Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarajos Sül
Mért gusztustalan?
ugy gondolod,ha jól értem,hogy amikor rajtad van a kezeden a ksztû,akkor fogod a cigit?

sztem ebben nincs semmi,max annyi,hogy nem érzed annyira a cigit,hogy ne essen ki a kezedbõl,és talán jobban meg kell szóritani :)
kulabácsi
hát igen!!! az lesz sztem, csak a forralt bort, sörre meg unicumra cserélem:)))
jah és TÉK

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Gladiator
nemtom, én 2-3 fokban azé még elég messze állok a megfagyástól...

sz4bolcs
ilyenkor a legjobb egy barátságos kocsmában egy barátságos forralt bor mellett. :)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kulabácsi
pff hát akkor faggyál meg vazze:D
én télen sokkal kevesebbet dohányzom a szabadban, mert szarrá fagynak az újjaim, nem éri meg....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Gladiator
szentem télen a legjobb cigizni olyan kellemes 2-3 fokban. Nem nyáron, 35 fokban. akkor max a mentolos...

sz4bolcs
szerintem simán be tudod tenni cigivel együtt a kezed a zsebedbe. :D
Én volt, mikor kesztyûben szívtam el pár szálat, de ritka gusztustalan, szerintem többet nem vetemednék rá. Nem is tudom, akkor mi ütött belém.

sz4bolcs
Naná hogy elfogadnám. Ha az életem múlna rajta.
De szerintem ugyanígy elfogadná bárki az én rákos tüdõmet :D

sz4bolcs
Úgysem számít, mert kiszedik a cuccot, ami kell nekik. A vérvétel elõtt meg tényleg nem szabad enni sem inni se semmit. :)

Tarajos Sül
Hát ja!

A kék Multi drágább 10 forinttal,mint pl. a fehér!
Amugy tényleg sz@r télen cigizni,mikor a cigit nem lehet betenni a kezemmel eggyüt a zsebembe,és lefagy a kezem,még tartom a cigit!
kulabácsi
mindíg is így volt, asszem h 10 foirinttal drágább, mint a rövid, de én a hosszút nem szeretem, az elejét úgysem érzem, mert messzevan, nameg télen eléggé elõnytelen, mivel ígyis kb 3 perc alatt eltolom a cigit, mert olyan geci hideg van:S

akyyy
én most pallmallt vettem de nagy fostalicska, kék multi jobb...csak egy oszt táresam megkérdezte mért azt szivom...nemtom mi baja lehetett vele<#nemtudom><#nemtudom>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hogyhogy csak alig pár forinttal több pl a 100as multi mint a sima?:O

Tudom, hogy dohányzol, de mondjuk egy nagyon erös dohányos szervét elfogadnád? Erre gondoltam!
Lehet enni elötte, én írtam rosszul. Elötte elszívnál 4 cigit?! Nem sok ez egy kicsit egyszerre? Jó nikotinos vér lehet, nem?!
sz4bolcs
Sõt, úgy tudom hogy az sem kizáró ok, ha elõtte bevágok két fele s páleszt 4 szál cigivel.

sz4bolcs
Én ilyenrõl még nem hallottam hogy csak üres gyomorral adhatok vért...
El is ájulnék, ha nem ennék elõtte semmit.

sz4bolcs
Én dohányzom. :)

akyyy
kék multi?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ThisZip
kíváncsi vagyok rá!! :))) Különben is igaz, hogy cigi topik de ha vízipipáról is simán eldumáltunk, akkor néhány mondatban összefoglalhatnád mi történt, meg a tapasztalataidat. ;))))

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

kulabácsi
hááát ez egy hosszú történet:DDDDDD
és egy másik topik xDDD

ThisZip
megint???! rászoktál utána meg le? :))))

kulabácsi
19

hány éves vagy?
kulabácsi
énmeg dohányzom itthon is, szal ha beállítanék egy pipával max annyit kérdeznének h megint füvezek vagy mi?:)

Én levagyok fényképezve a vízipipával a számban Törökországban. A képet látták a muterék is de nem volt belöle balhé! Amúgy elöttük nem cigizek én sem!
Ha az életem múlna rajta igen...
Mi van akkor, pld. ha az egyik vesémet adom oda valakinek, ha jól tudom a vese is tárolja a nikotin származékait. Te elfogadnád egy dohányos ember veséjét vagy esetleg tüdejét? Habár ha jól tudom tüdöt még nem ültetnek át! De ha lehetséges volna elfogadnád?
Írod, hogy mindent ki szednek a vérböl, véradás elött. De azt tudod, hogy pld. vért nem adhatsz csak üres gyomorral, tehát nem állíthatsz be ittasan és azt mondjuk, hogy megtisztítják a vért az alkoholtól. Én már adtam úgy vért, hogy elötte elszívtam 3 szál Marslborot. És nem mondtak semmit! Érdekes lenne, hogy mi van akkor ha mondjuk teljesen kicserélnék a véremet egy nemdohányzóéval, akkor én nem kívánnám a cigit? Mármint az agyam biztos kívánná, de a szerrvezetem nem?
Gladiator
azért, mert nem a nikotinra vágysz, hanem a sok szar adalékra amik direkt azért vannak benne, hogy te rászokj.

