Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skajwa
Köszi szépen! Vettem hüvelyt, töltõt, meg tilbury seri-vaníliát! Azt mondták ez jobb mint a primus. Pénteken majd kiprobálom😊

stevenson1988
Igen, a hüvelyben benne van a szûrõ és a papaír is...
A hüvelyt úgy képzeld el, mintha fognál egy bolti cigit és kiszednéd belõle a dohányt, na ami maradt az a hüvely (ezt lehet venni a dohányboltokban százasával 160 forintért csak nyílván nem az lesz ráírva, hogy mondjuk viceroy 😄 ).
Ha nem veszel tömõt de hüvelyt igen, akkor az gáz, mert megnézném, hogy teszed a hüvelybe a dohányt...

De itt van három kis videó, hogy összetudd hasonlítani az egyes módszereket:

Cigaretta készítés kézzel
Cigaretta készítés sodróval (tekerõvel)
Cigarettatömés tömõvel+hüvellyel

Ezekbõl azthiszem látszik, hogy melyik az egyszerûbb számodra és könyebben fogsz tudni dönteni.

csoxer: Ha valami kínai szar töltõvel próbálkoztál akkor a töltõ volt a szar, de ha normális töltõvel akkor te <#idiota>
Egyébként én régebben mindig úgy szartam el a cigit a tömõvel, hogy túl sok dohányt tettem bele, szal inkább kevesebbet rakjon az ember bele, minthogy ne bírja lehúzni, vagy a papír szakad... de ma már olyan profi lettem, hogy már egyszerre pont annyit veszek ki a dohányból ami pont elég 😄

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

kulabácsi
igen abba bennevan mind2õ, és gáz ha nem veszel hozzá töltõt😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

skajwa
A hüvelyben benne foglaltatik a cigipapír és a szûrõ is? Ha nem veszek tömõt, az gáz??

viszont szívtam már kexes cigit<#taps>

nekem nem megy a töltõvel<#idiota> vagy a töltõ szar vagy én vagfyok a béna<#wilting>

stevenson1988
pont ahogy kulabá mondja, bár én a hüvelyest elõnyben részesítem (nem jár annyi macerával)

pénzügyileg meg így néz ki:
egy cigarettahüvely-tömõ: 1400-1600Ft (legalábbis a nyiregyi tesco-ban)
egy doboz cigaretta hüvely (100db, primus): 160Ft
egy csomag dohány: kb260Ft-1200ft
az élmény hogy saját cigit szívhatsz: felbecsülhetetlen <#idiota>

amúgy ha ezt választod akkor ajánlom a primus cigaretta hüvelyt (pirost de ha az nincs a kék is nagyon jó), illetve a primus dohányt, amiben van cherry vaníliás is ami marha jó (más cigit szívva kapar a torkom de ezzel nem) mindkét fajta primus amúgy 419Ft, ez 40 gramm amibõl 40 szál kellõen megtömött cigaretta jön ki, de van hogy több, van hogy kevesebb...
Sophie dohányt ne vegyél, mert az szar (kapar a torkom), de ennek oka lehet az hogy "pipadohány" van ráírva, sokan pedig nemcsak a primusra, de a tilbury-re is esküsznek (bár ez nekem annyira nem jött be, de 100x jobb mint a sophie, és kb egy árban van a primussal).

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

skajwa
Cigipapírból és füstszûrõbõl milyent érdemes?? És ezek, amiket leírtál, mennyibe kerülnének, ha mindenbõl jobbat veszek? Elõre is köszi.

kulabácsi
dohányra, cigipapírra, füstszûrõre és tekerõre, vagy kézzel is tekerheted és akkor az nem kell....meg van olyan módszer is h hüvelybe töltöd bele, ahhoz kell egy töltõ meg hüvely, ennyi...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

skajwa
LÉcci vki segítsen..

kulabácsi
<#hehe><#hehe>

akkor jól tettem h csodálkoztam😊 asszem megyek felvásárlom a maradékot😄

kulabácsi
olyan nincs h csak a piros árát emelik meg!!!! max az még régi csomagból volt, mázlid volt, de semmi köze az árnak ahhoz h piros vagy kék

skajwa
Sziasztok! Ha szeretnék magamnak cigit csinálni, akkor mire lesz szükségem hozzá? Üdv

áhh,elnézést a félretájékoztatásért.most voltam ugyanott,vettem egy kékviceroyt,az mégmindig csak 398,csak a piros árát emelték meg..pedig már bekészítettem a 420at😊

persze hogy nem,de hosszútávon...
fõleg akik így is alig tudták összekapargatni (szerencsére nekem mindig összejött xD)

kulabácsi
nem vág a földhöz persze, de akkor is...

Match
Hehh! Ez jó 😄
Nincs többé "Bocsi, van tüzed?"
Most már "Bocsi, nincs egy aksid?" lesz 😊

Amúgy tényleg nem rossz, tekintve, hogy ott is tudsz cigizni, ahol amúgy nem lehetne...meg ahogy nézem, egy patron kb 2 doboz ciginek felel meg, tehát nem túlzottan olcsóbb :/

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

mellesleg ma van nállam egy bontatlan világoskék helikon(leszokás miatt,egyre gyengébbeket szívok),nekem az elég llesz még a héten<#beka2>

kedvenc cigimnek is felvitték az árát...

franc0
elõbb-utóbb fel fog, árkövetés

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
ma keletiben még 400ért vettem, bemákoltam, mert csak annyit vittem 😊
egyébként ez a +15 huf gondolom senkit nem vág földhöz azért

amúgy nekem az arany ronson is bejött,de azt meg itt nemlehet kapni..bondnak is felment az ára,nemtudja vki?

