Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hüvelyt úgy képzeld el, mintha fognál egy bolti cigit és kiszednéd belõle a dohányt, na ami maradt az a hüvely (ezt lehet venni a dohányboltokban százasával 160 forintért csak nyílván nem az lesz ráírva, hogy mondjuk viceroy 😄 ).
Ha nem veszel tömõt de hüvelyt igen, akkor az gáz, mert megnézném, hogy teszed a hüvelybe a dohányt...
De itt van három kis videó, hogy összetudd hasonlítani az egyes módszereket:
Cigaretta készítés kézzel
Cigaretta készítés sodróval (tekerõvel)
Cigarettatömés tömõvel+hüvellyel
Ezekbõl azthiszem látszik, hogy melyik az egyszerûbb számodra és könyebben fogsz tudni dönteni.
csoxer: Ha valami kínai szar töltõvel próbálkoztál akkor a töltõ volt a szar, de ha normális töltõvel akkor te <#idiota>#idiota>
Egyébként én régebben mindig úgy szartam el a cigit a tömõvel, hogy túl sok dohányt tettem bele, szal inkább kevesebbet rakjon az ember bele, minthogy ne bírja lehúzni, vagy a papír szakad... de ma már olyan profi lettem, hogy már egyszerre pont annyit veszek ki a dohányból ami pont elég 😄
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
pénzügyileg meg így néz ki:
egy cigarettahüvely-tömõ: 1400-1600Ft (legalábbis a nyiregyi tesco-ban)
egy doboz cigaretta hüvely (100db, primus): 160Ft
egy csomag dohány: kb260Ft-1200ft
az élmény hogy saját cigit szívhatsz: felbecsülhetetlen <#idiota>#idiota>
amúgy ha ezt választod akkor ajánlom a primus cigaretta hüvelyt (pirost de ha az nincs a kék is nagyon jó), illetve a primus dohányt, amiben van cherry vaníliás is ami marha jó (más cigit szívva kapar a torkom de ezzel nem) mindkét fajta primus amúgy 419Ft, ez 40 gramm amibõl 40 szál kellõen megtömött cigaretta jön ki, de van hogy több, van hogy kevesebb...
Sophie dohányt ne vegyél, mert az szar (kapar a torkom), de ennek oka lehet az hogy "pipadohány" van ráírva, sokan pedig nemcsak a primusra, de a tilbury-re is esküsznek (bár ez nekem annyira nem jött be, de 100x jobb mint a sophie, és kb egy árban van a primussal).
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
fõleg akik így is alig tudták összekapargatni (szerencsére nekem mindig összejött xD)
Nincs többé "Bocsi, van tüzed?"
Most már "Bocsi, nincs egy aksid?" lesz 😊
Amúgy tényleg nem rossz, tekintve, hogy ott is tudsz cigizni, ahol amúgy nem lehetne...meg ahogy nézem, egy patron kb 2 doboz ciginek felel meg, tehát nem túlzottan olcsóbb :/
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
egyébként ez a +15 huf gondolom senkit nem vág földhöz azért
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
emlékszem még régen bazze 275Ft-ért vettem a kék L&M-et most nemtom mennyi, de piszkosul mennek fel az árak😞
de a multi is 510 már
vagy mindeggyik?
a qrvaapuciukért kell kihasználni az embereket,nem mintha egészséges lenne,és igy leszoktatni az emberek,hogy TÚLságosan is drága szenvedély,de akkor is
én mostmár csak akkor dohányzok,ha elmegyek valamilyen bulira,vagy esti "csavargászás" van éjfélfelé
Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^
immár 2 éve dohányzom, épp most nyomtam el egy piros prilut 😊
szal hozzászokik majd a szervezeted.
narancs pallmall sztem fos.
amíg volt, én is és ismerõsök nagy százaléka a világoskéket tolta. amint felváltotta a narancs, MINDENKI váltott. és hidd el nem a színe miatt 😊
ezeket ajánlom: sötétkék pallmall, szürke west, benson and hedges platinum (árban nem mentem fölé)
ja és term. próbálj leszokni 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Meg mostanaba elegge kaparja is a torkom, es rossz iz van a zsmaban cigizes utan. Lehet hogy le klelene cserelnem a pallmall-t?!
mulkor házibuliban szivtam Al Capone Cognacos izesitésu cigit.
Le is esett az állam hogy 10 db ezer forint de most megyek mjad érettségi bankettra aztán ujra megkivántam. Nem tudjáktok hol lehet ilyet venni?
köszönet.