sz4bolcs
Érdekes ötlet ez a "megtisztítani a vért a nikotintól" elképzelés, ez egy külön téma is lehetne. :-)
Állítólag pár napon belül teljesen kitisztul a vérkeringésbõl a nikotin, ha nem gyújtasz rá, mégis miért marad utána is vágy?

ki nem próbálnám:)
kulabácsi
én inkább nem szívnék ilyen szarokat sry:)))

Gladiator
hát az nagyon jó lehetett

Tarajos Sül
haverok egy kék bondot befujtak izzadásgátló spray-vel,és az ize "szappanos" volt

:DDD
szerintem probáljátok ki :),de jól befújta a kölök
Igen, csak a gond akkor van ha a véredet a véradás után rövid idõn belül felhasználják, akkor ugyanis nics idõ megtisztítani.

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Szerintem mindent nem lehet kiszedni a vérböl, ha úgy lenne akkor aki leakar szokni a cigiröl, annak is megtisztítanák a vérét és lehet, hogy nem kívánná a cigit! Emlékezzél arra is, hogy a hepatitis fertözéstöl sem tudják megtisztítani a vért. Aki már egyszer elkapta soha többé nem adhat vért!
sz4bolcs
az a véradásos amit írtatok úgy tudom nem így van.
Mindent kiszednek laborban a vérbõl, ha cigiztél-ittál, ha nem. Fogalmam sincs melyik részek maradnak benne, de nagyon átszûrik, így nem gond az sem, ha iszol elõtte, ugyanúgy föl tudják használni.

kulabácsi
hát 1500-ért ne is vegyél 1 tekerést, mert akkor nagyon átbasznak:)))

ThisZip
Azaz XDDD, Haver egyetemi(!) ismerõse tud szerezni, azt mondta, hogy 1500 Ft egy tekerés, ehhhh mennyire drága manapság a boldogság!.... :))))

kulabácsi
jah néha amikor nincs rá pénzed akkor nem mi?:)))

ThisZip
Otthon nem cigizek mutter elõtt, mert egyszer lebuktam és nagyon nem nézték jó szemmel. Ha beállítanék egy vízipipával egybõl gondolnák, hogy mindennap füvezni szeretnék, pedig nem is mindennap, hanem alkalom adtán ;))))))

Gladiator
ezek a hegyi leveõ cigik sokkal ártalmasabbak, mint a normál erõsségû. egy csomó szart beleraknak, hogy ne legyen annyira erõs, egy csomó vegyszert. szal szentem hanyagold. amúgy cigizésrõl nem lehet úgy leszokni, hogy szép lassan. egyszer abba kell hagyni és kész. nem hallottam még olyanról, hogy vki szép alssan le tudott volna szokni.

Igazad van, nálunk tényleg nagyon drága! Jövöre szintén készülünk Törökbe és meg fogom venni. Majd azt mondom a muteréknak, hogy ajándékba viszem valakinek. Te otthon cigizel a muterodék elött?
Jó régen voltam itt.A helyzet, hogy átszoktam az ultra-mega-giga gyenge, ún. "hegyi levegõ" cigire, mivel szép lassan abba fogom hagyni a dohányzást.
Egész kellemes kis darab ez a Pall Mall "Special Menthol".Az elsõ 2 hét olyan volt, mintha semmit sem szívnék, de mára már teljesen hozzászoktam és az elõzõekben szívott sima light-ok mára már erõsek nékem.
Természetesen ez is már a "hiányosak" közé tartozik, azaz egy szál ki van véve belõle...nem elég hogy adót szív az ember, de még szorítanak is egy kicsit ezen.Biztos ez is egy "reform",ami manapság egy elég népszerû szó...

ThisZip
Jajj de jó neked! állítólag, Egyiptomban lehet beszerezni a legjobb vízipipákat, de hát oda csak azért elmenni.... :) Haver faterja is vett Törökországban, de csak szobadíszként használják, hát ha nekem lenne egy olyan! :)) Az a durva, hogy itthon 15 rugót simán elkérnek egyért. Mammutban néztem egy dohányüzletben, azok nem is voltak annyira jó minõségûek.... :/// Többszemélyes pedig olyan ritka mint a fehér holló.....

kulabácsi
:D helyes!! én még nem szívtam vízipipából dohányt....szal ezt nem tudhatom:S

kulabácsi
énis ezt szeretem, köröket fújni nagyon jó dolog, így még egyedûl is "élvezetes" a cigizés....:)

Én múlt évben voltam Törökországban, ott próbáltam ki a vízipipát, ízesítettet, hát mit mondjak fantasztikus volt. Akartam venni is, nem is lett volna drága, de nagy csomag volt és anyáméknak mit mondtam volna, hogy minek ez? Amúgy már bánom, hogy nem vettem meg, majd jövöre visszaterek és megveszem!
A szavaimat vetted ki a számból. Slukkolni fantasztikus dolog az életben. Nem baj, ha fekete lesz a tüdönk?!