3503
Avagy dohányzásról általában
  • Red Bull
    1 éve cigizek, napi 1,5-2 dobozzal, krakogas van, hörgés, másnap reggel nehéz légzés, néha a tüdőm is fáj. Érzem hogy lerakódik a torkomba a kátrány, meg köhögéskor fel is jön. Már minden cigi-t ugyanolyannak érzek, lehet erős, vagy gyenge, ugyanazt érzem, és rossz ízük van. Ez ellen lehet tenni? Amúgy lett a nyelvemen egy kis lepedék is, ilyen sárgás, de jó a fogkefém, van rajta nyelvtisztító, így pár nap alatt letakarítottam.
  • franc0
    krákogás, másnap reggel nehézlégzés, napi elsőcigitől beszédülés az első fél évben nekem is volt.
    immár 2 éve dohányzom, épp most nyomtam el egy piros prilut :)
    szal hozzászokik majd a szervezeted.

narancs pallmall sztem fos.
    amíg volt, én is és ismerősök nagy százaléka a világoskéket tolta. amint felváltotta a narancs, MINDENKI váltott. és hidd el nem a színe miatt :)
    ezeket ajánlom: sötétkék pallmall, szürke west, benson and hedges platinum (árban nem mentem fölé)

ja és term. próbálj leszokni :)
  • stevenson1988
    nekem is kapar a torkom minden bolti cigi után, de furcsa módon a tömött cigi után nem
  • Hosty
    En kb fel eve cigizek, de ugy krakogok, hogy az nemigaz. Apam 30 eve tolja, de semmi baja. Narancs Pall Mall-t szivok. Nem tudjatok hogy lehetne megszuntetn ia krakogast? A leszokas nem megy...
    Meg mostanaba elegge kaparja is a torkom, es rossz iz van a zsmaban cigizes utan. Lehet hogy le klelene cserelnem a pallmall-t?!
  • supRshine
    erről jut eszembe a herbal cigi (honey rose). angliában egy haver ilyet kapott hogy szokjon le :) nincs benne se dohány, se nikotin, ellenben van benne pl. rózsaszirom :)
  • kulabácsi
    :DDDDDDDDD
  • stevenson1988
    én meg hirtelen azthittem hogy teában előbb bekell áztatni a dohányt
  • barr
    Jah,felejthetetlen élmény maradt.Max akkor jó ha teljesen kifogytál a dohányból és nincs rendes cigi kéznél,egyszóval iylen kényszermegoldás.Fater egy időpen napokig azt szívta,utána meg véreset köpött...
  • R0sc0
    Hello,
    mulkor házibuliban szivtam Al Capone Cognacos izesitésu cigit.
    Le is esett az állam hogy 10 db ezer forint de most megyek mjad érettségi bankettra aztán ujra megkivántam. Nem tudjáktok hol lehet ilyet venni?
    köszönet.
  • csoxer
    jó:)próbáld ki,dohányhoz hozzákeversz teát,és úgy csavarod be:)
  • supRshine
    le kell szokni a piálásról is :)
  • gaspy
    ááá f*sz kivan ezzel a k*rva cigivel:(
    Már egész jól kezdtem leszokni de nem megy...Amugy az a vicces hogy ha nem iszok tök jol birom nélküle,de ha elmegyek haverokkal piálni akkor nembírom nélküle...
  • stevenson1988
    hát az meg milyen?
  • csoxer
    teával kevert dohányt szívtatok már?:)
  • Lazarus
    Ez az 5. nap hogy nem gyújtottam rá... olyan mintha kurvaszomjas lennék de nem ihatnék, pedig ott van karnyújtásnyira
  • stevenson1988
    én se azt mondom hogy iszonyat kemény volt havernak a cigije amit úgy tömött, de nem is potyogott belőle a dohány (ennek oka lehet a pipa dohány XD ) de szívásra is jó volt, tehát szerintem ő megtalálta azt a minimum szintet amikor még van benne annyi dohány hogy ciginek lehessen nevezni :P

