3503
Avagy dohányzásról általában
  • STurmGewehr
    a cigi szar
  • 2adam2
    én 13
  • kulabácsi
    hmm ez jó kérdés, olyan 15 lehettem:S
  • supRshine
    :) 2 hétig megmarad egy zacsi? nálam olyan 4 napra elég... nincs esélye kiszáradni:) függ attól, hogy megyek-e sörözni vagy estére valahova, ha nem, akkor bírja tovább.
    én nem kezdtem olyan korán a cigit, kb 17-18 évesen.
  • 2adam2
    Hány éves korotokba kezdtetek cigizni?
  • stevenson1988
    nekem 2 hét után már eléggé száraz íze kezd lenni, de ezt a felbontást nálam úgy kell érteni, hogy mikor megtömtem amit kellett, utána visszazárom. Tehát ez azt jelenti, ha normális cigit akarok szívni akkor heti 1 doboz cigi fogyasztást tartani kell :D (ergo: kéthetente 1csomag dohány)
  • csoxer
    amúgy,a primus dohányt meddig lehet tárolni felbontva úgy h ki ne száradjon teljesen,tehát lehetetlen legyen megtömni?
  • csoxer
    persze
  • 2adam2
    van valaki fenn?

• tirpitz
    Köszi a választ, erősen gondolkodóba estem, hogy áttérek.
  • stevenson1988
    ne sodord, hanem tömd, jó tömő pl a mascotte meg a colombus (én a mascotte tömőmet anno 1600ft-ért vettem, de mivel egyszeri kiadás, megérte), hüvelyből jó teszem azt a primus kék/piros (egy doboz 160ft, ez 100db-ot tartalmaz). Dohányból olyan középárba szerintem a primus jó, meg a tilbury, ezek ilyen 420-480ft között mozognak per csomag, egy csomagban 40 gramm van, ami általában 2 doboz cigire pont elég. Az hogy ez mennyire éri meg, kis fejszámolással kiderül. A hüvelyben egyébként benne foglaltatik a szűrő és a papír is.
    "0 kézügyességgel" is lehet normális cigit tömni, szal ettől nem kell parázni
  • tirpitz
    Sziasztok!
    Kb. mennyivel olcsóbb ha magam sodrom a cigit? Kicsit aggasztanak az árak, kezdek kiakadni, és jó lenne valamennyit spórolni. Eddig Benson & Hedges Silvert szívtam, meg kék multit.Nincs időm most visszaolvasni, ne haragudjatok, de tudnátok ajánlani középkategóriás dohányt, sodrót, papírt, szűrőt? Előre is kösz!
    [életemben ha háromszor sodortam eddig, azt is részegen... egy 0 kézügyességű embernek sem kizárt hogy normál cigiket sodorjon, ugye?:)]
  • haaapci
    Na émmeg asszem egy puhadobozos barna szofit fogok majd eltolnia közeljövőben És utána persze megint Gauloises-t
  • kulabácsi
    nah a ronson az számomra elszívhatatlan:S én már nem nagyon keresgélek amúgy, a kék viceroynál megmaradok, ezt szívom már vagy 1 éve ha nem több, az ára is megfelelő és sztem a minősége is....
  • csoxer
    kéket vettem^^ előtte arany ronsonom volt,azér van közte különbség:)
  • Match
    Na, ezt a kék gauloises-t ki kell próbálnom :)

A west a kedvencem (pirosba). A barna szofi meg szvsz picit gyengébb mint a piros marlboro.
  • haaapci
    Te Csoxi!

Én pont most toltam egy kéket. Nagyon jó, belevaló kis cigi ez a Gauloises, nem olyan kis kecskeszar mint a többi. Hát most skék pall mallt vettem (megint), de h a Gau után, mekkora sz*r ez, azt hagy ne jellemezzem...
    Szal jóh nagyon. Sztem inkább kéket vegyél, az erősebb is, meghát igazából az az eredeti Gauloises

