Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint hogy kézzel töltöd? Hát hallod az tényleg elég idõigényes lehet... vegyél töltõt, kézzel nem szokás tölteni.

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

sz4bolcs
és a szûrõ nem veszi el a vaniliás ízt?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

háát amit én vettem a 40grammos primus csak 420 volt..+ 100 filteres columbus volt 155 ft..úgyh kb egy marlbi árából kijöttem😊

kulabácsi
sztem egy szûrõ simán belefér az árba

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sz4bolcs
sry... gondolom már tudod, hogy 490 a primus ára. 😄
Szívd szûrõ nélkül, csak ne vidd túlzásba, mert ha sokat szívsz az zombivá tesz.

de csak kézzel szenvedek vele és mivel nemvok még profi,kicsit idõigényes sajna..😊

kulabácsi
hajrá😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

na vettem cherry-vanília primust+columbus hüvelyt..már csak össze kell rakni a kettõt😊

kulabácsi
xD

thx,bíztam benned😊

kulabácsi
sztem egy 1000-bõl kijössz, de ezt ne vedd készpénznek😊 asszem h én régebben olyan 600ért vettem dohányt, volt benne papír is, sodrót soha nem vettem, de max 500ért sztem már kapsz

kulabácsi
jah egyébként ez így van, csak amikor mindenki dohányzik körülötted akkor nagyon nagyon nehéz leszokni...de nekem is abba kéne már hagyni, csak az az igazság h én pl szarok rá per pillanat h dohányzom, jól elvok vele, azt majd leszokom 1szer, hisz mindent meg lehet unni😊

Én 4 év cigizés után ma gondolkodtam el komolyabban, hogy miért is szívok. Arra a válaszra jutottam, hogy mert társaság, meg buli, meg ha unatkozok, meg kaja után stb... szóval a szokásos. De rájöttem hogy régen "jobb volt" amikor csak partyban nyomtam... lehet vissza kéne állni rá, mert tényleg büdös, utálom a szagát, drága is meg egészségtelen... és tök kimerült vagyok tõle mindig hiába pihenek sokat. Egyszer abbahagytam 1 hétre, és mintha kicseréltek volna, annyi energiám volt.

War. War never changes.

kössz a bõ válaszokat😊

na úgynézki holnap veszek majd sodrót..mennyibe kerül egy normális kb? plusz papír+dohány

Dunhill 800 körül. De ha igazán jót akarsz szívj Djarum-otm az egyik legjobb kretek cigi. A kretek az ilyen szegfûszeggel kevert dohányt tartalmaz.

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

kretek?😮
a dunhill mennyibe van?

Rendes cigibõl Dunhill asszem, meg vannak rohadt drága kretek cigik, abból 10 szál olyan 1100-1200ft.

vki megtudná mondani melyik a legdrágább, Mo-n kapható cigi?

franc0
hi
miért kellett ilyen döntést hozni?
érdekelne

a szünetben elszívott cigi engem pl feltölt energiával

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

egy hasznos link http://www.odatesz.atw.hu nézd meg nagyon jó!
Bocsi, hogy nem írtam, de ma fogom megnézni, hogy kapható -e! Majd jelentkezem!
valóban. 😊 én fekete tudo válaszára várok, hogy végre kiderüljön: kapható-e szlovákiában chesterfield. 😊
ahogy látom,mindenki inkább cigizik,minthogy fórumozzon😊

és az drága?😊

sz4bolcs
primus cherry-vanilia dohány primus papír. 😄

vki?

ha szeretnék sodorni magamnak,vki tudna segíteni h milyen papírt és dohányt érdemes venni?

