Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megtörhetetlen
És ehhez az uj aluljáróban tilos dohányzáshoz mit szólnak a kedves dojhányos kollégák?
Igazábol az én teóriám az hoyg nem a tilos dohányozni területeket kellen kijelölni hanem azokat ahol lehet dohányozni, és az nem lenne valami túl tág terület. Egyszerûen nem tudom megérteni hogy mi az az indok a dohányzás mellett amit nem lehetne felcserélni valami másra tehát ami kiválthatatlan ami miatt olyan jó hogy nem lehet abbahagyni, és most itt nem a 20-30 éve dohányzó emberekre gondolok hanem a kocadohányosokra illetve akik nemrég kezdték vagy akik mindig is le akarták tenni, mert a dohányosok fel állandóan csak azt mondja hogy leteszem, többet nem gyújtok rá, és ezt hallod tõlük egész addig mig be nem ismerik hogy nem tudják lerakni...

fry day fry day sálálálláláá

Thaison
Én már elég sokszor gondolkodtam rajta hogy abba kéne hagyni de a sok stressz meg a fõsulis hülyeségek miatt nagyon nehezen megy. Nekem a fõ motiváló tényezõ az lenne hogy úgy kevesebbet költenék és az a pénz sokkal jobb helyre kerülhetne. Mert azért nálam elmegy naponta 1 doboz cigi és ez így elég sok...! Mondjuk így hogy belegondolok, talán nem lenne olyan nehéz leszokni, nehézségnek egyedül a bulikat találnám ahol nem kérhetnék cigit + ha megkínálnak akkor nem fogadhatom el és ez tuti nehezen menne. Egyedül biztos hogy nem fogok tudni, vagy legalábbis most nem érzek magamban annyi akaraterõt.

😄😄😄 ld-t én sem szeretem :/ kék dolgok jönnek be 😛
de le kéne állni a bagóval :/ nem akarok attól kinyiffani.. ti, hogy vagytok ezzeL?
OssianFan
Ó bazz, tényleg 😄 Kicsit összekevertem a dolgokat 😄

mcdrusza
te melyik hszem olvastad?😊 az egy régi problematikám volt😄
az már megoldódott régen, vettem akkor töltõt.
de most ez is megoldódott mert már vettem hüvelyt.😊
MR ME
egyik narkós filmben a bibliát szívta el a srác, állítólag full olyan mint a cp <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OssianFan
Igaz hogy lassan, de lehet!

Fogd meg a hüvelyt, és pl. egy tollbetéttel kezdd el beletömködni a dohányt, ennyi 😄 Gyufa, fogpiszka nem jó, mert túl rövid.

Ha van egy vékony "csöved", pl rotring, akkor egyszerûbb, ha beledugod a hüvelybe, majd a rotringba tömöd, és ha a dohány már bennevan, a tollbetéttel a dohányt kicsit nyomva tartod és kihúzod a rotringot.

mcdrusza
Lenne egy olyan kérdésem ha nincs cp-m se hüvelyem, akkor esetleg lehetséges valami háztartásbeli dologgal megcsinálni egy cigit?😊
kopa1
Akkor ez még az áremelés elõtti csíkból van! Menj máskor is oda és hátha szerencséd lesz <#vigyor3>

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Desiderata
ja, ok, 090101
kopa1
Ott van a darabszám alatt!
a 100101 pl: 2010 01 01-et, a 091001 meg 2009 10 01-et jelöl

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Desiderata
csak valami kódot látok rajta, dátumot nem
kopa1
Zárjegy dátuma?

Desiderata
az lehet, mert egy eldugott mini ABC-ben vettem
MR ME
nagyjából 😄 ld sose volt egy igazán jó cigi sztem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
olyat én ebben az országban még nem hallottam h vminek visszaesett volna az ára, fõleg nem ennyivel 😄 valszeg sikerûlt egy régi szériából szerezned

tenkenorman
piros ld-rõl mi a véleményetek? csak kiváncsiság. ha letépnék egy darabot a biciklim belsõjébõl és meggyújtanám kb olyan íze lenne szerintem.

http://www.tenke.hu

Oké köszi az infót

Wot: Totti93

OssianFan
Gondolom régebbi szériából való volt amit vettél.

