Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szívd szûrõ nélkül, csak ne vidd túlzásba, mert ha sokat szívsz az zombivá tesz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
War. War never changes.
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
a dunhill mennyibe van?
miért kellett ilyen döntést hozni?
érdekelne
a szünetben elszívott cigi engem pl feltölt energiával
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
2006-ban asszem októberben,de nem is ez a lényeg 😊
nem volt rossz,nekem a piros moon-nál biztos,h jobb volt
nem vettük,eggyik haver találta állitólag,igaz full doboz volt 😄DD
nem keménydobozos cigi,pont ugyanolyan mint a barna sophiane
amúgy vki tudna segíteni abban,h a symphonia az milyen cigi? mer nagyonrégen fater olyat szívott,de már nem emlékszek rá..
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
csak nekem kicsit drága lenne rászokni sajna..
régen westet szívtam, de most már egyáltalán nem ízlik...
viszont nekem chesterfield kellene még mindig 😊
Pedig kezdtem felnézni rád hogy 3 óra alatt 100 szál 😄
Amúgy német cigik rulz...a west is addig volt jó amíg importálták...most már sokkal szarabb hogy itt gyártják...marad a moon, illetve a sarki cba ahol még kartonszámra van a régi west (20 szálas), és ma az eladó mondta hogy csak én veszem 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Én 3 nap alatt szívok el 100-at, nem 3 óra alatt..
Amúgy a piros davidoffal egy bajom van...kurva hosszú...és az eleje gyenge...leszívod addig hogy normális cigi hossza legyen, onnantól már jó 😄
Ez alapján a toplista:
1. Régi west (német), davidoff
2. Mostani west (magyar :/), Moon
3. Kemény dobozos barna sophiane
999. Piros multi 😄 (na azt utálom 😄) piros..de mé? gyenge mint a szar..füstszûrõvel nem érdemes szívni...
Amúgy érdekes hogy a gyenge cigiktõl sokkal szarabbul vagyok...beleértve a nehezebb légzést és a reggeli fuldoklást...amikor normális cigim van, akkor semmi ilyen nincs.
ezekre emléxem...a white-ban nem vagyok biztos.
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
Egyébként én utálom az ízét 😄
Szvsz a legszarabb cigi a main 😄
Amikor megvettem inkább itthonhagytam tartalék ciginek mert nem bírtam elszívni 😄