Vettem sotetkek pallmall, de kulonbseget nem sokat lattam eddi ga narancssargahoz kepest. De me gadok neki par hetet! (:
<object width='320' height='273'><param name='movie' value='http://videa.hu/flvplayer.swf?v=qiTxU4nUzr2CrvsE' /><embed src='http://videa.hu/flvplayer.swf?v=qiTxU4nUzr2CrvsE' type='application/x-shockwave-flash' width='320' height='273' /></object>
kulabácsi
jaja, de kezd túl drága lenni ez a szar is, az ennél olcsóbbak meg már nagyon gázok számomra, szal meg kell szokni ezt az árat😞

emlékszem még régen bazze 275Ft-ért vettem a kék L&M-et most nemtom mennyi, de piszkosul mennek fel az árak😞

hát sztem mindegyik,de én csak pirosat vettem vmeik nap,annak tuti felment..még jó h nem csak a szokásos 400ft volt nálam😊
de a multi is 510 már

Tarajos Sül
C 😊
Tarajos Sül
ja és ilyenkor is kék viseroy
Tarajos Sül
melyik??? kék?
vagy mindeggyik?
a qrvaapuciukért kell kihasználni az embereket,nem mintha egészséges lenne,és igy leszoktatni az emberek,hogy TÚLságosan is drága szenvedély,de akkor is
én mostmár csak akkor dohányzok,ha elmegyek valamilyen bulira,vagy esti "csavargászás" van éjfélfelé
Te is azt szívsz? (barátom is.)

kulabácsi
nemá😮OOOOO

2 éve 320 volt....

viceroy ára felment 414-re<#wow2>

az egyáltalán nem sok,én is kb annyit,és megvagyok abszolút,nem köhögök,és mindig olyan 2-3 óránként szívok el egyet😊

én sötétkék pallmallt szívok, egy idõben tekertem, kézzel sose volt türelmem, van kis tekerõm is, pipám is, de jobb szeretem a rendes cigarettát, nem szívok sok cigit, napi 4-5 szál max.

Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^

én mér lassan 3 hete nem szívtam el egy szálat se(nem volt zsém),és abszolút jól érzem magam,de azért jól esik a cigi is,és a héten fogok venni egy kék Bond-ot<#crazya>

arany ronson is jó,és azis 400körül van😊

stevenson1988
ha már ennyire szarul esik a cigi, akkor erre már tényleg csak azt lehet mondani, hogy szokj le, vagy legalább napi 1 dobozra vagy kevesebbre vidd le a fogyaztást

1 éve cigizek, napi 1,5-2 dobozzal, krakogas van, hörgés, másnap reggel nehéz légzés, néha a tüdõm is fáj. Érzem hogy lerakódik a torkomba a kátrány, meg köhögéskor fel is jön. Már minden cigi-t ugyanolyannak érzek, lehet erõs, vagy gyenge, ugyanazt érzem, és rossz ízük van. Ez ellen lehet tenni? Amúgy lett a nyelvemen egy kis lepedék is, ilyen sárgás, de jó a fogkefém, van rajta nyelvtisztító, így pár nap alatt letakarítottam.

franc0
krákogás, másnap reggel nehézlégzés, napi elsõcigitõl beszédülés az elsõ fél évben nekem is volt.
immár 2 éve dohányzom, épp most nyomtam el egy piros prilut 😊
szal hozzászokik majd a szervezeted.

narancs pallmall sztem fos.
amíg volt, én is és ismerõsök nagy százaléka a világoskéket tolta. amint felváltotta a narancs, MINDENKI váltott. és hidd el nem a színe miatt 😊
ezeket ajánlom: sötétkék pallmall, szürke west, benson and hedges platinum (árban nem mentem fölé)

ja és term. próbálj leszokni 😊

stevenson1988
nekem is kapar a torkom minden bolti cigi után, de furcsa módon a tömött cigi után nem

En kb fel eve cigizek, de ugy krakogok, hogy az nemigaz. Apam 30 eve tolja, de semmi baja. Narancs Pall Mall-t szivok. Nem tudjatok hogy lehetne megszuntetn ia krakogast? A leszokas nem megy...
Meg mostanaba elegge kaparja is a torkom, es rossz iz van a zsmaban cigizes utan. Lehet hogy le klelene cserelnem a pallmall-t?!
errõl jut eszembe a herbal cigi (honey rose). angliában egy haver ilyet kapott hogy szokjon le 😊 nincs benne se dohány, se nikotin, ellenben van benne pl. rózsaszirom 😊
kulabácsi
😄DDDDDDDD

stevenson1988
én meg hirtelen azthittem hogy teában elõbb bekell áztatni a dohányt <#idiota>

Jah,felejthetetlen élmény maradt.Max akkor jó ha teljesen kifogytál a dohányból és nincs rendes cigi kéznél,egyszóval iylen kényszermegoldás.Fater egy idõpen napokig azt szívta,utána meg véreset köpött...

R0sc0
Hello,
mulkor házibuliban szivtam Al Capone Cognacos izesitésu cigit.
Le is esett az állam hogy 10 db ezer forint de most megyek mjad érettségi bankettra aztán ujra megkivántam. Nem tudjáktok hol lehet ilyet venni?
köszönet.

jó😊próbáld ki,dohányhoz hozzákeversz teát,és úgy csavarod be😊