RedBull: szerintem ne vacakolj azzal a "házi" papírral, inkább vegyél a boltban (anno [1-2 éve] 70 forint vagy mennyi volt tán 50 darab, szal nem drága)
  • supRshine
    Red Bull: :)
    itt van pár érdekes video, többek között a sodrásról is. igazából csak gyakorlás kérdése az egész. (én szimplán lusta vagyok kézzel vacakolni :))
    handroll
  • Red Bull
    Ha nincs cigipapírom, akkor mibe tudnék cigit tekerni? nagyon vékony lapom van, szinte átlátszó. Az jó? Tudnátok nekem képpel illusztrálni, hogy hogy kell betekerni? Nekem mindíg 1 ujjnyi vastag. :/
  • supRshine
    igen, tapasztalat. egy szál cigibe kb. 1g dohány megy. ami "normálisnak" számít (hosszúságra, formára, méretre stb).
    a kézzel tekerés az már más. úgy annyit teszel bele amennyi jólesik (erősen papírtípus-függő). de ha ez a fenti 1/3-a, akkor az csak nem a "normális" mennyiség. :)
  • kulabácsi
    én alapból nem hüvelybe töltöttem, hanem magam tekertem...
  • Johnnie91
    Én talapsztalatból mondom! 40g-os csomagból max 2 doboz jön ki, meg plusz 1-2 szál. Persze ha olyan lazán töltöd, hogy ha lefele tartod a cigit kipotyog a dohány, akkor lehetséges a 3,5 doboz. Ja persze ez hüvely függő is, mert nekem kicsivel vastagabb van, mint a bolti cigié, de gondolom lehet olyat is kapni.
  • kulabácsi
    ezt tapasztalatból mondod?? csakmer ténis csináltam régen, és minimum 3.5 kijött belőle
  • supRshine
    5 dobozzal egy 40g-s csomagból? :) nagy varázsló lehet... annyiból 2 doboznyi normális cigit lehet kihozni. :)
  • stoner27
    pápá
  • hamotar
    Szia, légyszi nézd meg ezt a linket és küldd tovább az összes ismerősödnek, nagyon fontos lenne! Köszönöm! www.nagyduma.atw.hu
  • hamotar
    Szia, légyszi nézd meg ezt a linket és küldd tovább az összes ismerősödnek, nagyon fontos lenne! Köszönöm! www.nagyduma.atw.hu
  • stoner27
    az duurvaa
  • stevenson1988
    többek között ezért is álltam át erre, mert dúrván egy doboz cigi árából kijön 2-3 dobozzal nekem, de haverom van, hogy 5 dobozzal is kihoz egy csomag dohányból (ami kb 419forint)
  • stoner27
    figyelj,ha neked ez jön be akkor csináld,amúgy a te megoldásod kölcséghatékonyabb
  • stoner27
    azért a pia más tészta:) jó hideg sör,nyami:D
  • gecay
    +fav
  • gecay
    [i]pirivikiriki a legjobb :) [a maga árkategóriájában]
  • kulabácsi
    remélem akkor piára sem költesz és csak bio zöldségeket veszel-.-
  • stevenson1988
    na ha már kedvenc cigi/dohány a téma, olvasgatás helyett én is megszólalok :D
    nekem speciel a primus cherry vanília jön be, igaz, hoy ahoz le kell ülni és megtömni, de hát na :P bár mostanában az is gyakori nálam hogy megyek az utcán és menet közben megtömök egy szálat (1 év alatt e téren sokat fejlődten, fél perc alatt kész egy szál) azt már lehet is gyújtani, és szerintem egyik "bolti" cigi se ér a közelébe (bár itt 2 felé oszlik a tábor, 1. akik teljes mértékben egyetértenek, 2. akik komplett hülyének néznek :D )
  • Mirk
    ugyanígy vagyok vele én is
  • Mirk
    én is kék bond
  • stoner27
    visszaolvasgattam és láttam hogy arról volt szó,hogy kinek mi a kedvence.Nekem speciel mindegy,csak Multi legyen,de bejön a kék Bond is,és a kék Viceroy.
  • stoner27
    sziasztok,én is cigizek,de én nagyon olyan vagyok,hogy ha van társaság,hangulat akkor jólesik,de viszont nekem akkor kell a legjobban,amikor órák után szívok,mer akkor megnyugtat,és ellazít,de viszont én SOSE(!!) veszek a saját pénzemből cigit,mer valahogy az a tudat van bennem,hogy a szüleim ezért a pénzért keményen melóztak,én meg egy kurva káros dologra elköltöm amivel ég mérgezem is magam,szal nekem mndig a haverok adnak 1-2 szálat.amúgymeg van oylan nap hogy nem is kell,de van olyan is ahol szétvet az ideg,és egyszerűen kell a cigi,na pá!
  • Tarajos Sül
    úgy érzem nem vagyok "aktív" dohányos
    az aktív vagy erős dohányosoknak,nincs olyan napjuk,amikor eggyáltalán nem gyújtanak rá
    ha 1 héten keresztül nincs cigim,akkor egy héten keresztül nem gyújtok rá(kivétel,ha más ad,de ilyen ritkán van)
    ha pedig reggel veszek egy full dobozt,az se fogy el az összes estig,mert nem minden nap van rá pénzem,és igy be kell osztani,akár egy napra 3 szálat :)
    bulikon(akár házi,akár szórakozóhely)kegyetlenül elnyomom egymás után az összeset :))))
  • kulabácsi
    a vízcsapot xD