Desiderata
Viceroy ára visszaesett? nemrég emelték 540-re, most 475
mindenesetre örülök neki 😊
tenkenorman
a csap fog eltörni a hajlatnál nagyon hamar. csak mobilról írtam és nehéz úgy kifejezni magamat😄

OssianFan
Igen, lehet tölteni, de mint mondtad te is, nem tesz jót a töltõnek, meg jóval hosszabb ideig tart úgy megtölteni.

tenkenorman
tömködõ nélkül is lehet. Addig nyitd csukogatod a töltõt amíg jól össze nem tömörödik. Csak ez érezhetõen nem tesz jót a szerkezetnek XD

OssianFan
Szép 😄

Lizardman! Nem erõsségre gondoltam, hanem állagra, tömörségre, vagdaltságra. Próbáltam régebben piros tilburyt és kék durmot tölteni, de elég nehézkes volt.

REPS0L
<#ticking>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Lizardman
Magyar dohányt nincs az az isten, hogy még1x vegyek... :/
Egyszer kipróbáltam (mert más is ajánlotta), de szívhatatlan... Én minõségi dohányokat keresek, de ez sajnos közelsem mondható annak... Mondjuk elhiszem , hogy hasonlít a barna szofihoz, de én arany Marlborot, meg Dunhillt szoktam dobozosba szívni, azért nem "bírom" szerintem ezeket már elviselni sem.
Egyébként máshol azt olvastam, hogy a Kék Primus az nagyon jó.
(De egyébként mellékesen mind a két fentebb felsorolt dohányt is szokták töltésre is alkalmazni, mert mindegyiknek megvan a maga lightosabb formája is 😊 Drum:sárga , Tilbury:piros )

vizipipával volt nekem hasonló...

Én: Szia, egy csomag öngyulladós szenet szeretnék...
Eladó: Olyan nincs.
Én: De hát látom, ott van a polcon.
Eladó: Az nem öngyulladós.
Én: De az bizony az, olyat kérek.
Eladó: Ahhoz is kell tûz, mondom hogy nem öngyaulladós.

ekkora facepalmom régen volt

OssianFan
A Tilbury meg a Drum is inkább sodorni való dohány, töltésre én 2 dohányt tudok ajánlani: Piros Primus (natúr), és a Magyar dohány. Szénszûrõsbe töltve olyasmi mint a barna Szofi.

OssianFan
Totti! Én oroszlányi vagyok, sokat vagyok Tatabányán, a Vértes Centerben a dohánytrafikban lehet kapni minden félét, csak ha a fiatal csaj van ott, akkor nagyon jól írd neki körül hogy mit kérsz 😄 Múltkor ott vettem töltõt, hüvelyt meg dohányt, leírom a sztorit:

Én: Helló, egy csomag Magyar dohányt kérek.
Õ: Melyiket a sok közül?
Én: Ez a neve..
odaadta
Én: Lesz még egy csomag szénszûrõs Primus hüvely is.
Õ: Melyik az?
Én: Fehér doboza van.
Õ: Ez az? (közben a kezében tartja a KÉK dobozost..)
Én: Nem, fehér..
Õ: De nem ez az, ugye? (ekkor már azt tartotta a kezében ami nekem kellett)
Én: De, ez. Cigitöltõtök van?
Õ: Igen van, Colombus, 1350 ft.
Én: Jó, azt is kérek egyet.
erre odaadja, és megkérdezi: Ez cigitöltõ?
Mondom magamban nem bazz, fakanál... 😄 Sztem nem kértem semmi bonyolultat, de vagy 5 percig tartott ennek a 3 dolognak a megvásárlása.

MC Drusza!

Tömködõ nélkül (az a kis mûanyag cucc amivel a dohányt beletömöd rendesen a töltõbe) elég nehézkes normálisan tölteni, fõleg ha az ember hozzá van szokva a meglétéhez.

Lizardman
Sziasztok!

