Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én most kipróbáltam a goldengate-t..hát vmi borzalom az:O asszem maradok a pallmall,szofi,viceroy hármasnál:)

roberto
ja még 1 kérdés van olyan erõs mint a "beton" "sofi"?mert aszt már szittam pár dobozzal.monnyuk mindakét dobozon 10, 0,8 0,8 van.

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

én piros marlboro-t szívok, nekem bejön. próbáltam már pirosból westet, pall mallt, helikont, viceroyt de azok nem az igaziak. ha bírod az erõset pirosat vegyél :) na megyek rá is gyújtok.
roberto
Ui.:birogatom az erõset.:-d

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

roberto
hello sose szittam még marlbi-t de most akarok egyet hétvégére csak az nemtom h pirosat vagy aranyat vegyek?

csao!

chesterfield-et lehet itthon kapni valahol? vagy vándorolhatok ki szlovákiába (mármint dehogy én, majd faterom hoz ha megy:))
Match
jah, a lucky strike-ot kihagytam :)
Tud valaki egy boltot ahol lehet kapni black death-et? (a cigit, nem a dohányt)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

kulabácsi
teveszar xD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kék camel a legjobb sztem

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

<#eljen><#vigyor>

kulabácsi
jah, csak egy kis spanglit kell belerakni;)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Próbáljátok ki a vízipipát, és többé nem jut eszetekbe a cigi!<#kacsint>

Tarajos Sül
a moon-t én is szeretem
de a pirosat nem,ha nincs kék viceroy,akkor sztem kék moon-t veszek,ha az sincs,akkor bond

de eddig ahol vettem cigit,mindig volt viceroy
nem azért nem tetszett a piros moon,mert erõs,hanem azért,mert nem tetszik az íze :)
a vékony kék moon-nal is igy vagyok,a halványkék moon is elmegy,de azt nem érezni

Viceroy <#eljen>
Palinko
a piros west a legjobb szerintem is
Match
piros west.

Ha nagyon nincs sehol akko piros moon.

Ha csak drága van akkor davidoff.

Hajdanában ha jól emléxem mind ugyan ott gyártották.
Most hogy a westet és a moont magyarországon gyártják, így tul képp a west=moon.
Különbség 50ft...szinte lényegtelen....

kulabácsi
akkor mit szoktál szívni?

Match
persze a kedvenceim közül egy se volt a boltba...
Fene egy izlésem van..spec a marlborot is utálom...

kulabácsi
nekem is bibibííí:P

Match
már van :)

kulabácsi
akkor csak sóvárogj utána:DDD

Match
Nekem eszem ágában nincs leszokni...szeretem :)
Most viszont nincs cigim, és órák óta nem cigiztem, sodorni meg nincs kedvem :(

kulabácsi
dettó, de én már meg sem próbálok, mert lehet hülyén hangzik de nincs 1 olyan ember a társaságomban aki ne dohányozna, úgy meg lehetetlenség...

Na fasza nyár óta jól visszaszoktama cigire:(
A társaságomban csomoan dohányoznak igy nem lehet leszokni...
Ha senki nem dohányozna a környezetemben szerintem simán megtudnám állni...
Tarajos Sül
<#nevetes1><#nevetes1>
kulabácsi
a dohyány ellenesz kampány épp illegális csempészeket keres a magyar határ mellett (ilusztráció)

F1rstK1ng
de azért szoklyon elmindenki a dohányzásról

inaktív :C cu@bf3

F1rstK1ng
bocs nem ide akartam :(

F1rstK1ng

Tarajos Sül
de csak azért,mert nem sokan irunk bele :DDDD

Leszokott azóta vki a dohányzásról VS. nem? :)
JaBaRn
kihalt topik :(

Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!

hát nemrég énis kipróbáltam a mentolost..elég szar volt,meg gyenge,csak a mentol hatott:)

akkor: soha
annyi idõre: 10 percre :D

-the invisible-

Lazarus
mentolos rulez
csicsa
Még hogy nem! Ki kérem magamnak.Én akkor szokom le amikor akarok és annyi idöre amennyire akarok.

Ne torzítsuk gyermekeinket idõ elõtt parányi felnõttekké. Hagyjuk õket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Tarajos Sül
ez jó volt <#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps>

én még mindig CSAK péntekente tolok el egy dobozzal
akkor is hol lehetnék,amikor pénteken cigizek?
A Tesco-ban :DDDDDDDDD
amikor odamegyek,cigizek,30p-es szünet van én a kijelölt dohányzóban vagyok,és hazafelé is cigizek
nameg persze ha megkinálnak a suliban,vagy én kérek,ha vkinek full doboza van :DD
kulabácsi
sztem azért nem ír senki, mert senkinek nem sikerûlt leszoknia:D

Fiftyjoe
én csak 1el szívok :/

dehogynem,nekem tegnap este/ma hajnalban sikerült elszívni 4 dobozzal:)

kihal a topik v mi van? Már senki nem dohányzik csak én? :D

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

kulabácsi
de még mennyire!! meg haveromnak szürke volt, hát 1 hónap alatt abból barna lett az újjánál vazze:D

sz4bolcs
jaja, büdi lesz a kesztyû..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Én is aszittem nemfagyok meg..de mostanába amikor esténként kint cigizek,kurvára lefagy a kezem:)

kulabácsi
hát akkor egészségedre!!!

Gladiator
2 éve nyáron azt szívtam....
szentem akkor is hóesésben a legjobb. azért, amikor rajtam van kabát, sapka, sál, nem fagyok meg 3 fokban.

ddomi87
de fázol bazz...a 2-3 fokba, nagy kabátba, fagyoskodsz...nem jó az...
kellemes nyári estén...hüvös du. már sokkal jobb...
a mentolos cigi meg szar....Te e szivsz soha oat....

ööö...retekegér...!

JaBaRn
ÉN is :) nem is tervezem a leszokást.

Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!

csatlakozok:)

Tarajos Sül
fogjuk rá,hogy én is,de NEM MINDIG!
Ezt most is hozzáteszem!
Mostmár csak minden hétvégén veszek egy dobozzal,és hol szivhatnám el?,ha nem a Tesco-ban :)(van kijelõlt hely)
beszélgetünk közben,várjuk hogy leteljen :) a 30 p étkezési szünet,és utána mehetünk vissza dolgozni
na meg persze a Tesco felé,és onnan eljövet is rá lehet gyújtani
:)
kulabácsi
hát én még mindíg dohányzom:DDD