3503
Avagy dohányzásról általában
  • skajwa
    Köszi szépen! Vettem hüvelyt, töltőt, meg tilbury seri-vaníliát! Azt mondták ez jobb mint a primus. Pénteken majd kiprobálom:)
  • stevenson1988
    Igen, a hüvelyben benne van a szűrő és a papaír is...
    A hüvelyt úgy képzeld el, mintha fognál egy bolti cigit és kiszednéd belőle a dohányt, na ami maradt az a hüvely (ezt lehet venni a dohányboltokban százasával 160 forintért csak nyílván nem az lesz ráírva, hogy mondjuk viceroy :D ).
    Ha nem veszel tömőt de hüvelyt igen, akkor az gáz, mert megnézném, hogy teszed a hüvelybe a dohányt...

De itt van három kis videó, hogy összetudd hasonlítani az egyes módszereket:

Cigaretta készítés kézzel
    Cigaretta készítés sodróval (tekerővel)
    Cigarettatömés tömővel+hüvellyel

Ezekből azthiszem látszik, hogy melyik az egyszerűbb számodra és könyebben fogsz tudni dönteni.

csoxer: Ha valami kínai szar töltővel próbálkoztál akkor a töltő volt a szar, de ha normális töltővel akkor te
    Egyébként én régebben mindig úgy szartam el a cigit a tömővel, hogy túl sok dohányt tettem bele, szal inkább kevesebbet rakjon az ember bele, minthogy ne bírja lehúzni, vagy a papír szakad... de ma már olyan profi lettem, hogy már egyszerre pont annyit veszek ki a dohányból ami pont elég :D
  • kulabácsi
    igen abba bennevan mind2ő, és gáz ha nem veszel hozzá töltőt:)
  • skajwa
    A hüvelyben benne foglaltatik a cigipapír és a szűrő is? Ha nem veszek tömőt, az gáz??
  • csoxer
    viszont szívtam már kexes cigit
  • csoxer
    nekem nem megy a töltővel vagy a töltő szar vagy én vagfyok a béna
  • stevenson1988
    pont ahogy kulabá mondja, bár én a hüvelyest előnyben részesítem (nem jár annyi macerával)

pénzügyileg meg így néz ki:
    egy cigarettahüvely-tömő: 1400-1600Ft (legalábbis a nyiregyi tesco-ban)
    egy doboz cigaretta hüvely (100db, primus): 160Ft
    egy csomag dohány: kb260Ft-1200ft
    az élmény hogy saját cigit szívhatsz: felbecsülhetetlen

amúgy ha ezt választod akkor ajánlom a primus cigaretta hüvelyt (pirost de ha az nincs a kék is nagyon jó), illetve a primus dohányt, amiben van cherry vaníliás is ami marha jó (más cigit szívva kapar a torkom de ezzel nem) mindkét fajta primus amúgy 419Ft, ez 40 gramm amiből 40 szál kellően megtömött cigaretta jön ki, de van hogy több, van hogy kevesebb...
    Sophie dohányt ne vegyél, mert az szar (kapar a torkom), de ennek oka lehet az hogy "pipadohány" van ráírva, sokan pedig nemcsak a primusra, de a tilbury-re is esküsznek (bár ez nekem annyira nem jött be, de 100x jobb mint a sophie, és kb egy árban van a primussal).
  • skajwa
    Cigipapírból és füstszűrőből milyent érdemes?? És ezek, amiket leírtál, mennyibe kerülnének, ha mindenből jobbat veszek? Előre is köszi.
  • kulabácsi
    dohányra, cigipapírra, füstszűrőre és tekerőre, vagy kézzel is tekerheted és akkor az nem kell....meg van olyan módszer is h hüvelybe töltöd bele, ahhoz kell egy töltő meg hüvely, ennyi...
  • skajwa
    LÉcci vki segítsen..
  • kulabácsi
  • csoxer
    akkor jól tettem h csodálkoztam:) asszem megyek felvásárlom a maradékot:D
  • kulabácsi
    olyan nincs h csak a piros árát emelik meg!!!! max az még régi csomagból volt, mázlid volt, de semmi köze az árnak ahhoz h piros vagy kék
  • skajwa
    Sziasztok! Ha szeretnék magamnak cigit csinálni, akkor mire lesz szükségem hozzá? Üdv
  • csoxer
    áhh,elnézést a félretájékoztatásért.most voltam ugyanott,vettem egy kékviceroyt,az mégmindig csak 398,csak a piros árát emelték meg..pedig már bekészítettem a 420at:)
  • csoxer
    persze hogy nem,de hosszútávon...
    főleg akik így is alig tudták összekapargatni (szerencsére nekem mindig összejött xD)
  • kulabácsi
    nem vág a földhöz persze, de akkor is...
  • Match
    Hehh! Ez jó :D
    Nincs többé "Bocsi, van tüzed?"
    Most már "Bocsi, nincs egy aksid?" lesz :)