Én OCB-s cigarettatöltõt vettem, nagyon masszív, és nagyon jól mûkõdik, meg vagyok vele elégedve! (1200-ért vettem ilyet) -- LINK --
Papírbõl pedig sima Primust veszek, semmi gond nincs vele (persze ha tudtok jobbat, akkor szívesen fogadom. 😊 )

A kérdés nálam most a dohány. Goldengate-t próbáltam (más híján), de át akarok térni vmi márkásabbra, ami tényleg jó. Olvastam, hogy elvileg a Drum (meg Tilbury) az jó lenne. Hol kaphatok ilyet "egész" olcsón Budapesten?
Aki tud, kérem segítsen! 😊

Köszi elõre is a válaszokat, pápá

Hali azt szeretném kérdezni hogy vannak-e itt Tatabányai vagy közeli cigitöltögetõk 😄 ha igen akkor megtudná nekem mondani valaki hogy merre lehet multifilteres cigaretta hüvelyt kapni?
köszi elöre is a választ

Wot: Totti93

mcdrusza
miért járna hozzá "tömködõ"?😄
JSbyMSI8800
faternak volt régen West-márkájú töltõje, de az sokszor elromlott, meg beragadt, már vagy majdnem 1 éve van neki egy GoldenGate-es na az birja meg elég rendesen tölti a cigit.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

OssianFan
Fú én azzal nem tudtam tölteni 😄 Bnõm anyjának volt olyan, mindig engem kért meg hogy töltsek neki mert õ nem tudott, de azzal még én sem tudtam 😄 Bár lehet hogy csak hibás volt, nem tudom. Még tömködõt sem adtak hozzá.

mcdrusza
angel a márkája ha jól olvasom logot.
Calver
miután megtöltötted a cigit, fogd és a füstszûrõvel lefelé "kopogtasd le" az asztalon... legalábbis az én töltõm hajlamos volt csöppet kevés dohányt tölteni a végébe.

"The trees move. Do you not see it?"

OssianFan
Hmm, egyetlen dolog jutott eszembe, csak annyi hogy mindenhova egyenletesen tegyél dohányt. Ha eszembe jut még vmi akkor írok.

van egy pár fajta cigitöltõ 😊 milyet vettél?

mcdrusza
tegnap vettem egy cigitöltõt, legolcsóbbat, elején nem ment rendesen a töltés de kezdek rájönni a technikájára.😊 1-2tippet tudtok adni?
Én mindig megveszem a doboz cigit, ha nem futja rá, nem költök.
Egy idõben én is töltöttem cigit, és valóban sokkal egyszerûbb töltõvel. Nekem a piros tilbury volt a befutó, de egyszer ismerõsöm hozzott dobozos aranymarlbi dohányt. Na az volt az igazi. Deha minden úgy alakul, ahogy mondják, egyikse nagyon lesz.
mcdrusza
azért majd egy képet ha van idõd rá feldobhatnál arról hogy pl töltõbe mennyit raksz stb.😄 mert veszek egyik nap.
OssianFan
Hát úgy is jó, de azért töltõvel mégis jobb 😄 Nekem a sufnis módszerrel is egész jók sikerültek, lévén, hogy ~2 éves tapasztalatom van cigitöltésben, de rendes töltõvel így is jobban sikerül. Na, rá is gyújtok 😄

mcdrusza
na jókor mondod, pedig kérdeztem h jó-e úgyis.😄
OssianFan
Mostmár vettem töltõt, tele volt a tököm a sufnis megoldással 😄 Colombus, 1300 ft volt, érezhetõen jobb így.

mcdrusza
de ez nem ragasztós, hanem ilyen pattintós.😄
egyébként te sem cigitöltõvel töltöd nem? és nemesik ki?
OssianFan
Igen visszazárható, de ahogy veszed ki belõle a dohányt, a ragasztóra is kerül akaratlanul is, és egy 2-3 nap után egyáltalán nem ragad. Tapasztalatból mondom 😄

MR ME
kiszárad benne egy idõ múlva sajnos

mcdrusza
én csak pipadohányt tartom olyan dobozokban, de akkor ennek is kerítek egyet.
egyébként a zacskó amibe vettem az ugye ilyen visszazárható tehát ebben is bírnia kell.
OssianFan
Szét kéne 😊 Nekem van egy kis ételhordó dobozom, abba teszem mindig a dohányt, nem szárad ki benne, a zacskóban volt hogy 2 nap után kiszáradt elég szépen. Abban összerázom mindig amikor megveszem, a nagyobb csomók úgy szét is jönnek mindig.