Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThisZip
Nem tudom, mennyire üthet meg, de szerintem, ha ütõset akarsz akkor tüdõzz szivart! :D Hallottam, hogy szivart nem szabad tüdõzni, de osztálykiránduláson tüdõztünk 2 haverral és úgy kiütött minket mint a nemtommi. Fõleg a vége, az aztán kegyetlen volt. :))))

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

leszarom*, fújok*, forró*, szart*
:D
én leszarok a nikotint:)
a füstöt szeretem ahogy szívom be meg szarakodok vele, karikát fúlyok, meg hóembert meg katedrálist meg mindent... és jó érzés ahogy a foró levegõ lecsúszik a tüdõdbe
nekem ez az élvezet benne
a bagótól meg olyan barna és büdös lesz a pofád mintha szuart ettél volna.
Gladiator
én csak kiprbálom. kicsit így megüt. szobatársam mikor elõször próbálta teljesen kiütötte magát, csak feküdt a földön és bambult maga elé 1 órán keresztül:D

kulabácsi
és az miért lenne jó neked???
nemtom én szeretem a füstöt, ezért is szívom, ha csak a nikotin kell, akkor meg vegyél tapaszt:D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Gladiator
nem, ezt se nem felszívni, se nem rágni nem szabad. még véletlenül sem nyelhetsz le belõle egy kis darabot, mert akkor tényleg szétmarja a torkodat. ott kell tartani a fogad és az ínyed között vagy 4-5 percig, aztán kivenni.

kulabácsi
lol hát ja lehet belerakni dohányt is esetleg:)))

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ThisZip
Hát persze, hogy nem füvet!! ÁHHH isten ments! ;DDD
Komolyan csomóan azt hiszik, hogy bele KELL rakni a füvet, utánajártam, és nem az a lényege. Az a lényege, hogy összehozza az embereket! Van külön dohánylevél vízipipához rengeteg illatban. Az egy másik kérdés, hogy raknék-e bele valami nem rendeltetésszerû "anyagot". ;)

kulabácsi
és mit tennél a vizipipába???:)))))))

ThisZip
Hoppá akarom mondani sz**ja le, elnézést!!!

ThisZip
Van egy ilyen könyv, a címe Miért ne dohányozzunk?. Még általánosban kaptuk, elrettentõ példaként de ki nem szarja le..... ;)))
Ebben azt írja a tubákolásról, hogy a dohányport az orron át szippantják fel, a nikotin orrnyálkahártyáról szívódik fel. Mivel nem ég, nincs kátránytartalom. Nem rákkeltõ. Dióhéjban errõl ennyit. Ír egy másik "dohányzási" lehetõséget a bagózást. Azt írja róla, hogy a dohány rágásából áll. A nikotin a szájnyálkahártyáról szívódik fel. Lehet, hogy innen rémlik. Cigizek, de szívesen kipróbálnám a vízipipát. Haverokkal leülni, lassú, nyugodt zene mellett beszélgetni..... Hmmmm FLEEEEEEEESHH.... ;)

Match
az nem tabak?
egyébként originally az is a nikotinfüggõ arisztokraták játékszere hogy ne legyenek cigiszagúak...
Azt nem tudom mennyire ártalmas, még nem volt hozzá szerencsém, de egy barátnõm azt mondta hogy azt hitte szétmarja az arcát :)

Egyébként meg vegyél tubákot, az is ilyesmi :)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Gladiator
nem akartam neki külön topikot nyitni, de mit tudtok a tobaccorol? ami a fogad és az ínyed közé kell tenni? mert aszittem az kevésbé ártalmas, mint a cigi és azt nyomom most, az eladó ott arõsködött, hog yinkább cigit vegyek, csak tobaccot ne, mert az kurva ártalmas. szal kicsit most vacilálok. tényleg ennyire káros lenne? naponta 1x használom kb.

jaja, a laborosok megállapítják a vércsoportodat is.
#1530, elsõ mondat...

-emberek

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Nekem vöröskeresztes emberek ismerõseim mondták hogy véradásnál nem számít az, hogy valaki dohányzik-e vagy sem. Ami viszont fontos hogy ittasan soha ne adjatok vért.