Amúgy tényleg nem rossz, tekintve, hogy ott is tudsz cigizni, ahol amúgy nem lehetne...meg ahogy nézem, egy patron kb 2 doboz ciginek felel meg, tehát nem túlzottan olcsóbb :/
  • stoner27
    mellesleg ma van nállam egy bontatlan világoskék helikon(leszokás miatt,egyre gyengébbeket szívok),nekem az elég llesz még a héten
    [ja és nem fizetett érte,mer kapta a barátjától]
  • stoner27
    kedvenc cigimnek is felvitték az árát...
  • franc0
    előbb-utóbb fel fog, árkövetés
  • franc0
    ma keletiben még 400ért vettem, bemákoltam, mert csak annyit vittem :)
    egyébként ez a +15 huf gondolom senkit nem vág földhöz azért
  • csoxer
    amúgy nekem az arany ronson is bejött,de azt meg itt nemlehet kapni..bondnak is felment az ára,nemtudja vki?
  • Hosty
    Vettem sotetkek pallmall, de kulonbseget nem sokat lattam eddi ga narancssargahoz kepest. De me gadok neki par hetet! (:
  • Beepee
    Elektromos Cigaretta
  • Beepee
    <object width='320' height='273'><param name='movie' value='http://videa.hu/flvplayer.swf?v=qiTxU4nUzr2CrvsE' /><embed src='http://videa.hu/flvplayer.swf?v=qiTxU4nUzr2CrvsE' type='application/x-shockwave-flash' width='320' height='273' /></object>
  • kulabácsi
    jaja, de kezd túl drága lenni ez a szar is, az ennél olcsóbbak meg már nagyon gázok számomra, szal meg kell szokni ezt az árat:(

emlékszem még régen bazze 275Ft-ért vettem a kék L&M-et most nemtom mennyi, de piszkosul mennek fel az árak:(
  • csoxer
    hát sztem mindegyik,de én csak pirosat vettem vmeik nap,annak tuti felment..még jó h nem csak a szokásos 400ft volt nálam:)
    de a multi is 510 már
  • Tarajos Sül
    C :)
  • Tarajos Sül
    ja és ilyenkor is kék viseroy
  • Tarajos Sül
    melyik??? kék?
    vagy mindeggyik?
    a qrvaapuciukért kell kihasználni az embereket,nem mintha egészséges lenne,és igy leszoktatni az emberek,hogy TÚLságosan is drága szenvedély,de akkor is
    én mostmár csak akkor dohányzok,ha elmegyek valamilyen bulira,vagy esti "csavargászás" van éjfélfelé
  • Hajnalcat
    Te is azt szívsz? (barátom is.)
  • kulabácsi
    nemá:OOOOOO
  • stoner27
    2 éve 320 volt....
  • csoxer
    viceroy ára felment 414-re
  • stoner27
    az egyáltalán nem sok,én is kb annyit,és megvagyok abszolút,nem köhögök,és mindig olyan 2-3 óránként szívok el egyet:)
  • Tujm
    én sötétkék pallmallt szívok, egy időben tekertem, kézzel sose volt türelmem, van kis tekerőm is, pipám is, de jobb szeretem a rendes cigarettát, nem szívok sok cigit, napi 4-5 szál max.
  • stoner27
    én mér lassan 3 hete nem szívtam el egy szálat se(nem volt zsém),és abszolút jól érzem magam,de azért jól esik a cigi is,és a héten fogok venni egy kék Bond-ot
  • csoxer
    arany ronson is jó,és azis 400körül van:)
  • stevenson1988
    ha már ennyire szarul esik a cigi, akkor erre már tényleg csak azt lehet mondani, hogy szokj le, vagy legalább napi 1 dobozra vagy kevesebbre vidd le a fogyaztást