Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarajos Sül
Igen,igy reklámozzák!
A külsõ átlátszó foliára is rányomtak egy idézetet,és a doboz belsejében is van egy cédula,amin ugyancsak idézet van,és:

lehet,hogy minden cédulán más és más áll,de az enyémen ez van:

"MINDENKI MÁSÉRT SZERETI A VICEROYT

A nagyvilág több mint 50 országában kapható a Viceroy,és ez a márka mindenütt sikeres!
Nem csoda,hogy itthon is már több mint 160 ezer fogyasztó vesz rendszeresen Viceroyt.
És az is biztos:ami ennyi ember kedvence,az csak jó lehet!"
JaBaRn
ÍGy reklámozzák? pedig nem valami csúcs cigi 😊

Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!

Tarajos Sül
értem,én pedig halottam nöi cigikrõl...
mondjuk az is igaz,hogy a nõk is szoktak rendes,normál méretû cigit szívni

amugy a Viceroy mit akar elérni,az idézetek elhelyezésével?
azon kivûl,hogy buzdit minket,hogy vegyük meg?
"Már a barátaim,is Viceroy-t vesznek" stb
és a dobozok belsejében lévõ cédulák
kulabácsi
mármint a piros?
nekem különben nincs vele semmi bajom, nekem a pall mall szappanízû😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

akyyy
és a sima?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

revizor
akkor te vagy a postás dealer-e 😄

na ezthogy csinálja?

Mr k
A marlboro light az olyan rossz cigi, hogyilyen szar nincs a világon az tuti. Olyan mintha savanyú íze lenne <#vomit>

Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban

franc0
280-ért is vettem már

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

kulabácsi
😄DDDDDDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ahha, tökéletesen, köszi! 😄 de azért próbálkozok a Batthyányi téri aluljáróban, hátha találok 😄
kulabácsi
a boltban😄
figy ha azt mondom h 2.kerben hüvösvölgyben a széphalom bevásárlóközpontban lehet kapni azzal ki vagy segítve??😄

úgy értem, hogy még soha nem hallottam róla...... hol lehet mondjuk kapni, nekem ennyi elég lenne 😄
kulabácsi
mit kéne tudni róla?

elfogyott a luckystrike-om, és kértem valakitõl ma cigit. Vékony, hosszú, mentolos "LÿD" volt. Tud valaki valamit róla? 😊 Mivel nagyon finom volt, igaz, sajnos vékony, de megjárja........ 😉
kulabácsi
értem😄

revizor
itten tartózkodom, de másutt is tartózkodom néha...😄

hát errõl még én se sûrûn hallottam😄

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

kulabácsi
miért te nem magyarországon tartózkodol??😄

revizor
Olaszországban olyanb mint nélunk a Helikon volt fénykorában

kulabácsi
merit??? nem is hallottam róla😄

revizor
Merit- et ki próbálta (eltekintve tattól, hogy a szivart kedvelem) ez egy elég jó márka, talán a legkarakteresebb, mégis könnyû, harmónikus ízvilág jellemzi, közepes nikotin tartalommal, felhasználóbarát kiszerelésben is kapható (puha doboz nem nyomja szét a segged)

kulabácsi
lál

revizor
na jó most az egyszer nem figyelek oda

kulabácsi
én inkább lopok magamnak xDD

revizor
rendelhetsz Te is a jóembernél 😄D

csak annyi a marlb?😄
há egybõl L&M-et fogok szívni wazze😄

revizor
Marlboro 350, ezt übereld

revizor
én is ezt gondoltam, de ennyit még õ sem tud 😄

kulabácsi
lopja

kulabácsi
szívjá LM-et😄

revizor
nálunk a postástól lehet beszerezni minden kurrens árut, cigi, pia, stb olcsóbb nála, mint a kínaiaknál. Hogy csinálja???

Mr k
westet kipróbálnám, de itt a környéken a boltokban nincs 😞

franc0
Bond 385
West 420

Mr k
occsó cigiket már nem nagyon szeretem, de a kék bond az jó, meg a multifilter is csak 465Ft.-

elfogyott a cigim😄 tudtok vmi jó cigit ajánlani így 500alatt? (eddig kék viceroyt,piros goldengatet,barnasophiet szívtam)

Mr k
de, priluki, csak még nem bontottam ki 😄 mutiból már csak 1

revizor
hát akkor elfogytak a tippjeim, mert ugye 3 szálad meg már nincs...

Mr k
az nem jó semmire, ha 4szálat szívok egyszerre akkor bekábulok tõle, a 2 az meg olyan mintha egyet szívnék😊

revizor
töltsd le egyben!

Mr k
Most kék multit szívok, van még 2szál

revizor
ja, de van aki szerint ez az elegáns, mondjuk ha 2-3 at szívsz belõle egyszerre akkor kijön a megszokott mennyiség - de az meg már ugye nem elegáns Rgó maradjunk a szivarnál, az elegáns is, meg elegendõ füst is gyün belõle<#nevetes1>

kulabácsi
abból is van nõi hosszú, és sima is.....

kulabácsi
😄
azért sztem eléggé hülyén néz ki egy vékony cigi az ember kezében, de tényleg nem gáz, csak nekem horpad a pofám mire lejön belõlle annyi füst amennyit megszoktam😊

Mr k
Szerintem sincs nõi férfi cigi 😊, én szoktam vékony hosszú-t is szívni, nem néznek rám furcsán 😊

franc0
eza férficigi vs nõicigi az egyik legnagyobb fasság amit hallottam

aki ilyennel érvel az nálam divatcigis, aki divatcigis az meg gáz arc

Tarajos Sül
Én már vasárnap ota csak 1 db szálat szívtam el
vasárnap nem is gyujtottam rá 1re sem

ja amugy a David off,az tényleg nõi cigi?
vagy van,ami nem nöi közülle?
pl kék,barna stb?
Mr k
A csajom a bõröset, és a simát xd

revizor
ha ha haaa haaaaaa haaa ha haaaaa

kulabácsi
a bõröset szereted mi??<#eplus2>

revizor
hülye cigisek! a szivar...az más.... az igen!!