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Tarajos Sül
Nem az számit,hogy dohányzol,és így adsz vért másnak,hanem a vércsoportod,ami lényeges!
kulabácsi
:DDDDDD

Úgyhogy rá is gyújtok, ettõl még lehetek jó életmentõ:D

lehet;)
de visszakanyarodva a #1529-re biztos, hogy nem fog haragudni rád senki, ha a nikotinos vérednek köszönhetõen marad életben:))

Szerintem viszont a vért nem tisztítják meg a nikotintartalomtól! Különbséget lehet tenni, egy dohányzó és egy nemdohányzó vérének az összetételéböl. Tehát lehet, hogy egy nemdohányzó életét menti meg egy dohányzó! Persze ez fordítva is érvényes lehet.
A véradás során begyûjtött vérállomány asszem elég komoly laborvizsgálatokon megy keresztül...
Lehet, hogy meg lehet tisztítani az efféle (meg másféle) szennyezõktõl,
de az is lehet, hogy a tûréshatáron kívül esõ vérmennyiség azonnal a párizsiba megy, (és nem a nemdohányzó véráramába):)))
füst

Szevasztok. Végre egy oldal, amin lehet normálisan csevegve dohányzásról. Én már 14 éve, hogy slukkolok. Most kezdem egy kicsit érezni a tüdömon is. Nem bírok futni sokáig. De nem baj, fö, hogy cigizni még bírok. Én kék CAMELT szívok, vagy MARLBORO lightet. Olvastam a nemdohányzók véleményét, hát szörnyü miket ossze-vissza írnak. Volna egy kérdésem? Tételezzük fel, hogy egy nemdohányzó balesetet szenved és vért kell, hogy kapjon. Mondjuk megkapja az én 15 éves nikotinos véremet. Akkor most ehhez mit szóltok? Adtam neki vért, de lehet, hogy haragszik mert nikotin tartalmú vért kapott. Valójában pedig megmentettem az életét!
kulabácsi
ez még a jobbik eset, legalább nem dohányzol annyit:DD
én dolgozom, szal pénzem az mindíg van rá, és költök is rendesen erre a szarra:S

hát nekem sajna csak akkor sikerül,ha van rá pénz..:)

kulabácsi
én minden nap veszek:S
és tudom is állt h milyet:DDDDDDDDD

most viszont van zsém,szal este veszek egy dobozzaaal:) csak még nemtom milyet

kulabácsi
énis mint látod:DDDDDDD

én meg az egész házban nem,mégis ittvok:)

kulabácsi
nem!! csak nem dohányozhatok a szobábam, azt alig vok itt:)))))))

na miaz,mindenki meghalt tüdõrákban?:O

Szerintem is a szûrõ a megoldás. Én már egy ideje sodort cigit szívok, igaz, viszonylag gyengét: Tilbury cherry-vaniliát. Sokkal jobb érzés a tüdõnek mint az akármilyen dobozos cigi. Én is inkább az ízére vagyok rászokva mint a nikotintartalmára:D

kulabácsi
:D
miért nem veszel bele szûrõt is, és akkor már szívhatod nyugodtan a tekertet!

sz4bolcs
jaja, és elég sokáig szívtam. 2 hónap sodort cigi után mindig mint ha kómás lennék, reggel alig tudok ébredni, meg letört vagyok. Ilyenkor szoktam beruházni valami dobozosba.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kulabácsi
jah hát ha sodortat tolsz szûrõ nélkûl az tuti h betesz:)))

én most kék viceroyt szívtam,hát annyira nemtetszik

sz4bolcs
"Nincs annál gonoszabb ember, aki azelõtt jó volt, de egy másik gonosz õt is gonosszá tette" :D Vettem kék bondot, elõtte szofit, nekem nagyon könnyûnek tûnnek ezek a cigik, pedig régen szofi lájtos voltam. Aztán sodortat szívtam sokáig szûrõ nélkül. De nem tesz jót. Inkább visszaállok light cigikre, egészségesebb.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Annakin
:))Semmi para, ezt a labdát le kellett ütni. Csodálkoztam volna, ha nem Te reagálsz elsõként:) A leendõ site címe legalább bevésõdik az agyakba, legbis remélem, h lesz site, még van pár hónap mjeló a cuccon.
Knben a www.szokjle.hu se rossz:DD

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
lol

revizor
na jó, ha kivesszük belõle a mézet... külön-külön

kulabácsi
hát a mézespálesz azért jó:)))

revizor
nincs is annál szarabb, olyan mint pálinkába a méz

kulabácsi
jah meg alapból én hülyét kapok a mentholostól....

akyyy
hát én eleniten viceroyt sziívtam, beis van vhol irva atopikba, de nyár végétõl kék multi -.-! gondolkoztam mentolosan de az imptenciát okoz<#bdead>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kulabácsi
www.szopjálle.hu
(boccs ne vedd magadra, de ezt nem lehetett kihagyni:D)

Annakin
:) www.szokjalle.hu

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
nekem nincs vele bajom, kb nem érzek különbséget eközött, meg a sophie között....

JaBaRn
Lol, pedig nekem nem ízlik annyira, igaz még csak 1 dobozzal szívtam belõle :)

Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!

Tarajos Sül
legalább firkantottam eggyet :)
kulabácsi
nekem már sokminden volt rajta, pl "persze h számít a minõség, hogyne számítana" meg hasonlók!! elég nagy baromság vazze:D