A westről kinek mi a tapasztalata? Jah és a barna szofi az erősségben kb a piros malb? Köszi
  • csoxer
    na ma sztem veszek egy dobozzal,csak nemtom még milyen színűt:)
  • franc0
    1 7 alatt eltoltam -.-
  • csoxer
    küldhetnél belőle postán:>
  • franc0
    ha nem tolsz el napi 1 dobozt, akkor nem :)
    mondjuk ahhoz képest, hogy 3 hete a szerb-macedón határon 12 euróért vettem egy kartonnal, na ahhoz képest vészes :)
  • csoxer
    akkor az még nem is annyira vészes
  • franc0
    asszem 560 egy doboz
  • csoxer
    és azt nemtod,mennyibe kerül kb? bár mivel már próbáltad,tuti tudod,úgyhogy remélem el is mondod:)
  • franc0
    vigyázni kell, mert náluk a kék a legerősebb asszem.
    szvsz az egyik legjobb cigi, főleg a sárga (kb az összes itthon kaphatót kipróbáltam már)
  • csoxer
    Szívtatok már Gauloises-t? mostanában egyre több helyen látom,ki kellene próbálni,csak nemtom h milyen,na meg h mennyibe kerül..vki felvilágosíthatna:)
  • Calogeero
    Ok köszi a gyors reagálást.
  • stevenson1988
    igen, ez pl jó. mondjuk én mascotte-ot használok, de a columbust is ugyanolyan jó, lényeg a lényeg, a szar töltő ritka
  • Calogeero
    Ti milyen típusú töltőt ajánlotok ez pl. jó?

• stevenson1988
    az aktívszenes szűrő meg a cellulóz szűrő jól sejtem, hogy két külön dolog, vagy esetleg egy és ugyanaz?

mellesleg számomra ez a cikk alapból le van nézve, én azt, hogy mennyire káros a dohányzás rég tudom, ennyi, aki ezek tudatában mégis szívja, az a hülyék közé sorolható, élen velem

bár szerintem csak úgy mint a pipázásnál van élvezeti pipázás (hegyalja fesztiválon a magyar pipaklubbnak hála ebben volt részem) a cigarettánál is lehet ilyen, ezalatt azt értem, hogy főként azért szívom a cigit (mármint a tömött cigitt) mert az íze jobb, kelemesebb. ez már annyira igaz, hogy sima bolti cigit még elfogadni is ritkán fogadok el, mert - nem azt mondom, hogy szörnyű, de - elég kellemetlen íze van. persze izlések és pofonok, meg kinek a pap, kinek a papné ugyebár :D
  • Match
    Nem hiszem...az LSD tudtommal ultranagy mennyiségbe sem halálos.
    Ha LSD-t akartak írni, akkor ennyit ér a cikk...
  • stevenson1988
    szerintem LSD-t akartak írni
  • supRshine
    de én nem akarok 1 mg-osat szívni :D
  • Mirk
    minek akarják betiltani
    köcsögök
    tiltsák be inkább a tv-t ártalmasabb
  • Match
    Mi az az LDS?
  • Tarajos Sül
    majd 1x kipróbálom :DDDDDDDD
  • stevenson1988
    ja, addig amíg el nem fogy az 1mg-os
  • Tarajos Sül
    állítólag ha egy erős cigire vagy rászokva,aminek a három károsanyag tartalma 10 mg-os,akkor utána egy 1 mg-ossal lehet enyhiteni a nikotinvágyat
    nemtom értitek-e?
  • Aquir

csak egy kis copy past :P :)

Különösen veszélyes anyagaink

A veszélyes anyagok között is vannak különösen veszélyesek.

Igen veszélyes a dohányfüst. Nem csupán a benne lévő nikotin és kátrány származékok, hanem a szén-monoxid tartalma, nitrogén-oxid szennyezései, a dohányból égéskor felszabaduló higany, kadmium, stb. is veszélyes, mégis leszívják a tüdőbe. Ezek zöme akadálytalanul átjut a cigaretta cellulóz füstszűrőjén! ( A dohányzó ember átlagos életkora 14 évvel rövidebb a nemdohányzókhoz viszonyítva.) Nem véletlen, hogy egyre terjed a dohányzás tiltása. Már nálunk is vannak munkahelyek, ahol az alkalmazás feltétele a nikotin mentesség!

Kábítószerek az emberi akaratot, tudatot, személyiséget, élettartamot befolyásoló vegyületek. (Az LDS halálos adagja 0,0007 gramm csupán!) A társadalom pusztulását eredményezhetné, ha nem korlátoznák a használatát. A kábítószeres "karrier" átlagosan 4 év!!! (Fejlett helyeken a WC elfolyó vizében folyamatosan detektálják a kábítószer nyomokat, és a munkahelyi alkalmazás feltétele a teljes mentesség!)
  • supRshine
    790.- szerintem a legjobb ízesítetlen dohány, érdemes kipróbálni. jellegzetes íze van, nem az a semmilyen, "szar-de-legalább-olcsó" dohány :) már kipróbáltam jópárat - az olcsó magyarokat elkerültem - de ez talán a legjobb. de hát kinek mi...