsúbeszéd volt😊

<#eljen>
a szivott füst átbugyborékol a vizen, igy a kátrány nagy részét kiszûri.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

cherrys primusdohány <#eljen>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

namiaz? senki se szív?😄

Annakin
Engem sem fogtok látni jó ideig, vagy még tovább, mert elutazunk. Végre!😊 Azért még szeretnék egy utolsó üzenetet feltolni ide Nektek ide is, hiszen itt is gyakran megfordultam.

"Meggyõzõdésem, hogy amit látunk, az csak külsõ, felületi rétege a léleknek, a központi idegrendszer, az agy mûködése. A szellem érinthetetlen. Nem csorbítható. Nem károsítható."

Mindig tisztelettel és szeretettel bánjatok egymással, akármilyen nehéz is sokszor. Minden Jót! S próbáljatok leszokni a dohányzásról!

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Rapp3r
vizipipa az milyen?

Próbáld ki a pipát vagy a vízipipát is, ha még nem tetted. Igaz, hogy mindkettõ baromira drága de megéri szerintem, nagy élmény mindkettõ.

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

szerencséd van akkor nekedis😊 na jövõ7végén szerzek vmi jó kis szivart,ittlenne már az ideje

kulabácsi
akkor én nyertem mert körülöttem meg mindenkinek állt van cigije, hiszen dohányoznak😊) ha nincs akkormeg együtt megyünk a boltba venni...

tõlem szerencsére ritkán kérnek,de remélem is h nemszoknak rá😊

Tarajos Sül
Nem olyan könnyü eggyik verzió sem!
Persze a korosztálytol,és az erõtõl függ

eggyik spanom,nem hagyja annyiban a dolgot,és ha tényleg nincs,kénytelen vagyok megesküdni!
Ez a kölök rohadt szemét,még a tanárnak is vissza szól,amikor a tanár azt mondja:
"Fiam!Úgy kibaszlak ebbõl a sulibol,mint macskát szarni!!!"
Kölök:"Ki basz ki kit??????"
kulabácsi
LOL