3503
Avagy dohányzásról általában
-
haaapci #2062 Elmegy? Nagyon is jó -
DorKo #2061 Gitanes már nem gyártják, mert nem gazdaságos - a többi kivonuló is ezért nincs...Chesterfield!! Hm, el is feledtem, pedig nem most kezdtem cigizni... -
supRshine #2060 chesterfieldet én is kerestem több helyen. valahol kértem és néztek rám, mint a hülyegyerekre, hogy az meg micsoda. -
Adler #2059 Camel van még?
azért néhány régi márka szinte teljesen eltünt...leagalábbis itthonról
Astor, Kim, Gitanes, StMoritz, Chesterfield.... -
stoner27 #2058 ebből a betonszofi még el is megy:D
PIROSPRICSKA:d:d -
csoxer #2057 betonszofi,priluki -
stoner27 #2056 kék multi,kék bond,narancs pall mall,piros vice roy,ezek a legjobb cigik(legalábbis én ezeket nyomom) -
DEITER #2055 re -
#2054 Jéé, nem is tudtam, hogy a ciginek olyan részét is megnevezik mint a szopóka, elmosolyogtam rajta -
#2053 lol:D -
#2052 Nekünk a "Veszélyes anyagok" kurzust tartó tanárunk, aki az Analitikai és Környezetvédelmi Munkabizottság elnöke - azonkívül hogy sokmindenről beszélt már (mérgesgázok, dioxin, kábítószerek, emberek, akik a marihuána miatt azt hitték hogy ellenség jön ki a konnektorból :D, stb) - mindig küld nekünk ilyeneket :P -
#2051 vmibe meg kell halni -.- -
Rundstedt17 #2050 Szokjatok le róla ha nem akartok hamar meghalni:) -
supRshine #2049 na, drágább lett a drum, 790 helyett 850. már vártam :) -
csoxer #2048 bezony,van egy fílingje:)csak rövidebb is mint a többi:) -
#2047 minek neked a csiga? -
#2046 Ezt jól mondod :ppp
Én 1,5 - 2 éve csak azt szívom :)
1 a gond vele, nemtudsz belőle tipet (csigát) csinálni, nameg elég sérülékeny a doboz :D -
#2045 :DDD
jól ragzod a magyrot -
#2044 én írjomok te írjomsz ő írjom -
2adam2 #2043 valaki írjom már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#2042 értem. akkor esetleg ha ünnep van :D -
csoxer #2041 sajnos drága,legalábbis nekem:)a bondnál drágább,pedig aszittem betonszofit óccsóbban adják -
#2040 én eddig nem sok cigit szívtam, már jó ideje csak kék bond... olcsó :D
de gondoltam rá hogy kipróbálok új fajtákat, milyet ajánlotok? a barna szofi pl milyen ár/minőség kategóriába tartozik? arra kíváncsi lennék :) tölteni/sodorni lusta vagyok :D -
#2039 drum az nedves és finom dohány. Könnyebb kézzel sodorni. :-) -
csoxer #2038 ezt már énis kérdeztem régebben,asszem 7-800 körült írták,de ha mégse,akkor bocsi:) -
#2037 Amúgy nálam most vaniliás primus (szűrő nélkül tekert) és kék szofi megy. :)
Előzőleg barna szofi. -
#2036 Kapott mostanában valaki ajándékba Dunhillt? (Nem merem úgy feltenni a kérdést, hogy "vett-e valaki":-)))
Mennyi lehet most az ára egy doboznak? -
2adam2 #2035 lidl cigi szar viszont a piros bond egész jó
-
csoxer #2034 jah láttam ott v 3 (számomra) újfajta cigit,de nevükre már nem emlékszek sajna.. -
#2033 volt
nem olyan rossz,mint pl a piros bond,vagy a lidl-ős cigi
amit a LIDL-ben is árulnak dohányárút...
szerintem nem sok haszon lesz/van rajtuk,sőt -
2adam2 #2032 Nekem a PALL MALL piros, sötétkék a Marlboro zöld ,és a sofi kék jöttek be ezeket is szeretem a legjobban!!!
-
haaapci #2031 Izgis ez a puha dobozos szofi. Igazi életstílus :D -
#2030 naja:DD -
#2029 de legalább őszinte :P -
STurmGewehr #2027 érdekel is engem:D -
csoxer #2026 volt már dolgotok symphoniaval?:D -
2adam2 #2025 benson kurva szar
-
supRshine #2024 huu, benson-t én is kaptam nemrég londonból...ritkasz@r cigi :) -
csoxer #2023 ma elszívtam egy benson&hedges-t,hát ez ugyanolyan szar mint régen:) -
#2022 nem lenne cigizés anélkül hogy bárki is akarná, ha minden ember ezt mondaná :P :)