Tarajos Sül
én szívtam piros symphoniát
2006-ban asszem októberben,de nem is ez a lényeg 😊
nem volt rossz,nekem a piros moon-nál biztos,h jobb volt

nem vettük,eggyik haver találta állitólag,igaz full doboz volt 😄DD
nem keménydobozos cigi,pont ugyanolyan mint a barna sophiane
sz4bolcs
a davidofftól régen nem voltam elragadtatva, de mostanában ahogy romlik a cigik minõsége, lehet hogy újra kipróbálom.

sz4bolcs
piros az jó, aranyat csak egyszer szívtam, annyi elég volt.

sz4bolcs
nagyon karcos 😊)

na végre,nemkell szívni azt a szar goldengate-t,vettem egy narancspallmallt😊
amúgy vki tudna segíteni abban,h a symphonia az milyen cigi? mer nagyonrégen fater olyat szívott,de már nem emlékszek rá..

fekete tudo: oké, azt megköszönöm, meg ha mondasz egy körülbelüli árat. neten keresgélve találtam egy oldalt (valami pub lehet) ahol lehet kapni, de nem tudom aktuális-e még.
roberto
ma vettem meg életem elsõ arany marlboro-ját.hát amennyire oda voltam sztem sokkal jobb a pall mall ugy hogy pall mall,viceroy 4ever!!

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

ma próbáltam ki a davidoffot (asszem fekete volt) és igenjó<#wow1>
csak nekem kicsit drága lenne rászokni sajna..

sz4bolcs
most betonszofi nálam az elsõ. 😊

Én Szlovákiában lakom. Nekem egy idõben a kedvencem volt a chesterfield. Már régen láttam itt nálunk is, de majd utánanézek!
a multi az valóban sz*r, bármilyen is legyen. de ízlések és pofonok...
régen westet szívtam, de most már egyáltalán nem ízlik...
viszont nekem chesterfield kellene még mindig 😊
Match
😄
Pedig kezdtem felnézni rád hogy 3 óra alatt 100 szál 😄

Amúgy német cigik rulz...a west is addig volt jó amíg importálták...most már sokkal szarabb hogy itt gyártják...marad a moon, illetve a sarki cba ahol még kartonszámra van a régi west (20 szálas), és ma az eladó mondta hogy csak én veszem 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

roberto
tom h hülyének fogsz nézni de 10 szálat akartam bocsesz

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Match
hát enba, az azért van mert te hülye vagy...

Én 3 nap alatt szívok el 100-at, nem 3 óra alatt..

Amúgy a piros davidoffal egy bajom van...kurva hosszú...és az eleje gyenge...leszívod addig hogy normális cigi hossza legyen, onnantól már jó 😄

roberto
fû match a davidoff kegyetlen mire elszivtam 3 óra alatt 100 szálat megpusztult a tüdõm:-d de amugy jó

Match
Hát...én a kibaszott erõset szeretem..
Ez alapján a toplista:
1. Régi west (német), davidoff
2. Mostani west (magyar :/), Moon
3. Kemény dobozos barna sophiane
999. Piros multi 😄 (na azt utálom 😄) piros..de mé? gyenge mint a szar..füstszûrõvel nem érdemes szívni...

Amúgy érdekes hogy a gyenge cigiktõl sokkal szarabbul vagyok...beleértve a nehezebb légzést és a reggeli fuldoklást...amikor normális cigim van, akkor semmi ilyen nincs.

roberto
akkor maradok a kék pall pallnál az a legjobb(meg a narancs)

régebben volt ezüst, kék, menthol, piros
Match
white, silver, ice, red

ezekre emléxem...a white-ban nem vagyok biztos.

westbõl hányféle van? én még csak 1félét láttam,de azt se tom már milyen volt😊

Sziasztok! Decemberben bejelentettem, hogy Januártól nincs dohányzás a cégünkben! Nem volt túl nagy a siker....Azóta jelentkezett nálam egy srác, jönne hozzánk dolgozni. Elbeszélgettünk. Rákérdeztem dohányzik-e? Nos igen. Semmi gond,le kell szokni! Két napot már dolgozott, cigit még nem láttam a szájában. Remélem segítettem neki annyit hosszú távon, amennyi kellemetlenséget okozok rövid távon! És persze magamnak is!

Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!

Match
van...sztem gyengébb mint a west, de a barna szofinál kicsit talán erõsebb (a puha dobozosnál).
Egyébként én utálom az ízét 😄

Szvsz a legszarabb cigi a main 😄
Amikor megvettem inkább itthonhagytam tartalék ciginek mert nem bírtam elszívni 😄